41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• FZoleee
    Hali!

Most indításkor kiírta a nod32, hogy a műveleti memóriában talált egy Win32/Mebroot trójait. Azt írta, hogy a megtisztítás nem lehetséges. Nem tudjátok mivel tudnám kiírtani? :(
  • Apocalipto
    Csak megmutatta a valódi természetét...! :)
  • slime001
    Aha, de már józan vagyok!:))
  • dragon11
    Mind1, ha kijózanodtál írj már PM-et, mert fontos volna a help -.-
  • bmate0007
    Nemkicsit..
  • dragon11
    Slime, te nem ilyen voltál, berúgtál?:\
  • slime001
    :)))))))))
  • etele34
    Itt lehet válogatni.
  • slime001
    Hívj csótányirtót!
  • slime001
    Mátét nem bántjuk!:) Ő a felkiáltójeles SG kabalababa!:D
  • dragon11
    Inkább foglalkozz a 4 büntipontoddal ha értelmeset nem tudsz mondani, ez nem vicc.
  • Yoda001
  • bmate0007
    eszi a csótány a képet? aS_D:AS_:Das:_D:_DAS_:DA_SD:ASD:SAD:_SA_DS:A_D:SA_D:_SAD:_ASD:_AS:_DSA:_D:_SDA:_
  • dragon11
    A francba a másik gépet szó szerint eszi a vírus!Képernyőkímlőbe a csótányok ették a képet!

Átjöhetett az én gépemre is?Nekem nincs képernyőkímélő.. mind1 kírtam 2dvd-re való dokumentumot, meg ami kellett.. lehetséges az is vírusos?

Hja, a vírus az ott felrakot Avira AntiVir Prémium online procectionját automatikusa kikapcsolta stb..

Ha vírusos lenne az a 2dvd holnap újra rakom a gépet akk bele se teszem a gépbe -.-

Pls help..eszi a képet a csótány.. (nem az enyém de félek átjön a router miatt -kapcsolat miatt-)
  • etele34
    Próbálta már ezt valaki? Vélemény róla? Outpost Antivírus
  • dragon11
    Értem cat, de akkor is van olyan h belemegy a gépbe..mind1.. újra fogom rakni sztem..
  • Cat 02 #4976
    Én felraktam és miközben játszottam, neteztem, szépen végigfésülte a gépet és magától karanténba rakta őket, nem kell ennyire parázni ^.^
  • dragon11
    Jah am ez svchost nem az amit mondtál, tehát igen ez a netem volt ^^

pls help, #4973
  • dragon11
    *Magába a játékokba/ a vírusírtóba/programokba, mármint.
  • dragon11
    Fain, akkor ez a másik gépről jött.. nah jó asszem pakolom újra a windowst... kimentettem mindent, első dolgom, fellököm Ezt a csodálatos Eset Smart Security-t (mármint az alaplap, videókártya drivere után :D) és felupdatelem aztán rakom a többit..

nagyon fain progi..vagy szerintetek ne?De félek van olyan amit nem tud már észrevenni..attól is félek h beletelepedett magába a játékba..
  • Doomista
    nem kell spyware ellen ! én sem futatok semmi külön spyware progit...nem kell.
  • etele34
    Nem tévesztendő össze egymással az >> svchost.exe<<és az >>scvhost.exe<<. Ez utóbbi kártevő!
  • dragon11
    Eset Smart Security az ugyebár Internet Security, tehát van védelme minden ellen, de kell-e még REAL-time os spayware mellé?

Szerintem NEM kell, mert nem jó ha sok van, összeakad stb.. de szerinted?
  • dragon11
    Okés:) thanks.
  • Doomista
    virust törli,szal DELETE !
  • dragon11

Bakker az scvhost(netem!) exe-je vírusos lett?merjem-e törölni?Azonnal help pls
  • dragon11
    Okés.PM ment neked..
  • slime001
    Ha nincs megosztva a C-d a hálózaton elvileg nem mászhat át bár a franc tudja! Nem vagyok otthon a hálózati vírusokban!:) Egy ilyen gépet lehetetlenség, hogy lelassítson az Avira, mivel kemény 30mb ramot foglal! Az én régi szutyok gépemen is bármiféle lassulás nélkül megy! Szerintem valami program inkompatibilis a rendszereddel és összeakadhatott! Nem csodálom mivel legalább 4 antispyware volt a gépedre telepítve! De akkor próbáld meg az Eset Smart Security-t! Ha azzal nem lassú a géped akkor használd azt! Én is nagyon sokáig azt használtam és nagyon frankó kis program!:) Szóval szerintem ne rakd még újra! Törölj minden védelmi szoftvert a gépedről utána CCleanerrel egy alapos rendszertakarítás, töredezettség mentesítés és mehet fel az ESS!
  • dragon11
    Am a configom: Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb chas,Memória:PQI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200Prm

Örök hála a helpért h újra tegyem-e vagy várjak vele a másik gép miatt...

THX THX.
  • dragon11
    Fura.A gépem attól 10x jobb..^^ a régi Avast PRO-val úgy ment mint állat semmit nem fogott most meg ... :\ ebből Eset Smart Security lesz.. a winfos újrainstallálása után ...

Btw, a másik géppel ugye hálózatba vagyok a router miatt.A másik gépre valami 2000vírus ment -.- leírtottam amennyit tudtam mindennel, viszont érzem h átjött a vírus..sztem ezért lassúlt be-.- (Távoli használat MIDNIG KI van kapcsolva, tehát OFF!)

Akkor valami tipp? Jah és ha a saját gépemet újra rakom (már kimentettem minden adatot) és a másik csak később lesz újrainstallálva és a szűz windowsomra átjöhet majd a vírus?Mert akk újra se rakom..francért kell hálózatba lenni -.-

THX!!!!!
  • slime001
    Fogalmam sincs mit műveltél! Én egy gyenge gépen ugyanezeket a programokat futtatom és a gépem fürge! 1,8ghz proci, 1gb ddr 333mhz-es ram!
  • dragon11
    Na jó, de akkor mi az Istenért LASSÚL Be a winfos ennyire?Netezni nem bírok ember, mert 3.5 percig tölt egy lapot átlagba.. és ez azóta van amióta felraktam ezt -.-"
  • slime001
    Nekem fent van! Ha úgy adódik néha átnézem vele a gépet, de persze egy csöves tracking cookie-t se szokott találni!:)
  • anonym21
    Felakarom rakni ezt a spywaredokit, de nemtudom, most fent van az avg, spybot, meg a comodo, és teljesen tiszta a gépem, megéri felrakni?
  • slime001
    Amit adtam hozzá beállítás abba úgy is van!
  • zvaragabor
    Az update job-ot be lehet állítani, hogy invisible(láthatatlan) legyen.
  • slime001
    Azért hogy elfelejtse! Legyen 1 hónapos az adatbázisa beszopjon valami vírust megint és lehet szitkozódni, hogy az Avira mekkora szar!:)))
  • Apocalipto
    Shedulerben kiveszed a napi frissítést, utána pedig update > start update amikor akarod....de nemtudom mér nem hagyod hogy frssítsen..
  • dragon11
    Azóta folyamatosan laggol swat4 (max pinggel vagyok 999 és nem tudok gamelni semmivel) amióta ez a kiba**-ott comodo meg Avira prémium van fenn -.- a napi updatet hol a francba lehet beállítani h ne automatikusan töltse le, hanem akkor amikor én mondom?^^
  • slime001
    Szerintem egy full Avira scan után nem lesz gond! Egyébként meg ezeket nyugodtan törölheted:!
    O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll (file missing)
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    O2 - BHO: (no name) - {BA7BD395-B48F-417D-A0E3-BB0D5251712A} - (no file)
    O4 - HKLM\..\Run: [BM63a81b04] Rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\ajcedste.dll",s
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'Default user')
    O9 - Extra button: BitComet - {D18A0B52-D63C-4ed0-AFC6-C1E3DC1AF43A} - res://C:\Program Files\BitComet\tools\BitCometBHO_1.2.2.28.dll/206 (file missing)O23 - Service: VundoFix Service (VundoFixSvc) - Atribune.org - C:\WINDOWS\SYSTEM32\VundoFixSVC.exe - erre se lesz szükséged!
    Ha jól látom nem nagyon használsz antivírus szoftvert! Ezek közül válassz egyet! Avast, Avira, Kaspersky, Nod32