Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gabi, Spyware Blasterbe, hogy lehet beállítani, hogy kipipáljon minden dolgot ami a listáján van?
Chaos Anno Domini
használta ma 8.0 alphat,nagyon pro,viszont sajnos nálam beszrt !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kaspersky Internet Security 7.0
A mostani programok: vírus:avast tûzfal:Kerió spy: spy sweeper, counter spy,spybot.
van egy oldal, ahol mindenféle software rangsorolás van, én ezt is szoktam nézegetni http://software.toptenreviews.com/
Szerintetek milyen? Ha tudtok jobb összeállítást akkor osszátok már meg velem is!!! Köszi elõre is mindenkinek.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
* Heavy-duty Anti-Spyware protection, but light on CPU and Memory.
* Kernel-level Active Protection™ guards you 24/7.
* Hybrid design combines VIPRE Anti-Malware technology with our award-winning spyware detection and removal.
* Deep-rooted malware is exterminated at boot time, before Windows loads.
* Small, regular definition updates greatly reduce update downloading time.
* Over 2,000,000 threat definitions!
* Vista compatible: Integrates seamlessly with the Vista Windows Security Center.
Tudtok valamit a CounterSpy -ról??
pl.: jó -e vagy menyi psywaret ismer valami hasonló.
A windows védelmi progija (életemben 1x) vírust talált és eltávolította.
Chaos Anno Domini
Azt akarom kérdezni hogy nem tudtok e 1 olyan security suitet vagy hasonlót ami kompatibilis a McAfee security suite -el, megpróbáltam a Kaspersky -al de naon nem mûködött.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
majd a használat során kiderül
hát abban nem értek egyet hogy a tüzfalukat ne használjuk,mert a bitdefender a teljes programra kapta az elismerést,és nem simán csak az antivirus részlegéhez...
Ez a lassúság több esetben annyira zavaró volt, hogy leszedtem.