Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Comodo-t használok, szóval akkor marad a jó kis Premium.
teszten siralmasan eredményezett,de elvileg sokaknál bejön.én azt ajánlom hogy inkább comodo firewall + avira premium.de jo uton halad a internet security terméke 😄
hát kb nálam a premiumhoz 2 - 3 honaponta lövik ki a kulcsot,de mindig lehet találni ujat...szal szrtm maradj a premiumnal.de ha ennyire érdekel,kilehet probálni,hátha mégis bejön,én nem tudom milyen oldalakt nézel stb 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kezdõ netes koromban találkoztam a Virusprotect Pro nevû spyware-rel , amit egyik vírusirtó sem tudott leszedni , vagyis leszedte , de visszatelepült . A neten találtam a Superantispyware programot , ez gond nélkül leszedte .
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Megnevezés: SUPERAntiSpyware Letöltés
Leírás: A SUPERAntiSpyware a legalaposabb szkenner a piacon. Multi-Dimensional Scanning és Process Interrogation technológiával vizsgálja át a fájlokat így sokkal alaposabb mint a többi AntiSpyware.
Licenc: Freeware
Feltöltve: 27 June 2007
Verzió: 3.9.1008
Méret: 5.9 MByte
Letöltések: 1470
bár lehet mégse....mivel...én utánajártam ennek a programnak neten,és sehol sem találtam azt,hogy lenne benne spyware,söt pár felhasználo irta hogy jó , pró ingyenes program, melleslegs több magyar oldalon gyönyöröszépen lelehet tölteni,és jót irnak róla,igy megy külföldi oldalakon is,szal pasz mostmár,de eddig egy figyelemfelkeltö dolgot sem találtam rola,hogy kis baj is lenne vele.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mit csinál:
-Háttérváltoztatás egy bizonyos, jól megszokott "infected system"
-A tálcán egy piros "infected files"
-Talál vírus -amit õ rakott fel-, de szól, hogy õ nem illetékes/nem tudja letörölni, vedd meg xx$ dollárért
-Ablakok, amik arra bíztatnak, hogy vedd meg eredetiben a programot.
-Blokkolják a tûzfalat,antivírust,antispyware-t.
-Meg lopnak adatot keményen
Ha valamilyen káros szoftverrel keverem BOCSÁNAT! , DE valamelyik olyan azt csinál, amit írtam.
nálam comodo+avira.
spyware elleni cucc mint a spy doki vagy asquaredet nem használok,avira segit....többit meg ésszel...igaz régeben pár spywaret bekaptam,de erre valo a spy doki,leirtottam oszt csok...azok is low lvl szintüek voltak....szal szerintem nem kell a comodo+ nodnál több,vagyha nagyon akarsz akkor se spy dokit mert az lassit,inkább asquared elég,és a spydoki scanra remek lesz
Egy átgondolt,sokrétû biztonsági programcsomag,ami kifejezetten hatékonya kémprogramokkal szemben,viszont a heurisztikus keresés hiánya nagyon fájó...
tûzfala meg eléggé gyengécske...
Valakinek van infója, tapasztalata a programról?
itt halandzsázzatok egy key ért.... bár csak 3 hónapig jó, de szerintem több mint korrekt😊.. addig full😊
viszont légyszives te meg mond meg hogy amit te kilinkeltél spyware doki, az hogy veszi be a serialt, ha mindíg smart updatelni akar?! O.o
legalább nem kellet nekem keresnem 😄
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
1. heur.engine.packed.NSpack risk level:suspicious
2.heur.engine.packed.FSG risk level:suspicious
Nem pirossal nem zõldel hanem szûrke szinnel jelõlte meg.MI lehet ez?Valaki tudja?
Köszönöm!
ui:COUNTER SPY már pihen 😊!!
AVIRA - \"More than security.\"