Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért? <#conf>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Trendmicro, Bitdefender, F-secure, Outpost, McAfee én ezeket ajánlom nem akárkik hanem mind igazi márka.
(F-prot még létezik?)
Doomista
ennyi erövel már lehetne a neve SS ... hozzá tenné a 88-t még és huppy.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
azért nemjó neki sem az ESS,mert az ESS szar. sikerült rájönnie kedves kolléga,hogy az ESS szar.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ilyen nincs, hogy legjobb! <#ejnye1>
De én a Nortont nem erõltetném a helyedben. Vedd le a lehetséges listádból. Miért nem jó az ESS mint komplett védelmi csomag?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

avast!4.8 Pro+ZoneAlarm Pro+CounterSpy

Én ezt a kombót használom.
Felteszel egy másik IS-t és örülsz mint majom a farkának. Nem lehet beállítani. Így jártál. Semmi sem tökéletes.
Ha akarod küldhetek egy IS összehasonlító cikket.
dragon11
Pici a kép, de asszem Tune up és Back up, azok nem kellenek..😊

Csak a kérdésem az lenne, hogy a bitdefender vs Kis és Norton IC? Melyik a legjobb?

Amúgy most voltam a Cora-ba, elolvastam mit tud a Kis Version 7.0 hát szomorú, a Norton naon le van maradva ahhoz képest.. kár... hogy nem lehet beállítani a swatot rajta -.-" (Jah, meg resettelni se tok..)

Vlaki segítsen plz, naon szépen kérem..

Nagyon köszi.

zvaragabor
Azt ne tõlünk kérdezd, hogy neked melyik lenne a jobb, ott van az összehasonlító táblázat, megnézed, hogy mivel tud többet a Total, és ha úgy gondolod, hogy neked kellenek bele azok a funkciók, akkor válaszd azt.

Chaos Anno Domini

slime001
Próbáld ki mindet és használd azt amelyik bejön! Ennyi!

AVIRA - \"More than security.\"

dragon11
Vagy Bitdefender Total Security?😄

dragon11
A BitDefender Internet Security mennyire hatékony? Keyloggerek, vírusokkal szenben? vs Kaspersky és Avira Antivir Premium Security Suite-vel?

Naon köszii

Nekem mint azt a 'Nick képem' is mutatja bõven elég az amim van. <#crazya> Még "sok" is. <#nevetes1>

Doomista
<#eljen><#eljen>

Az elsõk között próbálhatod ki,az új 2009-es Bitdefendert:Link.

slime001
Én az Avira Premium Security Suite-et ajánlom és ne tegyél fel mellé semmi mást, mert tök fölösleges! De úgy döntesz, ahogy akarsz.

AVIRA - \"More than security.\"

Hogy mi a jó védelem? Linux + iptables, vírusirtó nélkül, mert szinte felesleges Linux alá. 😊
Komolyra fordítva a szót, én a NOD32-t tudnám ajánlani, én is azt használom és eddig csak jó tapasztalataim voltak vele. Tûzfalnak ZoneAlarm jó, bár én már régóta nem használtam, nem tudom, most hol tart a fejlesztése. A Windows Tûzfal csak azért nem jó, mert könnyen sebezhetõ (sajnos), ezerszer volt már dolgom olyan géppel, ahol vírus tönkretette a Win tûzfal beálltásait... aztán vagy órákat kellett szenvedi vele, hogy újra mûködjön (ez a rosszabbik eset) vagy pedig csak törölni kellett a tûzfalra vonatkozó csoportházirend-beállításokat a registrybõl (ez fordult elõ a leggyakrabban).

Kémprogramvédelemre én a SpyBot + SpyWare Blaster kombót szoktam használni.

Ha ingyenes vírusvédelemre vágysz, akkor az AVG Free is jó választás lehet.

dragon11
Így sem jó. Akkor szerintem törlés kis-nek, úgy is ma járt le a próbaidõ, pedig van resetterem..

Akkor mi a jó védelem?😊

Avast 4.8 PRO + ZA + Vlami aktív spayware írtó?

V. hogy? (Azért Avast, mert a ZA avasttal naon jóba van.)

Köszi!😊

A kép lemaradt, bocsi.

Felraktam próbaképp a KIS-t, így elsõ pillantásra azt a benyomást keltette bennem, hogy a fejlesztõk átestek a ló túloldalára. Annyira le akarták egyszerûsíteni a kezelést, hogy épp ezzel sikerült túlbonyolítaniuk. Programozó létemre alig tudtam kiigazodni a beállítások között, ha értékelni kéne, ezt biztos hogy negatívumként említeném meg. De lényegtelen, most nem ez a probléma.

Átnézve a beállításokat, nem találtam más lehetõséget, csak azt, hogy a SWAT 4 exéjét felveszed a Trusted részhez a tûzfalbeállítások között, persze tudom, hogy ezt már megtetted. Még valamit megpróbálhatnál, vedd ki a pipát abból a jelölõnégyzetbõl, amit a mellékelt képen bekarikáztam. Egy próbát megér. Ha ez sem segít, akkor lehetséges, hogy más okozza a problémát.
Ha kikapcsolod a tûzfalat, és ideiglenesen bekapcsolod a Windows tûzfalát (csak hogy mégse legyen védtelen a géped), akkor látszanak a szerverek a játékban?

dragon11
Sztem ez lenne az, ugyan úgy kéne a játékomhoz is.

De nekem nem a 7.0-a van és nekem más a megoldás.. nekem a 2009 van..

Doomista
ezt én megcsináltam,de igy sem ment.

Jelezz vissza, hogy bejött-e vagy sem, amit írtam.

Lehet, hogy nézted már, de találtam egy kis leírást arról, hogyan kell beállítani a tûzfalszabályokat:
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279504

Én nagyjából ezt csinálnám:

Fõablakon: Settings gomb -> Protection/Firewall (bal oldalt) -> Filtration system/Settings... gomb. (ahogy ezt látod is az animáción)

1, Felvennék egy szûrõt minden exéhez ("Add" -> "Browse..."), ami a SWAT 4-hez tartozik (lehet, hogy csak egy van, nézd meg a játék könyvtárát).
2, Minden exére vonatkozóan elvégezném az alábbiakat:
I, Ráklikkelnék a "Template" gombra, és ott kiválasztanám az "Allow all" lehetõséget.

Próbáld ki, hátha segít.

dragon11
Help plz^^

Bizonyára többen is hallottatok már arról a közelmúltban feltûnt trójairól, ami médiafájlokat fertõz meg, és a Windows Media Player egy sebezhetõ képességét kihasználva ártalmas kódot próbál letölteni a számítógépre a fertõzött fájlok lejátszásakor.
A trójai neve Brisv.A, illetve néhol GetCodec.A néven emlegetik. Az utóbbi idõben több internetes portál is cikkezett róla, és szépen gyarapodnak azok a fórumtémák is, ahol az e trójai által megfertõzött számítógépek elkeseredett felhasználói kérnek segítséget a vírus eltávolításához.
Magát a vírust már az összes népszerû vírusirtóprogram képes felismerni és eltávolítani, azonban egészen mostanáig nem állt rendelkezésre olyan segédprogram, amivel a fertõzött médiafájlokat lehetne megtisztítani. Gondoljunk csak bele, hány száz vagy hány ezer MP3-as zenét tárolunk számítógépünkön. A Brisv.A percek alatt képes ezeket a zenéket válogatás nélkül megfertõzni, aminek következtében az alábbi három tünetet vehetjük észre:

* A fájlok nem játszhatóak le, a Media Player sérültnek véli õket
* A zenék lejátszhatóak ugyan, de "szaggatottan" szólnak (mintha állandóan beletekernénk)
* Tökéletesen lejátszhatóak a zenék, de lejátszás közben az alapértelmezett böngészõ egy kodeknek álcázott programot próbál meg letölteni a gépre

Ezúton szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy általam készített segédprogramot, amivel könnyedén megtisztíthatóak a fertõzött zenefájlok. A program képes arra, hogy a megadott könyvtár összes alkönyvtárát átnézve összegyûjtse a fertõzött fájlokat, majd pedig elvégezze a vírusmentesítést.

A programot letölthetitek itt:
www.martoncomp.hu/dl/brisvakiller-0.1-gui-hu.zip

A futtatáshoz szükség van a .NET keretrendszer 2.0-s verziójára vagy a Monóra, amivel például Linuxon is képes futni a program.

A forrást elküldöm szívesen bárkinek, csak szóljatok, ha van rá igény (esetleg fel is tölthetem).

Üdv:
Gergõ

Doomista
google a barátod.

Miért az milyen?<#guluszem1>

Doomista
ezt te sosem érted meg,de várjá....olyan mint a sex.

Na végeztem egy kis összesítést.Durván három hónap alatt 524 vírusos fájlból 324 volt szerinte fertõzött.200 szerinte tiszta volt.

Doomista
nemszótam 😊 de akkoris rányomtál,vald be hogy a kiváncsiságod nem ismer határokat !

Mire jó ez az önsanyargatás?<#wow3>

Pff...
Egy kis részlet a Smart Security naplójából.Az általam letöltött vírusos fájlok ismételt ellenõrzése a kézi indítású számítógép ellenõrzéssel.Katasztrófa.Most néztem vissza 2008.06.16.-ig.

<#wow1>

Dancho Danchev Blogjából van:Link.

zvaragabor
Még az oldal neve is jó. 😊 Click run and enjoy. 😄

Chaos Anno Domini

Doomista
ilyen oldalakat nézel ejnye <#idiota><#idiota>

dragon11
a Webfordítás 1 ratyi.. am. az msnrõl bejövõ fájlok scannelését is onnan szedtem és annyi volt h without :\ ammi annyit tesz, e nélkül.. és nem tom beállítani ^^

Jah, a resetter meg nem mûködik faszom!

A Fake vírusirtók után itt vannak a Fake Celebrity Videós oldalak.

L7wy
Akkor szerintem más keresi a servereket... szerintem kérdezz rá kaspersky supportján(bár szerintem beállítás a megoldás)de majd ott megmondják hogy mit hogy... (Ha nem erõs az angolod akkor webfordítás.hu)

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

dragon11
Az van.. Rules settingsnél mindenütt pipa van.. (zöld^^)

L7wy
Ha lekapcsolod teljesen Kaspersky védelmét, akkor milyen a helyzet? Lehet h nem is a játék .exe je keresi a servert, hanem valami más... Azért kapcsold be a notifications-t, és inditsd a játékot, akkor meglátod majd mit csinál. (nem gamespy-os a keresõje?)

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Adj a játéknak teljes jogot tûzfalban is, lehet akkor jó lesz.

dragon11
Itt Megcsinálom ugyan azt és nem jó -.-" akk. se látok csak 1 servert.. közbe van 1000.. help..

L7wy
Nemismerem ezt a gamet, de biztos vagyok benne h be lehet állítani KIS-t. Melyik komponense tiltja le a tûzfal vagy valami más? Lehet hogy nem azt engedélyezted amit kellene... engedélyezz minden értesítést(notifications) és figyeld hogy mit tilt le, majd azt engedélyezd, ha minden megvan, és akkor se, akkor kaspersky support. Igen segítõkészek, biztos kapsz rá választ, nekem már sokszor segítettek. És használj 8 -as verziót(úgy veszem ki h 7 est használsz("7.0 verziotol meg igen,egyszerüen hiába"...)ha nem akkor OFF volt)

Pianista
ha a ZA -t választod akkor ne a free verzsönjét mert abba csak egy alapszintû tûzfal van ami alig véd, javaslom a pro változatot😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
de nem érted meg hogy a kisben nem lehet beállitani hogy ne blokkolja ? belehet állitani,de nem reagál rá sehogy,6.0 verzioig nemvolt ilyen,7.0 verziotol meg igen,egyszerüen hiába a képek stb,hiába állitottam énis be,semmi.

Tudom ajánlani a Kaspersky supportját.A beállítások képekkel vannak illusztrálva:Link.
Angol nyelvû forum:Link.

ÁÁÁÁÁ. Ha kitartasz a KIS mellett akkor viseld a következményeit. Ha meg nem akkor meg cseréld le. Most mit filózol ezen?