Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
milyen spycar??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

zvaragabor
Különben meg spycar.

Chaos Anno Domini

Pianista
na jóvan haggyuk ezt a témát úgyse vezetne sehova:S

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
áh szrtm csak bevan rugva kicsit :s

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

zvaragabor
Az mit jelent, hogy aktiválatlan spyware?<#wow2>

Chaos Anno Domini

Doomista
te beteg vagy e ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Pianista
elõtte kipróbáltam a CA antispywaret az megtalálta az utorrentet:D, sütiket meg 1 mittoménmit már nem emléxem, de nem töröltem a találtat... és ez talált rá még + 5öt, most scanneltem counterspyal és 1 et talált utánna: VTesttool.C :D akkor mégse olyan kezdõ elsõ benyomásra...
és még a tetejébe gyors is:)

ha tudsz valami linket ahol 20-30 aktiválatlan spywaret le tudok tölteni akkor mondj egyet és letesztelem:)

Pianista
hol találtál olyat hogy szignatúra szám?? én seholse találom.

Doomista
nem hamis,csak egy kezdö alap szar,kis adatbázisu felesleges program.

Pianista
ezt hogy érted???????????? hamis??

Doomista
szrtm egy kezdö szar program...
tod az a vicces,hogy a vistát nem is támogatja :DDD

Pianista
XD am tudsz valamit a progiról??

Doomista
áh nem baj,csak bannolni foglak ! xD

Pianista
Találtam még egy bizonyos Spinach Antispyware progit. Remélem nem baj hogy sokat írok:)

Pianista
XD

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Pianista
találtam még egyet Arovax AntiSpyware ezt nem tudom hogy hamis e... meglehetõsen kevés a fájszám de nem túlozza el a találtatot, és amit én tettem fel azt megtalálja de nem jelöli meg.

scannelés vége: 19 registry, 1 file

Pianista
XD

Pianista
revoval szépen töröltem

Doomista
rákattoltam az oldalra,hehe,máris a firefox biztonsági kiterjesztései warningoltak,stb :D

Pianista
már énis rájöttem:) explorer nem engedte letölteni de kiváncsi voltam rá, felénél berakott 6000 -retXD

zvaragabor
Ha ERRE gondolsz, akkor igen, egy csalárd kémprogramirtóval van dolgod.

Chaos Anno Domini

Pianista
Találtam egy olyan programot hogy "AntiSpyware 2008" ez a progi valós vagy nem??

NOD/ESS 2008.08.01. 11óra 25perc óta (3317-es frissítés) már megfogja.<#eljen>

dragon11
aha értem, thx.

zvaragabor
Az oldal tartalmaz egy beágyazott iframe-t, ami az alábbi oldalra mutat:
hátétépé : / / sum4count.net/strong/184/e2.html
virustotal

Chaos Anno Domini

dragon11
Nem tudom, errõl ment rá a sok vírus tesóm gépére.. meg neki a barátjának is, én kis-sel nem merem megnyitni.

Yoda001
miért vírusos?

http://9gag.com/gag/5135249

dragon11
Vállalkozó kedvûek VÍRUSOS honlap ez:

kaspersky ic-vel se merem megnyitni..

csak vállalkozó kedvûek, télleg vírusos, nem crack oldal...

www.halmaj.hu

VÍRUSOS,figyelem!

dragon11
de, nem keyloggert, hanem egy qrva gyenge trójait szoktak, viccbõl.. amit még a panda is megfogna..

Doomista
nem nem lehet...de asszem a msnnek van scan cucca...egyszerüen nézd meg azt a kbszt fájlt...tömöritve van belenézel.haverok meg csak nem küldenek virust lol xD

dragon11
kk, és a fájlfogadás haveroktól pl. msn-en? nem scanneli át a kis -.- be lehet állítani ezt?

Doomista

kis az végzi rendesen a munkát.ezentul te magadnak köszönheted,ha összekapsz egyet.kissel én sosem kaptam össze,mert ésszel figyeltem a fájlokra,amiket letöltök.anyi a dolgod,hogy vigyázz mit töltesz le.

Pianista
emberek az emberi szemnél és észnél nincs jobb keyloggerXD

dragon11
És azokat nem lehet megfogni semmivel, mi ?^^ akk. vlami tippeket adj, hogy hogy ne kapjam be kis-sel..thx.

Doomista
nem hallottam ilyenröl :P

viszont láttam már házikészitésü keyloggert:D

dragon11
Aham, hallottam valami fizikai megoldásról, hogy a bill. vlahogy bekötik és a keylogger nem tudja nézni a leütött billentyûket, ez hogy is van? meg mennyi?

kössz.. fontos!

Doomista
nem azé,de keyloggert márcsak az kap be aki láma...mert a sok virusirto már megfogja ezeket a szarokat...haveromnak pl nincs védelme,aztán lescannolta a gépét counterspyval,és mit talált ? ARDAMAX KEYLOGGERT ! és kül meg feltörték a mmo karijait...utána már nem is csodálkozott ezen...persze vannak olyan keylogerek,amik háziak,és nem ismeri fel semmi,dehát ahoz is hülyének kell lenni hogy letöltsd valami ilyet :D

Doomista
nyugi,nagyon régen az engem is kék halállal üdvözölt :D

Ez miért halt ki?
Tud valaki valami hasonló oldalt, ahol vannak (FRISS) tesztek?

Ne használj billentyûzetet. Jó és ingyenes. Garantálom!
dragon11
aha :-s akk vlami jó ingyenes, megbízható anti keyloggert?

Pianista
ez az anti-keylogger elit gyönyörûszépen kékhalállal üdvözölt:D

dragon11
értem, akkor hagyom. vlami jó ingyenes, megbízható anti keyloggert?

Yoda001
hát nemtudom, engem avira fel sem enged crackspiderre, bár lehet azért mert maxon a heurisztika :D

http://9gag.com/gag/5135249

Pianista
na most mutatta ki az avast a foga fehérjét riasztott egy ártalmatlan patcherre (törés)

Pianista
És a crackspider is ehez talált

Pianista
Én ilyen "Anti-Keylogger Elit" hez találtam a craagle -val 28 -at:)

Doomista
nincs hozzá.

me and a monkey
Te többnick-es ! Nem unalmas önmagadnak írogatni? Index fórumról is ezért tettek ki.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com