Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
megnéztem hogy másik mit irtak hozzá,semmi jot,nagy szr ez az egész program ugy ahogy van =)
persze ez most ugy jött ki lehet hogy nem ismerem a software világát,ezért kaptam le stb,akkor meg a nagyobb tudásu embereket tessék kérdezni,ezért is vannak ilyen forum topikok,és emberek,avagy mi,hogy segitsünk,azt meg nem lenézni kell vagy elvetni,hanem szépen megfogadni,vagy legalább idefigyelni hogy aha szal ez meg az a jo,kiprobalom,hatha igazatok van...
ZA security meg tûzfalként pro program,nem virus,avagy trojan eltávolitoként.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ide jobb kéne,pl avast,avira,kaspersky...
letöltöttem egy bizonyos "Anti Trojan Shield 2" -t 80 000 es trójai adatbázissal, ez jó vagy kevés??
Szar volt a gépem , gondolom vírusos de nem talált igazából vírust.
Újratelepítettem és az elsõ telepítésre már az várt hogy Remote Procedure Called leállt és 1 percen belül ujraindul a gép.Szerintem jól telepítettem újra szal restore pointokat kitöröltem netet kihúztam , leformáztam a merevlemezeket, mégis beszart.Neten azt találtam hogy valami msblast , végigcsináltma az utasítások de ott olyna reg fileokat meg fileokat ajánlgattak hogy illõ törölni ami nekem nincs szal gondolom mégse ez a vírus az hanem valami más.
Úgy néz ki a dolog, hogy beszedtem egy trójait, és nem tudom leírtani:
C:\WINDOWS\Temp\Perflib_Perfdata_6cc.dat
Valaki találkozott már vele?
Esetleg hol találok rá gyógyírt, mert már végigbújtam pár fórumot, de semmi 😞
Viccen kívül HijackThis. Jobb felsõ sarokban Direct download.
A cseh Grisoft AVG Technologies néven folytatja.
Panda antivirus 2008 hoz kellene valami serial szerûség már 20-30 at kipróbáltam de egyiket se fogadta el, pls help
Tudsz updatelni? Mert ha nem, akk régebben nekem is ilyen gondom volt. (Nem tudtam leirtani. xD)
Csináltak egy ál-Microsoft Update oldalt, és ott terjesztenek trójait. Pár napja linkelte asszem Kollektor valahova.
#2620: Azt hiszem a törthöz csak serial kell, arra meg ott vannak az ismert oldalak.->serials.ws pl.
mert elég idegesítõ, fõleg van hátra 1700 nap
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ