828
Pro Cycling Manager
-
Imike1990 #468 Sziasztok! szeretnék segitséget kérni tőletek! mindent úgy csináltam ahogy leírtátok de amikor megnyitottam a játékot és belépek egy játékmódba akkor egyszercsak kilép! tudnátok légyszíves segíteni?
-
Etelkozi Vata #467 én azt hittem "combos" fiatalokat keres, és nem cobblestonosat.
Akkor félreolvastam, sorry -
liverpool123 #466 kössz mindenkinek most nyertem Pereiroval meg a Girot 18.34-el megelőzve Mazzolenit:P:P -
danieldrogba #465 majd írd meg, h sikerült e neked...
egyébként ricco nem lesz rossz... nekem 2010ben csak z időfutammal voltak problémái.. csak hát azótas képszakadás a szemétláda protection miatt :(((((
nincs erre valami egyszerű crack?? -
#464 amugy nekemis eccercsak elromlott a game,most próbálom peter hosszú módszerét:) -
#463 nemtom mien db az,de Ricco sose volt és valsz sose lesz cob menő:) -
danieldrogba #462 459: peter0
mindent úgy csináltam ahogy leírtad, de a legvégén amikor linket csinálok a játéknak, akkor csak egy kis parancs fájlt csinál a starfuck progi... rákattintok és bejön, hogy ez nem olyan file... stb
pontosabban: there is no such file, check up a path!
2szer is próbáltam és mind a 2szer ez volt a probléma... :(
segítség :) -
Etelkozi Vata #461 Brajkovics, Dekker, Fothen, Kreuziger, Ricco, Nibali... satöbbi -
liverpool123 #460 Hali!Szeretnék cobos emberkéet igazolni...Nem tudnátok ajánlani fiatal titánokat?köszii -
peter0 #459 nem bonyolult...nekem is sikerült elsőre:D Sok sikert hozzá...nekem minden ok!!!!!!!!!megy a játék... -
danieldrogba #458 huhh :)
kössz peter az infot, bár így első olvasásra kicsit bonyolultnak tűnik, de legalább már van valami lehetőség :)
ha lesz egy kicsit hosszabb szabadidőm meg is próbálkozom vele, remélem működni fog nekem is :)
-
peter0 #457 Először is uninstalláld a játékot és töröld ki a Dokumentumokon belül a játék könyvtárát is. (Nem biztos hogy minden lépés fontos, de én így csináltam.) Nekem az SFClone - Unleashed és a Reloaded verziója is meg van a játéknak, ez azért fontos mert az reloaded-nál bin és cue kiterjesztésü a képfájl, míg a másiknál mdf és mds a kiterjesztés. Én az mdf, mds verziójúval tudtam megcsinálni. Ha nem ez van meg akkor töltsd le (link).
Le kell még tölteni a starforce removal ill. a starfuck progit.
Indítsd el a removalt ez leszedi a feltett védelmet, majd újra kell indítani a gépet.
Most a starfuck-ot indítsd és jelöld ki a Starforce 3.4.63.2-t, majd disable cdroms (ha újra akarod használni a cdromot akkor majd állítsd vissza).
Ezután telepítsd a játékot a daemon-nal és ne indítsd el a játékot.
Ha ez is megvan, a starfucknál (SF) a preferences-ben ellenőrizd, h. a daemon tools mappa elérési útvonala helyesen van-e megadva.
Ezután SF-ben links generator-ban a protectionsben a legalsó, exe filera katt és add meg a telepített mappában lévő exe filet, image-nél pedig az mds image elérését. Katt. a create a link-re és adj egy nevet neki akárhova elmentheted de ezt a linket kell elindítani hogy fusson.
Innen szerintem már menni fog. -
peter0 #456 akinek valami miatt nem indul el annak egy kis segítség...
Nekem jó lett...azóta is megy... -
peter0 #455 ugyanaz a baj liverpool123...nem jó a crack nekem/nekünk...amit mondtál azt csináltam de amikor töltene azonnal kiugrik Windowsba...nem értem...ha uninstall azt újra install akkor is kiírja az időt...fogalmam sincs mi a probléma...ki van még így ezzel????? -
danieldrogba #454 üdvözletem minden pro cycling managernek! :)
sajnos nekem is az lett a problémám, hogy egy idő után elkezdte kérni az eredeti cdt... :S
azóta sajnos nme tudok vele játszani, pedig pont a legjobb szezonom következne...:(
próbáltam én is ezt a megoldást amit liv'pool123 adott, de sajna nekem is kilép abban a pillanatban amikor rákattintanák a "load" szócskára.. -
liverpool123 #453 na figyu peter0 rákattintasz az 1.0.1.0-ás verziohoz amit adtam linket
Pro Cycling Manager 2007 v1.0.1.0 [ENGLISH/GERMAN] No-DVD/Fixed EXE ez van ott meg van egy Pro Cycling Manager 2007 v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE 11-07-2007-jen amelyiket akarod rákattintasz az alatta lévő file archive mellett lévő flopyra kiválasztasz egy mirrort tök mind1 melyik letöltöd és kitömöríted Winrarral a játék mappájába
-
peter0 #452 Nekem nem jó amit küldtél...mindig kilép a játékból...amikor betöltene kiugrik a Windows-ba...Faszom már kivan... -
peter0 #451 liverpool123:nekem nem csinál semmit az oldalon...rámegyek amit adtál linket és nem csinál semmit sem...mit csinálok rosszul??? -
liverpool123 #450 na találtam mégegy megoldást.Ha szarakodni kezdd vagy nem indul el a játék akkor itt egy fixed exe:
-Kiadtak egyet a sima vagyis 1.0.0.0-ás verziohoz(patch nélküli "natúr")
-Kiadtak egyet az 1.0.1.0-ás játékoz (ez a patcholt)
itt a sima verziohoz
ez az 1.0.1.0-ás verziohoz
Ha fennvan a játék akkor csomagold ki a fájlokat a játékod mappájába
Ennyi:)Remélem mostmár mindenki tud normálisan játszani:) -
yozsee #449 Nekem mikor ezt kiszokta írni bemountolom a lemezt, leellenőrzi azt utána indítja a játékot. -
liverpool123 #448 hát nekem is pont ez a baja sajna...nem tom miért csinálja ezt.Olyan mintha valahogyan tudnák ellenőrizni a neten keresztül h eredeti-e a játék..És újraraktam erre meg kapásból kéri a kódot.Jó lenne ha meg lehetne vhogyan szerezni azt a geci kódot. -
peter0 #447 nektek olyan még nem volt, hogy pár nap/hét után mielött elindítom a játékot kiír egy szöveget?? Nekem azt, hogy 24óra múlva ellenőriznem kell, hogy érvényes-e a játék...és utánna amikor elindítom kijön az ablak és kiírja, hogy hány óra/perc van még hátra addig, és utánna ha lejár nem indul el a játék...de régen ilyet nem csinált...mi a baj nem tudjátok????? -
peter0 #446 menj rá arra és jobb oldalt abba a négyzetbe fogadd el...ennyi...az egy fontos üzenet és azzal kezdeni kel valamit...ennyi... -
WanWan #445 Sziasztok!!!
Nagyon kezdő vagyok még, egy karriert kezdtem, de január 5nél nem tudok tovább lépni. kapok valami üzenetet, ami mellett piros pötty van. nem tudom mit kéne csinálni.lehet nagyon szánalmas amit kérdeztem, de lécci segítsetek!! -
#444 legföjjebb szeptemberben mert addig én nyaralok. -
peter0 #443 Majd valamikor nem játszunk egyet neten???Kivi vagyok milyen a cucc úgy... -
#442 netes játék teljesen más a mert a külföldiek általában már a szakasz elején a teljes csapatukkal szöknek és összeállnak vezetni és megnyerik a versenyt.vagy másik taktikájuk hogy előre küldik két fő emberüket és az összedolgoznak és a first leader megnyeri a versenyt. -
#441 két féle módja van.egyik a game centeren keresztül és akkor külföldiekkel is játszhatsz a másik pedig a hamachin keresztül.(általában így szoktam ha játszok) -
peter0 #440 Ti nem szoktatok neten keresztűl játszani???
Nem tudja valaki, hogyan kell??
Játszanék neten eggyet.. -
#439 pro tour licensz feltétele hogy a szezon végén az első két helyen végezz a kontinentális ranglistán. -
atomanty #438 én megkaptam a wild cardot a girora, talán azért mert vezettem a continental table-t, a másik csapat az Aqua Sapone lett asszem, ők is elég jól szerepeltek, pro tour versenyeken is -
atomanty #437 én is ezzel nyomom most, de mia feltétele a pro tour license-nek?
ápr 20nál(Panaria) tartok Grillo a sprinterem(12győzelem) vezeti a continental pontáblát 2. Mazzanti(hegyimenő) de ő meg vezeti az UCI ranking table-t; Sella csúcsformában lesz a Girora; Perez Cuapio is,de ő inkább a végére, és még van két 78as sprinterem, meg egy 78as hegyimenőm a szezon 2. részére
arra hajtok hogy sok 2.HC-s versenyt nyerjek(eddig 3), de pl protour versenyért a continetal táblán nem kapok pontot, mondjuk uez fordítva is igaz. -
#436 ha valaki tényleg kiscsapatokkal akar indulni akkor az a pcm06-ban rakja a ppdb giantot és ott tényleg tömérdek verseny van és sok kiscsapat. -
#435 én mikor elkezdtem a játékot mindig nagycsapatokkal kedztem.jó néhány tdf győzelem stb és meguntam akkor váltottam és most már kiscsapatokkal vagyok.andaluciaval pl sikerült a csapatba csábítanom contador,brajkovicot,cioleket és a második évemben már a pro tour ligában szerepeltem.
sztem az első évben csak kisebb versenyeken induljatok de abból jó sokon vegyetek részt hogy év végén megkapjátok a pro tour licenszet. -
spcs #434 peter0!
Pont ezen gondolkodom én is. :) -
spcs #433 KorMil! Úgy csináltad ahogy WBA leírta?! Alcohol szofwer esetleg nincs fent?!
Értem, köszi "engine"!
Kiscsapatként érdemes elindulni nagyobb versenyen vagy inkább ahol esélyem is van?! Én inkább az olyan versenyekre koncentrálok amelyek a szponzornak fontosak vagy kissebb versenyek, mert ott esélyem is lehet. Tudom, hogy egy nagyobb csapattal több sikerélményem lenne, de szerintem egy kiscsapatot irányítani a kihívás. -
peter0 #432 de mi a jobb?? Ha nagy csapattal vagy, és esélyes vagy a nagy versenyeken vagy egy nagyon kiscsapattal lenni, akikkel nem indulhatsz Touron pl. Ha vagyok egy kiscsapattal abból valaha lesz nagycsapat???Vagy onnan is kirúgnak??? Én amúgy nagycsapattal vagyok...:D -
engine #431 szabad kártya, még nem vagy olyan szinten, hogy önerőből indulhatnál, de a szervezők meghívtak a fennmaradó helyek egyikére a versenyre. Ezt vagy megkapod vagy nem. Nem tudom mi dönti el a játékban. -
KorMil #430 Ezt írja: Attempt of using emulation software has been detected. Please, insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again
Mit csináljak? -
spcs #429 Sziasztok!
Én normál fokozaton játszom egy kiscsapattal a Thor Power Team-mel, kevés a versenyző, főleg 20 év körüliek, nincs kimondottan hegyi versenyző. A költségvetése a csapatnak 1,7 millió. De még igy is az egyik 1 napos versenyen tudtam győzni, ott az egész csapat benne volt a legjobb 10-ben. Igazi sikerélmény volt.
Egyébként ha "wild card"-ot ajánlanak fel egy versenyre az mit jelent?