41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    ignore azt jelenti hogy elnézi azt a fájlt,szoval nem törli,nem piszkálja.
    delete az ami törli...
  • Puhos
    Azt tudom/gondolom, hogy "delet" jelenti azt, hogy törlés csakhogy ha lefut a kereső én nem találtam olyan lehetőséget, hogy "delet"!
    Csak olyan volt "ignore" és ez ugye nem ugyanazt jelenti!
  • Doomista
    delete
  • Puhos
    Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy ha az AVG Anti Spyware talál valamit, akkor az hogy kell/lehet törölni? Gyenge vagyok angolból.

Kösz a segítséget!
  • makkero
    Nálam is elkezdte nyomni a Google az "Elnézést kérünk, de a lekérdezései a számítógépes vírusok, ill. kémprogramok automatikusan generált kérelmeihez hasonlítanak..." c. szövegét, ezért lefuttattam egy csomó tesztet, de csak egy Arovax nevű Antispy talált vmit, a többi nem. Egy Hook.dll és egy GdiPlus.dll gyanús neki, ez utóbbit NSKeylogger-nek, az előbbit pedig Backdoor.Spymon-nak ill. Trojan.Bankem.B-nek azonosítva. Viszont ha letörlöm ezeket, akkor a gép bekapcsolásakor azt írja ki, hogy: Hook Load Failed. Tud vki ezekről nálamnál többet? Ja, meg a wcx ftp.ini-re azt írta, hogy Trojan.Backdoor.Ubriel.c! Létezik, hogy ezeket nem fedezi fel a többi program, mint pl. az Avast, a Spybot, az AdAware,
    az a-2 stb.?
  • lovrob
    A Malwarebytes-nek van valoós idejű védelme,én úgy használom
  • Puhos
    Még egy kérdés, ha talál valamit, akkor azt hogy kell/lehet kitörölni?
    Gyenge vagyok angolból.
  • Puhos
    Köszi mindent, műxik frankón!
  • etele34
    Köszi megelőztél. Én is ezt használom és ezt akartam volna belinkelni.
  • etele34
    Hát erre nem tudok mást mondani, mint hogy "gratulálok".
  • Puhos
    Megvan erre gondoltál?
  • Puhos
    Akkor ezek szerint nem jó progit szedtem le és raktam fel. Akkor az AVG-t letörlöm, mert a Nod32 3-hoz 1 éves licencem van.
    Tudnál egy linket ahonnan le tudom szedni az AVG Anti Spware-t?
    A Malwarebyts'-ot használom, jó kis program.

Köszi a segítséget!
  • snowkid16
    Nekem az sikerült Nod32 3.0, Avast! PROval
  • etele34
    Valamelyik antivírust szedd le, mert könnyen rendszerösszeomlást okoz(hat) kettő egyidejű használata!
  • etele34
    NOD32=antivírus
    AVG Anti-Spyware free= mint a neve is mutatja kémprogram irtó. Mehetnek egymás mellett. Két antivírus egyidejű használata viszont kerülendő.
    Én javaslom még a Malwarebytes' felrakását is. Nincs valós védelme és csak manuálisan lehet elindítani a frissítést és a keresést is, de hasznos program. Tudom ajánlani. Naponta többször is frissíti az adatbázisát és tud magyarul is. Kép róla.
  • Puhos
    Ugyanis mielőtt azt gondolod hogy, vagyok én ezt raktam fel! Az előbbi kérdés ezért volt!
  • Puhos
    O.K.
    Felraktam az AVG-t, köszi. A kérdésemre a válasz akkor igen? Nod32+AVG jó?
  • etele34
    Anti-Spyware programok.
    Ezekből válogathatsz kedvedre. Én ezekből az AVG Anti-Spyware free-t, az a-squared free-t és a Malwarebytes' Antimalware-t használom.
  • Puhos
    Hi!

Az lenne a kérdésem, hogy a Nod32-vel együtt lehet-e használni az AVG-t? Nekem valami spyware program kéne, lehetőleg free. Ugyanis a SD free verziójával nem vagyok megelégedve.
    Köszönöm a segítséget.
  • Apocalipto
    Kevered, használtam egy ideig, nem volt vele baj
  • Doomista
    azért egy probát megért :DDDDDDD
  • dragon11
    Te ezt kevered vlamelyikkel, ez biztonságos.. haverom használja :P pont tegnap volt szó róla :P
  • Doomista
    nm,elötte játszottam,szal ha még game off lett volna huhu...:DDD
  • rgida666
    Köszi ez tényleg gyors volt :D
    Comodo-t használok, szóval akkor marad a jó kis Premium.
  • Doomista
    :D
    teszten siralmasan eredményezett,de elvileg sokaknál bejön.én azt ajánlom hogy inkább comodo firewall + avira premium.de jo uton halad a internet security terméke :D
    hát kb nálam a premiumhoz 2 - 3 honaponta lövik ki a kulcsot,de mindig lehet találni ujat...szal szrtm maradj a premiumnal.de ha ennyire érdekel,kilehet probálni,hátha mégis bejön,én nem tudom milyen oldalakt nézel stb :)
  • rgida666
    Kedves Terminátor: Avira tűzfaláról vélemény? Premiumot használok, de rendszeresen kilövik a kulcsot. A Security Suit-hoz meg lenne fix 3 hónap.
  • bojti
    Fél éve használok Avira Premiumot - azóta semmi be nem jött a gépemen . Előtte használtam Nod-ot - katasztrófa . Avast meg Kaspersky is volt fenn a gépemen , ezek jó programok , de ezek után is talált a Spyware Doctor ezt -azt . Avira után viszont még semmit ...
    Kezdő netes koromban találkoztam a Virusprotect Pro nevű spyware-rel , amit egyik vírusirtó sem tudott leszedni , vagyis leszedte , de visszatelepült . A neten találtam a Superantispyware programot , ez gond nélkül leszedte .
  • Pianista
    akkor az ad-aware mellett még jól jöhet inaktív ként:) am mostani védelmem comodo+avira premium(nem paranoiázni!)
  • besodrom
    Sziasztok AVG 8.0-ás virusírtó van a gépemen,talált egy rootkitet c:\WINDOWS\System32\Drivers\as10jgy.SYS,töröltem de ha újra inditom a keresést megint ott van...a gépem folyamatosan újra indul pl böngészés közben...memóriát teszteltem ok...erre a kis mocsokra gyanakszom,ha lenne valami ötletetek,progi bármi előre is köszönöm a segítségeteteket...
  • bojti
    Ez egy jó kis ingyenes progi .

Megnevezés: SUPERAntiSpyware Letöltés

Leírás: A SUPERAntiSpyware a legalaposabb szkenner a piacon. Multi-Dimensional Scanning és Process Interrogation technológiával vizsgálja át a fájlokat így sokkal alaposabb mint a többi AntiSpyware.
    Licenc: Freeware
    Feltöltve: 27 June 2007
    Verzió: 3.9.1008
    Méret: 5.9 MByte

Letöltések: 1470
  • Doomista
    körülberül ja :D

bár lehet mégse....mivel...én utánajártam ennek a programnak neten,és sehol sem találtam azt,hogy lenne benne spyware,söt pár felhasználo irta hogy jó , pró ingyenes program, melleslegs több magyar oldalon gyönyöröszépen lelehet tölteni,és jót irnak róla,igy megy külföldi oldalakon is,szal pasz mostmár,de eddig egy figyelemfelkeltö dolgot sem találtam rola,hogy kis baj is lenne vele.
  • snowkid16
    Ugye, Doomista barátom?
  • snowkid16
    Jaja, én is olvastam, superantispyware egy spyware tényleg.
    Mit csinál:
    -Háttérváltoztatás egy bizonyos, jól megszokott "infected system"
    -A tálcán egy piros "infected files"
    -Talál vírus -amit ő rakott fel-, de szól, hogy ő nem illetékes/nem tudja letörölni, vedd meg xx$ dollárért
    -Ablakok, amik arra bíztatnak, hogy vedd meg eredetiben a programot.
    -Blokkolják a tűzfalat,antivírust,antispyware-t.
    -Meg lopnak adatot keményen
    Ha valamilyen káros szoftverrel keverem BOCSÁNAT! , DE valamelyik olyan azt csinál, amit írtam.
  • Doomista
    hát szrtm tul sok minden fut...
    nálam comodo+avira.
    spyware elleni cucc mint a spy doki vagy asquaredet nem használok,avira segit....többit meg ésszel...igaz régeben pár spywaret bekaptam,de erre valo a spy doki,leirtottam oszt csok...azok is low lvl szintüek voltak....szal szerintem nem kell a comodo+ nodnál több,vagyha nagyon akarsz akkor se spy dokit mert az lassit,inkább asquared elég,és a spydoki scanra remek lesz
  • isss
    Comodo + NOD32 + Spyware Doctor with AntiVirus 6(vírusirtója kikapcsolva) + a- squared + Threatfire + ZoneAlarm Forcefield + spybot van most. Ezeket akartam egy egységes csomagra lecserélni, de akkor még maradnak egyenlőre.
  • Doomista
    nem érdemes egyáltalán ^^ inkább használd a spyware doctor programjukat,az krv jó !
  • dragon11
    Elég gyengus még :S::S:S ez a jó öreg spayware dokis xD
  • isss
    Gondolom akkor a Comodo tűzfalát nem érdemes ezért beáldozni?
  • Doomista
    nem hiába hivnak terminátornak
  • isss
    Köszi a gyors választ!