Múzeum nyílt a szovjet játékgépeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár volt ebbõl is "álló" verzió 😊
http://skyscraper.fortunecity.com/activex/637/images/outrun.jpg
http://skyscraper.fortunecity.com/activex/637/images/outrun.jpg
Lol. Ez mekkora, hogy ezt meg kell magyarázni! 😄
Azt hiszem elsõ automata ahol láttam "padot" az a Virtual Fighter valamelyik része volt. És ez még 90-es évek.
Azt hiszem elsõ automata ahol láttam "padot" az a Virtual Fighter valamelyik része volt. És ez még 90-es évek.
Aki a '80-as években járt játékterembe, az tudja. hogy kvázi egy játékhoz sem tartozott szék vagy ilyesmi. Állva kellett nyomatni.
Azt a "sznáijper 2-öt" kiprobálnám 😊)))
úgy érzem a youtube-so linket nem néztétek meg... peddig vann még nagyon régiek is...<#shakehead>#shakehead>
Rögtön az elsõ kép az a puskás, nagyon jó lehet!
SEGA: Ocean Hunter
Nemigen járok/jártam játékterembe, mert irreálisan drágák és a legtöbbjük tele van mindenféle rossz arcokkal, de erre az egyre emlékszem, egy kis bódé-szerûségbe kellett ülni, valami búvárgépfegyvert vettél a kezedbe és már irthattad is a cápákat, rájákat, polipokat, stb.😊
Nemigen járok/jártam játékterembe, mert irreálisan drágák és a legtöbbjük tele van mindenféle rossz arcokkal, de erre az egyre emlékszem, egy kis bódé-szerûségbe kellett ülni, valami búvárgépfegyvert vettél a kezedbe és már irthattad is a cápákat, rájákat, polipokat, stb.😊
http://www.youtube.com/watch?v=GfSeXdez_cU <#buck>#buck>
jaj... jaaaaj...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
vagyis a Miskolci pálzában a játékgépes részleg mert mostmár bowling pálya lett belõleD:
ha jól emléxem a Miskolci Plázában jó 2 éve mikor még üzemlet akkor volt olyan hogy a Tekken 3 mal mikor jácottál akkor le lehetet ülni mert volt ott neki valami pad szerûség és még volt mellete vamai focis játék de annak a nevére már nem emléxem😄
Amúgy nyilván volt elõtte valami ülõalkalmatosság, mert másképpen csak levitálva tudtad volna normálisan nyomni a pedált... vagy legalábbis Michael Flatley-nek kellene lenned.
Gondolom, helytakarékosság címszó alatt lefûrészelték róla.
Legalábbis arról, ami a második képen van, a három kormányos közül a középsõ. Ott alacsonyan van a kormány és két pedál van, tuti volt hozzá ülõke. A másik kettõnél nem tuti, magasan van a kormány, és nekem úgy tûnik, hogy csak egy pedál van. (olyan, mint a szovjet gazdaság: fék nincs rajta, csak gyorsul😊)
Gondolom, helytakarékosság címszó alatt lefûrészelték róla.
Legalábbis arról, ami a második képen van, a három kormányos közül a középsõ. Ott alacsonyan van a kormány és két pedál van, tuti volt hozzá ülõke. A másik kettõnél nem tuti, magasan van a kormány, és nekem úgy tûnik, hogy csak egy pedál van. (olyan, mint a szovjet gazdaság: fék nincs rajta, csak gyorsul😊)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
eee.állat.énis beüzemelek lent a pincében pár 286ost, és jöhetnek hozzám a népek nosztalgiázni.Egy kis Doom,Another World stb...<#taps>#taps>
én az otósokra gondoltam😊
de igazatok van, a shootereknél még nem volt olyan,hogy ülni kellett😊
de igazatok van, a shootereknél még nem volt olyan,hogy ülni kellett😊
Miért, láttál már olyan játéktermi shooter-t, ami elõtt ülni kellett? 😄
Mellesleg errõl eszembe jutottak az igencsak oldie emlékeim, amikor általános alsóban az összedobott tízóraipénzt elvertük a nem túl távoli "játékbarlangban" (akkor még az Eagle címû Space Invaders-klón volt a legdurvább játék... legalábbis a magyar határon belül😊)
Mellesleg errõl eszembe jutottak az igencsak oldie emlékeim, amikor általános alsóban az összedobott tízóraipénzt elvertük a nem túl távoli "játékbarlangban" (akkor még az
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
kényelemrõl hallottak a kedves orosz urak?😊
amúgy ez jó,ide is kéne egy Szolnokra😊
amúgy ez jó,ide is kéne egy Szolnokra😊