Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi ez tényleg gyors volt 😄
Comodo-t használok, szóval akkor marad a jó kis Premium.

Doomista
😄
teszten siralmasan eredményezett,de elvileg sokaknál bejön.én azt ajánlom hogy inkább comodo firewall + avira premium.de jo uton halad a internet security terméke 😄
hát kb nálam a premiumhoz 2 - 3 honaponta lövik ki a kulcsot,de mindig lehet találni ujat...szal szrtm maradj a premiumnal.de ha ennyire érdekel,kilehet probálni,hátha mégis bejön,én nem tudom milyen oldalakt nézel stb 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kedves Terminátor: Avira tûzfaláról vélemény? Premiumot használok, de rendszeresen kilövik a kulcsot. A Security Suit-hoz meg lenne fix 3 hónap.

bojti
Fél éve használok Avira Premiumot - azóta semmi be nem jött a gépemen . Elõtte használtam Nod-ot - katasztrófa . Avast meg Kaspersky is volt fenn a gépemen , ezek jó programok , de ezek után is talált a Spyware Doctor ezt -azt . Avira után viszont még semmit ...
Kezdõ netes koromban találkoztam a Virusprotect Pro nevû spyware-rel , amit egyik vírusirtó sem tudott leszedni , vagyis leszedte , de visszatelepült . A neten találtam a Superantispyware programot , ez gond nélkül leszedte .

Pianista
akkor az ad-aware mellett még jól jöhet inaktív ként😊 am mostani védelmem comodo+avira premium(nem paranoiázni!)

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Sziasztok AVG 8.0-ás virusírtó van a gépemen,talált egy rootkitet c:\WINDOWS\System32\Drivers\as10jgy.SYS,töröltem de ha újra inditom a keresést megint ott van...a gépem folyamatosan újra indul pl böngészés közben...memóriát teszteltem ok...erre a kis mocsokra gyanakszom,ha lenne valami ötletetek,progi bármi elõre is köszönöm a segítségeteteket...

bojti
Ez egy jó kis ingyenes progi .

Megnevezés: SUPERAntiSpyware Letöltés

Leírás: A SUPERAntiSpyware a legalaposabb szkenner a piacon. Multi-Dimensional Scanning és Process Interrogation technológiával vizsgálja át a fájlokat így sokkal alaposabb mint a többi AntiSpyware.
Licenc: Freeware
Feltöltve: 27 June 2007
Verzió: 3.9.1008
Méret: 5.9 MByte

Letöltések: 1470

Doomista
körülberül ja 😄

bár lehet mégse....mivel...én utánajártam ennek a programnak neten,és sehol sem találtam azt,hogy lenne benne spyware,söt pár felhasználo irta hogy jó , pró ingyenes program, melleslegs több magyar oldalon gyönyöröszépen lelehet tölteni,és jót irnak róla,igy megy külföldi oldalakon is,szal pasz mostmár,de eddig egy figyelemfelkeltö dolgot sem találtam rola,hogy kis baj is lenne vele.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

snowkid16
Ugye, Doomista barátom?

snowkid16
Jaja, én is olvastam, superantispyware egy spyware tényleg.
Mit csinál:
-Háttérváltoztatás egy bizonyos, jól megszokott "infected system"
-A tálcán egy piros "infected files"
-Talál vírus -amit õ rakott fel-, de szól, hogy õ nem illetékes/nem tudja letörölni, vedd meg xx$ dollárért
-Ablakok, amik arra bíztatnak, hogy vedd meg eredetiben a programot.
-Blokkolják a tûzfalat,antivírust,antispyware-t.
-Meg lopnak adatot keményen
Ha valamilyen káros szoftverrel keverem BOCSÁNAT! , DE valamelyik olyan azt csinál, amit írtam.

Doomista
hát szrtm tul sok minden fut...
nálam comodo+avira.
spyware elleni cucc mint a spy doki vagy asquaredet nem használok,avira segit....többit meg ésszel...igaz régeben pár spywaret bekaptam,de erre valo a spy doki,leirtottam oszt csok...azok is low lvl szintüek voltak....szal szerintem nem kell a comodo+ nodnál több,vagyha nagyon akarsz akkor se spy dokit mert az lassit,inkább asquared elég,és a spydoki scanra remek lesz

Comodo + NOD32 + Spyware Doctor with AntiVirus 6(vírusirtója kikapcsolva) + a- squared + Threatfire + ZoneAlarm Forcefield + spybot van most. Ezeket akartam egy egységes csomagra lecserélni, de akkor még maradnak egyenlõre.
Doomista
nem érdemes egyáltalán ^^ inkább használd a spyware doctor programjukat,az krv jó !

dragon11
Elég gyengus még :S::S:S ez a jó öreg spayware dokis xD

Gondolom akkor a Comodo tûzfalát nem érdemes ezért beáldozni?
Doomista
nem hiába hivnak terminátornak

Köszi a gyors választ!
Doomista
CHIP magazinnak van...:
Egy átgondolt,sokrétû biztonsági programcsomag,ami kifejezetten hatékonya kémprogramokkal szemben,viszont a heurisztikus keresés hiánya nagyon fájó...
tûzfala meg eléggé gyengécske...

1 éves ingyenes regisztráció PC Tools Internet Security 2009 - hez.
Valakinek van infója, tapasztalata a programról?
Nekem ugyanilyen kéne premiumhoz
Ez a Security Suit-hoz van. Azt hiszem kipróbálom ezt is mivel az antivir premium szépen muzsikál. Csak azt nem tudom, hogy a tûzfala elég jó-e, mert a Matousec teszten nincs az elsõk között. 😊

lck
Régebben valahol azt olvastam róla hogy õ maga is spyware.
Ezért hanyagoltam.
mohojojo
halihó,

kérdés mégpedig mi a véleményetek errõl:
superantispyware
Honlap

köszi

Doomista
van hozzá egy update.exe fájl,ami felülirja az update eredeti fájlt,igy megy az update a seriallal...de nálam nem is kellet az update felülirás,serial nálam fszányosan megy már 3 honapja...persze 3 honap alat 3 féle serialllal,mert uninstaláltam etc.szal nálam nincs probléma.

https://license.avira.com/en/promotion-cj0ptfb6eh8cmw6a101r

itt halandzsázzatok egy key ért.... bár csak 3 hónapig jó, de szerintem több mint korrekt😊.. addig full😊

viszont légyszives te meg mond meg hogy amit te kilinkeltél spyware doki, az hogy veszi be a serialt, ha mindíg smart updatelni akar?! O.o
dragon11
*egyelõre.

Doomista
a new key mappában lévö key elöször jo volt,update után már nem 😄 másik sem,a key mappában lévö key meg már megy egyenlöre :s

<#eljen>
Doomista
legalább nem kellet nekem keresnem 😄

Pianista
müxik😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nekem is bekrepált a key:_(

Doomista
update után avira licensz lejárt...OMG ? WTF ? 2017röl ennyit,szal ami 2017s licensz,arrol szvsz,még 1 éves sem...

OK!Köszike!Akkor megnyugodtam!
Meg nem, csak miutan rendszert cserelek, mert a jelenlegi renszeremen nem fog erni semmit, ugy ereszti be a virusokat ahogy akarod.
L7wy
Norton 2009 et próbáltátok már, mert ajánlom mindenkinek.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
alap cookie szarság

Sziasztok! A SPYWARE DOCTOR keresés közben talált két ilyet.
1. heur.engine.packed.NSpack risk level:suspicious

2.heur.engine.packed.FSG risk level:suspicious

Nem pirossal nem zõldel hanem szûrke szinnel jelõlte meg.MI lehet ez?Valaki tudja?

Köszönöm!
Na az Eset Smart Securitynek kár volt ma frissítenie a Kiterjesztett heurisztikai modulját.Itten nekem beriasztott az Everest Ultimate Edition,everest.exe-re,hogy Valószínûleg ismeretlen NewHeur PE vírus.Most adhatom a kivételek közé,amig javítják a hibát.VirusTotal:Link.

Avirakulcs,gondolom jó ,a RAR-ban van
bmate0007
ezvolt nálamis..

Met
csak 8 hszt kellene visszaolvasnod...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bmate0007
hi. vki tudna kulcsot adni az avirához, mert sztem feketelistára küldték az enyémet.. :\ elõre is thx.

snowkid16
Malwarebytes' 4 ever. Nagyon szeretem 😉

azt áruld már csak el, hogy hogyan lehet beütni a serialt, ha mindig a smart update el szarakodik?
dragon11
Értem, köszi a válaszokat..😄 akkor majd felrakom a Comodo-t.. 😄

Doomista
nincs mit😄

Bocsi egy kicsit néhol értelmetlenül irtam mert siettem!
Hát te tényleg nagyon jó fej van.Leszedtem , felraktam,mûködik,jó a licenc is!!Már dolgozik is,elég hatékony,jobb mint a counterspy!!Eddig 25 fertõzött fájl...és még nõ!Igaz alacsony veszélyeségi szinten de vannak a fájlok..de akkor is!!Fú milyen rég kerestem a spyware doctort olyan verzióval ami mûködik is,hála neked segitettél!ÖRÖK HÁLA!!!KÖSZÖNÖM!!!

ui:COUNTER SPY már pihen 😊!!
Doomista
avira forever !

slime001