828
Pro Cycling Manager
  • liverpool123
    nálam sima C.A-s mez van rajta
    kár ha nmár a belga bajnoki trikót meg tudták csinálni a magyart miért nem?
  • levi8
    Helló! Van olyan akinek Bodrogin Magyar mez van???
  • liverpool123
    nincs valakinek v.mi ötlete mér szaggat annyira nekem a játék?(ati x1600-m van)
  • krisztian1
    Nagyon köszönöm a segítséget.
  • Skylime
    az mds kiterjesztésű fájlt nyitod meg a deamon toolssal
  • krisztian1
    Kész van 100%-ig de most van két fájl egy .mdf és egy .mds nevű. Ezeket nem lehet a winrarral kicsomagolni. Mit tegyek?
  • peter0
    winrar-al kicsomagolod és utánna Daemon toolsal felrakod! De a legújabb toolsal!(4.09) azt ok!
  • krisztian1
    Még azt szeretném kérdezni hogy miután megvan 100%-ig akkor mit tegyek?
  • krisztian1
    Ngyon köszönöm a segítséget már napok óta próbálkoztam de most végre jön lefelé. Nagyon kiváncsi vagyok már a játékra.
  • peter0
    Igen, torrent oldal segítségével tudod letölteni!! pl: Utorrent! Ezt le kell töltened és úgy kell leszedned a játékot! azt a pár kb-os fájlt kell betölteni a torrentprogramba és ok! Sok sikert
  • krisztian1
    Heló. Légyszi segítsetek nekem, mert egyszerűen nem tudom letölteni a játékot. Megnéztem a lentebb említett oldalakat amiknek a keresőjébe beírva meg is találtam a játékot, de amikor a zöld nyílra kapcsoltam és le akartam tölteni csak egy pár kb-es fájlt töltött le majd kiírta hogy a letöltés befejeződött, pedig a játk kb 800 mega. Valaki mondja el hogyan kell letölteni. Lehet, hogy kell hozzá egy program amivel le lehet szedni? Előre is kösz a segítséget.
  • szapor
    én érdeklődnék :D
  • Nóta
    Ámberek!

Én régebben tagja voltam az ezzel a játékkal foglalkozó magyar oldalnak.
    Azoknak tudom ajánlani, akik szeretni a kerékpárversenyt, és azoknak, akik az olyan manager játékokat kedvelik, ahol nem csak távolról adhatsz utasításokat, hanem pillanatról pillanatra beleszólhatsz hogy ki mit csináljon. Gyakorlatilag ugyanazt kell csinálni, amit a valóságos csapatvezetőknek, akik a bringás melletti kísérőkocsikban tartózkodnak, és rádión keresztül adják az utasítást a versenyzőiknek.
    A játék évről évre fejlődik, és mindig a Tour de France körül kerül piacra.
    A magyar oldal, ahol pedig többet is megtudhattok a játékról és elődeiről, és akár multiba is beszálhattok: http://www.cycling-manager.hu/
  • szapor
    klite meg nem lehet ha még is akkor www.codecguide.com
  • liverpool123
    ugyanugy kilép és szaggat...:S
  • liverpool123
    oké köszi már töltöm és akkor ezt feltelepítem vagy mit csináljak vele?
  • szapor
    igen
  • liverpool123
    driverfrissítésre gondolsz?
  • liverpool123
    ??????
  • szapor
    driver?
  • liverpool123
    figyi kéne egy kis help....nekem annyira akadozik a játék mint állat....pedig ATI X1600 pro-m van 2006 olyan lazán megy mint állat Carbon is megy pl zsírul de ez nem akar menni sztetek mi lehet a gondd?valaki esetleg tudna segíteni?előre is köszi

UI:BOCS SHADOW
  • szapor
    ezen van multi ugy hallotam de gondolom eredetin jó :)
  • ricsa008
    ja ténleg tarthatna valaki egy gyors talpalót mer én pl naon kezdő vagyok ebben
  • peter0
    már jó! edzeni is kell?? vagy csak elég ha versenyen mennek a biciklisek?? Vagy hogyan tudom az embereket max erőn nyomatni a versenyen?? Mi alapján lesz boldog valaki???
  • tzsoltika
    nem, de amúgy is nem tetszik :) csak az utat mutatja, helikopter nézetből nincs semmi textúra, elég gyengén van megcsinálva szerintem. Jobbra számítottam.
  • shad0w
    nem azért de nem a játékkal van a baj :) lehet benne nyerni, többféle képpen is, csak gyakorolni és próbálkozni kell... ha egy játékban első vagy második próbálkozásra nem tudsz nyerni akkor már mehet is a kukába? :) érdekes felfogás :)
  • tzsoltika
    :) Azelőtt letöltöttem a honlapról az SPTD 1.50-et és nem inditottam újra a gépet. Az volt a baj, mostmár jó csak a játék nekem nem tetszik. Sosem tudok első lenni. Most mentem az Austral bajnokságban Adelaide-Adelaide távot 48 km és Bodrogit az utolsó 7 kilométeren érte utól a mezőny, addig vezettem :S még próbálkozok és ha nem sikerül akkor mehet a kukába
  • ricsa008
    nekem simán indul
  • peter0
    Nekem 4-09esem van! elindítom a játékot, Protection System:YES újraindul a gép! Utánna újra indítom és újra ugyanez a kép jelenik meg! Újra kérdi, hogy újraindítom-e a gépet! Ez mitől van?? Köszönöm a segítséget!!
  • Atesz89
    visszaolvasás rulz :)
  • tzsoltika
    Itt a kép
    tudtok segiteni?
  • tzsoltika
    a gépem nem engedi feltelepiteni a Daemon tools 4.09-et :S
  • levi8
    Nektek Bodrogin Magyar bajnoki mez van? PLZ Válaszóljatok!
  • akvik
    liverpool te tiszta szánalom vagy.nyitsz egy topicotegy olyan jtákról melyről csak nagyából tudsz valamit.aztán segítséget kérsz majd ha netán segítenének akkor annak leharapod a fejét.
    büszke lehetsz magadra.
  • Skylime
    ehh, te normális vagy?, csak segített...
  • levi8
    Nektek Bodrogin Magyar bajnoki mez van?
  • shad0w
    édesanyáddal beszéljél így ne velem, google-be beírod h daemon tools és rögtön kidobja első találatnak a hivatalos oldalt. onnan már minimális iq-val is, amivel feltételezem talán rendelkezel, sikerül letölteni a legfrisebb daemont, valamint jó nagy betűkkel h még te is észrevedd ki van írva h le kell szedni hozzá az sptd-t, és akkor simán menni fog minden. örülj h segítettem egyáltalán, mert amint a #70es hszből kiderült sikerült végül elindítanod...
  • ricsa008
    nekem nem

lenne egy kérésem tudna valaki nekem adni egy kis infot
    mer végigcsináltam a tutrialt de min2 versenyzőm kibukot

msn : [email protected]
    előre is naon megköszönöm
  • liverpool123
    egyébként nektek is szaggat a kép néha?és ki is lépked néha?
  • liverpool123
    bazmeg te pöcs ne ugassá rákerestem és le is töltöttem mielőtt te itt elkezdtél LOLOZni tiszta szánalom baszki...