Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9374 az adatbázisa.
13 530 832 letöltés a download.com-on.
Gabi, Spyware Blasterbe, hogy lehet beállítani, hogy kipipáljon minden dolgot ami a listáján van?
zvaragabor
De nem ugyan azt a funkció tölti be. Blaster csak megelõz. Befoltozza a böngészõk lyukait. A másik kettõ megelõz, és tisztít. Blaster annyit csinál, hogy IE esetében blokkolja az activeX vezérlõk feltelepülését, és a cookie-k letöltõdését. Foxnál csak a cookie-kat blokkolja, mivel fox nem hazsnálja az activeX technológiát. Ezeken túl még csinál egy két apróságot. Az adatbázisa tehát csak az ActiveX-eket, és a cookie-kat tartalmazza, egy dekányi kémprogram, adware, keylogger, backdoor nincs benne. Keresni sem lehet a programmal. Csak telepíted, pár hetente frssíted, és elvan a saját levében. Ráadásul ez csak megkönnyíti a dolgot, egy helyre pakolja ezt a néhány funkciót, de ezeket a dolgokat a Windows XP SP2 maga is el tudja látni.

Chaos Anno Domini

bmate0007
A CounterSpy pedig a tetõfok...De jó. Mindenki azt használja amit szeret, én elmondtam a véleményem.

CS 2000000 adatbázisa szerintem külön számolja a variánsokat, az A-squared meg nem.
Én mondtam neked Máté. A Blaster az alapköve a védelemnek.
bmate0007
Dehogynem. 😊 Lényegében ugyanaz. Kémprogram-megelõzésre találták ki az összeset.

zvaragabor
SpywareBlaster nem ugyan arra van, mint az elõbbi kettõ.

Chaos Anno Domini

bmate0007
CounterSpy adatbázis 2.000.000, aSquared-é 1.000.000, SpywareBlaster-é 4.000. xD Csak hogy a különbségérzet is meglegyen. 😄

bmate0007
Az már kicsit sok. xD' CounterSpy jobb, mint az aSquared és a SpywareBlaster. Ez egyértelmû. 😊 Egyszerûen az a kettõ felesleges.

és HijackThis
Spyware Blaster
Avast!+Comodo 3+Spyware Blater+DropMyRights+CounterSpy+A-squared.
Doomista
én a 6.0-t még mindig Xd
használta ma 8.0 alphat,nagyon pro,viszont sajnos nálam beszrt !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én is azt használom. <#eljen>

bmate0007
avast! Home + Comodo Firewall Pro együtt nagyon jók. És ráadásul crackelgetni sem kell érte, mivel mind a kettõ ingyenes. 😉

overlocker
KIS 7.0 az a joo

Bitdefender antivirus+Comodo firewal pro, vagy
Kaspersky Internet Security 7.0

helló mindenkinek! már régóta tesztelgetek jó pár védelmi programot, nem tudom eldönteni, hogy milyen konfigurációt használjak, milyen programok védjék a gépemet.
A mostani programok: vírus:avast tûzfal:Kerió spy: spy sweeper, counter spy,spybot.
van egy oldal, ahol mindenféle software rangsorolás van, én ezt is szoktam nézegetni http://software.toptenreviews.com/

Szerintetek milyen? Ha tudtok jobb összeállítást akkor osszátok már meg velem is!!! Köszi elõre is mindenkinek.
Pianista
akkor megtartom😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
az igen, 2 000 000<#eljen>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Advantages of CounterSpy V2

* Heavy-duty Anti-Spyware protection, but light on CPU and Memory.
* Kernel-level Active Protection™ guards you 24/7.
* Hybrid design combines VIPRE Anti-Malware technology with our award-winning spyware detection and removal.
* Deep-rooted malware is exterminated at boot time, before Windows loads.
* Small, regular definition updates greatly reduce update downloading time.
* Over 2,000,000 threat definitions!
* Vista compatible: Integrates seamlessly with the Vista Windows Security Center.
Vagy csak volt mer nem találom <#hehe>
Pianista
Hy!

Tudtok valamit a CounterSpy -ról??
pl.: jó -e vagy menyi psywaret ismer valami hasonló.

De van a LiveOneCare ami védelmi csomag
bmate0007
Ja és még egy kérdés: Milyen vírusirtó után találta?

bmate0007
Am az nem védelmi progi. Csak egy sima ellenõrzõeszköz.

bmate0007
Ha már a Microsoftos védelmi proginál járunk, próbálta valaki a Microsoft OneCare-t?

Pianista
A windows "rosszindulatú eszköz eltávolító" progija

Defender?
Pianista
Van hírem!

A windows védelmi progija (életemben 1x) vírust talált és eltávolította.

Pianista
Kössz! kipróbálom, a Kasperskyt meg csak úgy tudtam törölni hogy csökkentett módba mentem mert amikor normál módban bejött az asztal megállt😞

zvaragabor
A Symantec Endpoint Protection elvileg kompatibilis más védelmi programokkal. Igaz, hogy vállalati környezetbe szánt termékrõl van szó, de kipeóbálhatod, másnál is megy. De a tûzfalát valamielyiknek mindenképpen kapcsold ki. Az antivírus modul mehet.

Chaos Anno Domini

Pianista
Hy!

Azt akarom kérdezni hogy nem tudtok e 1 olyan security suitet vagy hasonlót ami kompatibilis a McAfee security suite -el, megpróbáltam a Kaspersky -al de naon nem mûködött.

bmate0007
Szerintem nincs akkora irtózatos nagy különbség a kettõ verzsön között.

A 11.0.9-es is ennyire szerényen teljesít? Jó lenne egy másik tesztet is látni.

Az nem is a 2008as verzió amúgy..
Doomista
áh nekem ez jó !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

a puding próbája az evés ...
majd a használat során kiderül
bmate0007
Nem akarok kukacoskodni, de ez mióta számít jónak?^^

Ez most kb olyan mint hogyha valaki elkezdené mondani hogy a nod32 sz*r, ne használjátok, az avast a jó, akkor inkább már azt.
Nálam Matousec szivárgástesztjein a Bitdefender Internet Security 2008 tüzfala 1875 pontot ért el.Hát ez sajnos Wery Poor.

Doomista
lol 😄
hát abban nem értek egyet hogy a tüzfalukat ne használjuk,mert a bitdefender a teljes programra kapta az elismerést,és nem simán csak az antivirus részlegéhez...

<#hehe><#hehe>
lck
OFF
"Egy a lényeg: a tûzfalukat ne!" - szólt a vidéki tûzoltóparancsnok.
(Bocs)
ON
bmate0007
Ez itt mind szép és jó. De van egy kis probléma. A tûzfal nem világklasszis (enyhén). Még a ZA Free is otthagyta. Szóval akkor inkább úgy tessék védelmet használni, hogy BitDef. Antivirus 2008 + Comodo tûzfal. Egy a lényeg: a tûzfalukat ne!

semmi újat nem tudok mondani
Doomista
igen ezt mind tudom kb 2 éve,ujat mondasz ?

lck
A múlkor kipróbáltam, nagyon alaposan dolgozott - még csak cookie-k sem maradtak utána. A gépigénye sem volt feltûnõ. Az "okosság" is mûködött, amig használtam. Egyetlen gondom volt vele: Egyes programok sokkal lassabban ( bosszantóan lassan) nyíltak meg. Pl. Firefox, de ez a legfeltûnõbb a Total Commandernél volt, ott elõfordult hogy 5-10 másodpercet is rátett megnyításkor. ( Elõször leellenõrizte a TC aktuális mappáiban lévõ fájlokat, és csak azután engedte megnyitni.) Próbáltam variálni hogy a tömörített fájlokat valós idõben ne ellenõrizze, de nagy javulás így sem volt.
Ez a lassúság több esetben annyira zavaró volt, hogy leszedtem.