IMAX mozi nyílik Budapesten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
3. Mondjuk, de kit érdekel?
2. a film elõállítása nem rohadt drága?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
IMAX viszont brutális, Brémában voltam olyanban, valami ûrkutatási filmet adtak. Az ISS-en csináltak felvételeket, például nekidobtak a kamerának egy narancsot. Na az jó volt, 10 centire az orrod elõtt hallottál egy olyat, hogy "tumm" és a narancs elindult vissza... És akkor a Proton kilövést meg sem említem...<#worship>#worship>
(Sajnos csak az volt mûsoron, USA-ban sem annyira elterjedt dolog végülis az IMAX)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mindíg is vonzott a dolog mióta láttam egy doksi filmet vmelyik csatornán hogy milyen technológiát használ az imax. Tudtam hogy meg kell néznem egyszer élõben a stuffot.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a többi shit.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash