41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• slime001
  • Pianista
    nahá jóvanna:)
  • Doomista
    ember :) az mind bennevan a hijackthis logba :)
  • Pianista
    start->futtatás->msconfig->ami az automatikus indításnál van azt listázd ki ide a fórumra.
  • slime001
    Ezek már természetesen megvoltak.
  • Vardar
    CCleanerrel eltünteted a szemetet aztán, neki esni kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett csökkentett módben Avirával, Kasperskyvel, Noddal, Malwarebytessel és ha még fenn van akkor még neki esel valamivel.
  • slime001
    nem
  • Vardar
    Slime azt ne mond, hogy nem tudod a szokásos receptet.
  • slime001
    Most mit csináljak? Hijackthis log:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
    Scan saved at 12:34:22, on 2008.10.27.
    Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20900)
    Boot mode: Normal

Running processes:
    D:\WINDOWS\System32\smss.exe
    D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    D:\WINDOWS\system32\services.exe
    D:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    D:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    D:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    D:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    D:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe
    D:\WINDOWS\Explorer.EXE
    D:\Program Files\NoteZilla\NoteZilla\NoteZilla.exe
    D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe
    D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe
    D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe
    D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE
    D:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    D:\WINDOWS\Explorer.EXE
    D:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
    D:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
    D:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    D:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.wxpee.hu/
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://windowsupdate.microsoft.com/
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Daytona 2008 FINAL
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - D:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avgnt.exe" /min
    O4 - HKCU\..\Run: [NoteZilla] D:\Program Files\NoteZilla\NoteZilla\NoteZilla.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
    O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
    O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
    O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://D:\PROGRA~1\Microsoft Office\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - D:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - D:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
    O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - D:\PROGRA~1\Microsoft Office\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O23 - Service: Avira Premium Security Suite Firewall (AntiVirFirewallService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avfwsvc.exe
    O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard (AntiVirMailService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe
    O23 - Service: Avira Premium Security Suite Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe
    O23 - Service: Avira Premium Security Suite Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe
    O23 - Service: Avira Premium Security Suite WebGuard (antivirwebservice) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE
    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - D:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - D:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
    O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard helper service (AVEService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe
    O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - D:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
    O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - D:\WINDOWS\system32\oodag.exe

--
    End of file - 4909 bytes

• Doomista
    akkor már a gépe el sem indulna :D
  • etele34
    Használj akkor NOD-ot.
  • Pianista
    ez komolyan meglepett
  • Pianista
    loál teljesen tiszta a gépem pedig SP1 -es a winfosom se avira, se spyware termin(1 vakriasztás), se spyware doctor, se malwarebytes, se ad-aware, se threatfire nem talált semmit
  • Pianista
    ilyen háttér kell nekemis
  • slime001
    Köszi!:) Az asztalom mindig ilyen. Csak a háttér változott.
  • Vardar
    Amúgy nagyon cukorfalat az asztalodXD Ennyit az Avira hatalmáról:D
  • slime001
    NoteZilla. Muszáj mert elfelejtem, hogy mikor kell fodrászhoz menni.
  • etele34
    Hát emmeg mieé?
  • Vardar
    Szép volt slime! Szép volt slime! Vistád van vagy mi az a fecni?
  • slime001
    Segítek. Az én desktopom.
  • Doomista
    ?
  • slime001

• slime001
    Csak egy ártatlan tracking cookie. Megtudod szüntetni ha beállítod, hogy a böngésződ bezárás után törölje a cookie-kat, bár nem ajánlatos.
  • gyűjtő
    Sziasztok!
    Elnézést, de utólag látom, hogy a képernyőkép elég pocsékra sikerült a #8288-ba.
    Megpróbálok egy másik betöltést:
    Ellenőrzés eredménye képernyőn
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Az a-squared Anti-Malware v3 programmal ellenőriztem a közelmúltban több alkalommal a gépemet.
    Annak ellenére, hogy legutóbb a karanténozott elemeket véglegesen töröltem, van egy makacs cookie, amelyik továbbra is visszatér.
    Alább beillesztem a program ellenőrzés-utáni képernyőképet valamint a naplózott szöveget.
    Van valami ötletetek, mi lehet a megoldás?
    Ellenőrzés eredménye képernyőn
    A képhez tartozó naplózott szöveg:
    ""a-squared Anti-Malware - Version 4.0
    Last update: 2008.10.27. 7:27:43
    Scan settings:
    Objects: Memory, Traces, Cookies, C:\, D:\, E:\
    Scan archives: On
    Heuristics: On
    ADS Scan: On
    Scan start: 2008.10.27. 7:34:52
    C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ravwbvjs.default\cookies.sqlite:1225086680468750 detected: Trace.TrackingCookie.media!A2
    Scanned
    Files: 143236
    Traces: 564292
    Cookies: 43
    Processes: 43
    Found
    Files: 0
    Traces: 0
    Cookies: 1
    Processes: 0
    Registry keys: 0
    Scan end: 2008.10.27. 8:38:41
    Scan time: 1:03:49""
  • Pianista
    az mkávé kékhalált okozott sajna, utánna pedig az outpost firewall free... töröltem és meglássuk mi lessz. az outpostot utólag raktam fel remélve hogy nem fog többé összekuszálódni a kikapcs gomb de kékhalállal üdvözölt:)
  • slime001
    Az Avirában van beépített rootkit védelem. És "scannel"
  • Doomista
    aktivan ugyebár ottvannak az IS-sek...

F-Secure Blacklight Beta
    Panda Anti-Rootkit
    Sophos Antirootkit
    RootKit Buster
    Mcafee RootKit Detective

szerintem ezek a legjobbak :o meg nincs rá lehetöség,hogy a gépedet kék halállal kiküldik...sok rootkit irto van,és a negyede ami nem olyan jo cég csinálja,azok nálam kék halált adtak scannoláskor :s
  • Pianista
    most megy minden full scannon mert elkezdte azt csinálni hogy megnyomom a kikapcsol gombot az ALT F4 -nél és újraindul kikapcs helyett. ezért kérdem. eddig se avira se malwarebytes se spyware termin nem talált semmit, még hátravan threatfire spyware doctor ad-aware.
  • Pianista
    de jöhet aktívan is:)
  • Pianista
    scannol
  • Doomista
    ami fut aktiv védelemmel ? vagy ami scannol ?
  • Pianista
    anti rootkitnek mit ajánlotok??
  • Puhos
    Kösz.
  • Vardar
    Használtam. Nem a legjobb, de a semminél többet ér.
  • Puhos
    Csá!

Valaki esetleg használja-e a Windows Defender nevű progit. Ha igen, vélemény?
  • mrzoltan
    yaya,nekem is kelett visszahozni egy mappányi képt,de nem sikerült.
    Bár nekem formázva volt.
  • dragon11
    Ha nem lett leformázva vissza lehet szedni, de kérdezz rá Itt!

Sok sikert.=)
  • Doomista
    sajnos nem találta egyik program sem.fauntus barátunk szerint felül lettek irva a szektor fájlok,végülis 2 honapja volt letörölve,szrtm igaza van...köszi a segitséget !!

én viszont nem adom fel...tudom hogy visszalehet fejteni ! csak éppenséggel nem programmal ! hanem egy krv nagy szakmai informatikai tudással..biosban kell játszani meg ilyenek,erre meg megvan a megfelelö emberem :D reméljük majd ö visszahozza nekem :D
  • dragon11
    UNDelete fasza, az tuti visszahozza.. sok sikert doom haver.