41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• balcsi70
    Hát igen.Ez egy irodai gép.Tehát gondolom Servertöl(böl) futtatott program állitja le és törli ezt a progit,csak nem tudom miért, miként érzékeli ezt a progit.,a többivel nem volt gond.
  • Puhos
    Próbáltál már másik Anti-Malware programot felrakni? Akkor is ezt csinálja a géped?
  • lck
    Az nem a Malwarebytes üzenete, azt valami - már feltelepített - progi írja ki szerintem. ( Gyanús hogy valami fake üzenet, fake védelemtől. )
  • Puhos
    Malwarebytes' Anti-Malware 1.26
  • lck
    Melyik ez a progi ami a "Realtime Infection Alert" űzenetet kiadja ?
    Az ikonjából nem jövök rá.
  • Puhos
    Töltsd le máshonnan pl. innen, nekem is volt már gondom a Chip.eu oldalról leszedett programmal.
  • balcsi70
    Tök mindeggy hogy honnan szedem le mert ha megnyitom ezt csinálya és törlödik.
  • balcsi70
    Le töltöttem én is (mondom kiprobálom) a Malwarebytes' Anti-Malware 1.26 a
    CHIP.eu honlaprol,és mikor megakartam nyitni elkezdett visszafelé számolni ezzel az üzenettel,és kitörölte egy az egybe.Szerintetek?

• snowkid16
    Izé, nod32 2.0 simán megy Avast PROval.
  • Pianista
    ellpták a fegyveremXD http://kepfeltol"tes.hu/080922/girlholdingm107_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kepfeltoltes -ből vedd ki a " jelet:)
  • Doomista
    Comodo SecureEmail
  • Doomista
    gyorson.
    teljesen lefutatam talált ezt azt,nem töröltem,aztán lefutatam gyorsan,ugyan azt találta.szrtm gyors elég.pl program filesbe nem lehet spyware,csakha spyware programot teszel fel ugyebár,de te nyilván nem raktál fel valami programot ami spyware programot ad meg érted miröl beszélek DX
  • Vardar
    Kávéfőzés?:D
    Teljesen vagy gyorson jobb futtatni a Malwarebytes-t?
  • Doomista
    okos döntés volt hogy a kis-t választottad.csak máskor azért nézd meg hogy hogy megy ez az internet security meg a sima antivirus dolog :)
  • LoDMaSt
    Okés, köszi a gyors választ, ezért volt gyanús, hogy a KIS megcsinált nekem mindenfélét. :D
  • Doomista
    ez spyware biztos ja...
    spyware doctor, avg antispyware free,malwarebytes,asquared,counterspy,spy sweeper :D
    egyesével lekapod lefuttatod öket,szépen kifogják irtani.
  • Doomista
    kis az tartalmaz mindent,tűzfalt,antivirust, mindent...
    kav csak antivirus,szal semmi tűzfal,meg spam elleni cuccos....
    kis mellé kav lol ? ne beszélj már hülyeségeket :(
    vagy kis marad,vagy kav + valami tűzfal.
  • LoDMaSt
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy felraktam a KIS 8 at, és hogy van vmi átfedés a KIS és a KAV között, vagy rakjam e fel a KAV 8 at is e?
  • Doomista
    azért nem müködik kérem szépen,mert mivel megszünt a támogatás a programverzio iránt,ezért warezon sem raknak rá serialt,mert minek ? egy ilyen programmal,amit már verzioban nem fejlesztenek,csak frissitenek,nem érdeklik a program töröket :s
    meg a serialok sem mennek sokáig,ugy vannak mint az aviránál,de még addig se,1-2 hétig megy,ezért is hagyták abba.szal freesen nyomd,ez a megoldás =(
  • Vardar
    Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Egyik se működik, de mindegy:D Az Ad-aware-t se futtattam aktívként. Annak se működött az okossága. Úgyis csak keresésre használom őket:D
  • baaka
    Sziasztok Nagyon nagy bajba vagyok!!na de beszéljenek a képek:

Bocsi a képekért de nem tudtam print screen elni mert nem enged be a Start ---> minden programokba egyszerűen eltűnt a start menüből!
    Na a jellemzői amit a képeken láttok akkor a sarokba az óra mellet azt írja ki hogy:VIRUS ALERT
    kérlek segítsetek mivel tudom ezt eltávolítani
    jah és a első képen az a három ikon is ehhez tartozik a vírushoz vagy nem tom mi ez és még az óra mellett egy nagy piros körbe egy fehér x villog !
  • Doomista
    mond egy példát mikor azt irtam hogy na mikor válaszolsz már ? vagy valami ilyesmi.köszöntem.
    u.i.: okoskodni könnyű
  • dragon11
    1, Én sem használok szótárt.
    2, Most qrvára nincs időm az ilyen fasságaidra válaszolni, mert Nekem munka volt ma is, mint minden nap (itthon, tetőtér.)
    3, Aztán jössz, hogy nem válaszolok meg ilyenek, azért, mert Én nem vagyok kocka, hogy napi 10órát töltök a gép mellett, mint Te.

Köszöntem.
  • Doomista
    ez
    vagy ez
    vagy ez
  • Vardar
    AVG antispyhoz van okosság?:D
    Rég nem láttam már azt hittem, hogy megszűnt. Most megint felteszem és akkor 2 antispy-al nyomom.:D
  • Puhos
    Köszönöm Etele34-nek és Doomista-nak is a segítséget, bocsi hogy csak most tudom megköszönni de mindjárt indulok melózni és eddig készülődtem.
  • etele34
  • Doomista
    ezért vagyunk, élünk többen ebben a szent-virusmentes-spammentes topikban :D
  • etele34
    Köszi a segítséget részemről is.
  • Doomista
    aztán apply all actionsra katt,és kitörli öket.
  • Doomista
    közben leszedtem énis az avg antispywaret,és mondom:
    #7001 képénél szrtm elég a fast system scan-t nyomnod,mert inkább ebben a modban ott ellenörzi ahol télleg vannak jöhetnek léteznek spywarek...de persze a legfelsö is jó te tudod.
    aztán mikor kiadja a spywareket,akkor az action menünél jobbklikk az Ignore Once aláhuzott szóra,és máris kiválaszthatod hogy delete,ez a törlés,ezt válazd ki mindegyiknél,és ennyi.
    raktam fel képet is.
  • etele34
    Tudok valamennyit segíteni, csak nagyon amatőr lesz a segítségem, mivel az én angol tudásom is a nullához közeli.
    Nos elindítod a vizsgálatot, a legfelsőt válaszd.
    Majd amikor végzett a vizsgálattal és ha talált valamit, de csak is akkor lesz alul két választási lehetőséged. Nem tudom emlékezetből leírni mi van odaírva, mert mint mondottam angol tudásom nulla, de a baloldali fület kell választani és arra kattints. Akkor ki fogja törölni a talált és kilistázott fertőzéseket. A jobb oldalival azt teszi, hogy figyelmen kívül hagyja. Gondolom ez nem kell Neked.
  • Doomista
    ha ilyen okosnak hiszed magad,forditsd már nekem le ezt:

The Anti-Spyware Coalition has joined a brief that argues anti-spyware vendors should be protected by the liability protections afforded other filtering companies under the Communications Decency Act. The brief was joined by a broad spectrum of Internet and technology industry groups, public interest organizations, civil liberties groups and individual companies that are all committed to the proposition that users should be empowered to control their own Internet experiences. The brief urges the court to protect anti-spyware vendors from liability in cases brought to intimidate anti-spyware vendors into ignoring spyware.
  • Doomista
    én a saját nyelvemen forditottam le,ugyan azt jelenti kb,és nem használtam szaros angol magyar szotárt.köszöntem.
  • dragon11
    Ignore = Kizárás, omg.
  • Puhos
    Etele34 légyszi a 6986#-ra tudsz valami megoldást? Köszi!
  • etele34
    AVG Anti-Spyware free frissítés.
    Igen naponta frissítik van amikor kétszer is, de nem adnak már ki újabb verziót.
  • Doomista
    akkor lehet hogy frissitik,csak uj programverziot nem adnak ki.
  • Puhos
    Én ma raktam fel a gépre és frissült, AVG Anti Spyware 7.5.1.43 trial verzió van.
  • Doomista
    de izé az avg antispywaret már nem támogatják,vagy igen ?! szal frissitik vagy már nem ? ugy hallotam hogy nem...