Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehogy újat vegyél! Amúgy hány éves, milyenek a paraméterei? Próbálj ki Virtual PC 2007-en valami mást vagy telepítsd más CD-vel az XP-t.
Én mondtam új operációs rendszert.
bmate0007
már kivagyok ettõl a géptõl...mindig baj van vele. talán egy újat kéne venni.

Nem más oprencert mondtam..... vannak elfuserált xp-k is
Ja, lehetséges próbálj ki valami mást virtuális gépen.(Linux UHU, Free Dos, React OS)
Sztem neked vmi elég sz@r xp-t tehettek fel ha ennyi hiba van nálad XD XD
bmate0007
Na végre! Végre megjavult a space! Magam sem tudom, hogyan de a lényeg megvan. xD

bmate0007
DAEMONToolselindításakor.:

Akkorközevanehhez,annakatelepítõnek,amirendszerindításkorelindul..

bmate0007
Már kezdek ideges lenni

FIFApatchtelepítés..

Az F-prot DOS verzióját ismeri valaki?
Szerintem ezek a problémák össze függnek, egy okuk van.
Máté?
Na ez a szép csapatmunka!
Mert, ha a Spybotot kémprogramnak nézi akkor az false pozitív aza vakriasztás

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Fifa 07 -el kapcsolatban:
1.Frissiteném a videokárttya driverét,DirectX-et,stb.
2.Felraknám a játékhoz a patch-et.A magyar verzióhoz,ami többek között több fagyási problémát is orvosol itt letölthetõ:Link.
Billentyüzettel kapcsolatban:
1.Elromlott,kölcsönkérek egyet.
2.Újrainditom a gépet csökkentett módban és megnézem,hogy úgy mûködik-e.
3.Szétszedem a billentyûzetet,kifújom levegõspray-el.
4.Eszközkezelõben megnézem,hogy az eszköz megfelelõen müködik-e,az erõforrásoknál,hogy nincs-e ütközés.
5.A Vezérlõpult-Billentyüzet-Billentyüzet tulajdonságainál,a karakterferismerésnél az elsõ ismétlési idõ és az ismétlési idõnél a csuszkát kicsit visszább állitanám,majd próba irás.
6.Kisegitõ lehetõségek,beragadó billentyüzet be van-e kapcsolva.
Nem indul a windows tüzfallal kapcsolatban:A Vezérlõpult-felügyeleti eszközök-Szolgáltatásoknál,megnézném a Windows tüzfal,internetkapcsolat megosztása,elinditva,az inditás tipusa automatikus legyen.
Hardwaret akar telepiteni a gépel kapcsolatban:
1.Vezérlõpult-Rendszer-Hardver-Eszközkezelõ,nincs-e valamelyik eszköz mellet felkiáltójel.
2.Az alaplap gyártó honlapjárol letölteném a szükséges meghajtóprogramokat.

Mi az a TÉK?? Szûkíteni:
Na gyûjtsük össze a jeleket:
-Kékhalál FIFA 07 közben
-Nem akar elindulni a Windows tûzfal
-Hardwaret akar telepíteni a gép
-Sehol sem mûködik a szóköz
-A vírus keresõk semmit se találnak
Miért?
zvaragabor
Részemrõl de. Segítséget kérek topikba kérdeztem, nem jött még válasz. Szûkíteni kell a hibalehetõségek számát.

Chaos Anno Domini

Milyen következményekrõl beszélsz?
Mondjuk a WinGuard részérõl 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Mit ír ki az mrt?
Fura, hogy a #663-as nem talált visszhangra.
Máté, fejlemények?
Megjavult a Spybotom. A WinGuard Pro-t kémprogramnak nézi. Ez baj?
Jé a 10. legnépszerûbb téma az Ingyenes antispyware és antivírus.
1.MI???Vonultunk vissza??????
2.Terelni?????????
aszizoli
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. "A helyesen fórumozók közzé."
Több olyan hsz.-el találkoztam, ahol kisebb problémákon az emberek egymásnak ugrottak, utána pedig itták a következményeket. Ettõl próbálnálak megkímélni, mert nem mindenki vonul úgy vissza, mint tegnap mi. Sajnos nagyon sokan szeretik a vitákat.
Most viszont mennem kell.
Szia.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Miért én hol vagyok?
Máté az én utamat választotta ez jelent valamit nem?
aszizoli
Nem sértõdök meg, olyan könnyen, csak próbállak beterelni a fórumozók közzé.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Ez számomra tiszta, de ha egy fórumban valakinek "az adott témában" több irányból próbálnak segíteni, akkor nem illik a többiek javaslatait, mindenféle próba nélkül lehurrogni. Nem tudhatjuk pontosan, hogy a problémás gépen mi okozza a hibát, ezért minél több hibafeltárási hozzászólás érkezik, annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy valaki bele talál, és megoldódik a probléma. Ha már volt konkrétan ugyanaz a hibánk, mint a ami segítség kérõnél fennáll, és megtudtuk azt oldani, akkor viszont pontosan írjuk le a megoldást.

A Vista olyan mint a Magyar Hadsereg. Van, de minek? Szép, de sz@r a kirakatba való. Egy új operációs rendszerrel megimerkedni(Linux)/újat telepíteni(Vista) sokkal bonyolultabb kevesebb eredménnyel kecsegtetõ mint 10 víruskeresés. És bocs ha megsértõdtél nem ugattalak le.
Akkor a ti megoldásotok még feleslegesnek tûnt inkább víruskeresést ajánlottam mert azt tartottam jobbnak és egyszerûbbnek. Én nekem már nincs más ötletem.
aszizoli
Ejnye-ejnye! Nem telt el 24 óra sem, és változik a vélemény?
Tegnap nagyon határozotan leugattál engem is, és Faustust is, amikor megpróbáltunk Máténak tanácsot adni ebben a témában.

Khm.?????????????????????????????
aszizoli
Khm.

Szóköz beillesztés! Akkor passz tényleg próbáld meg virtuális gép+más operációs rendszer.
bmate0007
semmiazégvilágon

Eredmények?
bmate0007
jóvanakkor😄. egyébként nekem az ideális megoldás, a képernyõ-billentûzet😊

Az nincsen... legalábbis nemtudok róla <#vigyor> Fennt van az ad aware az ad watch-al oszt jónapot
bmate0007
és a kémprogikkal hogy állsz?😄

Wow a nod már több mint egy hónapja fenntvan.... ilyen se volt még <#vigyor>
bmate0007
<#idiota>

Googléról nemhallottál? Kászperszkí onlájn szkenner
bmate0007
accegylinket?

próbáld a kaspersky online scannerét
Örülj ha megtudod hol van. Nem érdekes #667
bmate0007
Úgy halt be,gogy egyszer csak leállt egy hibaüzenettel.
A Pandával csak keresni lehet,de irtanivnem. #667?

Panda online scanner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!