Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
Nah írd most ide be, hogy mik azok a kérdések és meglátom mit tehetek..😊

De én szeretném.
Nem kötelesek rá, mindenkinek szíve-joga hogy válaszol e vagy sem
Rengeteg ember akar válaszolni a kérdéseimre. Jó lenne ha megtennétek.
bmate0007
Lenne egy kérdésem. Azok a kódok, amik a www.nod321.com-on találhatók, azok jók ESS-hez is? Mert akkor lehet, h váltok.

bmate0007
Aztán egy év mulva már jön is az 5ös...-.-

Ez így a Vistára is igaz lehetne
Doomista
jó lett,jobb lett,szebb lett a 4es verzióóó

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
Éppen ideje volt..😛

zvaragabor
Igaz, a Wilders a hivatalos fórumuk, eszembe juthatott volna. Köszi szépen!

Chaos Anno Domini

Tessék:Link.

zvaragabor
Nem láttál valahol véletlenül egy changelogot?

Chaos Anno Domini

Talán,mert megjelent az új négyes verzió:Link.

A jelenlegi védelmed. Honnan írtál te?
A Spyware Blaster nem akar frissíteni. Mi történhetett?
bmate0007
Minek a konfigját<#conf>

De nekem záros határidõn belül kellene. És az se ártana, ha most mindenki megmondaná a konfigurációját.
Ne is
overlocker
Hát most felrakam az AVG8.0 Internet secuirtyt és elsõre elég jónak tûnik majd kiderül van 30 napom

Azért ne akarjatok ennyien válaszolni a kérdéseimre.
A cikkben benne lesz a felmérés. Osztálytársaimmal is elvégeztettem. Azt se tudták mi az az antispyware.
Pianista
csak ez az ugynevezett "nem illegális" 😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
akkor még nem tudtam😄

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Vannak normális, mûködõ crackek hozzá amúgy...
Pianista
a windows mappában van 2 fájl az egyik Wgatraj.dll a másik Wgatraj.exe(ha jóltudom 2 év után) és valamelyiket ki kell törölni de miközben nem megy ezért piszok gyorsnak kell lenni😊

Pianista
tényleg megcsináltam némi fejtörés után😊

Aha, aha <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Pianista
majd letörlöm az ablakot elöhozó progi valamelyik fájlát.
ha sikerült megcsinálnom ezt a "windows eredetiséget ellenörzö eszközzel" akkor ez se gond😊

lck
Ááááá - csak mondtáák !
Gondolom tapasztalat
lck
Csak elõre szólok: ha valaki - neadj isten - ezen programok illegális kóddal való feltörésére vállalkozik, utána a netre ki ne engedje õket, mert az életben nem vakar ki a gépébõl egy szép nagy, kalózszoftverre való figyelmeztetõ ablakot 😊
Bocsi az offért de találtam egy régi CD-n 3 jónak tûnõ kis progit:

PC Boost
A PC Boost egy kicsike program, amely a háttérben futva könnyít a Windows munkáján, az egyes alkalmazások által kért erõforrásokat úgy osztja ki, hogy az egyes program a lehetõség szerint ne akadjanak meg egy-egy feladatnál

PC Medik
A PC Medik a PC Boost ikertestvére, átnézi gépünk beállítását és annak érdekében, hogy a Windows a lehetõ legjobb teljesítményt nyújtsa, kicsit igazít itt, kicsit igazít ott. A proginak az elsõ indításkor meg kell adni milyen operációs rendszert használunk, milyen processzorunk van.

SuperRam
A gyógyszercsomag harmadik darabja a SuperRam, amely a memóriát optimalizálja. Idõközönként, amikor túl sok program túl sok blokkot foglalt le, rendet tesz és ezzel - ha nem is sokkal - felgyorsítja a késõbbi memóriamûveleteket.

http://www.pgware.com/products/ - innen letölthetõk a trialok, ha vki akarja kipróbálhatja.

Mégegyszer bocsi az offért de ezt most kellett <#vigyor>
zvaragabor
Akkor lehet, hogy totál félre értettem, nekem úgy jött le, hogy:
"Írok egy cikket a suli angol újságjába az internet veszélyeirõl.
{és itt leírtad a pontokat, amiket majd a cikkben szeretnél szerepeltetni}
"

Szóval a kettõ az külön gondolat, a cikket csak megemlítetted, a felmérést meg nekünk szántad?

1. Nod, Kaspersky, Avira, Avast!, Bitdefender, AVG, Norton, McAfee, Panda, VirusBuster

2. Comodo3/2.4 ZoneAlarm, Look'n'stop, Online Armor, Sygate, XP,

3. CS, Spysweeper, Spyware Doctor, AVG antispy, Spybot, Spyware Terminator, WDefender, Wincleaner

4. Opera, FF, IE7, Safari

5. csökkentett jogok pl a böngészõhöz(DMR), frissítések minden telepített szoftverhez, alternatív e-mail kliens,

Chaos Anno Domini

Pianista
annyi a probléma a total scannal hogy a teljes keresés 2-3 óra😞
ezért kédtem helpet

Doomista
én átfogom irni O_O vagy O.o DeFraG-ra

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nem értem miért is kelletünk mi ide =)

Doomista
értem,és akkor most milesz ? vége ? mehetek aludni ? 😄

Pianista
majd a totalscan megoldja azzal a 3.200.000 es adatbázissal😊

Mert nekem fenn van és O&O Defrag a neve.
Pianista
momentán ZA ss em van, lehet hogy valami erQs vírust kaptam mert ujra kellett rakni a progit, összeomlott az antivírus szkennere

Doomista
O&O defrag - ménem O.o defrag ? 😄D

Doomista
most segiteni probáltam,és akkor igy fejezzem be ? te tudod

O&O defrag, Free Window Registry Repair, Registry Shower 2007.
Doomista
most mit toltál le ? mert a registry takaritás az tuti nem oldotta volna meg...azt azért utoljára irtam...
ha nem mennek a progik,akkor ccleaner xD

Pianista
már volt egyszer ilyenem és minden ok nélkül megjavult😊 nem csináltam az égadta világon semmit és megjavult akkor. megpróbálom hátha megin bejön😄

Pianista
azt nem is használom... ami most van azzal tökéletesen meg vagyok elégedve.
elvégeztem a takarítást de nem javult meg, még 46 registry törés után sem😊

Valami olyat várnék mindenkitõl mint amit Ick írt.
Doomista
aztán h igy sem,akkor trojan remover,spyware doctort tolj le kezdésnek.

Doomista
nem indul el a tuneup,speedup ?
mert nálam több biztonsági program nem indult el,kitakaritottam a gépemet,restartoltam és ment,de elvileg trojai programok is okozhatják.
de most maradjunk elsö lépésnél a tisztitásnál
még nyomjál le egy töredezésmentesitést.

Pianista
kifelejtettem a memóriakezelöt😊 AMS fast defrag pro