828
Pro Cycling Manager
-
#148 mé'nincs :D
Hát viszonylag gyenge,de szimpi csapat toltam velük 2 évadot 06-ban :)
McGee,Gilbert,Lövkvist jó lehet az egynaposokon,főleg ha Gilbertet elküldöd előtte cobblestone-os edző táborba ---> megnő ezen értéke :) -
#147 munkahelyen nincs pcm, de szerintem Française des Jeux lesz a befutó. -
#146 Nah kivel kezdtél Gabber?
Peter0:http://www.megaupload.com/dk/?d=ZO1X2CXW
Vagy:mindenképp regelj a pcmdaily-re -
#145 nálam difolt beállításokkal 800*600-ban ablakban, 2.8-as bartonnal, 1 giga memcsivel, 6600gt-vel azt mondom, hogy élvezhető -
peter0 #144 mitől szaggat?? A gép rossz?Ha növelem a virtuális memóriát attól nem lesz jobb?? -
#143 ma generálok egyet a Française des Jeux-al szerintem (CASAR) de lehet, hogy Crédit Agricole (HUSHOVD) lesz belőle. :) -
atomanty #142 hi! hát hajrá sztem igen jó játék, lampre mondjuk csak közép csapat, de Cunego elég esélyes a giro-n; Ballan meg a macskaköves versenyeken, és még akad pár egész jó sprinter is
én maradok a 2006nál vki tudna vmi linket(ami gyors) dobni a ppdb 2007-hez? mert a pcm.dailyre vmiért nem sikerül regelnem -
#141 szia
az első pár futamnál szimuláltam persze, mert még csak ismerkedek a játékkal. sajnos ez volt az első szezonom, így mindenre menet közben kellett rájönnöm és ez így nem egyszerü :)
most év végén kijelentették, hogy új managert hoznak a csapathoz, így nincs más hátra, mint a megszerzet tudásom mellett új gémet generálok és próbálok sikeresebb lenni. -
atomanty #140 van kb 10 millád 1 szezonra +még versenyeket is nyersz+ a másodlagos szponzorok -
peter0 #139 Ja, és a pénzügyi helyzetemen hogyan lehet változtatni?Van 3támogatóm azt minden hónapban mínuszom van!!Nem is kevés! esélytelen, hogy +mérlegem legyen!Vagy??? -
peter0 #138 mitől szaggat?? A gép rossz?Ha növelem a virtuális memóriát attól nem lesz jobb??Az semmit nem jelent?? Mi a fa**nak menti le az egész szakaszt??Van aki visszanézi??Ez BUTASÁG!!! -
atomanty #137 elég hamar lezavartál 1 szezont :) le játszod a szakaszokat, vagy csak simulate?
amugy szvsz a manageri skilleket rosszul osztod be, 1. 2 nem lényeges, csak az uccsó a fontos
nekem sajnos szaggat meg kicsit sokat tölt, ideje új gépet venni, bár eza játék híres arról hogy nincs optimalizálva -
Ricco87 #136 oho...én is nagyon rákattantam:P
Caisse D'Epargne-val vok Valverde miatt:P
3.körversenymen vok eddig egy sprintgyőzelem meg egy csapatidöfutamgyözelem...:P nagggyon jo:):P -
#135 #67-től a #112-es kommentig szépen ki van tárgyalva a felrakás és elindítás -
Djemba #134 akkor hogyan indítom el? -
#133 első évben eddig ezt tudom felmutatni:
-
#132 nincs hozzá -
Djemba #131 crack tud valaki adni -
#130 szia
itt írta Atesz #125 -
peter0 #129 azt lehet, hogy a 2006-os játékra ráteszem a patch-et?? Akkor a totális 2007-es adatokkal játszom a játékot??
Mert ez a 2007-es eléggé akad pedig grafikailag semmivel nem jobb mint a 2006!!
Köszi a választ! -
#128 liverpool123 : team / training camps -
liverpool123 #127 van valaki a Caisse d'Epargne-val?
és forzapalermo hogy tudtad elküldeni őket edzőtáborba? -
#126 értem, köfi -
#125 egy 2007-es adatbázis:
PPDB Giant07 International v1
featuring:
177 teams (incl. the national teams)
2830 riders
479 races
1240 stages
new secundary sponsors
new staff
new seasongoals
new jerseys
new mini-jerseys
lots of 2007 profiles
real life startfields
realistic contracts
graphic improvements for surroundings
totally and stunning revised Champs Elysees-stage
new background
realistic stats, based on our experience and system that has been succesfull for 6 years in a row now
seasongoals for the new teams
etcetera etcetera
kb. ennyit tartalmaz :) -
#124 csácsá
PPDB 2007, azmiaz? -
#123 Szeva Gabber nyomassad :P
Nekem annyira nem gyün be marad a 2006+a PPDB 2007 :) -
#122 kezdenek jönni az eredmények :DDDDDDdd
-
#121 azt te is megtudod oldani egy kolbásszal vagy egy szalonnával :)
magyarításra gondolsz
Ezt az oldalt figyelgesd szerintem -
Djemba #120 magyarosítás várható? -
#119 császtok, végre nekem is megvan a gamma
csapatom:
most tréningezek Alcamóban:
Aztán irány Márszej:
-
RichieL #118 Hello!
Nekem is szaggat meg kilép a játék, nincs valakinek valami ötlete?
Köszi -
#117 amugy pcmdaily.com már kijöttek egész jó kis peccsek is,mezekkel meg normálisabb statokkal -
liverpool123 #116 rámész egy játékos infójára Contact és megbeszéled a részleteket...de csak júliustól lehet igazolni -
levi8 #115 Tavaj is az lett!!! -
#114 csupán csak azért nem tudják mert a belgák 5x jobb kerékpárosok ad a világnak mint mi.(és egy ember miatt meg nem fognak dolgozni vele,ráadásul minden évben hírdessék ki hogy Bodrogi lett magyar bajnok mert más magyar nincs a játékba) -
levi8 #113 Csá! Nem tudja valki hogy hogy kell carrer-be embereket átigazolni? Mer az 5 és a 6-ban tudtam de itt nem jövök rá?PLZ!!! -
zolee777 #112 Szia! Köszi, de sikerült -hosszas kínlódás után- megoldani azzal, hogy leszedtem a gépről az Alcoholt.... Amúgy nem rossz a játék, kicsit szaggat, viszont szerintem maga az irányítás elég jó. Mégegyszer köszi. -
#111 daemon ikonra jobb click, emulation, all options on. ha nem jó akkor próbáld így h minden be van kapscolva újratelepíteni. -
zolee777 #110 vagy talán a licensz kulcs lehet még megoldás...:((((( -
zolee777 #109 Sziasztok! Letöltöttem, winrar kicsom., Daemon T. 4,09 (előtte segédprogi) felrak, DT-vel setup, és mégsem indul el. A pontos szöveg: Attemp of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again. Légyszíves aki tud, segítsen. Előre is köszönöm. Zoli