Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
am meg nincs 100%os vírus megtalálási lehetõség, nem is lesz soha.Azért, mert elõször a vírus jelenik meg, aztán a keresõ.. szal^^
+az adatbázist mindenki magának csinálja, nem osztják meg.
én maradok Kaspersky Internet Security-nél, semmi bajom vele.Nem kérdez sokat, írtja a vírusokat.😊
A másik az micsoda?
Melyiket a kettõ közül?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nekem elég régóta ez a Zone Alarm verzió van fenn: zaSuiteSetup_70_462_000_en.exe
van belõle újabb?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Szal Kaspersky uninstall.
ESS install.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Nod32 Antivirus (eredeti 1 éves)
ZoneAlarm Firewall (az ingyenes)
http://9gag.com/gag/5135249
Ja, hogy ezt csak majd én fogom megtudni holnap. Majd megírom.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Mit tudok csinálni azzal, hogy neten az írás picit elmosódott?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ezek az optimalizáló programok nem sokat érnek. Érezhetõen nem fog javulni a neted. Szerintem...
Nekem Modemes netem van ami 1Mb-es].(ADSL2+ Modem típus: DSL-360R)
Mellette 1 router (SMC 7004VBR)
A netemet szeretném "optimalizálni" tehát beállítani, hogy gyorsuljon picit. Ezen képek közül, melyikeket válasszam ki?😊
A képek:
Köszi.😊
Pedig minden ki lett takarítva utána még a saját removál tools-al is utána.
most az optimization fülön vagyok, a ramon. A ramnál Deep RAM recovery, meg Free Up RAM? most ezek mik?😊
CPU-nál Applactaion Booster
Internetnél, meg nekem 1mb-es ADSL netem van, routerrel. a modemem ADSL 2+ (DSL-360R) routerem SMC 7004VBR
Most melyiket válasszam, hogy gyorsuljon a netem?😊 ->optimalizálás miatt!
A startup(elinduló) progikba ott van ugyebár a Cfosspeed, meg vlami Ctfmon.exe ez hozzá tartozik?😊
Jah meg quick time task is akarna indulni, induljon?
THX a LOT!
Másrészt annyira nem akarom agyonvédeni a kasperskit - mindenki azt használ amit akar, de a kicsivel nagyobb gépigény bõven megéri a nagyobb biztonságért.
2 órája quick scan,nod-nak 20p a fullscann.
csak vicceltem ám