Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én innentöltöttem le és telepítettem. Júlis 31.-ig volt ingyenes akció és ezen az oldalon ott is volt a kupon csak be kellett másolnom.
Ha megvan a kuponod akkor a Beállítások/Licenc fül/>> ide beírod a Felhasználó nevet és jelszót (amit megadtál és visszaigazoltak az e-mailben) majd Kupon kód megadása (alul) beírod és OK.
Legalább is nálam így mûködött, de mint mondtam én a hívatalos oldalukról töltöttem le. Itt a Giveaway-nál általában elég ha a megadott idõ letelte elõtt - itt jelen esetben hétfõ 9 óra az - aktíválod a letöltött és telepített programot. De megpróbáltam megkérdezni még máshol is és várom a választ. Amint megkapom rögtön megírom. Addig próbáld meg így.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
Letöltöttem, feltettem, most a kupont hogy írjam be, meg nekem régen volt 1 accom azt írtam be-.-

pontosan írd már le, htx.

Töltsd le innen. Hétfõ reggel 9 óráig minden képpen aktíválni kell a programot és beírni a kupon kódot mert csak így lesz érvényes az egy év. Az nem tudom hol van ez a kupon kód, de gondolom a letöltés és telepítéskor majd elõjön ez is. Minden képpen megéri!!!

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
Hogy lehet a-squaredet 1 évig ingyen használni?😮

Én is használtam a Dottorét régebben még anno a Terminátoros és Spybotos idõmben. Rég volt de szép (nem) volt. Idõnként felraktam és bizony szépen találgatott minden keresésnél. Mondjuk ez a kettõ mellett nem nagy dolog, mert nem valami hatékonyak. Most nincs más telepítve a gépemre, mint az ESS és az a-squared Anti-Malware az õ egy éves ingyenes kulcsával. Van valós védelme is ezért raktam fel. Ma reggel - csupán kíváncsiságból és mert írtátok - megint feltettem ezt a Dottorét. Frissített adatbázissal lefuttattam egymás után kétszer vele a vizsgálatot és nem talált semmit!!! Az a-squared után/ mellett. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ez az a-squared Anti-Malware is van olyan jó és hatékony mint a Dottore. Legalább is én ezt tapasztaltam. Bizonyítékot a Spyware Doctor szolgáltatta. És legálisan ingyenes. <#taps>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Pianista
spyware doctor 6.0.0.354 verzsönje friss adatbázissal 4% -nál 16db "Spyware.Dropper!sd5" fertõtés észlelt, sztem lessz még több is😄

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Inen is lehet >> a-squared Anti-Malware

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hétfõ reggel 9 óráig aktíválni kell a szoftvert és a kuponkódot mert csak így lesz ingyenes!!!

a-squared Anti-Malware 3.5

link itt

HP+

dragon11
Dehogy is, Kis az ISTEN.. minden van benne ..😊)

am jó a logód

mrzoltan
Uninstall<#hehe>
dragon11
Kaspersky IC, Internet Security.

dragon11
Kaspersky túl reagálja nagyon a dolgokat, youtube-ra azt hiszi fertõzött, blokkol néhány videót, faxa..

help?

130 fertõzött fájlból 105-öt jelölt meg.25 szerinte tiszta.Végül is nem rossz eredmény.

Erre nem is gondoltam.Ép most töltögetem a 58.65...IP cimrõl a dolgokat.Kiváncsi leszek,hogy most a Smart Security szerint hány nem lessz fertõzött.

zvaragabor
Lehet, hogy fals pozitív. 😄

Chaos Anno Domini

Na ilyet is ritkán látok.36 virusírtóból 36 találat a Nod 32.exe-re:Link.

Pianista
lenne még egy olyan kérdésem hogy a file guard nál "all files and processes" vagy "processes and scripts" hogy biztonságos legyen de ne lassítsa a gépet??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

zvaragabor
VirusBuster. De már elég régen licenszelték, azóta teljesen más iránybe fejlesztették tovább, ezért nem is érdemes nagyon kapcsolatba hozni vele.

Chaos Anno Domini

Pianista
a spyware doctor antivirnyás kiadása melyik motort tartalmazza, vagy saját??

Pianista
komoly?? akkor nem kell több patchert keresnem??😄

Doomista
hm.nekem ha tullépi akkor is megy :o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pianista
hihi má megin sikerût meghekkûni a spyware dokitXD ameddig túl nem lépi a 6.0.0.654 es verzsönt addig nincs gondXDD

Doomista
tévedtél,nem gond,béke veled.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

.. ismét én kérek elnézést. Én azt hittem, hogy a Spyware Doctor with AntiVirus a sima Spyware Doctor kiegészítése vírusvédelemmel. Bocsi ha tévedtem.
Doomista
hol irtam hogy a spyware doctor ? én arra értetem,amit te linkeltél,azok közül meg nincs benne a spyware doctor,csak ez a hüle tuzfalok,és antivirus irtojuk.

dragon11
Õõõ hát én nem tom hidd el, de én a Spayware Dokit imádtam, nagyon jó.. counter spy is elbújhat mellette 😉

sztem nem lehet rossz a tûzfala meg a keylogger védõje.. ki kéne próbálni, csak kis túl jó ahhoz, hogy lecseréljem.😉

mrzoltan
hát,nem starter az biztos...
.. elnézést szerintem ez a Spyware Doctor with AntiVirus 6 (+ File Guard- Immunizer- Startup Guard- Browser Guard- Process Guard- Cookie Guard- Keylogger Guard- Network Guard- Site Guard) nem a starter változat. Én ezt reggeltem.
spyware doctor miért "alap szar".
Doomista
jah,ezekhez az alap szarokhoz,amiket fel nem rakok a gépemhez...

1 éves licensz pc tools termékekhez

itt.
Doomista
starter egy nagy db szr egyenlöre,inkább a jol bevált faszán crckelt spyware 6***** verzsönömet tolom.

Pianista
mert nem frissíti magát... 5.5 starter még csak 200k -t ismer a 6 os 600k -t, és le is van butítva

Miért nem rakod fel ezt. Spyware Doctor Starter
Ehhez van magyrítás is. Lap alján >> Letöltések majd Ugrás a Teljes listára és ott kikeresed Pc Tools-nál a Spyware Doctor v5.1-et. Valós védelemné igaz néhány modul korlátozva van de a keresésnél ha talál akkor írt is.

zvaragabor
Így is. Ha rátalálsz neten. Én beszereztem vagy 3-4 verzióját(wilders tagok nagylelkûek). Marad a command line futtatás.

Chaos Anno Domini

Pianista
tom már frissítette is magát és nem müxik de kiirja hogy subscription active 😄

Kis pesszimista... Nem bízol a nemzetközi cracker hálózat évszázados tudásában?
Rövid életû lesz azt elõre megmondom.

Pianista
hihi meghekkûtem az 5.5 -ös dokit<#idiota>

Na így kell Mebroot Rootkitet feltolni a gépre.VirusTotal:Link.Persze hogy nem futtatom.

Pianista
khm. nem antivirnyát próbálgatok

dragon11
Te beteg vagy, hagyd abba ezt.. trójait fogsz bekapni, valamiért érzem ..:\

beteg vagy-ot jelképesen mondom.

Pianista
hát a scannelés 1 et talált de lusta volt megjeleníteni<#idiota>

Pianista
az antvrnya vagy antspy?? mert nekem az elsõt avast akarta megfogn de nem voltam rá kváncs és szünetre fogtam<#idiota>

Pianista
nem szereti védeni az explorert, am a többit is úgy észlelte hogy a program irányító:S azt httem jobb lessz

Yoda001
nekem mind blocked avirával (még azt a towtuckosat sem engedte)<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Pianista
hát a kövi lett védelemben:S

Spycar Scoring
HKCU_Run : Spycar change blocked
HKCU_RunOnce : Spycar change blocked
HKCU_RunOnceEx : Spycar change blocked
HKLM_Run : Spycar change blocked
HKLM_RunOnce : Spycar change blocked
HKLM_RunOnceEx : Spycar change blocked
IE-HomePageLock : Spycar change allowed
IE-KillAdvancedTab : Spycar change allowed
IE-KillConnectionsTab : Spycar change allowed
IE-KillContentTab : Spycar change allowed
IE-KillGeneralTab : Spycar change allowed
IE-KillPrivacyTab : Spycar change allowed
IE-KillProgramsTab : Spycar change allowed
IE-KillSecurityTab : Spycar change allowed
IE-SetHomePage : Spycar change blocked
IE-SetSearchPage : Spycar change blocked
AlterHostsFile : Spycar change allowed

most megy a scannelés meglássuk mit hoz

Pianista
jah értem kössz😊

zvaragabor
spycar pontorg
Az antispyware-ek EICAR-ja.

Chaos Anno Domini