Mozilla-bírálat Steve Jobsnak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darth Sith
opera powa. Jó a tûzróka, de azért ahoz hogy lenyomja az operát - tudásban és használhatóságban, nem elterjedésben (kettõ nem ugyanaz, mert akkor statisztikai alapon az IE a legjobb böngészõ<#vigyor2>) - még sokat kell gyúrnia.. <#hehe>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Nekem pl jobban tetszik az "új" ie, csak ffot használom, mert már megszoktam...
jaja, igaza van a mozzilás ürgének. A firefox, bár jelenleg szerintem a legjobb, de az ember elvi/filozófiai okokból is erre szavazna. A kérdés részben tényleg az amikor dönt az ember, hogy milyen webet akarunk....

az az egyéb 😄
és az OPERÁVAL mivan?
Magnificat
nekem a safari futni sem akart a gépemen 😄
amúgy ha jobb lesz/lenne a safari, azt használnám, ha az IE lenne jobb, akkor azt, de mivel az FF a legjobb számomra, így azt használom 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

InfectedMann
Hé te odaát!
Ébredjél már fel!
A FF -ot sosem fogjátok lenyomni. Sõt. A FF fog titeket lenyomni 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Tegyük hozzá, hogy Jobs amerikai adatokat használt... Európában (meg Ausztráliában 😄) a FF elterjedtsége jobb, 20-25%. Hajrá Firefox! Apám is azt használ, pedig alig ért a nethez!
Nevetséges.
Valamilyen szinten igaza van.
Az IE használók nem azért használják az IE-t mert az tetszik nekik. Hanem mert lusták, vagy nem értenek eléggé hozzá, hogy lecseréljék. (Komoly szaktudást igénylõ feladat valóban.)
Azok akiknek nem elég jó az IE, válogatnak a meglévõ alternatívák közül. Eddig többnyire a FF-et választották. Most ezek közül páran a Safarit fogják.

Nem hiszem, hogy a Safari el tudja venni a FF felhasználók többségét, de kétségtelenül az FF kárára növeli az elterjedtségét.
Bár Apple fan vagyok, ez a túlzottan optimista marketing amit Steve Jobs nyom mostanában, nem tetszik. A firefoxot tényleg nem lett volna szabad bántani, elég lett volna az öltöny mögé bújóknak való internet explorert megcélozni.
Steve-nek bilibe lóg a keze... <#ravasz1>

← ElőzőOldal 2 / 2