41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#4992 Hali!
Most indításkor kiírta a nod32, hogy a műveleti memóriában talált egy Win32/Mebroot trójait. Azt írta, hogy a megtisztítás nem lehetséges. Nem tudjátok mivel tudnám kiírtani? :( -
Apocalipto #4991 Csak megmutatta a valódi természetét...! :) -
#4990 Aha, de már józan vagyok!:)) -
#4989 Mind1, ha kijózanodtál írj már PM-et, mert fontos volna a help -.- -
#4988 Nemkicsit.. -
#4987 Slime, te nem ilyen voltál, berúgtál?:\ -
#4986 :))))))))) -
etele34 #4985 Itt lehet válogatni. -
#4984 Hívj csótányirtót! -
#4983 Mátét nem bántjuk!:) Ő a felkiáltójeles SG kabalababa!:D -
#4982 Inkább foglalkozz a 4 büntipontoddal ha értelmeset nem tudsz mondani, ez nem vicc. -
#4981 -
#4980 eszi a csótány a képet? aS_D:AS_:Das:_D:_DAS_:DA_SD:ASD:SAD:_SA_DS:A_D:SA_D:_SAD:_ASD:_AS:_DSA:_D:_SDA:_ -
#4979 A francba a másik gépet szó szerint eszi a vírus!Képernyőkímlőbe a csótányok ették a képet!
Átjöhetett az én gépemre is?Nekem nincs képernyőkímélő.. mind1 kírtam 2dvd-re való dokumentumot, meg ami kellett.. lehetséges az is vírusos?
Hja, a vírus az ott felrakot Avira AntiVir Prémium online procectionját automatikusa kikapcsolta stb..
Ha vírusos lenne az a 2dvd holnap újra rakom a gépet akk bele se teszem a gépbe -.-
Pls help..eszi a képet a csótány.. (nem az enyém de félek átjön a router miatt -kapcsolat miatt-) -
etele34 #4978 Próbálta már ezt valaki? Vélemény róla? Outpost Antivírus -
#4977 Értem cat, de akkor is van olyan h belemegy a gépbe..mind1.. újra fogom rakni sztem.. -
Cat 02 #4976 Én felraktam és miközben játszottam, neteztem, szépen végigfésülte a gépet és magától karanténba rakta őket, nem kell ennyire parázni ^.^ -
#4975 Jah am ez svchost nem az amit mondtál, tehát igen ez a netem volt ^^
pls help, #4973 -
#4974 *Magába a játékokba/ a vírusírtóba/programokba, mármint. -
#4973 Fain, akkor ez a másik gépről jött.. nah jó asszem pakolom újra a windowst... kimentettem mindent, első dolgom, fellököm Ezt a csodálatos Eset Smart Security-t (mármint az alaplap, videókártya drivere után :D) és felupdatelem aztán rakom a többit..
nagyon fain progi..vagy szerintetek ne?De félek van olyan amit nem tud már észrevenni..attól is félek h beletelepedett magába a játékba.. -
#4972 nem kell spyware ellen ! én sem futatok semmi külön spyware progit...nem kell. -
etele34 #4971 Nem tévesztendő össze egymással az >> svchost.exe<<és az >>scvhost.exe<<. Ez utóbbi kártevő! -
#4970 Eset Smart Security az ugyebár Internet Security, tehát van védelme minden ellen, de kell-e még REAL-time os spayware mellé?
Szerintem NEM kell, mert nem jó ha sok van, összeakad stb.. de szerinted? -
#4969 Okés:) thanks. -
#4968 virust törli,szal DELETE ! -
Bakker az scvhost(netem!) exe-je vírusos lett?merjem-e törölni?Azonnal help pls -
#4966 Okés.PM ment neked.. -
#4965 Ha nincs megosztva a C-d a hálózaton elvileg nem mászhat át bár a franc tudja! Nem vagyok otthon a hálózati vírusokban!:) Egy ilyen gépet lehetetlenség, hogy lelassítson az Avira, mivel kemény 30mb ramot foglal! Az én régi szutyok gépemen is bármiféle lassulás nélkül megy! Szerintem valami program inkompatibilis a rendszereddel és összeakadhatott! Nem csodálom mivel legalább 4 antispyware volt a gépedre telepítve! De akkor próbáld meg az Eset Smart Security-t! Ha azzal nem lassú a géped akkor használd azt! Én is nagyon sokáig azt használtam és nagyon frankó kis program!:) Szóval szerintem ne rakd még újra! Törölj minden védelmi szoftvert a gépedről utána CCleanerrel egy alapos rendszertakarítás, töredezettség mentesítés és mehet fel az ESS! -
#4964 Am a configom: Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb chas,Memória:PQI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200Prm
Örök hála a helpért h újra tegyem-e vagy várjak vele a másik gép miatt...
THX THX. -
#4963 Fura.A gépem attól 10x jobb..^^ a régi Avast PRO-val úgy ment mint állat semmit nem fogott most meg ... :\ ebből Eset Smart Security lesz.. a winfos újrainstallálása után ...
Btw, a másik géppel ugye hálózatba vagyok a router miatt.A másik gépre valami 2000vírus ment -.- leírtottam amennyit tudtam mindennel, viszont érzem h átjött a vírus..sztem ezért lassúlt be-.- (Távoli használat MIDNIG KI van kapcsolva, tehát OFF!)
Akkor valami tipp? Jah és ha a saját gépemet újra rakom (már kimentettem minden adatot) és a másik csak később lesz újrainstallálva és a szűz windowsomra átjöhet majd a vírus?Mert akk újra se rakom..francért kell hálózatba lenni -.-
THX!!!!! -
#4962 Fogalmam sincs mit műveltél! Én egy gyenge gépen ugyanezeket a programokat futtatom és a gépem fürge! 1,8ghz proci, 1gb ddr 333mhz-es ram! -
#4961 Na jó, de akkor mi az Istenért LASSÚL Be a winfos ennyire?Netezni nem bírok ember, mert 3.5 percig tölt egy lapot átlagba.. és ez azóta van amióta felraktam ezt -.-" -
#4960 Nekem fent van! Ha úgy adódik néha átnézem vele a gépet, de persze egy csöves tracking cookie-t se szokott találni!:) -
anonym21 #4959 Felakarom rakni ezt a spywaredokit, de nemtudom, most fent van az avg, spybot, meg a comodo, és teljesen tiszta a gépem, megéri felrakni? -
#4958 Amit adtam hozzá beállítás abba úgy is van! -
#4957 Az update job-ot be lehet állítani, hogy invisible(láthatatlan) legyen. -
#4956 Azért hogy elfelejtse! Legyen 1 hónapos az adatbázisa beszopjon valami vírust megint és lehet szitkozódni, hogy az Avira mekkora szar!:))) -
Apocalipto #4955 Shedulerben kiveszed a napi frissítést, utána pedig update > start update amikor akarod....de nemtudom mér nem hagyod hogy frssítsen.. -
#4954 Azóta folyamatosan laggol swat4 (max pinggel vagyok 999 és nem tudok gamelni semmivel) amióta ez a kiba**-ott comodo meg Avira prémium van fenn -.- a napi updatet hol a francba lehet beállítani h ne automatikusan töltse le, hanem akkor amikor én mondom?^^ -
#4953 Szerintem egy full Avira scan után nem lesz gond! Egyébként meg ezeket nyugodtan törölheted:!
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll (file missing)
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {BA7BD395-B48F-417D-A0E3-BB0D5251712A} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [BM63a81b04] Rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\ajcedste.dll",s
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
O9 - Extra button: BitComet - {D18A0B52-D63C-4ed0-AFC6-C1E3DC1AF43A} - res://C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.2.2.28.dll/206 (file missing)O23 - Service: VundoFix Service (VundoFixSvc) - Atribune.org - C:\WINDOWS\SYSTEM32\VundoFixSVC.exe - erre se lesz szükséged!
Ha jól látom nem nagyon használsz antivírus szoftvert! Ezek közül válassz egyet! Avast, Avira, Kaspersky, Nod32