828
Pro Cycling Manager
-
liverpool123 #108 nálam sima C.A-s mez van rajta
kár ha nmár a belga bajnoki trikót meg tudták csinálni a magyart miért nem? -
levi8 #107 Helló! Van olyan akinek Bodrogin Magyar mez van??? -
liverpool123 #106 nincs valakinek v.mi ötlete mér szaggat annyira nekem a játék?(ati x1600-m van) -
krisztian1 #105 Nagyon köszönöm a segítséget. -
Skylime #104 az mds kiterjesztésű fájlt nyitod meg a deamon toolssal -
krisztian1 #103 Kész van 100%-ig de most van két fájl egy .mdf és egy .mds nevű. Ezeket nem lehet a winrarral kicsomagolni. Mit tegyek? -
peter0 #102 winrar-al kicsomagolod és utánna Daemon toolsal felrakod! De a legújabb toolsal!(4.09) azt ok! -
krisztian1 #101 Még azt szeretném kérdezni hogy miután megvan 100%-ig akkor mit tegyek? -
krisztian1 #100 Ngyon köszönöm a segítséget már napok óta próbálkoztam de most végre jön lefelé. Nagyon kiváncsi vagyok már a játékra. -
peter0 #99 Igen, torrent oldal segítségével tudod letölteni!! pl: Utorrent! Ezt le kell töltened és úgy kell leszedned a játékot! azt a pár kb-os fájlt kell betölteni a torrentprogramba és ok! Sok sikert -
krisztian1 #98 Heló. Légyszi segítsetek nekem, mert egyszerűen nem tudom letölteni a játékot. Megnéztem a lentebb említett oldalakat amiknek a keresőjébe beírva meg is találtam a játékot, de amikor a zöld nyílra kapcsoltam és le akartam tölteni csak egy pár kb-es fájlt töltött le majd kiírta hogy a letöltés befejeződött, pedig a játk kb 800 mega. Valaki mondja el hogyan kell letölteni. Lehet, hogy kell hozzá egy program amivel le lehet szedni? Előre is kösz a segítséget. -
szapor #97 én érdeklődnék :D -
Nóta #96 Ámberek!
Én régebben tagja voltam az ezzel a játékkal foglalkozó magyar oldalnak.
Azoknak tudom ajánlani, akik szeretni a kerékpárversenyt, és azoknak, akik az olyan manager játékokat kedvelik, ahol nem csak távolról adhatsz utasításokat, hanem pillanatról pillanatra beleszólhatsz hogy ki mit csináljon. Gyakorlatilag ugyanazt kell csinálni, amit a valóságos csapatvezetőknek, akik a bringás melletti kísérőkocsikban tartózkodnak, és rádión keresztül adják az utasítást a versenyzőiknek.
A játék évről évre fejlődik, és mindig a Tour de France körül kerül piacra.
A magyar oldal, ahol pedig többet is megtudhattok a játékról és elődeiről, és akár multiba is beszálhattok: http://www.cycling-manager.hu/ -
szapor #95 klite meg nem lehet ha még is akkor www.codecguide.com -
liverpool123 #94 ugyanugy kilép és szaggat...:S -
liverpool123 #93 oké köszi már töltöm és akkor ezt feltelepítem vagy mit csináljak vele? -
szapor #92 igen -
liverpool123 #91 driverfrissítésre gondolsz? -
liverpool123 #90 ?????? -
szapor #89 driver? -
liverpool123 #88 figyi kéne egy kis help....nekem annyira akadozik a játék mint állat....pedig ATI X1600 pro-m van 2006 olyan lazán megy mint állat Carbon is megy pl zsírul de ez nem akar menni sztetek mi lehet a gondd?valaki esetleg tudna segíteni?előre is köszi
UI:BOCS SHADOW -
szapor #87 ezen van multi ugy hallotam de gondolom eredetin jó :) -
ricsa008 #86 ja ténleg tarthatna valaki egy gyors talpalót mer én pl naon kezdő vagyok ebben -
peter0 #85 már jó! edzeni is kell?? vagy csak elég ha versenyen mennek a biciklisek?? Vagy hogyan tudom az embereket max erőn nyomatni a versenyen?? Mi alapján lesz boldog valaki??? -
tzsoltika #84 nem, de amúgy is nem tetszik :) csak az utat mutatja, helikopter nézetből nincs semmi textúra, elég gyengén van megcsinálva szerintem. Jobbra számítottam. -
#83 nem azért de nem a játékkal van a baj :) lehet benne nyerni, többféle képpen is, csak gyakorolni és próbálkozni kell... ha egy játékban első vagy második próbálkozásra nem tudsz nyerni akkor már mehet is a kukába? :) érdekes felfogás :) -
tzsoltika #82 :) Azelőtt letöltöttem a honlapról az SPTD 1.50-et és nem inditottam újra a gépet. Az volt a baj, mostmár jó csak a játék nekem nem tetszik. Sosem tudok első lenni. Most mentem az Austral bajnokságban Adelaide-Adelaide távot 48 km és Bodrogit az utolsó 7 kilométeren érte utól a mezőny, addig vezettem :S még próbálkozok és ha nem sikerül akkor mehet a kukába -
ricsa008 #81 nekem simán indul -
peter0 #80 Nekem 4-09esem van! elindítom a játékot, Protection System:YES újraindul a gép! Utánna újra indítom és újra ugyanez a kép jelenik meg! Újra kérdi, hogy újraindítom-e a gépet! Ez mitől van?? Köszönöm a segítséget!! -
#79 #68
visszaolvasás rulz :) -
tzsoltika #78 Itt a kép
tudtok segiteni? -
tzsoltika #77 a gépem nem engedi feltelepiteni a Daemon tools 4.09-et :S -
levi8 #76 Nektek Bodrogin Magyar bajnoki mez van? PLZ Válaszóljatok! -
#75 liverpool te tiszta szánalom vagy.nyitsz egy topicotegy olyan jtákról melyről csak nagyából tudsz valamit.aztán segítséget kérsz majd ha netán segítenének akkor annak leharapod a fejét.
büszke lehetsz magadra. -
Skylime #74 ehh, te normális vagy?, csak segített... -
levi8 #73 Nektek Bodrogin Magyar bajnoki mez van? -
#72 édesanyáddal beszéljél így ne velem, google-be beírod h daemon tools és rögtön kidobja első találatnak a hivatalos oldalt. onnan már minimális iq-val is, amivel feltételezem talán rendelkezel, sikerül letölteni a legfrisebb daemont, valamint jó nagy betűkkel h még te is észrevedd ki van írva h le kell szedni hozzá az sptd-t, és akkor simán menni fog minden. örülj h segítettem egyáltalán, mert amint a #70es hszből kiderült sikerült végül elindítanod... -
ricsa008 #71 nekem nem
lenne egy kérésem tudna valaki nekem adni egy kis infot
mer végigcsináltam a tutrialt de min2 versenyzőm kibukot
msn : [email protected]
előre is naon megköszönöm -
liverpool123 #70 egyébként nektek is szaggat a kép néha?és ki is lépked néha? -
liverpool123 #69 bazmeg te pöcs ne ugassá rákerestem és le is töltöttem mielőtt te itt elkezdtél LOLOZni tiszta szánalom baszki...