Nem szabályos az SMS elbocsátás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mellé még jól pofán is vágnám 😊)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

utánna, én a bombázó "Gizike" nevében írnék neki randira hívó sms-t, majd találkozót a feleségével is ugyanott...ha a házassága tönkre megy, akkor elindul egy lejtõn a munkájában is és idõ kérdése, mikor kapja Õ az sms-t a cégtulajdonostól!😊)
Tetsuo
Tudsz ilyen télleg mûködõ oldalt??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gerygrey
Van olyan SMS küldö oldal, ahol tetszõlegesen megadott telefonszámot lehet megadni, és a címzettnél az jelenik meg mint feladó. Ha a felettesem így mondana fel nekem, én is küldenék neki hasonló SMS-t a vezérigazgató nevében másnap, és még meg is indokolnám a felmondást: "A cég egyik legfontosabb emberétõl való megfosztása" 😄
Leborulok elötted,hogy csak ránézel egy munkáltatóra és megmondod hogy mennyire lesz szemét...nem semmi....
De azt te honnan tudod, hogy SMSben rúgja ki az alkalmazottait egy adott munkáltató? Benne lenne a szerzõdésben valami hasonló? Mert ha igen, akkor erre majd odafigyelni jó.<#ejnye1>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

PíszLávJuniti
És ha smsben vesz fel a munkáltató ?😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Én meg ilyen szemétláda munkáltatóval nem irnék alá munkaszerzödést...
Az ilyen pofátlanul szemátláda munkáltatóból kiperelném a sz*rt is!<#falbav><#boxer><#violent>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia