41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Az Avastot ledoptam, mert kaptam egy olyan malware tipusu virust, hogy nem tudott semmit kezdeni vele, de az Avira elintezte 1 mozgasbol.
  • Vardar
    Még jó, hogy nem automatice kattintgatja a felhasználó az ok gombokat ha nem használja a józan paraszteszét.
  • kl24h
    A Malwarebytes-t mar lefutattam, de nem minden igaz, amit ir: pl. nalam a Windows/System32/Drivers/ kapott egy olyan *.sys fajlt amelyikrol kiirta, hogy Trojan Agent es en tudom, hogy nem az. A regiszter elelnorzesevel semmi bajom nincs.
  • Vardar
    Jah. Tényleg:D
    A free Avirát simán beéri és/vagy megelőzi az Avast!. Spyware Doctor meg szerintem veszít a Malwarebytes Ad-aware 2008 kombóm ellen.
  • kl24h
    Nem latod? Reklamozom!
  • Vardar
    Na húzz a fenébe a világ megváltó dumáddal. Neked mi a védelmed?
    Egyébként a Malwarebytes-t egyszer sem futtattam le, nem volt türelmem kivárni a keresést.
  • kl24h
    Ha esetleg meg nics virus a gepeden es ha ezekkel (Avast!+Malwarebytes) folytatod, akkor rovidesen lesz.
  • kl24h
    Csak azt, amit nagyon fontosnak talalok.
    Abbol kovetkeztetek, hogy Avast! antivirusod van + malwarebytes
  • Vardar
    Miért lenne vírus a gépemen? Miből következtetsz erre?
  • Vardar
    Csak egy kérdés. Miért írod kiemelve, színesen a mondataidat, több felkiáltójellel? Rakd már be a tiedet is.
  • kl24h
    Ezt hogy erted?
  • Pianista
    miért???????????????????????
  • kl24h
    Eleg komplex, de meg van ennel is komplexebb!!!
  • Vardar
    Én úgy látom, hogy meg vagy húzatva.
  • kl24h
    En ugy latom, hogy virus van a gepeden!!!
  • Doomista
    enyim a csucs ^^
  • Vardar
    Nesztek az én über totál menő asztalom:D
  • Puhos
  • kl24h
    5.5.1.322
  • Puhos
    Megkérdezhetem, hogy melyik verziót?
  • kl24h
    En egy regebbi verziot hasznalok, persze az ingyenes valtozatot, de nalam 0%, valoszinuleg valamivel dolgozik.
  • kl24h
    vagy a Spyware Doctor, ami a regisztereket eleg jol kezeli + Avira Antivir virusolo.
  • Puhos
    Hi!

A Spyware Doctor-ral kapcsolatban lenne egy kérdésem

A SD.-ből a 6.0.0.383. programverziójú van a gépen, a héten volt egy nagyobb frissítés és a frissítés óta a pctsSvc.exe kiterjesztés a feladatkezelőben a proci használat 50% környékén mozog. Az lenne a kérdésem, hogy ez másnál is így van-e, illetve ki lehet-e valahogy küszöbölni ezt a nagy procihasználatot - persze a program meghagyása mellett-?

Köszönöm a segítséget és a válaszokat.
  • kollektor
    esetleg ez is egy próba!
  • L7wy
    1.Antivírusok közül Kaspersky, Bitdefender
    2.Ha ez megvolt, ellenőrizd még le panda online scan-jével, hogy van-e valami a gépeden, bár nem hiszem h lesz.
    3.Spysweeper, Counterspy a spywarek ellenőrzésére
    4.Valamilyen registry javító, mondjuk Winxp manager, Tuneup2008...
  • Tinman #6767
    Srácok!

Mostanában van egy vírus mely a következőket csinálja:

-letiltja a feladatkezelőt
    -letiltja a futtatást
    -letiltja a regeditet
    -csökkentett módban sem engedi a gépet bootolni, csak normal módban
    -a programok indításakor azonnal bezárja őket... pl. a process explorert is!

Sem az Eset Smart Security, sem az AVG 8 Free Edition, sem pedig a Spy Bot nem tudja helyrepofozni az ilyen windowst.

Javító telepítés sem segít!
    Teljes adatmentés és újratelepítés volt eddig mindenhol a megoldás! :-(((

Melyik vírusirtót ajánljátok, NAGYON jót tennétek velem, ha adnátok egy igazán ütős megoldást a fenti problémára.

A múlt héten csak ezzel szívtam, nagyon sokat kellett emiatt melóznom, totál kikészültem.

Előre is köszönöm!
  • L7wy
    Az enyém szebb!!! Beeeee
  • Pianista
    Gondoltam megosztom veletek az asztalomat
  • snowkid16
    Nekem egyszer volt egy ilyen Virtumonde-m, amit ki is írtottam, de sajna kiette a rendszert még én kitaktikáztam. Használható volt a rendszer, csak jobb nélküle, meg vettem hozzá új alaplapot meg minden, kivéve winyót, szóval pont kapóra jött. Én Frapssal nyeltem be a Virtumondét, és csak annyit, hogy elég zavaró volt minden második különablak Celldorado Szerelmi teszt... Vigyázatok ezzel :(.
  • L7wy
    "Az analizis szerint engem nem gyoz meg elegge a KIS!!! "
    "es errefel csak annyit mond, hogy AdWare.Win32.Virtumonde.adnq, tehat ez zavar not-a-virus."
    A Kaspersky így jelzi, ha nem vírusról, hanem valami másról van szó, attól hogy odaírja hogy not-a-virus nem azt jelenti, hogy átengedi, attól még ő ugyanolyan szépen legyilkolássza.
  • zvaragabor
    Mivel nem vírus. Nem csak vírus lehet veszélyes és bosszantó. Sőt, manapság meg már főleg nem.
  • kl24h
    Hat az analizizben csak annyit ir a K., hogy not-a-virus:AdWare.Win32.Virtumonde.adnq es en tudom, hogy ez mennyire veszelyes es errefel csak annyit mond, hogy AdWare.Win32.Virtumonde.adnq, tehat ez zavar not-a-virus.
  • avasika
    Nincs semmi gond,ok!
  • snowkid16
    Okay, bocsi, frusztrált vagyok ma. Bocs.
  • snowkid16
    Javascript : Javascript fogalma. . Na, ez a javascript kell szinte már minden fejlett webhelyhez, hogy a tartalmát meglássuk. A Javascript tartalmában lehet rosszindulatú kód. Ha ezt megnyitod. Gondolom nem tudod letiltani. Ha megnyitod, azonnal elvégzi, amit beprogramoztak neki. Pl. leolvasni a meglátogatott oldalakat, meg személyes infókat szedni.
  • avasika
    Ne dumáljak neked,ki dumált neked?Látod ez a baj irásnál hogy nem tudod a hangsujt is átadni a másiknak!!!Én nem rosszindulatból irtam azt hogy "érted-e"!!!!!
  • avasika
    Hát lehet nem tudom mi az a javascript:).

De ha nem az otthoni postafiokodra megy ez a gebasz akkor hogy kapod be a virust?
  • snowkid16
    Szerintem te nem tudod, mi az a javascript. Ne dumáljál itt nekem, hogy én értem-e? Simán rámegy a gépedre a rosszindulatú javascript. Elég megnyitni. Le sem lehet tiltani, mert kell a freemailhez a javascript. ÉRTED?
  • avasika
    Más!Tudtok valamit a ZA IS 2009-ről?Letőltöttem a napokban de mikor ki akartam kapcsolni a gépet nem akart leállni kénytelen voltam én kézzel kinyomni.Másnap ugyanez.A procit is erősen húzta.Viszont mikor letörőltem és visszaraktam a régit (ZA IS 7.0....)akkor minden ok volt.Nem tudom lehet hogy ez még nincs kiforrva?
  • snowkid16
    Nah, nem freemailel is.
    JAVASCRIPT TUDOD MI AZ??? SZTEM NEM TUDOD. Automatikusan elindul a rosszindulatú javascript, mivel a téma rublikában van! Nem kell itt menteni, elég megnyitni -.-