Pro Cycling Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam név: Belchior10 (HUN)
PC Game 07/22/13 02:20 PM Pro.Cycling.Manager.2013-CPY 7792 MB
PC-Spiel 07/03/13 11:57 PM Pro Cycling Manager 2013 Pro.Cycling.Manager.Le.Tour.de.France.2013-RELOADED
1 DVD5
most reggeltem és le töltötem a pro cycling manager 2007 et be társitotam daemon tools ba és fel instaláltam le is crack eltem csak mikor el probálom inditani elenörzi a cd t és valamit nem talál rendben segitene valaki? meg köszöném
Szívesen tolnék egy karriert online mások ellen...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
De akkor bocsáss meg nekem...bár kétlem, hogy ez lenne a baj!!
Ha jól látom kb 50napja nem írtam ide! Azért valaki csak írhatott volna valami csodálatos élménybeszámolót, hogy easy szinten megnyerte a xy kõrversenyt...pedig biztos annyi embert érdekelne!!
Na további "jó" élménybeszámolókat kívánok nektek!!!
Én tolom a játékot azóta is (igaz, ritkábban)...
Ennyit rólatok!!
Rejtett mappát hogy tudod megjeleníteni?
Sajátgépbe bemész és van olyan fent, hogy mappa beállításai és ott van, hogy rejtett mappák megjelenítése! És utánna C-meghajtó és document and settings és meglátod! Ez a sorrend nem biztos! De valahogy így kell, nincs elöttem az XP, nem tudom!
És amit alapból kirak az asztalra ikont azt töröld ki és azt tedd ki ami ott van ahova raktad a játékot!(ott az exe indítófájlt)!
És akkor nem ajánlja fel a frissítést!
De leszehedsz bármilyen javítást a pcmdaily-rõl!
Liverpool: megoldottam a problémát, azért köszi! Uninstall azt ment a kukába a game! Annyira azért nem jó, hogy idegeskedjek emiatt!
elõre is köszi
Figyu vegyél le minden grafikai elemet a legalapabbra.
Ha játszol minden másból lépjél ki.
Ha meg ígyse megy akkor menjél el a Cyandie-hoz és szopdd le õket PONT
Mert én a csapatidõfutamban vagyok nagyon gyenge...
Nekem pl. tegnap sikerült megnyerni egy csapatidõfutamot Gerolsteinerrel. 3 sztárt indítottam M. Fothen-t Lang-ot és Schumacher-t a tt értékük (79 75 79) egy kis traing camp után. õk hárman 90-es effort-tal mentek a többiek 80-nal. Majd felemeltem ezeket hogy az utolsó 5 km-re már csak õk hozzák a csapatot.
De a 2. szezonomba még semmilyen normális körversenyen nem sikerült jól végeznem igaz nem is tréningezek annyit hátha jobb lessz úgy (+én a segítõket is feltréningezem 79-80 heggyre) meg ha úgy van akkor le is mondok 1 csomó kis szar versenyt is mert nem tudnék elindulni rajtuk(jah meg a U23 -ból szerzett fasziaim tök bénák használhatatlanok :S pedíg Future great de 1 vmiben jók a többiben ratyik )
peter0-szeretlek! :)
3DMark 06:
8600GTS - 2758 pont
3870 - 5941 pont
Játékok:
Battlefield 2142 - full detail
8600GTS - 16.7 FPS
3870 - 33 FPS
Dark Messiah of Might&Magic full detail
8600GTS - 9.9 FPS
3870 - 39.5 FPS
Doom 3 full detail
8600GTS - 36.6 FPS
3870 - 106.8 FPS
Stb, stb, mindet talán nem sorolom fel. Lehet a tényekkel vitatkozni, csak nem érdemes.
(Nekem egyébként Core2Duo és 4 Gbyte 1000 Mhz-es Ram van a gépemben, bár ez már úgyis lényegtelen.) 22 éve foglalkozok számítógépekkel, és még segíteni is akartam, de nem hagytad.
Az a szomorú, hogy még annyi fáradságot sem vettél, hogy legalább 1 azaz EGY tesztet megnézz, mielõtt elküldesz a bánatba mindenkit, hátha mégis kiderült volna, hogy nincs igazad.
Ez tévedés...nekünk is ugyanúgy mennek!!
A fõ problémáddal kapcsolatban senki másnak nincsen gondja, csak neked, mármint hogy beszámolókat írunk, ki hogy áll a karrierjében. Azért miattad errõl csak nem szokunk le, mert jelentõs kisebbségben vagy, nem lenne demokratikus.
A gépeddel kapcsolatban már többen próbáljuk megmagyarázni neked, hogy sajnos nem elég gyors a géped ehhez a játékhoz, és csak alacsony felbontáson, valamint butított grafikával tudod jól játszani. De ezt sem fogadod el.
A harmadik dolog, hogy mióta a warez nem téma, mert mindenkinek elindult a játék, azóta nincs nagyon mirõl beszélni a warezolósoknak.
A patcheket hagyjuk, már leírtam, csak eredeti gammával mennek, nektek sosem fog, mert nem fogják feltörni õket... Nekem amúgy most az 1.0.0.3, azaz a 2. hivatalos peccs van fent, ami egy csomó dolgot javít, szerencsére.
Most ennyi jutott eszembe. Higgadj le és játsz.
Üdv.
Azt te akarsz bannoltatni?húúú!
De az sem hatna meg mert nincs semmi normális dolog itt, csak maximum annyi, hogy a GP de semmi versenyen amatõr szinten 2., meg 4. lettem...ki a szart érdekel ez...engem biztos nem!
Miért nem lehet olyan dolgokról beszélni idén amit mindenki tud alkalmazni?? Ki milyen patch-et használ, milyen új dolgokat vett észre...ááá ez nehéz nektek!
HAJRÁÁÁ, írjátok egymásnak az beszálolókat...
Az is lényeges szempont, hogy a Celeronok a memóriasávszélességgel kapcsolatos feladatokban (mint amilyen a PCM) eleve mérföldekkel gyengébben teljesítenek, mint az AMD-k, egyedül tömörítésben, digitalizálásban, meg ehhez hasonlókban veszik fel a versenyt.
Az órajeledbõl kiindulva neked egy Celeron 356-od lehet (azt forgalmazzák 3.3 Ghz-en), ezt játékokban már egy alapórajelû AMD 3500+ is agyonveri, kb. 30-50% a különbség.
Itt egy teszt, hogy ne csak a levegõbe beszéljek:
A tiéd Celeron 356 - ezt hasonlítsd az Athlon 64 3500+-hoz
Remélem van benned gerinc, és visszajössz bocsánatot kérni a sértegetésért. Drukkolok.
A két VGA kártya között a klönbség és és föld, majdnem, de a memória sebssége is nagyon döntõ tényezõ.
A Celeronod meg valszeg (nem néztem utána) nagyságrenddel lassabb lehet az én procimnál, ha másért nem, akkor azért, mert a különbözõ cashe-k a procin kisebb méretûek, ami nagyon lassítja...
Nem biztos, hogy teljesen így van, de erõs a gyanum.
- neked van egy AMD 5000+os procid, ami gyengébb mint az én Celeron 3,3 asom! (hogy ne csak hülyeséget írjak: a te procid ára 12000Ft az enyém 14500Ft)
- videókártya: neked ATI 3870 ( 27.480Ft,) az enyém GeForce 8600GTS ( 25.349 Ft)
- RAM: neked 2giga 800mhz, nekem 3giga Kingston 667MHz!
Akkor most mirõl is beszélünk??? Mert szerintem ennyivel nem jobb a géped, hogy nekem akadjon 1024-ben totál alap grafikán!! Itt valami más baj lehet...szerintem!