Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzoltan
nyugi majd jön egy jobbfajta vírus azt levágja az KIS-t.
Majd írja hogy kikapcsolt....
dragon11
Össz.😊

Jah, és abból hány volt valóban veszélyes ? ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
ESS, szánalom az a program..😞 4trójai maradt a gépen mikor kaspersky IC-t felpakoltam az szedte le..

am meg nincs 100%os vírus megtalálási lehetõség, nem is lesz soha.Azért, mert elõször a vírus jelenik meg, aztán a keresõ.. szal^^

+az adatbázist mindenki magának csinálja, nem osztják meg.

én maradok Kaspersky Internet Security-nél, semmi bajom vele.Nem kérdez sokat, írtja a vírusokat.😊

Köszi.
A másik az micsoda?

Automata.

Az ESS-ben a Beállítások/Frissítés >> Frissítési szervernél mit kell megadni? Az 'Automatikus kiválasztást' vagy pedig ezt a szervert: http://u35.eset.com/eset_eval
Melyiket a kettõ közül?

Jó nektek. Én meg kezdek sárgulni az irígységtõl.

Nekem csak 42 :S

mrzoltan
50 évig nem lesz gondom...
<#taps><#wave>

Nekem is, fõleg h felismerte svghostot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mrzoltan
nah mostmár megint ESS.<#eljen>
Pianista
az áttekintésben nobbfent kell valamilyen gombnak lenni ami jelzi ha van újabb verzsön ha friss akkor ez van benne "Firewall is up to date" vagy hasonló.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Wreck86
Sziasztok!
Nekem elég régóta ez a Zone Alarm verzió van fenn: zaSuiteSetup_70_462_000_en.exe

van belõle újabb?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Jó ez. Zone Alarmot esetleg lecserélheted Comodo-ra. De nem fontos.
PoisonChihuahua
#5348-ra valaki? <#nemtudom><#help>
grebber
Ezek mennyire kártékony dolgok vagy nem is azok?

Next PC upgrade: 2022

mrzoltan
Nekem feladta a kaspersky,nyomtam egy fulscann-t este,közbe este elkezdte frissíteni a virusdatabase-t és a scann reggel még mindig ment a frissítés is 10h-ja,rádásul amikor kiakartam kapcsolni a scann-t nem kapcsolta ki ,se a frissítés és max.-on pörgette a winyót ,meg fagyott a gép.
Szal Kaspersky uninstall.
ESS install.
Jeee, végre felismerte az svghostot 😄

Hozzám jöhetnek bátran. Nálam csak az AVAST! 4.8 Home-t találják a gépen meg a PC Tools Firewall Free tûzfalat meg az a-squared Antimalware egy éves bónusz licenszes programot.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

PoisonChihuahua
Most vettem egy új laptopot és szeretném a véleményeteket kérni, hogy milyen védelmi progikat ajánlotok. Jelenleg ezeket tettem rá:
Nod32 Antivirus (eredeti 1 éves)
ZoneAlarm Firewall (az ingyenes)
Yoda001
nem kifejezetten a rendõrség megy, BSA/ASVA...de ha azok egyszer megtalálnak...<#taps>

http://9gag.com/gag/5135249

mrzoltan
<#hehe>Holnap jönnek a látogatók.
Miért? Holnap mennyi lesz?
Ja, hogy ezt csak majd én fogom megtudni holnap. Majd megírom.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
92 év a mai napi állás szerint. Holnap már nem biztos.
Azt nem mert nem is tudom, hogy micsoda. Eddig - a KIS után - avast!-oztam + Win. tûzfala de most egy gépen már megy örök ESS licenc és holnap felrakom én is magamnak. Az elkövetkezõ 92 évben meg lesz oldva a számítógépem védelme. De ezt nehogy elmondjátok valakinek is mert ilyet nem szabad ám!

dragon11
a tuneup-ba beállítottam 1mb-osra és érezhetõen gyorsult a net, viszont az írások nagyon picit elmosódtak! +a tálcán az ikon alatt (a neve) kék lett :d

Mit tudok csinálni azzal, hogy neten az írás picit elmosódott?

dragon11
Nem lehet az a baj, nem bírja a vonal. Szolgáltató szerint..

oks, akkor hagyom azt.😊

Doomista
nem há...ezt nem is kell optimizálni ... csak futtasd le,oszt csokolom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fizess elõ szélesebb netre😄
Ezek az optimalizáló programok nem sokat érnek. Érezhetõen nem fog javulni a neted. Szerintem...
dragon11
Utsó kérdésem.😊

Nekem Modemes netem van ami 1Mb-es].(ADSL2+ Modem típus: DSL-360R)
Mellette 1 router (SMC 7004VBR)

A netemet szeretném "optimalizálni" tehát beállítani, hogy gyorsuljon picit. Ezen képek közül, melyikeket válasszam ki?😊

A képek:

Köszi.😊

dragon11
rájöttem, a ctfmon.exe semmi köze nincs a cfosspeed-hez.

lck
Trial resetet is kipróbáltad ?
dragon11
Valszeg hagyott 1 reg keyt a regeditbe..

Bocsi csak leírtam. Én is használtam KIS-t egy évig és máig Õ nagy õ számomra. De most még a próba változatot sem tudom már felrakni mert a telepítés után kipirosodik azonnal és jelzi, hogy nem adhat meg másik próba verzió kulcsot. Nem igazán értem ezt az egészet, mert nálam a fizetõs volt telepítve de mindegy.
Pedig minden ki lett takarítva utána még a saját removál tools-al is utána.

dragon11
Nah lement 11óra 23perc alatt a speedupmypc..

most az optimization fülön vagyok, a ramon. A ramnál Deep RAM recovery, meg Free Up RAM? most ezek mik?😊

CPU-nál Applactaion Booster

Internetnél, meg nekem 1mb-es ADSL netem van, routerrel. a modemem ADSL 2+ (DSL-360R) routerem SMC 7004VBR

Most melyiket válasszam, hogy gyorsuljon a netem?😊 ->optimalizálás miatt!

A startup(elinduló) progikba ott van ugyebár a Cfosspeed, meg vlami Ctfmon.exe ez hozzá tartozik?😊

Jah meg quick time task is akarna indulni, induljon?

THX a LOT!

lck
Ha nem csinálsz semmit Kaspersyé is.
Másrészt annyira nem akarom agyonvédeni a kasperskit - mindenki azt használ amit akar, de a kicsivel nagyobb gépigény bõven megéri a nagyobb biztonságért.
Yoda001
normális beállítások mellet nemlehet 20p

http://9gag.com/gag/5135249

Hát én is rátapadtam a Feladatkezelõre vagy öt percig. CPU használat 0 (nulla) % az ESS mellett. <#taps>

mrzoltan
lehet én is visszarakom az ESS-t.Nincs vmi erõs gépem,sõt,de a nod nem húzzta be ennyire.
2 órája quick scan,nod-nak 20p a fullscann.
lck
De ez csak vizsgálatkor van.
mrzoltan
5-6mb kb.
Hát ez nagyon durva memória használat.Megjegyzem nálam az Eset Smart Security ekrn.exe,ami többek között a teljes HTTP forgalmat is szûri,teljes rendszer vizsgálat közben is tartja a 40MB memória használatot.

lck
Quickscankor miért zavar ? Gondolom azért van a ramod hogy használd. Az a lényeg hogy akkor mennyi amikor csak a háttérben fut.
mrzoltan
Nekem eszik rendesen quick scan.

<#hamm> NOD = forever and ever <#circling>
csak vicceltem ám

Nekem a 09 es van 😊

lck
Hát igen, a 7-es Kav jelenleg nekem kemény 7 mega Ramot. A processzorhasználat meg programmagnyitáskor felugrik egy pillanatra 14 %-ra is. Egyébként 0 éa 2 % között mozog. 😊
mrzoltan
Haljátok...
Be buzult a kaspersky,kapcsolom be a gépet betölt minden megyek fel ipon.hu-ra,erre kiírja hogy a KIS ki van kapcsolva,megnyitom pirosan villog hogy a vírus adatbázis corrupted, meg hogy biztos fertõzött a gép.
Beszarok,mi nyírhatta ki nod nem csinált ilyet.