41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    fdfadfafdbbbdf
  • FZoleee
    Nekem csak a tűzfal kéne, nem Internet Security :) Köszi a választ, akkor sztem kipróbálom :)
  • Doomista
    hja
  • L7wy
    Akkor inkább KIS, nem Zonealarm IS
  • Doomista
    szerintem nagyon jo tűzfala van,az ajánélott.az antivirus részlege kaspersky,szoval azis pro.
  • FZoleee
    Hali!

Nem találtam tűzfalas topikot, ezért kénytelen leszek ide jönni :D A ZoneAlarm tűzfal milyen, szerintetek megéri felrakni?

Köszi a választ előre is :)
  • Narxis
    lol, mondjuk én nem próbáltam a pandát, talán 2-3 éve volt, hogy kipróbáltam, de nagyon nem tetszett, arra emlékszem.
  • Narxis
  • R3TR0
    Eset Smart security milyen?
  • etele34
    Mobiltelefon tulajdonosk reszkessetek.
  • etele34
    Esetleg itt érdeklődj.
  • Doomista
    sajno nem vagyok vip igy nem tudom szerkeszteni :s
  • lck
    1 space-t kihagytál :))
  • Doomista
    gyors vagy e ? :o
  • Doomista
    mindig 90nap van hátra
  • lck
    mindig 90 nap van hátra
  • R3TR0
    Amugy ez a trila reset ugye most felrakom a 15 napost azt át convertelem 90 re de utána mjad mikor lejár mivan? melyiket kell utána?
  • Doomista
    akkor online...
  • R3TR0
    Pesten lakok de ilyen saturn medi stb nincs csak a sima
  • Doomista
    warez verzio rendesen megy
    onlinen tuti megtudod venni,azt nemtudom hol laksz,mert van város ahol itt lehet van város ahol ott lehet megvenni,szal pasz.
  • R3TR0
    Csak online uton lehet mgvenni??

Ez a warez verzio rendesen megy?
  • Doomista
    itt megtudod venni...
    vagy itt
  • Doomista
    megakarod venni ? nem akarod inkább lewarezolni ?
    letöltés
    password rar:www.waz-warez.org
  • R3TR0
    Norton AntiVírus Gaming Edition akkor ezt itthon hol tom mgvenni? google nem segitett

HAsználja valaki?
  • slime001
    :D ;)
  • Doomista
    norton antivirus gaming edition tökéletes lesz neked,mert elvileg ö az aki a legkvesebbet használja a gépböl :D
  • R3TR0
    Hali!!

Milyen Internet Securityt vagy Antivirust ajánlotok?

Az alant láthato konfighoz?

Olyan lenne a lgjobb ami a lehető lgkevesebbet használja a gépet

És perzse itthon kaphato

Norton AntiVírus Gaming Edition ez milyen pl??
  • Doomista
    nem értelek titeket mit izéltek itt...OO defrag oszt kész...
  • etele34
    Okés! Értettem én.
    Ezek szerint hagyjam a SmartDefragot aut. töredezettség-mentesítési állapotban? (most ki van kapcsolva ez a funkciója). Így jobb lesz az eredmény?
  • lck
    A lemezek töredezettségmentesítésénél nem minden esetben az jelenti a legoptimálisabb végrehajtást, hogy az összes fájl szorosan egymás mögött a lemez elején található. A nagyon gyakran használt de kevésbé gyakran módosuló fájlok esetében valóban a legeleje az optimális. De a gyakran módosuló /újra létrejövő/ fájloknál a hátrább lévő és szellősebb elhelyezkedés jobb eredményhez vezethet a rendszer indítása a töredezettségi hajlam és a gyorsabb lemezírás szempontjából is.
    ( Na ezt sikerült szépen megfogalmaznom - mi? )
  • etele34
    Nos nálam az IOBit SmartDefrag így dolgozott, négy egymás utáni futtatás után is csak ez lett az eredmény. Nem tetszett. Lefuttattam utána a Piriform Defragglerét és (nem kellett több idő neki)
    ilyen lett. Ez már jobban tetszik. Egyébként én - ha kevés az időm - általában ez utóbbit szoktam használni. Ha ráérek és több időm van vagy már egy alaposabb defragot szeretnék akkor jön az O&O.
  • L7wy
    Én is Norton AntiVírus Gaming Edition-t használok és tényleg jó nagyon .
  • slime001
    Ez nem teszt volt. Kb annyira hiteles, mint ha én most itthon összedobnék egyet és a végén kihirdetném, hogy a Nod32 a lekjobb mer' az a legyorsabb!44
  • etele34
    Tehát csak a NIS szót akartad meglátni, hogy kötekeggyéé! Ejnye ejnye!
  • etele34
    Hát bizony szoknod kell az ÚJ nevet bizomány.
    Az előző hsz.-ben láttad mit karikáztam be?
  • lck
    Amikor AVÍRÁT használam naon teccett a ZAVÍRÁBAN a piross esernyő + a Luke FileWalker is tetszett. Szerintem is az AVÍRA igen jó program !!!
  • Doomista
    faszom már hogy minden 2. hszben a norton vagy NIS szót látom.STOP.egykis pihenöt kérek,pls...STOP !
    avagy versenyt akartak e ? slimevel ugy beavirázzuk a topigot,hogy a nortonnak nyoma sem marad !
  • etele34
    Azért arra kíváncsi lettem volna, hogy a NIS 2009 van ezen a teszten a 360-as helyett akkor hogyan alakul a sorrend. Vélhetőleg nem merték betenni mert féltek (vagy sejthették előre) az eredményt. Avira/ NIS valahol messze elől és mögöttük kullogva a többi. Szerintem így lehet ez a teszt ilyen amilyen.
  • lck
    A srác biztos 2 év freet kapott.
  • Narxis
    Lehet nem véletlen 1 év free...