57
28 héttel később (28 weeks later) a 28 nappal később folytatása
-
TommoT #17 télleg érdemes megnézni, az első részt meg ezt is, mondjátok el a véleményeteket a film végéről pl :)
torrenten még gagyi minőségek vannak, érdemes várni
spoiler:
egyébként ha a kissrác immunis volt, akkor mégis, hogy terjedt el máshol? mégha le is tüsszentett valakit (), akkor az rögtön átalakul, a katonai táborban meg kapásból lelövik
mondjuk az első részben 28 nap kellett a megfertőződéshez, de már abban is az emberünk rögtön átalakult a film vége felé...érdekes :) (most akkor mennyi idő kell, hö?)
jah és rohadtul szenzációhajhász a stadionos jelenet, ezzel direkt az angolokra akartak hatni, mint nagy focinemzet :)
(én is, aki szereti a foci....ilyen ápolatlan gyepet...rossz volt nézni...brr) -
#16 semmi köze akaptárhoz, és hasonló suttyó filmekkhez
a 28 days later című film elvi "folytatása"... -
#15 Mivel velemenyem szerint fantasztikus volt az elso resz, rakeszultem a majusra, hogy megyek megnezni moziba, es az eddigi infoim szerint kishazankban csak augusztusban mutatjak be :( -
#14 Jónak tűnik!!!
Márcsak azért is mert a kisrác Real mezben feszít...:D -
#13 de eddig is csak magukat mentették meg nagy hanggal...szegény britek...most porba lettek alázva... :D -
#12 Annak a folytatása. (mármint a koppintásnak-khm...banner)
de azért igazán eredeti története van, és jol meg volt csinálva az elsö rész, érdemes megnézni. -
#11 Ők az általános jótevők....a sok filmből már meglehetett volna tanulni :D
Mindig ők mentik meg a világot.....de most csak UK-t... :D -
#10 Ez amúgy vmi Kaptárutánzatféleség? :) Mennyire jó? -
#9 kirándultak? :D
egy kérés: ha valaki megszánna: egy torrentet adna hogy le tudjam tölteni? sajnos már nincs egyik privát magyar torrenthez sem belépésem :( -
#8 Jah, az lesz majd a címe, hogy 28 hónappal később :) Vagy ha szellemesebbek akarnak lenni akkor 9 hónappal később :) -
#7 Egy érdekes kérdés: az USA hadserege mit keresett Nagy-Britanniában? :D -
#6 :DDD -
#5 ez csak jó lehet, ha már rólam nevezték el a vírust^^ -
TommoT #4 ig...ööö...igen :) -
TommoT #3 spoileres:
sztem rohadtjó lett a folytatás, de azért reméltem, hogy legalább a végét félig-meddig lezárják, hogy kicsit megnyugodjak/megnyugodjunk
mit gondoltok lesz 3. rész? és ha igen, az majd hol játszódik, Amerikában? vagy valami szigeteken? :) -
saw123 #2 kíváncsi vagyok! érdemes letölteni öööőő megnézni moziban? -
TommoT #1 A film 28 héttel később kezdődik, miután a Rage vírus elterjedt Londonban, majd megsemmisítette a brit szigeteket. Az USA hadserege vissza állította a rendet, és a lakosságot karanténba zárta a városban. Kijelenti, hogy a háborút a fertőzés ellen megnyerték, az ország újjáépítése megkezdődhet. A visszatérő menekültek első hullámában egy család ismét egyesülhet, de közülük az egyik magával visz egy rettenetes titkot is. A vírus még nem halott, és ez veszélyesebb mint valaha. Amikor a Rage vírus szállítója belép Londonba, tudatlanul elindítja a halálos fertőzés terjedését, miközben az egész lakosságot megfertőzi...
Amerikai mozibemutató: 2007. május 11.
imdb
12ezer szavazat 7.5/10
trailer : trailer