Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
szalámis

Doomista
sose mond azt hogy soha !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
A sonkás egyértelmûen jobb. gg.

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
én maradok a zsíros kenyírnél

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kinek a szalámis, kinek a sonkás
Doomista
nekem sincs szükségem rá 😄
tracking cookien kivül is több féle mindig fentvan a gépemen,de azoknak is olyan a veszélyszintjük mint a tracking cookieknek,azaz 0...nem is csoda hogy nem frissitik ezeket,meg minden,mert senkisem sincs szüksége ilyenre.

slime001
NOD32 3.0 + Comodo 3.0! De ha már itt tartunk. Melyik jobb a szalámis kenyér vagy a sonkás? na na?

AVIRA - \"More than security.\"

Pethy23
NOD32 Smart Security 3 a jobb vagy NOD 32 2.7 + comodo?
overlocker
Cookie Spook ez jó lehet ?? Kspersky Internet security mellé érdemes feldobni?

zvaragabor
Lemaradt. Szóval:
Az a helyzet, hogy már nen nagyon van szükségem cookie blokkolóra. Azért köszi szépen hogy utánnakerestél. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Doomista
#3003 - Ezek közül a Tracks Eraser Pro valamint a Cookie Spook, ami XP kompatibilis. De már ezek is 4 éves verziók. Az a helyzet, hogy már
#2997 - Levél ment nekik, majd válaszolnak.

Pethy23 - Baj. Két tûzfal ne fusson egyszerre.

Chaos Anno Domini

bmate0007
#3004: Kössz...xD
#3005: De.😄
#3006: Ezaz.😄

zvaragabor
Ez a kettõ win95/98-on mûködik.

Chaos Anno Domini

Pethy23
Az nem baj ha a NOD Smart Security tûzfala és a Comodo tûzfal egyszerre fut? Eddig nem láttam hogy valami gondott okozott volna.
Doomista

Doomista

bmate0007
Úristen mekkora TÉÉÉÉK! És az enyém.xDDD<#ravasz1><#idiota>

Legutóbb itt az SG-n volt egy cikk egy olyan programról,amit hackerek készitettek,a weboldalak biztonsági hiányoságainak felderitése céljából.Bõszen le is töltöttem és végigpásztáztam egy pár oldalt vele.Jutalmul a Google banolt egy órára.Na majd legközelebb proxy server mögül akciózom.

bmate0007
Huh. Adj linket és megmondjuk. ;D

Doomista
megvan még pár program letoltes comon,pl hackereket kutat fel,ipket portokat figyeli egy behatolo ellen,ezek ugye kis méretu programok,szerintetek mennyire jok ? ezeket majd ismét hétvégén kiprobizom,mert eddig kaspersky anti hackert toltam régen😄

zvaragabor
#2996 - Köszi, este megnézem majd.
#2997 - Majd szintén este klaviatúrát ragadok, és írok egy mail-t.

Chaos Anno Domini

Doomista
írjá ,és ird oda a neveket ki akarja hogy csinjanak ujakat,irj oda 10 nevet xD

Doomista
(krvra szégyenli magát)

zvara,emléxel,régebben mondtam hogy cookiek ellen volt egy kis programom,de nem tudtam neked is megmutatni,mert elfelejtettem a nevét,asszem megtaláltam,de 2 fajtát is találtam,most nem tom megnézni csak hétvégén.
mi
Mi2

Doomista
lol akkor én teljesen félreértettem XD

zvaragabor
Legföljebb írok nekik, hogy nagyon jó a videó, és örülnénk, ha csinálnának még 1-2-t.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Hát ezt a videót is egy 2007 februári blogban mutatták be, nem hiszem, hogy jönnének újabbak. De hátha majd. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Nem ezt jelenti. 😊

A dobozok a képen a féreg mûködését jelképezik lépésrõl lépésre. A legtetején az az egy a fõdoboz, ahol a végrehajtás elkezdõdik. Az elsõ gyûrû tartalmazza az összes funkciót, amit a fõdoboz meghív. A második tartalmazza az azokat, amiket az elsõ hív meg, és így tovább. AZ összes kapcsolódó vonal jelképezi a funkciók közötti hivásokat. A vörös dobozok tartoznak a féreg kódjához, míg a kékek API hívások, amik nem a kártékony kódhoz tartoznak.

Chaos Anno Domini

Doomista
remélem még csinálnak ilyet más virussal is ! ez elött én képekben láttam több virusnak a müködését,ez az elsö video,pl én kiváncsi lennénk a zotob,mytop több tipusára is videon keresztül,ezek a virusok nagyon megfogták a szivemet =)

Doomista
nem érted ? a legfelsö számitogép azé a felhasználoé aki a virust terjeszti.a virus felépit a számitogépek között egy rendszert,ahogy láttad,a virusterjesztö emberke számitogépe a virus segitségével csatlakozik internetröl egy másik számitogépre,és arrol a számitogépröl meg egy másik számitogépre,és igy tovább,ez azért jo,mert igy anonymus marad teljesen a virusterjesztõ,ezért sok veszélyes virusnak a készitöjét nem kapják el a büdös életbe,mert olyan profi,és olyan prfin irányit.azt a sok számitogépet hivhatjuk zombi pcnek is,mert már a virus alatt vannak. kb ennyi lenne,biztos zvara kifejti bövebben vagy hozzáad,nekem mind1 =)

zvaragabor
Én se sûrûn fogok delete-t nyomni. 😊 Kezdõ programozóknak hasznos is lehet akár.

Chaos Anno Domini

Elmondanád mi a fenét látunk ebben a videóban?
bmate0007
-katt a tálcán az ikonra
-"Do not filter network traffic (Disable firewall)"-re katt

Pethy23
NOD Smart securitybe hogy tudom csak a tûzfalat kikapcsolni?
Doomista
az biztos,hogy ezt a videot nem törlöm le soha a gépemröl,ebbol krvára lehet okulni is =)

Pianista
hát ez eszméletlen... gratula.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pethy23
Még egy kérdés: használtam Panda 2008-at és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem az Avast kevesebbet eszik a gépõl azért a Pandánál vagy még annál is többet?
zvaragabor
Ezt nevezem én mûvészetnek. Egy szoftver programot átültetni tér-vizuális, három dimenziós alakzatba, sõt a program mûködését animálja. És még a zene is jó. 😊 <#eljen>

Chaos Anno Domini

Doomista

Doomista

Kérdésre válasz: Nod mindenképp,
Másik: Avast home-nál egy éves ingyenes licencet tudsz igényelni, ha lejárt az 1 év, újra igényelsz, és kapsz
Pethy23
Ja és Avastból a Home verzsön végtelen idõkig ingyenes vagy az is trialos?
Pethy23
Új kérdés 😄 Avast vagy NOD?
Avast mennyire eszi a gépet, jobban mint az új panda?
Doomista
szpemmer vagy tudod -e ?

A 2.7-et én is nagyon utáltam. De ez az új 3-as verzió über jó.
Nod 3 vagy ha van sok memóriád akkor Avast!.
CounterSpy, Avg Antispy, Spyware Doctor, A-squared. Ezek közül válassz. Ha meg ingyenes szerintem Spybot 1.4
Pethy23
Lehet kipróbálom, NOD32 sosem volt a szívem csücske.😊
A teljesen free a csak antivírus.
Nod 2.7< Avira pro
Avira pro< Nod 3
Pethy23
Avira is teljesen free, jah és van olyan verziója ami csak anti-vírus?
Doomista
avira !