Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszerû kérdés: Avast vs. nod
bmate0007
#3164: -> Ezt azóta már ki is törölték.😛
#3165: Na és ezzel most mit érsz el? Megmondja, hogy hol a rés? És aztán? Nem mész sokra vele, max tudni fogod, hogy be tudnak törni a gépedre. 😛

A Nod32 3-as változatán mûködik az amit mondtál slime?
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

M@TriX
visszaszámlálás is elindul?

mert az egy régi XP rés. Ha frissítve van a Win-ed akkor nem szabad találkoznod vele. Ha meg nincs, akkor az a baj...

pontosan már nem emléxem melyik számú javítás foltozza be, mert már több éves...

ellenben ha jól emléxem ha nincs neten a gép, akkor nem aktiválódik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Doomista
kaspersky internet securityt én csak ajánlani tudom,1 éve használom,és egy virust sem engedett be,nah meg állandoan frissitik az adatbázist,1 nap vagy 10x is!

bmate0007
Slime: hahahahah..😄
Joe004: Akár leszedheted a Kaspersky Internet Securityt is..Abban benne van minden. És elég pro is. 😉

Joe004
Kaspersky Online nem ment mivel csak 32 bites Explorerben indul el de leszedtem a Trial-t es az install utan egybol mukodott minden 2 threatet talalt. Orok hala ! Koszike bb

<#hehe>
slime001
Kötözködsz??<#vigyor>

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
Apoca, Slime ne flémeljetek lécci.<#smile>

Egy Kaspersky online scannert kipróbálhatnátok mindketten. Továbbá még Counter Spy, HijackThis és A-squared se ártana.
Lenne 1 problémám..

Ma amikor bekapcsoltam a gépem, eljutottam a felhasználóváltásig, beléptem, és szinte rögtön kiirta, hogy: " windows leáll"

1, csökkentett módban a gép nem lép ki, spyware doctorral leírtottam mindent... de ez nem segít.

2, hibakeresési indítással probáltam, a gép full módban már nem lép ki, viszont a programok használhatatlanok.

3, rendszervisszaállítással is probálkoztam, az utolsó mentést ez a program csinálta: software distribution service 3.0

4, a gépemet este bekapcsolva hagytam és mire hazaértem már kikapcsolt állapotban találtam.

Aki tud valami okosat mondani, annak megköszönném.
Hehe, magad minõsíted a viselkedéseddel ^^
slime001
Én meg igen<#zavart2> Szar lehet neked<#lama>

De én nem is képzelem magam istennek...Hogy én minden tudok és lenézek mindenkit hehe
FZoleee
Köszi, elvileg kiírtotta 😊
slime001
Neked is ahhoz képest, hogy 1 évvel vagy nállam idõsebb.

Joe004
Sziasztok! Van 1 "kis" problemam. Vista x64 em van (eredeti osszes frissitesel kiveve sp1). Tegnap elinditom a gepet minden faszan elindul elinditom Firefoxot nem toltodnek be az oldalak mintha nem lene net, ranyomtam diagnosztika javitasra hatha, rebootoltam routert stb... semmi eredmeny telomon beleptem bongeszobe faszan megy a wifi. Ujrainditottam gepet amikor akarnanak felcsatlakozni a progik pl Xfire,MSN,Skype hibaval leall, Fire fox es a 32 bites IE is ugyanezt teszi, viszont a 64 bites Explorer rohogve megy ezert gondolom, hogy virus. Lefutattam Nod32 melyrehatot 03.28. frissites van rajta talalt is 1 Trojait a java Cache konyvtarban de semmi valtozas, S&D csak reklamokat talalt, most fut az Avast. Regebben volt ilyen es pont az Avast nem engedte ki a progikat amikor lejart a licensz de most nem volt fent. Esetleg ha valaki megtudna menteni a formattol az jo lenne :p !

Nem, csak a korodhoz képest elég nagy lett a pofád
zvaragabor
#3141 - Miért lenne az rendszerfájl?

FZolee itt a lap alján van hozzá egy eltávolító eszköz. Ha gondolod még lefuttathatod ezt is. A lap közepén a szöveget olvasd el, mert fontos.

Chaos Anno Domini

Én se. Csak úgy mondtam. Virustotal.comra ha feltöltöd akkor biztosabb lehetsz benne.
slime001
Most te lettél it az ügyeletes fasza gyerek aki megmondja mindenkinek hogy viselkedjen?

Aki húsvét alkalmából kér valamit...
Szerintem ne neked álljon feljebb....
FZoleee
Mert az rendszerfájl? Jó tudni róla... 😄
Ezz azz. Egy tiszta rendszerfájllal kevesebb<#nyes>
FZoleee
Hát ott már nem tudom letesztelni, mert törölte...
Virustotal?
FZoleee
basszus, az avirát most futtatom, és talált egy BD/Agent.CC-vel fertõzött fájlt...
ez az
Töröltem, de nem tudom mit értem vele...
FZoleee
Mi volt a gond?
bmate0007
Na végre itt...-.-
Köszönöm kedves modik..-.-<#gunyos1>

Doomista
komoly ?

Már van ennél újabb verzió is, a 8-as
AVG innen levehetõ

A legjobb ingyenes vírusírtó, amit naponta frissítenek, meg tudja vizsgálni az email-edet a leszedéskor, office védelem, folyamatos windows védelem.

http://usite.hu/prg/AVG_Anti-Virus

AVG Anti-Virus 7.5.519.1276 (33Mb)
Avast

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
avast,avira

FZoleee
Sziasztok! Melyik antivirust ajánljátok? Fel kéne raknom egyet, mert a NOD már nem megy... Kaspersky kizárva 😄
Yoda001
hé?

http://9gag.com/gag/5135249

Amikor írtam kisebb dolgom is nagyobb volt annál, hogy azon gondolkozzak, hogy az XP tûzfala a kimenõ vagy a bejövõ forgalmat figyeli-e?
Doomista
nemtom hogy tudják e,de mi tudjuk,és igyis hazucc ?

Tudják is õk, hogy hazudtam?
Doomista
mé hazucc ?

A cél szentesíti az eszközt.
slime001
Azzal hogy téves infót adsz meg?<#zavart2>

Csak az XP-s tûzfal szarságát akartam érzékeltetni. Kösz.
Doomista
az szar

zvaragabor
Jó lett. De az XP tûzfala befelé véd, nem kifelé. 😊 Meg még 1-2 apróbb hiba, de amúgy tényleg jó.

Chaos Anno Domini

Mert angol a suli újság.