Pro Cycling Manager

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszik most ezzel valaki? A legújabb részre, a PCM 2019-re gondolok. Multiba jó lenne magyarokkal menni.

Steam név: Belchior10 (HUN)

Tudom :) . Mindjárt lent van :D .
Na, kint a "hivatalos" tört verzió.

PC Game 07/22/13 02:20 PM Pro.Cycling.Manager.2013-CPY 7792 MB
Sajnos, kamu verzió! CloneDVD-t se láttam még. Ha, az lesz akkor elõbb-utóbb crack is.
kjhun Ez a tört verzió tuti hogy megy ?
Kijött az idei virágbolti verzió.

PC-Spiel 07/03/13 11:57 PM Pro Cycling Manager 2013 Pro.Cycling.Manager.Le.Tour.de.France.2013-RELOADED
1 DVD5
sziasztok

most reggeltem és le töltötem a pro cycling manager 2007 et be társitotam daemon tools ba és fel instaláltam le is crack eltem csak mikor el probálom inditani elenörzi a cd t és valamit nem talál rendben segitene valaki? meg köszöném
hello a 2009 et hogy kell elindítani? a SKIDROW verzió van meg és a gyártó intrója be jön de utána mar csak fehér a képernyõ HELP!

Sziasztok. Pro cycling manager 2008-hoz milyen kiegészítéseket/mod-okat érdemes felrakni? a cycling-manager.hu-ra nem lehet regisztrálni már?
Engem érdekel, megnézem.

Szívesen tolnék egy karriert online mások ellen...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

akvik
Sziasztok Online játékot szervezünk cycling-manager.hu oldalon.Ha érdekel és szeretnél egy jót játszani látogass el a honlapra

akvik
inkább gyertek a cycling-manager.hu -ra és ne itt vitatkozzatok.

Köszi, neked is minden jót...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Ja, erre nem gondoltam Vata!
De akkor bocsáss meg nekem...bár kétlem, hogy ez lenne a baj!!
Ha jól látom kb 50napja nem írtam ide! Azért valaki csak írhatott volna valami csodálatos élménybeszámolót, hogy easy szinten megnyerte a xy kõrversenyt...pedig biztos annyi embert érdekelne!!
Na további "jó" élménybeszámolókat kívánok nektek!!!
Elvetted a kedvünket.
Én tolom a játékot azóta is (igaz, ritkábban)...

Nagyon pörög az oldal...csak gratulálni tudok...engem leszóltatok azóta meg írni sem tudtok!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!!!
Ennyit rólatok!!
Hali, tudja valaki hány hivatalos patch (a fejlesztõ által kiadott) létezik.
ellenõrizni is fogja a discet ezután! De amit felajánl hogy tölts le azt a pcmdaily-rõl te is le tudod tölteni! Onnan kell neked!
Rejtett mappát hogy tudod megjeleníteni?
Sajátgépbe bemész és van olyan fent, hogy mappa beállításai és ott van, hogy rejtett mappák megjelenítése! És utánna C-meghajtó és document and settings és meglátod! Ez a sorrend nem biztos! De valahogy így kell, nincs elöttem az XP, nem tudom!
de nem is azzal van bajom, hogy felajánlja hanem hogy állandóan ellenõrzi a disc-et....
rejtett mappát h jelenítsek meg? elég béna vok, segíts légyszi.....
janek91: töröld ki a játékot a dokumentumok mappából és az application data mappából is!(ez rejtett mappa)!
És amit alapból kirak az asztalra ikont azt töröld ki és azt tedd ki ami ott van ahova raktad a játékot!(ott az exe indítófájlt)!
És akkor nem ajánlja fel a frissítést!
De leszehedsz bármilyen javítást a pcmdaily-rõl!
Liverpool: megoldottam a problémát, azért köszi! Uninstall azt ment a kukába a game! Annyira azért nem jó, hogy idegeskedjek emiatt!
Mikor elindítom a játékot minmdig kiírja, hogy van már frissítés hozzá és töltsem le. Most rámentem hogy csinálja meg. Kész lett, telepítettem, erre mikor indítanám a játékot ellenõrzi a lemezt, és rájön hogy nem eredeti, kéri a kódot. Olyanom meg nincs.... Töltöttem le pcm dailírõl egy database-t azt is feltettem felülírtam, de így se jó. Ekkor jött az uninstall, újra raktam a játékot, most már nem töltöttem le hozzá amit ajánlott, de így se megy:( Mi lehet a baj?
elõre is köszi
sziasztok valaki nem talált olyan patchet amiben új sisakok (helmet) vannak?
És mi az?

peter0
Figyu vegyél le minden grafikai elemet a legalapabbra.
Ha játszol minden másból lépjél ki.
Ha meg ígyse megy akkor menjél el a Cyandie-hoz és szopdd le õket PONT
Egy hiba üzenetet küld mindig :S
Hello! Vki megtudná nekem mondani hogy miért lép ki a játékból ha elindítom ?? elõre is kösz
peter0:Kipróbáltam most igy is hogy állítottam ezen. szerintem ezt 20-nál nem érdemes nagyobbra venni. a fontos szerintem az h akinek elfogy a sárga csík annak húzzuk át a take relay-t (azt a jelet h egymás mögött menjenek) mert nem haladnak semmit
Nem erre még nem jöttem rá, nem vagyok én se profi ebben csak azért nyertem mert nem volt túl fontos verseny és volt 3 jó idõfutammenõm
Rooo007: de nem állítottál semmit azon, hogy mennyi ideig menjen elõl az adott ember?? (ha jól tudom alapból 10-en van)
Mert én a csapatidõfutamban vagyok nagyon gyenge...
Ideje lenne egy kis életet csepegtetni ismét a fórumba. Leírhatnánk hogy hogy megyünk hegyen sprint elõtt stb.
Nekem pl. tegnap sikerült megnyerni egy csapatidõfutamot Gerolsteinerrel. 3 sztárt indítottam M. Fothen-t Lang-ot és Schumacher-t a tt értékük (79 75 79) egy kis traing camp után. õk hárman 90-es effort-tal mentek a többiek 80-nal. Majd felemeltem ezeket hogy az utolsó 5 km-re már csak õk hozzák a csapatot.
Hát itt a kommunikáció elért egy elég érdekes szintet...kár :((
és ami még fontosabb h folyamatosan mentem a játékot és ha vmi verseny nem úgy sikerül akkor fogom és bemásolom azt hát a legnagyobb titka lehet h ez :D
huh nem tudom nem állítottam ! A tour ról + annyit h Csak Evenst indította a csapata azok közül akiket felsoroltál és elég érdekes lett a végeredmény + nekem sík szakaszokon is szarrászakadt a mezõny +mondom h azok az emberek nekem az elõtte lévõ hónap/ok ban nem is versenyeztek mert trénong tréning hátán!És a Vueltén Valverde szará vert engem ! a Giron meg csak a dombosvégû szakaszokat tudtam + nyerni bár annyit tréningeztem h a végére már fáradtak voltak az embereim és nem is voltak valami boldogok :S úgyhogy most vmit ezek ellen keresek!
De a 2. szezonomba még semmilyen normális körversenyen nem sikerült jól végeznem igaz nem is tréningezek annyit hátha jobb lessz úgy (+én a segítõket is feltréningezem 79-80 heggyre) meg ha úgy van akkor le is mondok 1 csomó kis szar versenyt is mert nem tudnék elindulni rajtuk(jah meg a U23 -ból szerzett fasziaim tök bénák használhatatlanok :S pedíg Future great de 1 vmiben jók a többiben ratyik )
peter0-szeretlek! :)
Jah, még egy apróság, hivatalos teszteredmények a Tom's Hardware tesztoldal videokártya-összehasonlító szekciójából.

3DMark 06:

8600GTS - 2758 pont
3870 - 5941 pont

Játékok:

Battlefield 2142 - full detail

8600GTS - 16.7 FPS
3870 - 33 FPS

Dark Messiah of Might&Magic full detail

8600GTS - 9.9 FPS
3870 - 39.5 FPS

Doom 3 full detail

8600GTS - 36.6 FPS
3870 - 106.8 FPS

Stb, stb, mindet talán nem sorolom fel. Lehet a tényekkel vitatkozni, csak nem érdemes.

Akkor nézd az árát, hátha attól gyorsabb lesz, és nem fog akadni.

(Nekem egyébként Core2Duo és 4 Gbyte 1000 Mhz-es Ram van a gépemben, bár ez már úgyis lényegtelen.) 22 éve foglalkozok számítógépekkel, és még segíteni is akartam, de nem hagytad.

Az a szomorú, hogy még annyi fáradságot sem vettél, hogy legalább 1 azaz EGY tesztet megnézz, mielõtt elküldesz a bánatba mindenkit, hátha mégis kiderült volna, hogy nincs igazad.

Akkor mennek... Mit bánom én.

Vata: te tévedésbe vagy!!! Mi az, hogy csak neked mennek a patch-ek???
Ez tévedés...nekünk is ugyanúgy mennek!!
Peter0, én alapvetõen türelmes ember vagyok, így most is nagy türelemmel szólok hozzád.

A fõ problémáddal kapcsolatban senki másnak nincsen gondja, csak neked, mármint hogy beszámolókat írunk, ki hogy áll a karrierjében. Azért miattad errõl csak nem szokunk le, mert jelentõs kisebbségben vagy, nem lenne demokratikus.

A gépeddel kapcsolatban már többen próbáljuk megmagyarázni neked, hogy sajnos nem elég gyors a géped ehhez a játékhoz, és csak alacsony felbontáson, valamint butított grafikával tudod jól játszani. De ezt sem fogadod el.

A harmadik dolog, hogy mióta a warez nem téma, mert mindenkinek elindult a játék, azóta nincs nagyon mirõl beszélni a warezolósoknak.
A patcheket hagyjuk, már leírtam, csak eredeti gammával mennek, nektek sosem fog, mert nem fogják feltörni õket... Nekem amúgy most az 1.0.0.3, azaz a 2. hivatalos peccs van fent, ami egy csomó dolgot javít, szerencsére.

Most ennyi jutott eszembe. Higgadj le és játsz.

Üdv.

Meg lehetne magyarázni egy ÉRTELMES embernek, hogy mért vannak így elcsúszva az árak, de amíg nem tartozol az említett csoportba, addig mért írsz?? Pedig valaki még vette is a fáradtságot hogy linkeket gyûjtsön neked, mert még a google-t se ismered, te ostobaság.

Én 3 éve itt vagyok és normálisan beszélgettünk amíg ilyen kis szarháziak mint te vagy haverotok ide nem tévedt!!
Azt te akarsz bannoltatni?húúú!
De az sem hatna meg mert nincs semmi normális dolog itt, csak maximum annyi, hogy a GP de semmi versenyen amatõr szinten 2., meg 4. lettem...ki a szart érdekel ez...engem biztos nem!
Miért nem lehet olyan dolgokról beszélni idén amit mindenki tud alkalmazni?? Ki milyen patch-et használ, milyen új dolgokat vett észre...ááá ez nehéz nektek!
HAJRÁÁÁ, írjátok egymásnak az beszálolókat...
nincs itt egy server aki tud bannolni embereket?:)
Nemnem, tévedsz...nekem nem 356-oson van...de nem vitatkozok ilyen nyomorékkal mint te pedroka!! Így van pedroka nem is 300%-al hanem 800%-al gyorsabb a videókártya...csak az árán nem látszik!! De amit te mondasz az úgy van!! JÉZUSOMMMM!!! De az így van és igazad van abban is, az ár nem mind1! áááá!! Kinek mi a jobb...neked ezekszerint a 50Ft-os tesco cola jobb mint a 300Ft-os CocaCola!(valakinek biztos jobban izlik) csóró gyerek vagy te látom...de örülj neki, hogy ilyen "fasza" géped van! Én meg örülök annak, hogy nem ismerlek!!
Nézz meg pár tesztet, mert nagyon el vagy tájolva a teljesítményeket tekintve. A 8600 GTS-nél kb. 250-300%-kal gyorsabb a 3870, ebbõl sejtheted, hogy az ár mennyit számít. Megjegyzem, hogy nem is nagyon könnyen találsz olyan tesztet, ahol ez a kettõ együtt szerepel, annyira más kategória a kettõ.

Az is lényeges szempont, hogy a Celeronok a memóriasávszélességgel kapcsolatos feladatokban (mint amilyen a PCM) eleve mérföldekkel gyengébben teljesítenek, mint az AMD-k, egyedül tömörítésben, digitalizálásban, meg ehhez hasonlókban veszik fel a versenyt.

Az órajeledbõl kiindulva neked egy Celeron 356-od lehet (azt forgalmazzák 3.3 Ghz-en), ezt játékokban már egy alapórajelû AMD 3500+ is agyonveri, kb. 30-50% a különbség.

Itt egy teszt, hogy ne csak a levegõbe beszéljek:

A tiéd Celeron 356 - ezt hasonlítsd az Athlon 64 3500+-hoz

Remélem van benned gerinc, és visszajössz bocsánatot kérni a sértegetésért. Drukkolok.

Azért ez nem egészen így van, inkább Andrisnak van abban igaza. hogy az ár nem minden.

A két VGA kártya között a klönbség és és föld, majdnem, de a memória sebssége is nagyon döntõ tényezõ.

A Celeronod meg valszeg (nem néztem utána) nagyságrenddel lassabb lehet az én procimnál, ha másért nem, akkor azért, mert a különbözõ cashe-k a procin kisebb méretûek, ami nagyon lassítja...

Nem biztos, hogy teljesen így van, de erõs a gyanum.

mekkora király vagy te...
OSTOBAVAAAAGY, neírjide. Légyszi! Köszi.

de gondolom minél drágáb annál jobb te okosgyerek...jaa, szerinted egy 5 millás autó szarabb mint egy 3:)) Érdekes...lehet nem értek hozzá, de az árakat látom...
Nem értesz hozzá, csak az árakat viszonyítod.

Etelközi Vata: nem tudom miért írod ezeket amiket írsz de akkor leírom a dolgokat...
- neked van egy AMD 5000+os procid, ami gyengébb mint az én Celeron 3,3 asom! (hogy ne csak hülyeséget írjak: a te procid ára 12000Ft az enyém 14500Ft)
- videókártya: neked ATI 3870 ( 27.480Ft,) az enyém GeForce 8600GTS ( 25.349 Ft)
- RAM: neked 2giga 800mhz, nekem 3giga Kingston 667MHz!
Akkor most mirõl is beszélünk??? Mert szerintem ennyivel nem jobb a géped, hogy nekem akadjon 1024-ben totál alap grafikán!! Itt valami más baj lehet...szerintem!
Oldal 1 / 17Következő →