Israel Kamakawiwo\'ole

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tölti felfelé senki. 😞

ott van má'

gz8
Nem hiányzik az... <#papakacsint>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pont ezt akartam írni én is.
vegicsek
Sajnálom.De biztosan boldog élete volt, gondolom nem az idegeskedés vitte a sírba.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dragooon
hát rossz ember biztos nem volt. fõleg, ha a zenéit nézzük (Y)
kár hogy elment..<#shakehead>RIP

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Pheaper
jóóó zenék 😮 (Y) minden tiszteletem az õvé .. R.i.P.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Casillas
épp tegnap szedtem le a somewhere over the rainbow/what a wonderful worldöt 😊
szeressük ám a bácsit, rip 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Lacee
miért maradt le az arc nevének vége?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jó akkor písz(akkor is ezt szeretem a legjobban!!!!(nem kedvenc akkor😄))
(ték)

Annyi a bajom, hogy nem vagy tisztában a kedvenc fogalmával. Hidd el, ez csak a korod számlájára írható, písz 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

na madafakk...az miért is baj,hogy tetszik azaz egy szám,amit tõle hallottam,ezért kineveztem a kedvenc énekesemnek? és a koromnak ehhez semmi köze!

Jaj az én hibám, nem néztem meg az adatlapod 😊

neevous
Így már teljes mértékben érthetõ...

igen. de ez a szám szuper,ilyet még senki mástól nem hallottam...

Tomo15
legjobb szám<#eljen>
Sir Quno Jedi
Sok, de egyre kevesebb. (legalábbis kevesebb mint 4 éve 😄)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kedvenc énekesed akitõl mindössze egy számot ismersz? Aham, érdekes.

desigo
Na mert hány kg vagy?
kedvenc énekesem(nem együttesem!)
és a legjobb,hogy egyedül a Somewhere Over The Rainbow/What A Wonderful World-öt hallottam,de azon mindig elérzékenyülök...😊 szuper szám,egy nagyon jó énekes,és a youtube-on láttam egy videót,amiben volt az,amikor a hamvait a tengerbe szórták... hatalma tömeg lehetett ott😊
kár hogy meghalt:/<#worship><#eljen>-nem tudok annyi ilyen jelet kirakni,mint amennyit megérdemel,szóval csak ennyit kapsz Israel...

Ez nagyon jó!Én még sajnos nem hallotam róla de nagyon tetszik.Köszi Srácok!
Én amúgy gitározgatok és sokszor mondják hogy ilyen meg olyan vékony ujjak kellennek a gitározáshoz...Hát tessék csak megnézni ezt az Embert.Erre születni kell és ehhez tehetség kell!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Sir Quno Jedi
Jaja, én is azért diétázom/vegázom, mert nem óhajtok fiatalon meghalni, mint õ! Pedig van rá esélyem!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Frosty01
Sajnos azért halt meg, mert túlsúlyos volt. Engem meg képzeld el érdekel, és észre tudom venni. Egy szóval sem mondtam hogy nem ember.

practitioner of the forbidden arts of death

desigo

Israel Kamakawiwo'ole - Facing Future

01. Facing Future/01 Hawai'i '78 Introduction.mp3 <7MB>
02. Facing Future/02 Ka Huila Wai.mp3 <5MB>
03. Facing Future/03 'Ama'ama.mp3 ❤️MB>
04. Facing Future/04 Panini Pua Kea.mp3 <4MB>
05. Facing Future/05 Take Me Home Country Road.mp3 <7MB>
06. Facing Future/06 Kuhio Bay.mp3 <5MB>
07. Facing Future/07 Ka Pua U'i.mp3 <4MB>
08. Facing Future/08 White Sandy Beach Of Hawai'i.mp3 <4MB>
09. Facing Future/09 Henehene Kou 'Aka.mp3 <6MB>
10. Facing Future/10 La 'Elima.mp3 <5MB>
11. Facing Future/11 Pili Me Ka'u Manu.mp3 <4MB>
12. Facing Future/12 Maui Hawaiian Sup'pa Man 1.mp3 <5MB>
13. Facing Future/13 Kaulana Kawaihae.mp3 <6MB>
14. Facing Future/14 Somewhere Over The Rainbow_What A Wonderful World.mp3 <7MB>
15. Facing Future/15 Hawai'i '78.mp3 <7MB>
desigo
Én sem hallgatok ilyen zenét de amikor valamelyik rádióban hallottam a Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World számát akkor hazajövet egybõl megkerestem és leszedtem.

Respect <#eljen>
ronihun
Nyugodjékbékében!
Én is szeretem a zenéjét....

...

Engem nagyon nem érdekel kinek milyen a súlya, sosem érdekelt, ugyanúgy emberek... Sose volt olyan hogy megszóltaltam, vagy azt gondoltam hogy hú de kövér!

<#eljen>

Sosem hallgattam még végig. Érdekes, ahogy átmegy a wonderful wordbe, bár ezt inkább Louis Armstrongtól szeretem.

Sir Quno Jedi
Nagyon zorál a csávó, a képen is látszik. Birom az ilyen embereket, akik felvállalják magukat és maradandót alkotnak.

Frosty01
Hát nem egy nádszálvékony ember az is biztos, viszont a zenéje nagyon jó!
Kár hogy a jó zenészek hamar meghalnak :\

practitioner of the forbidden arts of death

whiskeyman
IZ, csak rövidítve

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

passatgt
Hogyan kell kiejteni a nevét?

Hixer
gyönyörû zenéje van... mikor a Vészhelyzetben, Dr. Green meghal, azalatt is a Somwhere Over the Rainbow megy, és olyan szép volt... Az volt az utolsó eset, hogy sikerült egy filmnek, sorozatrésznek könnyeket elõidézni belõlem, dehát eyszerûen gyönyörû.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
Youtube linket nyomhatnátok

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pisti1026
Én általána discót hallgatok, de az õ zenéje nagyon sziven tud ütni, nagyon sokszor meghallgatom és amikor meghallgattam Somewhere Over the Rainbow számát egy kcsit elérzékenyültem, már a szövege miatt is.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

SHADOWEYES7
nagyon zsír!!!

soxor hallgatom,meg a videója is megvan!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Z
"Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World" --- ezt ismerem is. Egyik kedvenc számom. <#worship>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Pisti1026
Nemtom mennyire ismeritek e csodálatos énekest de megér egy topicot.

(Oahu, Hawaii, 1959. május 20. – 1997. június 26.) amerikai zenész, énekes. Hawaii meghatározó zenész énekese volt, nagy hírnévre tett szert a mindig pozitív megnyilvánulásainak és gondolkodásmódjának köszönhetõen.
Tartalomjegyzék
Oahu szigetén született, a Kuakini kórházban. Honolulu Kaimuki nevû negyedében nõtt fel.

Zenei munkásságát, tisztán õslakos hawaii bennszülött származásából kifolyólag a hawaii függetlenség és szuverenitás irányította. 11 éves korában testvérével, Skippy-vel kezdett el zenélni, és késõbb, miután tinédzserként elköltöztek Makahába, megalapították Makaha Sons of Ni'ihau nevû zenekarukat. 1982-ben testvére, Skippy 28 évesen meghalt szívrohamban. Ez, valamint édesanyja halála végigkísérte egész életében.

1982-ben megházasodott, felesége neve Marlene. Hamarosan megszületett gyermekük, Ceslieanne, „Wehi”.
-ben jelent meg elsõ átütõ sikerû szólóalbuma, melynek címe Ka'ano. 1993-ban jelent meg a Facing Future album, amely meghozta számára az igazi világhírnevet. Ezen az albumon található meg számos olyan zenei alkotás, amely a mai napig egyedülálló hangzásvilágával és elõadásmódjával páratlan tehetségrõl tanúskodik:

* „Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World”
* „Hawaiʻi 78”
* „White Sandy Beach of Hawaiʻi”
* „Maui Hawaiian Sup'pa Man”
* „Kaulana Kawaiha”

A „Somewhere Over the Rainbow/What a Wonderful World” számtalan filmnek és reklámnak volt már betétdala.

1995-ben két politikai ihletésû dalt adott elõ: „ʻE Ala ʻE” és „Kaleohano”. 1996-ban jelent meg utolsó albuma, az N Dis Life, mely elnyerte az Év albuma címet.
Számtalan elismerést és díjat kapott mind szülõföldjén, mind pedig világszerte. A legutolsó díjátadóra már el sem tudott menni, kórházi ágyából figyelte tévén keresztül. 38 éves korában, 1997. június 26-án 12:18 kor halt meg a túlsúly következtében kialakult számos szervi elégtelenség miatt (340 kg volt). Ravatalát a parlament épületében állították fel, ahol az elsõ napon több mint 20 000 ember rótta le tiszteletét. Õ volt a harmadik ember Hawaii történelmében, akit az a megtiszteltetés ért, hogy a parlament épülete adott helyet ravatalának, és az egyetlen, aki közülük nem politikus volt. (A másik két ember John A. Burns kormányzó, illetve Spark Matsunaga szenátor volt.)

Nyugodj békében!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...