Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOSSZÚ küzdelem után, de azt hiszem végre megvan a féreg!!!!!!
F-secure online scannert le kellett futtatni, sztem az találta meg és ez adott jelzést az AVIRA heurisztikájának, mert mikor rámentem hogy törlés f-secure behalt kiírta felejtõs.. avira eventseknél meg ..:
Láthatjátok, hogy "File in Quarantine.."
szóval ez most karanténban van, és nem csinálhat semmit?????
véglegesen nem lehet törölni az Avirával?
köszi.😊
F-secure online scannert le kellett futtatni, sztem az találta meg és ez adott jelzést az AVIRA heurisztikájának, mert mikor rámentem hogy törlés f-secure behalt kiírta felejtõs.. avira eventseknél meg ..:
Láthatjátok, hogy "File in Quarantine.."
szóval ez most karanténban van, és nem csinálhat semmit?????
véglegesen nem lehet törölni az Avirával?
köszi.😊
Amúgy itt valaki használ Kaspersky PURE-t? Elég zsúfolt programnak tûnik...2012 bétában mi a helyzet vele?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Addig nem töltöm le, míg nem látom a hivatalos oldalán ottan amit linkeltem, hogy 2012...
Szerintem ez még mindig a beta. 12.0.0.374.0.8.0 a teljes verziószáma. A véglegesé meg: 12.0.0.374.0.20.0
Kell még idõ a váltásig......
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szóvá tették a jelszavak problémáit
Doomista: Akkor azt jelenti, hogy te voltál a tettes, mikor az Avira és az Avast is riasztott erre a topikra, de csak erre.
Doomista: Akkor azt jelenti, hogy te voltál a tettes, mikor az Avira és az Avast is riasztott erre a topikra, de csak erre.
XD
Amúgy az sg-t is könnyen feltudnám törni, ha akarnám...<#unalmas>#unalmas><#ticking>#ticking><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Gondolom errõl akartál írni, csak nem sikerült rövidebben fogalmaznod CSI: Download Prevx Enterprise<#pias>#pias>
Hát mert megemlítettem neki, hogy több hónapos...nah meg a google a barátja is lehetett, onnan is kisasolja hogy több hónapos és nem mai friss hús. kl24h meg kell értened, hogy manapság már egyszerûbb megtalálni valamit, de ha a google se a barátod, ott van az CSI: A helyszínelõk, NCIS...majd õk megtalálják, kiderítik!
Mibõl mondod, hogy régi?
Akkor most végül-is így érzel? -->

de ez egy rohadt régi vírus.. és 2x lefutott a hitman meg ez a malwareretek is és megint nem találták meg..
ISTENEM EKKORA szánalmas szarokat..
ISTENEM EKKORA szánalmas szarokat..
Igen, az ikonja epic win. Egri várra emlékeztet mindig.
És nagyon tetszik nekem az a kastély ikon, rajta azzal a zászlóval. Emlékszem neked is tetszett Doomista mikor megjelent leghamarabb. Ovatosan fogom használni az internetet (ja és a CD/DVD, USB autorun nálam ki van kapcsólva) és akkor nem lesz gondom egész az NIS 2012 megjelenéséig.
Az is lesz, csak megvárom amig meglesz a végleges verzió. Addig jó lesz az MSE + Windows Firewall.
Értem.
Akkor enged meg, hogy hagy ajánljam neked a NIS 2012-t az MSE helyébe.
Akkor enged meg, hogy hagy ajánljam neked a NIS 2012-t az MSE helyébe.
Én csak ötletet adtam, a döntés a tiéd!!!
Én úgy gondolkoznék, ahogy leírtam a #37169-ben. Sõt ha ugyanaz a terhelési összefüggés fog fennállni a KIS és a NIS között mint a 2011 verzióknál, akkor NIS 2012 választanék.
Én úgy gondolkoznék, ahogy leírtam a #37169-ben. Sõt ha ugyanaz a terhelési összefüggés fog fennállni a KIS és a NIS között mint a 2011 verzióknál, akkor NIS 2012 választanék.

Ha figyelembe veszed a #37166 és a #37167, akkor nincs mit gondolkozni. Tehát NIS 2012.<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
Akkor most KIS 2012 vagy NIS 2012 a laptopra ? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
MIND2Õ.
MIND2Õ.
Csak a szokásos rendszer indítás után 30 perccel rootkitkeresés lehetett az oka.
Ki mondta hogy leakarom tölteni? 

THX! Majd a Laptopra felpakolom ha végre kiszállítják...
THX! Majd a Laptopra felpakolom ha végre kiszállítják...
KIS-t feltettem FTP-re.
Egyébként jó hozzá a 2010 kódja is. Pl: Felhasználatlan Windows 7 Launch Party kód is 😊
Egyébként jó hozzá a 2010 kódja is. Pl: Felhasználatlan Windows 7 Launch Party kód is 😊
Not Found
The requested URL /files/kav/prg/homeuser/kis12.0.0.374en.exe was not found on this server.
Apache/1.3.26 Server at www.2f.hu Port 80
The requested URL /files/kav/prg/homeuser/kis12.0.0.374en.exe was not found on this server.
Apache/1.3.26 Server at www.2f.hu Port 80
Hát az szerintem normális lehet, biztos gyenge gépen próbálta és hosszú ideig frissített vagy hasonló, és megijedt a gyerek. De mindenféleképp elindult fel a hegyre Kaspersky, a sok lejtõn való zötykölõdés után XD
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
FREE Protection from Online Fraud
A Prevx-ék is áttértek a szép magas, nem kék, hanem zöld épületekre!
A Prevx-ék is áttértek a szép magas, nem kék, hanem zöld épületekre!
<#schmoll2>#schmoll2>
Én már megtaláltam a 100%-os védelmet adó biztonságot! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Én már megtaláltam a 100%-os védelmet adó biztonságot! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
<#nyes>#nyes>
Át akarsz térni KIS 2012-re?
<#eljen>#eljen> Mikor jön a végleges? 1-2 hét ?
Gondoltam kihúzom a NET kábelt (a kábelt még kihúztam gépleállítás elõtt) és úgy indítom a gépet, hogy lássam megint van bejegyzése az MSE-nek. Hát érdekes módon ekkor is van és megint más név alatt: spci.sys
Azt mondják van akinél 50%-os cpu használatot okoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ftp://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KIS2012/12.0.0.374/ óvatosan, még nem a végleges, bár úgy olvastam h ez lesz az (ezért nem is linkeltem...)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.