Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Am. kikapcsoltam kis-be a szülõi felügyeletet és már látom a szerókat.. 😄 lol xD
Már csak azt kéne beállítani,hogy az msn-en fogadott fájlokat scannelje le automatikusan...😊
Hmmm ez elég érdekes. Avast! -nak - ami csak egy antivírus semmi más - tûz-fa-la lenne? Mióta?
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
CCleaner bármikor letudja törölni a sütiket, szóval az nem nagy szám. Ad-aware tudja mind azt amit a Spybot, sõt többet.
Az Avast! miatt bocsánat.
Valszeg ez lesz, de én kis-nél akarok amúgy maradni, csak qrva szar.. de kiveszem a szülõi felügyeletet..
Avast 4.8 PRO + Zone ALARM PRO + Spybot Search and Destroy Real time-al?😄 vagy az Ad-Aware 2008 real-timeja jó?
Hátt vagy ESS..nem tom..
CCleanerrõl annyit, hogy minek felrakni nagyobbat, mint elég egy kisseb, de hasonló teljesítményû.Spybotban van féreg,trójai stb. keresõ, ártalamas kódokat tartalmazó süti, pl. Doubleclick stb. Nekem is volt CCleaner nem talált semmit, Spybot találta a double clicket...
Figy. Dragon, Avast PRO 4.8, Nod32 (nekem ez megfelel,gondolod felrakhatod, ez csak egy tipp)+Spybot & Destroy (kisebb, hasonló teljesítmény), de tehed fel az Ad-Aware-t te döntésed+a tûzfal COMODO-t ajánlom. szerintem ez is ütõs. Sok sikert Dragon!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Avast PRO 4.8 +Zone Alarm PRO + Ad-Aware 2008 real-time+Spayware Blaster?
Nem tom a spaywareknek milyen real-timeuk van.. az ad-aware 2007 real-timeja qrva fos volt.
Nálam is volt olyan mikor Kaspersky-t használtam , hogy nem jöttek be oldalak. Ez azért volt mert a szülõi felügyelet be volt kapcsolva ,így a "csúnya <#mf1>#mf1>" szavakat tartalmazó weblapokat nem nyitotta meg . Angolul ez parental filter lehet , v. valami hasonló . Én még a Kaspersky 7-es változatát használtam , frankón ment , a gépen semmi lassulás , de meguntam , hogy havonta kellett kulcsok után kujtorogni, így leszedtem .Most Avira Premium van fenn Outpost -tal és jól muzsikál . Nod-ot nem ajánlom , nagyot lehet vele szívni , ha nincs mellette spyware írtód real time-ban !