41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
balcsi70 #7032 Hát igen.Ez egy irodai gép.Tehát gondolom Servertöl(böl) futtatott program állitja le és törli ezt a progit,csak nem tudom miért, miként érzékeli ezt a progit.,a többivel nem volt gond. -
Puhos #7031 Próbáltál már másik Anti-Malware programot felrakni? Akkor is ezt csinálja a géped? -
#7030 Az nem a Malwarebytes üzenete, azt valami - már feltelepített - progi írja ki szerintem. ( Gyanús hogy valami fake üzenet, fake védelemtől. ) -
Puhos #7029 Malwarebytes' Anti-Malware 1.26 -
#7028 Melyik ez a progi ami a "Realtime Infection Alert" űzenetet kiadja ?
Az ikonjából nem jövök rá. -
Puhos #7027 Töltsd le máshonnan pl. innen, nekem is volt már gondom a Chip.eu oldalról leszedett programmal. -
balcsi70 #7026 Tök mindeggy hogy honnan szedem le mert ha megnyitom ezt csinálya és törlödik. -
balcsi70 #7025 Le töltöttem én is (mondom kiprobálom) a Malwarebytes' Anti-Malware 1.26 a
CHIP.eu honlaprol,és mikor megakartam nyitni elkezdett visszafelé számolni ezzel az üzenettel,és kitörölte egy az egybe.Szerintetek?
-
#7024 Izé, nod32 2.0 simán megy Avast PROval. -
#7023 ellpták a fegyveremXD http://kepfeltol"tes.hu/080922/girlholdingm107_www.kepfeltoltes.hu_.jpg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kepfeltoltes -ből vedd ki a " jelet:) -
#7022 Comodo SecureEmail -
#7021 gyorson.
teljesen lefutatam talált ezt azt,nem töröltem,aztán lefutatam gyorsan,ugyan azt találta.szrtm gyors elég.pl program filesbe nem lehet spyware,csakha spyware programot teszel fel ugyebár,de te nyilván nem raktál fel valami programot ami spyware programot ad meg érted miröl beszélek DX -
Vardar #7020 Kávéfőzés?:D
Teljesen vagy gyorson jobb futtatni a Malwarebytes-t? -
#7019 okos döntés volt hogy a kis-t választottad.csak máskor azért nézd meg hogy hogy megy ez az internet security meg a sima antivirus dolog :) -
#7018 Okés, köszi a gyors választ, ezért volt gyanús, hogy a KIS megcsinált nekem mindenfélét. :D -
#7017 ez spyware biztos ja...
spyware doctor, avg antispyware free,malwarebytes,asquared,counterspy,spy sweeper :D
egyesével lekapod lefuttatod öket,szépen kifogják irtani. -
#7016 kis az tartalmaz mindent,tűzfalt,antivirust, mindent...
kav csak antivirus,szal semmi tűzfal,meg spam elleni cuccos....
kis mellé kav lol ? ne beszélj már hülyeségeket :(
vagy kis marad,vagy kav + valami tűzfal. -
#7015 Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy felraktam a KIS 8 at, és hogy van vmi átfedés a KIS és a KAV között, vagy rakjam e fel a KAV 8 at is e? -
#7014 azért nem müködik kérem szépen,mert mivel megszünt a támogatás a programverzio iránt,ezért warezon sem raknak rá serialt,mert minek ? egy ilyen programmal,amit már verzioban nem fejlesztenek,csak frissitenek,nem érdeklik a program töröket :s
meg a serialok sem mennek sokáig,ugy vannak mint az aviránál,de még addig se,1-2 hétig megy,ezért is hagyták abba.szal freesen nyomd,ez a megoldás =( -
Vardar #7013 Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Egyik se működik, de mindegy:D Az Ad-aware-t se futtattam aktívként. Annak se működött az okossága. Úgyis csak keresésre használom őket:D -
#7012 Sziasztok Nagyon nagy bajba vagyok!!na de beszéljenek a képek:
Bocsi a képekért de nem tudtam print screen elni mert nem enged be a Start ---> minden programokba egyszerűen eltűnt a start menüből!
Na a jellemzői amit a képeken láttok akkor a sarokba az óra mellet azt írja ki hogy:VIRUS ALERT
kérlek segítsetek mivel tudom ezt eltávolítani
jah és a első képen az a három ikon is ehhez tartozik a vírushoz vagy nem tom mi ez és még az óra mellett egy nagy piros körbe egy fehér x villog ! -
#7011 mond egy példát mikor azt irtam hogy na mikor válaszolsz már ? vagy valami ilyesmi.köszöntem.
u.i.: okoskodni könnyű -
#7010 1, Én sem használok szótárt.
2, Most qrvára nincs időm az ilyen fasságaidra válaszolni, mert Nekem munka volt ma is, mint minden nap (itthon, tetőtér.)
3, Aztán jössz, hogy nem válaszolok meg ilyenek, azért, mert Én nem vagyok kocka, hogy napi 10órát töltök a gép mellett, mint Te.
Köszöntem. -
#7009 ez
vagy ez
vagy ez -
Vardar #7008 AVG antispyhoz van okosság?:D
Rég nem láttam már azt hittem, hogy megszűnt. Most megint felteszem és akkor 2 antispy-al nyomom.:D -
Puhos #7007 Köszönöm Etele34-nek és Doomista-nak is a segítséget, bocsi hogy csak most tudom megköszönni de mindjárt indulok melózni és eddig készülődtem. -
etele34 #7006 -
#7005 ezért vagyunk, élünk többen ebben a szent-virusmentes-spammentes topikban :D -
etele34 #7004 Köszi a segítséget részemről is. -
#7003 aztán apply all actionsra katt,és kitörli öket. -
#7002 közben leszedtem énis az avg antispywaret,és mondom:
#7001 képénél szrtm elég a fast system scan-t nyomnod,mert inkább ebben a modban ott ellenörzi ahol télleg vannak jöhetnek léteznek spywarek...de persze a legfelsö is jó te tudod.
aztán mikor kiadja a spywareket,akkor az action menünél jobbklikk az Ignore Once aláhuzott szóra,és máris kiválaszthatod hogy delete,ez a törlés,ezt válazd ki mindegyiknél,és ennyi.
raktam fel képet is. -
etele34 #7001 Tudok valamennyit segíteni, csak nagyon amatőr lesz a segítségem, mivel az én angol tudásom is a nullához közeli.
Nos elindítod a vizsgálatot, a legfelsőt válaszd.
Majd amikor végzett a vizsgálattal és ha talált valamit, de csak is akkor lesz alul két választási lehetőséged. Nem tudom emlékezetből leírni mi van odaírva, mert mint mondottam angol tudásom nulla, de a baloldali fület kell választani és arra kattints. Akkor ki fogja törölni a talált és kilistázott fertőzéseket. A jobb oldalival azt teszi, hogy figyelmen kívül hagyja. Gondolom ez nem kell Neked. -
#7000 ha ilyen okosnak hiszed magad,forditsd már nekem le ezt:
The Anti-Spyware Coalition has joined a brief that argues anti-spyware vendors should be protected by the liability protections afforded other filtering companies under the Communications Decency Act. The brief was joined by a broad spectrum of Internet and technology industry groups, public interest organizations, civil liberties groups and individual companies that are all committed to the proposition that users should be empowered to control their own Internet experiences. The brief urges the court to protect anti-spyware vendors from liability in cases brought to intimidate anti-spyware vendors into ignoring spyware. -
#6999 én a saját nyelvemen forditottam le,ugyan azt jelenti kb,és nem használtam szaros angol magyar szotárt.köszöntem. -
#6998 Ignore = Kizárás, omg. -
Puhos #6997 Etele34 légyszi a 6986#-ra tudsz valami megoldást? Köszi! -
etele34 #6996 AVG Anti-Spyware free frissítés.
Igen naponta frissítik van amikor kétszer is, de nem adnak már ki újabb verziót. -
#6995 akkor lehet hogy frissitik,csak uj programverziot nem adnak ki. -
Puhos #6994 Én ma raktam fel a gépre és frissült, AVG Anti Spyware 7.5.1.43 trial verzió van. -
#6993 de izé az avg antispywaret már nem támogatják,vagy igen ?! szal frissitik vagy már nem ? ugy hallotam hogy nem...