828
Pro Cycling Manager
-
#428 én az összeset saját magam edzem.ha pl a girora akarod fölkészíteni őket
jan:50%
febr:60%
márc:70%
ápr:70%
máj:80%vagy 90%
ha az első 5 hónapba a fő sprintereddel nem tudsz győzni az se baj mert nekem pl volt olyan hogy Boonennel az utolsó 3hónapba 18szakaszgyőzelmet szereztem mert addigra jött formába. -
atomanty #427 hát a főversenyzőket saját magad, meg ha igazi pro vagy akkor az összeset saját magad :D de ahhoz nekem már nincs türelmem
visszatérve a sprinter dologhoz, én minden szezonba megjátszom azt hogy egy legalább 77 sprintert elküldök 10 napos pre season táborba meg 100%os edzést neki egyből, és így csomó versenyt lehet nyerni vele, mert a gép év elején nem épp a legjobb -
peter0 #426 és ti magatok készítitek fel az embereket vagy automata edzére állítjátok???? Én eddig manuallal csináltam de szerintem ha automatikusan edz akkor is jól felkészűlnek a fontos versenyekre!!!!Ti mit csináltok??? -
#425 van két megoldás:
ha jó sprinter csapatod van(quickstep,milram)akkor csinálsz magadnak egy saját sort mondjuk 4-5 emberből ha mondjuk csak két jó sprintered van(két 79-s)akkor állj be valami sorba(follow,99%)de mondjuk ne várd hogy grilloval vagy steegmansal megvered Boonent vagy Petacchit.
ha csak 75-ös sprintereid vannak akkor csak az utolsó 4-5km-en belül keress egy sort mondjuk olyat ahol 2-3 ember van lehetőleg egy csapatból ha nincs ilyen akkor állj be valamelyik sor végébe és bízz a szerencsébe.(bár én néha még azt szoktam csinálni mikor elkezdődik a sprint hogy váltogatom az emberket néha ciolekre állok rá néha boonenre és amelyik gyorsabban halad azzal megyek tovább és 500m vagy 400 méterrel a vége előtt kibújok hátha szerencsém lesz) -
atomanty #424 hát ha rosszabb tulajdonságaid vannak ne várj csodát -
peter0 #423 sprintelni tudtok???én amikor beállítom, hogy kövesse az jó sprintert akkor is lemarad és ha nem akkor pedig amikor én kezdek el sprintelni 1km-nél lemarad tőle...hogy is van ez??? -
#422 én az auber93-al kezdtem meg a pcm06ban a karpinnal.auberbe a legjobb versenyzőm drujon(73-as sprinter) -
#421 Panariba van Sella és Cuapio jó hegyimenők Grillot pedig ha elviszed sprint edzőtárba akkor 81-es is fejlödhet és akkor van esélye sanyi ellen. -
atomanty #420 hát én Rabobankkal normálon nem nagyon tudtam megnyerni a tourt,bár 2. 3. hely az enyém volt, és Vino is azért vezetett csak 2 perccel mert egyszer 1 lejtőn elhúzott.
most Panariaval kezdtem 1 új szezont de a continental csapatok közül iszonyú erős,de a feladatok között van olyan hogy szakaszt nyerni a Giro-n és viselni a rózsaszín trikót, nah ezt nem hinném hogy tudom teljesíteni -
#419 a sprinteknél jobban kijön ki milyen formában van és milyenek az értékei hegyen meg mondjuk egy csúcsformában lévő kasechkin(79-es mountain)nem tud megverni egy simonit.meg mondjuk tt-n sokkal nagyobbak a különbségek a versenyzők között. -
atomanty #418 majd akkor megpróbálom egyszer én is így,csak kicsit nehéz elképzelni hogy a főversenyzőt pihentetni kell
a hard amugy mennyivel nehezebb mint a normal? -
#417 anno a cym4-el kezdtem azóta mpcm1,pcm2,pcm3 először easyn kezdtem a cym4-el de most már ahogy letöltöm rögtön normal vagy hardon megyek.
99%-al csak az uccsó 5 vagy 2km szoktam menni. -
atomanty #416 milyen fokon játszol?
amugy a 99% kis időn keresztül sokkal kevesebbet ér mint mondjuk a 85% végig
és hogy a fő versenyző nem menjen semmit :D -
spcs #415 Köszönöm srácok a segítséget!!! Szerintem majd még lesznek kérdéseim.
Egyébként bocsánat ha hülye kérdéseket teszek fel, dehát totál tapasztalatlan vagyok a játékban még. -
KorMil #414 közbe rájöttem,h nincs a Daemonba,de most meg ezt írja:
Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
-
KorMil #413 Application's period of validity without a disc in the drive has exceeded. Insert the licensed disc of the application in a disc drive and run it again.
ezt írja ki :S de nemtom micsináljak -
#412 amúgy a felszerelés sztem túl sokat nem számít.(felszerelés nélkül mentem 3 szezon a pcm06-ba és 270 szakaszgyőzelmem volt) -
#411 lehet hogy totál hülyeség amit írtam és azért nem kaptam még ki soha TTT-n és mindig 2perccel verem az ellenfelet. -
atomanty #410 felszerelelést pedig már a legelső verseny elött megéri venni, én ha kell veszek 2-3 márkából is hogy mindegyik tipus a legjobb legyen -
atomanty #409 bocs de sztem ez totál hülyeség amit irtál.
Csapatidőfutamon, és a sima időfutamon az a lényeg hogy legnagyobb egyenletes tempóval haladjanak a népek amit bírnak.
A gép nem mindig fárad el a végére, a lényeg hogy te is épp a célnél legyél kész az erőddel.
Csapatidőfutamon, ha kell kezd újra is a pályát(mert nincs sok ilyen és kell a gyakorlat) és csak az vezessen akinek nagy TT skillje van és az többet, úgy oszd be az erőiket hogy a kék csíkok a végére akik elöl mennek azoknak elfogyjananak, a gyengék közül pár ember le is szakadhat -
#408 spcs:ha van egy 30km-es táv a TTT-re akkor az első pár km-en 84% menjenek a versenyzők(és a fő versenyzőjed jelöld ki hogy a ő ne menjen semmit)aztán 20km-el a vége előtt vedd föl a maradék versenyződ erejét 90%-ra míg az uccsó 5km-en 99%-ra.eg a lényeg a hogy a gép playerei a végére teljesen elfáradnak így a táv elején csak tartani kell a lépést míg a végén kell az ellenfelet lehagyni.
felszerelések:hát én kiválasztok egy márkát:catilke,bianchi vagy hasonló és azokból megveszem a tartozékait. -
peter0 #407 FENOT:de azért azt ne felejtsd el, akkor még erről volt szó...install dolgok voltak témába...na mind1...lényeg, hogy menjen és játszatok ezzel a szép játékkal...
KorMil:a játék van bebootolva a Daemon Tools-ba?? lehet azért nem megy...
spcs: 99-re tedd fel és a jó időfutamenőkkel menj előre...Aki nagyon szar alig menjen elől...nekem néha bejön de az nekem sem igen megy...pedig egyéni időfutamba mindenkit verek...nem igen értem...ja meg a sprint:D Esélytelen vagyok még mindig...nem igen vágom a lényegét... -
spcs #406 Sziasztok!
Én nagyon kezdő vagyok még a játékban. Próbálkozom, ismerkedem a játékkal még. Olvasva a korábbi hozzászólásokat elég sokat tanultam.
Egyenlőre nem nagyon értem a Time Trial-t amikor csapattal kell menni. A csapatom első futamán (valami sivatagi volt) volt ilyen szakasz, utolsó is lett a csapat alaposan lemaradva, pedig felnyomtam 90% föli a teljesítményt, de mit kell velük még csinálni?! Vagy a leglassúbbhoz igazodik az egész csapat?! Ja, igen, a felszereléseket fokozatosan vegyem vagy minnél többet költsek rájuk?! -
KorMil #405 Nekem eddig működött a játék,most pár napot nem voltam itthon és nem müszik :( Egyszerűen nem értem :( -
#404 nekem nem a reloadedos változat van meg.lehet itt a gond.nekem mds és mdf fájl van.próbáld meg valahonnan ezt letölteni. -
#403 Köszi, hogy legaláb te próbálsz segíteni és nem ugatod le a fejem, mint egyesek.(pedig ha visszaolvasna az illető, látná, hogy ő mit művelt:D).
Nekem sajnos a Reloaded változat van meg, amiben bin és cue fájlok vannak, lehet az a gond. Megpróbálom amit írtál, mert a gépem nem hinném, hogy kevés lenne.(AMD Athlon XP 3200+, 1,5 Gb Ram, ATI x1650pro 256Mb) -
#402 A játék tegnap óta működik újra, az alap plusz feltettem a 1.0.1.0 pach ot.
(leirom ha másnak is lenne működésbeni problémája)
1. a Daemon 4.09 kell hozzá , nem a 4.10s D T. pro változat
2. A játék 3 helyre rak fel file-kat az install nál
C:\Progam files\Cyanide\Pro Cycling Manager 2007
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Application Data\Pro Cycling Manager 2007
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Pro Cycling Manager 2007
Ezt célszerű letörölni ha újra install szükséges (nálam az Application os file-k okozhattak galibát, de lehet tévedek)
itt van mégegy 5let az egyik fórumos társtól.
sajnos nekem sincs több 5letem.nekem kapásból müködött a game(rögtön a megjelenés után pár órával)megpróbálok segíteni de az is lehet hogy csak vírusos a gépetek vagy kevés a memória vagy a videó kártya vagy csak rossz példányt szetettek le.
-
#401 BOCS HOGY ÉLEK!!! -
peter0 #400 Akvik:de azért az érdekelne, hogy mi az a net framework. Ez mire jó végülis?? Jobban futnak a progik??Köszi a választ...és élménybeszámolót írtak légyszi ne kérdéseket... -
peter0 #399 Haljátok, olvassátok vissza az egészet!!
Minden le van írva a telepítés és indítással kapcsolatban..MINDEN!!!Ti bajotok sem egyedi, olvassátok már vissza a kurva életbe is...Vagy nem tudtok olvasni??
Fenot, az a teendő,hogy visszaolvasod az összeset és hidd el, hogy megtalálod a megoldást... -
#398 Feltelepítettem daemon-nal a játékot, majd a patch-eket is, telepítés végén bejött a Protection System-es üzenet. Azt is fölraktam, újraindult a gép és a játék indításánál elkezdi ellenőrizni a lemezt! Természetesen nem enged tovább!Hiába másolom be újra a crack-et!Ilyenkor mi a teendő? -
#397 nekem így van fönn.
játék(deamon toolsal)
patch 1.0.1.0
patch 1.0.2.0
és mindkét esetben a cd-s patch
rá kiegészítő
-
#396 Helló! Én is a #393-ban leírt problémával küzdök:S Daemon Tools Pro 4.10-et használok, fönt van a .NET Framework is, de engem is kidob! Viszont ha feltelepítem a Patch-et, akkor valami Protection System ablak ugrik fel indításkor és valami StarForce védelmet akar telepíteni! Ez normális? Feltelepítsem, ha igen akkor ki kell iktatni valahogy nem?Vagy a Daemon elboldogul vele?
Előre is köszi! -
#395 és daemon tools 4.09-el raktad föl a gamet? -
#394 a háttérben futó dolgokat kapcsold ki.
minimum követelménynek megfelel a géped?
ha ez se akkor rakd föl .net framework programot.
de lehet vírus is a gépeden.
fölraktad már a két új patchet? hátha azzal müködid. -
#393 Hello! most raktam fel a játékot és azt szeretném megkérdezni miért lehet az hogy bármilyen játékmódra rálépek és kidob a játékból?
Előre is köszi! -
liverpool123 #392 pff ez durva volt.A Caisse-al most nyomtam egy spanyol kört és ott volt egy hegyi időfutam.
Sorrend:1.Valverde
2.Pereiro
3.Erviti
4.G.Acosta
5.Zaballa
6.Perez Sanchet
7.Lastras
8.Nicolas Portal(megverte Klödent is)XD -
#391 mindekettő öregszik és sztem nem érdemes leigazolni.viszont a csapatodból elküldhetsz embereket.a fizetési keret akkor fog nőni ha nagyon jól teljesítesz a szezonban (de akkor sem nő sokat)én pl megnyertem a vueltat,giro,második lettem a touron a s.duvallal és mégis allig nőt a pénzem.
Akikre érdemes pénzt költeni:
Andy Schleck(összetett)
Igor Antón(hegy)
Riccardo Ricco(hegy,Hilly)
Philippe Gilbert(hilly,pavé)
Tom Boonen(sprinter,pavé)
Luis León Sánchez Gil(összetett)
Heinrich Haussler(sprinter)
Gerard Ciolek(sprinter)
Alberto Contador(összetett)
Janez Brajkovic(összetett)
és fontos ha meg akarod nyerni a tdf vagy a girot a fő versenyzőidet(mondjuk contador,vino,klöden) nem szerepeltesd túl sokszor a szezonban.
-
yozsee #390 Főleg hogy már lassan mindenki lebukik vérdoppinggal az Astanából, így jövőre nem is marad senki:P
Most tartok a tournál, Valverdéékkel vagyok, jövő szerzonra elvileg sikerült leigazolnom már Bettinit meg Garzellit is. A kérdés az hogy most jelenleg kb valami 50párezret ír ki a hátralévő fizetési keretemből és ennek a kettőnek együtt a fizetése több. Az új szezonban ennek megfelelően nőni fog a fizetési keretem, vagy gondok lesznek és mégse fognak hozzám igazolni? -
#389 Kormil:
szökés nyomod az attack gombot és utána beálssz infintive relayre ha egyedül szöksz.
ha más szökik meg akkor beállsz a csapatod tagjaival short relayre és megfogjátok a szökést.
egyedül magyarosítás nem készül de sztem nincs is szükség rá.
Peter0:a legjobb a csapat a játékban a Csc vagy Dsc és még a Rabobank.(mondom ezt quickstepesként).
ha kell valami segítség: http://www.cycling-manager.hu/index.php