Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Avirát feltettem, lefutattam a keresõt, talált pár csúnyaságot, amik most a karanténban vannak, de ha torrentezem ugyanúgy mexakad a kapcsolat 1-2 percenként... A vicc az, hogy mikor a vírus fent volt agépemen, akkor a torrent ment, de a böngészés nem nagyon...
Amúgy nem is találta meg a Virtumonde vírust az avira, azt a Spybot tüntette el...
Nem értem... 😞
OFF:
Társítottam a Life Of Vista Skint MSN-hez..(msn-t társítottam hozzá.) mostmár nem szeretne feltelepülni a SKIN.Hogyan tudnám visszavonni, vagy valahogy felrakni ezt a vista skint?(régen is ez volt ,ezt is szeretném.)
NAGYON KÖSZI!
ON:
Chaos Anno Domini
Smart Security-m van ugyebár, msn-be meg ha fájlokat fogadok ott van olyan szolgáltatás h leelenõrizeti a vírusírtóval.Melyik exe-t adjam neki oda, hogy ne a program induljon el, hanem az, hogy az átküldött fájlban a vírust keresse?😊)
Thanks.
AVIRA - \"More than security.\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudtok valami tûzfalat, ami nem pofázik percenként, hanem egyszer megadom neki, hogy ez a program kimehet a netre, és akkor többet nem is kérdez rá? Ja, és a memóriafogyasztása is kicsi legyen 😊 Mindegy, hogy ingyenes-e vagy nem, ha nem az, akkor keresek hozzá törést 😄
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\COMODO\Firewall\cmdagent.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\PROGRA~1\SPYWAR~1\SpywareTerminatorShield.exe
C:\Program Files\Comodo\Firewall\CPF.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\jusched.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Free Download Manager\fdm.exe
C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\REALTEK RTL8185 Wireless LAN Driver and Utility\RtWlan.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Documents and Settings\Galfano\Asztal\egyebek\biztonság\Hijack.This-2.02.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run:
O4 - Global Startup: REALTEK RTL8185 Wireless LAN Utility.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: Az összes letöltése Free Download Managerrel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dlall.htm
O8 - Extra context menu item: Kijelölés letöltése Free Download Managerrel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dlselected.htm
O8 - Extra context menu item: Letöltés Free Download Managerrel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dllink.htm
O8 - Extra context menu item: Video letöltése a Free Download Manager-rel - file://C:\Program Files\Free Download Manager\dlfvideo.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1215091358359
O20 - AppInit_DLLs: CLKERN.DLL,
O23 - Service: Comodo Application Agent (CmdAgent) - COMODO - C:\Program Files\COMODO\Firewall\cmdagent.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Spyware Terminator Realtime Shield Service (sp_rssrv) - Crawler.com - C:\Program Files\Spyware Terminator\sp_rsser.exe
--
End of file - 5087 bytes
1, Kikapcsolom a másik gépet.
2, Itt leformázom + újrarakom a gépet.
3, Letöltöm újra a Smart Security-t + crackjét, mert félek h vírusos a kiírt 2dvd-m.
4, Felupdatelem.
5, Berakom a 2dvd-t és a Smart Security-vel kerestetem rajtuk a vírust(nem felmásolom a 2dvd-t, csak kerestetem)
6, ha nem talál vírust akk felmásolom és vígan leszek..
7, Bekapcsolom a másik gépet aztán ott már netezhetnek.
Szerinted így is elkaphatnám attól a géptõl a szûz winfosomra a vírust?^^
Result: 5 malware found
AdTool.Win32.MyWebSearch (spyware)
* System
FraudTool.Win32.AntiSpywareBot (spyware)
* System
Tracking Cookie (spyware)
* System
Trojan-Spy.Win32.Delf (virus)
* System
Trojan-Spy.Win32.Delf.cxf (virus)
* C:\PROGRAM FILES\TUEAGLES\EAGLET.DLL
Win XP telepitõ CD-rõl,a javitókonzolban kiadot FIXMBR parancs.
Most indításkor kiírta a nod32, hogy a mûveleti memóriában talált egy Win32/Mebroot trójait. Azt írta, hogy a megtisztítás nem lehetséges. Nem tudjátok mivel tudnám kiírtani? 😞
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Átjöhetett az én gépemre is?Nekem nincs képernyõkímélõ.. mind1 kírtam 2dvd-re való dokumentumot, meg ami kellett.. lehetséges az is vírusos?
Hja, a vírus az ott felrakot Avira AntiVir Prémium online procectionját automatikusa kikapcsolta stb..
Ha vírusos lenne az a 2dvd holnap újra rakom a gépet akk bele se teszem a gépbe -.-
Pls help..eszi a képet a csótány.. (nem az enyém de félek átjön a router miatt -kapcsolat miatt-)
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nagyon fain progi..vagy szerintetek ne?De félek van olyan amit nem tud már észrevenni..attól is félek h beletelepedett magába a játékba..
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.