41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    :O
  • L7wy
    nem. A windows 7-é pont jó.
  • Doomista
    szoval akkor te még az egész windowsodat beskinnelted,hogy ne az a fos windows skin legyen rajta ?:D
  • L7wy
    Idegesítő lehet egy ronda skin is pl, de nem azt értékelem most, így ha mondok valamit, azt a logikai és felhasználóbaráti részéről nézd.
  • L7wy
    Meg ő sem tudja a lemezképeket nézni szintúgy mint Norton és Nod, de megnézem még párszon az expert settingsek között :P Hátha
  • L7wy
    Úgygondoltam h nem pipás módszer van a local protectionnél.
  • slime001
    Nem az a bajom, hogy nem Avirát használ hanem az, hogy ellentmondanak egymásnak a hozzászólásai.
  • Doomista
    csinálhatnál egy bannert.
  • Doomista
    most mért kell szegényt szaggatni ?:D
    nem avirás,nem tudja miért olyan jó amilyen :] ezt márcsak mi érthetjük meg :]
  • PrisonMan
    Bannerral nem akartok valalmit csinálni? Egy új kép vagy valami?
  • slime001
    Kezdesz magad ellen beszélni barátom. Most az a bajod vele, hogy nem felhasználóbarát (nézőpont kérdése) vagy az, hogy régies a kinézete? (ezt cáfoltad a 9939-ben) A beállítási lehetőségek pedig szinte mindenre kiterjedőek, nagyon személyre szabható.
  • L7wy
    Ok, így tényleg más a kép kicsit róla. De azmellett kiállok, hogy egy ilyen profi program hogy lehet ilyen GUI-jú.:P Merthogy lehetne sokkal felhasználóbarátabb. A menük és pl a local protection rész egy picit olyan régies, nekem a win 98, 2000es hangulatot idézi. Meg az ikonok a programon belül...
    Persze ezt mind kárpótolja h ilyen jó, csak én eddig nem tudtam expert módról, és azért nem is próbáltam vele barátkozni.
    Az meg h olyan sok beállítás lenne benne megint csak nem mondhatom, mert ugyan meg 10xeződött az experttől, de ez se valami tyűjde hújha rengeteg.
  • slime001
    Semmi gond!
    "NEM csak skinre gondoltam," > #9927

#9938 - bb, hiányozni fogsz!:D
  • L7wy
    Ha jó emlékszem én nem említettem skin-t, hanem GUI-t ami nem 1 és ugyanaz. Ha tévedek idézzetek be :P
  • Doomista
    milyen szar válaszokat adtok nekem már....#9936 meg #9937
    -fav topik...:D
  • L7wy
    Nem egészen, de megnézem :P:P
  • slime001
    Nem mert szar a skinje!:D
  • Doomista
    egyszoval most felrakod és megnézed mik is vannak rajta,és annyira befog jönni,hogy avirás leszel ?
  • L7wy
    Jólvan na. Tényleg elbasztam, mert vannak beállítási lehetőségei. én eddig nem is láttam ezt az expert mode-ot
  • L7wy
    :P ezt én nem is láttam eddig :P:P:P
    Igazad lehet
  • Doomista
  • Doomista
    beszélsz itt zöldségeket már megint !
  • slime001
    Avirának tényleg elég "szegényes" beállítási lehetőségei vannak...Bocsi csak ilyen képet tudtam összeollózni.
  • L7wy
    Nálatok is szórakozik a torrentel?
  • L7wy
    Nana. Dos alá lenne remek skin :D
  • L7wy
    NEM csak skinre gondoltam, hanem pl bemegyek settings be és hopp nincs is semmi benne szinte. Nemtudom használtál-e már Kaspersky-t vagy Bitdefendert, ott mindent szépen be lehet konfigolni. Jelenleg is a BAV-ot használom, asszem van még mit tesztelni. Norton nekem nem jött be... szép, meg gyors, meg jó is lenne, de csomó hiáyossága van. Mint mondtam a lemezképfájlokat nem vizsgálja, a setupokat sem, és kitudja mi mást nem... A másik, h nálam norton nem kezeli jól a torrentet. Hol passzív vagyok, hol nem kapcsolódok peer-hez... ( a Heroes sorozatot szedem, tehát párezer seed és peer van).
  • Doomista
    hát...windows 95 alá végülis remek skin...:D
  • lck
    Akkor Solo már szóba sem jöhet ?

Egyszerűségével hódít.
  • Doomista
    nortonra átváltok én is.
  • slime001
    nemjóvicc!444öthathét
  • Doomista
    kéne avirára is skin :\

:D
  • slime001
    :D Nyugi egyébként is fogtam volna a poént!:)
  • etele34
    Én azért váltottam nortonra mert nagyon megtetszett a mostanság divatos skinje.
    (na de persze ez nem igaz csak nem tudtam kihagyni... bocsika)
  • slime001
    Ennél nagyobb hülyeséget még nem is hallottam, hogy valaki azért nem használ egy antivírust mert nem valami kis trendi skin van rajta.
  • Doomista
    én kérek elnézést =(
  • Vardar
    Vardart kihagytad, aki úgy szintén röhög a Nortonosokon és büszkén vigyoros mert Avast!-ja van.
  • Pianista
    az összes többi tiszta volt:)
  • Pianista
    eéőfordulhat... amugy az egyik a foxit toolbar volt... nem kellett ígyhát töröltem.

ezek voltak:
    O3 - Toolbar: Foxit Toolbar - {3041d03e-fd4b-44e0-b742-2d9b88305f98} - C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\askBar.dll
    O2 - BHO: AskBar BHO - {201f27d4-3704-41d6-89c1-aa35e39143ed} - C:\Program Files\AskBarDis\bar\bin\askBar.dll
  • lck
    Na, hát én is megnyitottam, aztán hijackthis > és sehol semmi.
    Lehet már régebben beszedted.
  • Pianista
    ezt nortonnal én is megnyitottam nem jelzett... izzítottam hijackthis -t 2 találat:)