41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Vardar
    Jobb klikk a gömbre és névjegy. Onnan lökjed a VPS-t és az első pont alatti verziószámokat.
  • dragon11
    Nekem megvan az Avast PRO Edition de nem tudom ez-e a legfrissebb!

Avast 4.8 PRO/Home és PRO keyyel regelisztrálva lenne Professional.. ez lenne a legfrissebb?
  • Doomista
    ....
  • Pianista
    már mindegy visszaraktam avirát:) már csak a kulcs kell hozzá:(
  • Doomista
    2009es ?
  • Pianista
    15 napos próbaverzióm van
  • Doomista
    nemtom...szrtm ugy lenen jo,hogy leszeded a 30 napos nortont,és ahoz adok cracket vagy valamit...
  • Pianista
    a linkekben van egy nortoncrack mappa és ami abban van setup az kéri a fájlt... vagy csak a sima norton telepítőt tegyem fel?????,
  • Doomista
    akkor nálad a hiba...másnál megy,irták a forumon...max akkor 2009 ?
  • Pianista
    ez se nem jó sajna:(( ugyanaz a 2
  • Doomista
    nem.
    a CA antivirus és a ess akad össze.
  • balcsi70
    Az elsö az egy Spyware Doctor. Ez összeakad a ESS- ival? hm nem gondoltam volna.
  • L7wy
    Nemtudom de lehet h boot vírus.Itt és itt
    Vigasztalásnak, lehet hogy egyáltalán nem ez az a vírus
  • L7wy
    Akkor már 2009hez keress.
  • Pianista
    mostmár 6
  • Doomista
    akkor ez...:

Download
    http://rapidshare.com/files/140344812/NortonAntivirus2008.www.sxforum.org.rar
    Password: www.sxforum.org
  • Doomista
    összefog,szal kapd le a ess-t.
  • Pianista
    hiányol egy bizonyos "ShareCracker.CAB" filet:(
  • Pianista
  • balcsi70
    Kösszi.
    Ez nem fog összeakadni az ESS-ival? szerinted?Az elsöre gondolok .
  • Doomista
    hoppá rossz gépre csatlakoztam sorry :s
  • Pianista
    lol a norton már 4 hekkeléstől mentett meg
  • Doomista
    <--DOWNLOAD-->
    http://rapidshare.com/files/142326436/NortonAntivirus2008.www.warezfreak.org.rar

<--PASSWORD-->
    www.warezfreak.org
  • Doomista
    ez a kis program elvileg leirtja...
    vagy
    CA antivirus
  • balcsi70
    Sziasztok.

Van egy érdekes jelenség egyik ismerősöm gépén.Nem akart bekapcsolni,üdvözlés után lefagyott,és minden újra indítás után ezt csinálta.Fölraktam az ESS-it kapásból 7 vírus,6-ot irtott 1-re azt mondta nem javítható.Utána lefuttattam megint de már nem alált semmit.Hol van az az 1 ???
    Utánanéztem és egy Win32/Mebroot trójai van rajta.Olvastam róla a neten írják hogy ez csinál olyat hogy nem engedi bekapcsolni a gépet üdvözlés után. Valaki találkozott már vele?Melyik progi irtja ezt a vackot?

Köszönöm a válaszokat.
  • Pianista
    (halkan)tud valaki törést vagy hasonlót a norton antivirus 2008 -hoz(halkan)
  • Puhos
    Sikerült!

A Spyware Doctor Startert a Google Updater-rel szedtem le és telepítettem, már csak az lenne a kérdésem, hogy a Google Updater maradjon a gépen, kell a Doctornak vagy le lehet szedni?
  • Vardar
    Nekem se frissített. Valami baja volt pedig Comodoban meg mindenütt engedélyeztem, de semmi. Ez orosz rulett szerű vagy megy vagy nem.
    Jobbak DT v. 4.10-et használnak:D
  • Puhos
    Hi!

Szeretném kérni valakinek a segítségét ahhoz, hogy hiába szedem le a SD Starter változatát a telepítés után egyből egy frissítési ablakot ad fel. Hiába megyek a frissítésre azt írja ki invalid. Mit csinálok rosszul?
  • snowkid16
    bocs, a veszélyes lemaradt. Amúgy ma raktam újra a gépemet xD. Tudtáok, hogy Daemon Tools 4.00HE van egy bizonyos Win32/Adware.WhenUvvs cucca...
    Rögtön nod 32 sípol itt telepítés után. Na, mondom hajrá.
  • snowkid16
    Na tudod mit, nekem Avira se tudott semmit kezdeni a férgeimmel Avast! Pro meg seperc kinyomta. Nem értem, miért lenne vírusa a gépén, mert Avast!ot használ. Ez most olyan. Jaj, neked csak McLaren Mercedesed van, egyszerű gumikkal. Erre te, nekem Ferrarim van... Mindekettő vírusírtónak vannnak gyengéi, és vannak erősségei. Vardar nagy vagy :D.
    gyanús exe. Épp ez az, hogy csak gyanús, nem 100%, veszély, mint a régi időkben a STORM.
  • Vardar
    Akkor meg főleg ne prédikálj nekem vírusszerzésről. Mekkora TÉK:D
  • kl24h
    Ne erts felre, az Avira + SD sem tokeletes, en csak azt akarom reklamozni, hogy ez a ketto egy eleg jo kombinacio es most jelenleg ezeket hasznalom. Eppen most teszteltem le oket, nekem van tartalekba egy par gyanus *.exe fajl es az erdekesseg, hogy nem szolnak semmit mikor futattam, pedig mas virusolok nem engednek. Ez van.
  • Vardar
    Vazzeg. Veled nem érdemes vitázni. Itt isteníted az Avirát meg az SD-t erre ellenpéldákat már nem akarsz elfogadni. Én nekem nem volt, nincs és nem is lesz(kb.90% {+/-60%-os hibahatárral}) vírusom.
  • kl24h
    Ne keress, mert tokeletes virusolo nincs, esetleg csak akkor lenne, ha az osszes virusolot feltenned, csak az a baj, hogy "osszeverekednenek" es nagyon kemeny processor kellene + RAM.
  • kl24h
    SD= Spyware Doctor
    En csak az ingyenes programokat hasznalom.
  • Yoda001
    végülis végig a Spyware Doctorról beszélt, na vajon akkor mi? (segítségként kaptál 2 félkövér betűt is, ha ezek után sem esik le, akkor grat..)
  • Vardar
    De jó neked. Keressek ellenpéldákat?
  • dragon11
    SD? az meg mi ?:)

vélemény az Avira IS-ről?:D
  • kl24h
    a Spyware Doctort azert tettem fel, hogy legyen egy kis kemprogram vedelmem is, es a masik ami megeri a SD, hogy a virus atirta a regisztereket ugy, hogy a hatterkepet es a kepernyovedot nem tudtam beallitani, mert a Display Properties-nel nem jelent meg ez a ket ful, persze az SD elintezte ezt a problemat.