Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#3165: Na és ezzel most mit érsz el? Megmondja, hogy hol a rés? És aztán? Nem mész sokra vele, max tudni fogod, hogy be tudnak törni a gépedre. 😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
mert az egy régi XP rés. Ha frissítve van a Win-ed akkor nem szabad találkoznod vele. Ha meg nincs, akkor az a baj...
pontosan már nem emléxem melyik számú javítás foltozza be, mert már több éves...
ellenben ha jól emléxem ha nincs neten a gép, akkor nem aktiválódik.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Joe004: Akár leszedheted a Kaspersky Internet Securityt is..Abban benne van minden. És elég pro is. 😉
Ma amikor bekapcsoltam a gépem, eljutottam a felhasználóváltásig, beléptem, és szinte rögtön kiirta, hogy: " windows leáll"
1, csökkentett módban a gép nem lép ki, spyware doctorral leírtottam mindent... de ez nem segít.
2, hibakeresési indítással probáltam, a gép full módban már nem lép ki, viszont a programok használhatatlanok.
3, rendszervisszaállítással is probálkoztam, az utolsó mentést ez a program csinálta: software distribution service 3.0
4, a gépemet este bekapcsolva hagytam és mire hazaértem már kikapcsolt állapotban találtam.
Aki tud valami okosat mondani, annak megköszönném.
FZolee itt a lap alján van hozzá egy eltávolító eszköz. Ha gondolod még lefuttathatod ezt is. A lap közepén a szöveget olvasd el, mert fontos.
Chaos Anno Domini
AVIRA - \"More than security.\"
ez az
Töröltem, de nem tudom mit értem vele...
A legjobb ingyenes vírusírtó, amit naponta frissítenek, meg tudja vizsgálni az email-edet a leszedéskor, office védelem, folyamatos windows védelem.
http://usite.hu/prg/AVG_Anti-Virus
AVG Anti-Virus 7.5.519.1276 (33Mb)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chaos Anno Domini