Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Ez a Comodo marha jó, köszi mindenkinek! <#worship> Annyi kérdésem lenne még, hogy szükséges-e valamilyen extra beállítás a Comodo-ban? Mindent megviszgáltam, beállítottam mindent a Settings-ben, de gondoltam titeket is megkérdezlek.
HI!Azt elárulod hogy a counterspy-d 15 napos vagy annál hosszabb??
Doomista
nah hát kéremszépen...
ma reggel beinditottam a rendszert,irja mikor bejön a windows üdvözlö képernyöje,hogy NO SIGNAL,és üres monitor kép...csökkentet modban megy...scan,tisztitás,igy sem,semmi nincs a gépen,tiszta mint ez a topik...nah mondom hardware,go a sz.házhoz,megnézni nincs e a gond,minden cucc (videokari,proci) minden a helyén van...akkor nálam a hiba...pasz,nemtom,de ugyis ujrakéne tenni a wint,szal ujraraktam,most tiszta winröl vagyok...programok instalálása folyik....speedupmypc...felrakva,elinditva,és DURR !!! NO SIGNAL !! ez a krv program valamiért nagyon nem szeret ma óta,tegnap semmi baja nem volt ! szal nem értem...program nem megy most sem,szal speedupmypc köszönöm szépen,byebye örökre.
mostani védelmem: kis 2009 RC2 BÉTA+hozzá ingyen key,szal használhatom 1 évig kb...+counters spy,és ennyi.
kis 2009 RC2 POWAAA

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok!Az lenne a kérdésem hozzátok hogy felraktam a gépre egy olyan programot aminek neve Windows Defender.Nem tudom mennyire jó ez a progi?Megbizható?Átvizsgáltattam vele a gépet de nem talált semmit,mondjuk nem is vettem észre a gépen semmit csak ugy kiváncsiságból raktam fel.Elötte Counterspy-t használtam csak már meguntam hogy állandóan lejár 15 naponként.Szerintetek ez maradhatna helyette?Virusirtó van mellette?Köszönöm elõre is a válaszotokat!További szép napot!Üdv!
Nyáron szoktak variálni az Esetnél a frissítési szerverekel.Gondolom,hogy az illegális használatot minél jobban kiszûrjék.Ez legtöbbszõr érinti a fizetõs verziót használókat is.

Ehh nekem még a 3303as van akkor most mi a brém van?Én el vagyok maradva 2 nappal?
Azért heurisztikusan csak az az eSafe valami fogta meg.
Köszi a tippet a többszöri kattintgatásra. Hát a sokadikra, de sikerült. Úgy tizedik kattintás után átléptem az automatikus Frissítési szerver beállításról erre a másikra: > http://u35.eset.com/eset_eval < és innen az elsõ kattintásra lejött a frissítés. Azért utána vissza tettem az aut.-ra.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Tegnap óta nálam is akadozik a frissítés.A 3305 frissítést nálam 11:23:26-kor méltóztatott letölteni,többszöri manuális erõltetés után.

Viszont most próbáltam (12 óra 07 perckor) manuálisan is frissíteni az ESS-t de még mindig csak a 3304-en áll. Azt írja, hogy nem szükséges a frissítés mert napraklsz! Akkor hogy is van ez?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Na nézzük meg három vezetõ antivirus reakció idejét,az egyik kiemelt és az egyik legveszélyesebb kártevõ a viharféreg egy variánsának feltünése és adatbázisba kerülése közötti idõt figyelembe véve.
A Sudosecure.net adatait figyelembe véve,tegyük fel hogy ezt a variánst a legkésõbbi idõpontban 2008-07-29 02:50:36-kor beérkezet e-mail-ban lévõ linkrõl töltõdik le az fbi_facebook.exe,a felhasználó gépére:Link.
A Kaspersky nagy gyorsaságról tett tanubizonyságot,hiszen Email-Worm.Win32.Zhelatin.afg néven 2008-07-29 03:14-kor detektálták és 06:51-kor már az adatbázisa is tartalmazta:Link.
Töle kicsit lemaradva az Eset virusirtója 2008-07-29 08:48-kor,a 3305-ös frissitéssel,valószinüleg módosult Win32/Nuwar.DG néven ismerte fel:Link.
Sereghajtóként,meglepõ módon az Avira következik,hiszen õ csak 2008-07-29 10:39-kor,az 7.00.05.184-es frissítéssel ismerte fel,Worm/Zhelatin.ZM néven:Link.
A fájlt újravizsgálva,most itt tartunk:Link.
Az átfutási idõ alatt,virusírtó használata mellett is van ép elég ideje a jóhiszemû,naiv felhasználóknak szerte a világon,hogy Storm-al fertõzzék le a rendszerüket.

Yoda001
avira is felismeri 9:05-tõl (ha érdekel)

http://9gag.com/gag/5135249

Várd meg a mai 3305-ös frissítést. A szerverükönmár fent van. Pecek kérdése.

Doomista
kaspersky viszont igen <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#wow1><#mf1>
avira sem =(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kis FBI-os üzenet Storm Worm-el:VirusTotal.Ezt most a Smart Security sem fogta meg.

matousec teszt---- és egy másik teszt
Én úgy fogalmaznék innkább, hogy a piac talán legjobb tûzfala és még ingyenes is.

PoisonChihuahua
Jut eszembe, Vista-val rendesen megy?
PoisonChihuahua
Oké, akkor kipróbálom. Köszi!
Nem akarlak elkeseríteni de ez ingyenes. És csak Pro verziója van😄
Érdemesnek érdemes, mert ez szabályozza azt, hogy ki mehet ki a netre. A trójaiknak ugye nem akarod megengedni, hogy hazatelefonáljanak?XD
Szerintem jó, egyszerûen kezelhetõ. Az alap beállításokkal is jó, de lehet rajta csiszolni. A piac egyik legjobb (ingyenes) tûzfala.
PoisonChihuahua
Errõl a Comodo Firewall-ról mik a tapasztalataitok? Érdemes beruházni a Pro változatba? Egyáltalán érdemes tûzfalat felrakni?
Szóval akkor csak magyar virtus a szlovák felebarátaink meglopása<#idiota>
dragon11
loál, te kötözködõ xP

Doomista
két kérdés van,decsak egy választ látok :d

dragon11
nem xD

Doomista
asszed nem tudtam ?😄 asszed hogy komolyan irtam ?😄

dragon11
lol^_^ asszed letöröltem?.. akk minek van ott a smiley..

Doomista
hm...te olyan vagy mint egy 6 éves...ha mondom neki hogy LOPJ CSOKIT A BOLTBOL!,hát lop az vagy 10 félét !

dragon11
kk, már is. kezdem a serials.ws-el, jó?<#idiota>

Doomista
van egy ötletem.szedj le minden védelmedet,és ugy menjél internetezni pár száz virusos oldalra 😄

dragon11
jaja, marad a kis.😊

Doomista
jobb.
csak hogy az avg ingyenes,a spy meg fizetös...

Üdv! Mi a véleményetek a Spy Sweeper-rõl?<#wow3> Jobb mint az AVG antispyware<#conf>
mrzoltan
Egyetértek doomal.
Doomista
dragon azért mert vardar azt mondta,attol még ne szedd le a kist,oszt cserélj antivirus+tûzfalra...persze k már irtad hogy nem cseréled,de majdnem azt akartad ! magadnak higgy,pár hétig probáld,ha nem teccik leszeded !

Doomista
leszarom hogy valami baja van a kisnek,stb,nálam eddig sosem engedet be semmi szart,akkor meg miért ne maradhatna ? ne mások véleményére hallgassunk,hanem a sajátunkra ! énis mondhatom hogy a nod szar,de kinem szarja le hogy mit mondok rá ? ha neki bejön marad ugyis,szal csakis magatokban higgyetek,köszöntem.

dragon11
Aha, mind1. Marad a Kis😊

Ne foglalkozz ezzel. Ettõl még jók ezek a szoftverek és teszik a dolgukat.
Ha bele gondolsz - a sportban például - nem mindig a mindenkori elsõt, a legjobbat akarják a többiek legyõzni? Indulj ki ebbõl és máris jobb lesz a kedved.

dragon11
Sztetek ez a védelem?😊

vardar miatt ^^ elvette a kedvem, h a leghíresebbeket akarják elmosni :\

Bizony bizony így van ez. Csak itthon ennyire népszerû. Ez nem jelenti egyben azt is, hogy rossz. Nehogy össze mossátok a két fogalmat. Csak a tisztán látás miatt.

Mi a ***?
dragon11
Oks, de elbizonyítottak a többiek..am Vardar, Te okosat mondtál, van benne igazság!😊

Akk. én Avast PRO-t használnék, meg ZA(Zone Alarm), Spayware Doki, meg néha lefuttom a-squared.😊

ez jó-e?

am KIS nagyon jó, de nagyon igaza van Vardarnak.:-s

Doomista
dragon látom beleélted magad a kisbe,nodot meg itt pakolod hogy -**** stb.
csak annyit kérek,mivel én sem szeretem a nodot,de nem irok minden nodos hszre hogy szr meg ***,szal csak tiszteld a nodot is,azt is használják,azis jó,izlés kérdése.köszönjük 😊 csak kicsit tulhajtod a témát,ennyi a gond. KIS ÖRÖKKÉ !

Európában a Nod és a Kaspersky vezet...
Ez csak félig igaz. Európában -a felhasználók által - a legkedveltebb 10 antivírus szoftver közül a NOD az elsõ tízben hosszú évek óta nincs benne. Viszont ott van évek óta az avast!Pro, az F-Secure, a BitDefender, a Trend Micro, a McAfee o és természetesen Kaspersky. Sajnos nagy hirtelen nem találom ahonnan olvastam, de egy német informatikai lapban volt arra emlékszem. A NOD csak itthon ilyen népszerû.

Ajjj. Mind a kettõ szar.
Mind a kettõ egy csomag. A víruskeresõk mellé odaraktak egy szar tûzfalat és eladták drágábban. Szóval se istenítsétek itt õket, hogy azok a legjobbak...
A vírusíróknak vannak aranyos kis programjaik amikkel elõre beellenõrzik, elrejtik az alkotásaikat a neves víruskeresõk elõl. Európában a Nod és a Kaspersky vezet. Ergó a vírusok nagy része kicsúszik alóluk. Tehát ha feldolgoznak egy vírust akkor a vírust az egyik már látja, a másik még nem. És nem egyszerre dolgoznak fel vírusokat.
Én Avast!-ot használok, Comodoval, Spyware Doctorral és Spyware Blasterrel. Tökéletesen megvagyok elégedve a védelmemmel.
mrzoltan
Addig nincs vele gond,meg ha bírja a gép erõforrásokkal.
Nekem sokat zabált...
dragon11
Az volt nekem, 4trójait hagyott.. mind1, nekem ilyet sose csinál..

mrzoltan

Nekem feladta a kaspersky,nyomtam egy fulscann-t este,közbe este elkezdte frissíteni a virusdatabase-t és a scann reggel még mindig ment, a frissítés is 10h-ja,rádásul amikor kiakartam kapcsolni a scann-t nem kapcsolta ki ,se a frissítés és max.-on pörgette a winyót ,meg fagyott a gép.

Meg elõtte nézem az ipon.hu-t erre kiírja a winfos def. központ hogy a KIS ki van kapcsolva,mondom qva anyád:megnyitom a control panelt és rákatt a pirosan villogó szövegre.
Az meg írja , hogy corrupted a virusdatabase meg infected meg minden és befagyott.3 restart kelett mire uninstall-oltam a KIS.
Hát ezért.
Szal Kaspersky uninstall.
ESS install.
Yah és ezzel semmi gond<#eljen>
dragon11
Mind1, én Kasperskyre esküszök.Majd írd meg Zoltán, hogy miért váltottál vissza ESS-re, köszi.😊

Nem váltott, visszaváltott. KIS egy picit túlparázza a dolgokat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dragon11
Áh nem hinném.. kaspersky nagyon híres.. legjobb 😉

am. meg még Te kérted a véleményünket a kis-rõl, hogy hogy váltottad ESS-re?😄 (nekem az volt^^)