Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Omg.. se baj.. megvan a cd.. semmi😊

de ez 1nap lett volna mire lejön, ha megy éjszaka is..

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dragon11
Kabuto, vészhelyzet. Adj egy olyan linket, ami nem vírusos.. de az Office 2003 MAGYARUL van rajta!

Ha lehet, ne kelljen regelni, max-szal jöjjön végig.. holnap utánra 16diás prezentáció kell..

THX Kabutó.

slime001
3 hónapra el van intézve. Kipróbáltam ma az Avastot, Nodot, de egyik se az igazi!😞 avira rulz!😊 Remélem mindig kapunk ingyen kulcsot. Ha nem akkor megveszem!

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
csak mert állandoan adnak,valameddig jok,aztán nem,ujra adnak,és igy tovább.persze ennek örülök,de akkoris 😊)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
bameg már megint ? mi értelme van ennek ?

slime001

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy felraktam a Spyware Doctort de nem tudom beállitani hogy a valos védelme ne menjen(mert ott a Nodé) hijába lövöm ki a Rendszerkonfigurácioban-meg maga a progiban is ugy is elindul.Szerintetek? Kösszia a választ.
Nálam is ezt csinálja, NO para. Ha zavar akkor írd be valamelyik magazin érvényes kulcsát, de ezeknél is kisárgállik az ikon amikor már csak ennyi van vissza. Egyébként úgy tíz(vissza lévõ) nap táján már van újabb trial kulcs mindig a következõ 30 napos próbaverziókhoz.

Wreck86
<#eljen>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Na ma reggelre besárgult az ESS ikonja nálam és dobálja a hülye figyelmeztetõ buborékait, pedig még 14 nap van vissza a próbaverzióból.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

<#vigyor>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nem érted😄 A kedves kolléga félre írta F-Sercure-nak és nem F-Secure-t írt.
dragon11
xD én felraknám ESS-t ha lenne kedvem..xD

Doomista
én szememben mind1ik szoftver a felsoroltak közül vb100 gyöztes.

Jaj.Az októberi VirusBulletin,Windows Server 2008-as plarformon végzett teszten az Avira,Kaspersky,F-Secure 1 téves riasztás miatt nem kapta meg a díjat.Az Esetéknek megvan az 52-ik VB100 gyõzelem.

snowkid16
Hülye számtech tanárom mondja, minek 2 antivírus...mondom, egyik a netrõl lejövõt fogja, zenéket (nod32), Avast Pro megszuperul fogja a betolakodókat.
VirusBuster van a suliban a gépeken...<#idiota>
Testvérem is nagy zenemániás..Rögtön katt.katt.katt a zöldcitromon, és huppá nod32 wma.trojandownloader.getcodec...
Ha valaki zöldcitromozik, annak nod32-t ajánlok XD. (viccet félretéve)

Ez a "kicsi késés" igaz, de csak részben mert a többiek még most sem ismerik fel! Ott arra felé még nagyobb az "áldozatok" száma. Azért a NOD32/ESS mégis csak ér valamit. Az elsõk között vagy inkább elsõnek? ismerte fel! <#vigyor0>

Doomista
csak hát kicsi késéssel,ami sok áldozatot követelt,hiába is ...

NOD32 3483 2008.09.30
a variant of WMA/TrojanDownloader.GetCodec.gen

<#eljen><#vigyor0><#eljen><#smile><#eljen>

Doomista
no

slime001
Holnapra blacklist! Nem lehet megint ingyenesen igényelni kulcsot?

Doomista
álmodban persze.de valoságban szoptuk volna torkosan borkosan

Doomista
találtam jo kulcsot,2017es megint :o

slime001
Ennyi! Ezért kéne Avirához kulcs!😞

dragon11
Ha kis nem harapott rá, akk. fake..😄

Doomista
ennyit megint a kasperskyrol 😄
avira powa.

Egy ismerõsöm gépén a Smart Security napló bejegyzéseit böngészve,az egyik torrentel letöltöt mp3 album harmadik zeneszáma fertõzött volt ezzel a Getcodec trójaival,ami mellesleg tönkreteszi az összes mp3 zeneszámot.VirusTotal szerint csupán öt vírusirtó ismerte volna fel:Link.

slime001
Avirához valakinek valamilyen kulcs? Ma lõtték ki és nem tudok egy másik rendes vírusirtót!😞

Doomista
Sophos Web Security and Control
uj most megjelent béta programuk van,én leszedem !

Doomista

Tényleg ám. Ezt az F-Secure 2009 IS-t lehet korlátlan idejûre átállítani, hasonlóan a NOD32/ESS-hez? Így már érdemes lenn felrakni mert egészen kiváló szoftver egyébként. Sokkal közelebb áll tudásban a Kasperky-hez mint az ESET termékeihez. Ráadásul tudtommal tud magyarul is.

F-Secure mi az?
F-Secure
Az F-Secure Corporation (korábban Data Fellows Ltd.) egyike napjaink vezetõ biztonságtechnikai szolgáltatóinak. A vállalatot 1988-ban alapították, központja Finnországban van. Az amerikai leányvállalatának pedig San Joséban.

L7wy
Valami hír az Avast 5-rõl? (nem azért mert most ezt kaspersky benyelte) Érdekelne már, h milyen lesz, de még semmi hírt sem hallottam róla...
Lesz IS verziója is?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
From kaspersky: D 3 perccel a küldés után:
"Hello,

test.exe_ - Trojan.Win32.Shutdowner.ayp

New malicious software was found in this file. It's detection will be included in the next update. Thank you for your help.

Please quote all when answering." Legalább gyorsak, ha már elbaszták 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Hát beszoptam én is, (nem olvastam el h kaspersky nem fogja...) de leirtottam kézzel...asszem<#violent><#gun><#boxer><#duma><#fogmosas><#csodalk><#ijedt> Elküldtem analízisre... 😄 Bár ez szerintem nem is annyira vírus, mert nem csinál semmit, legalábbis nem látható módon, az a kis témamódosítás, meg az egérgombok felcserélése nem nagy finta...

Hogy lehetséges hogy amikor megtalálja a 33-objektumot akkor törölni szeretném és kéri hogy vásárold meg a terméket. Pedig ez a Spyware Doctor Starter-Edition (ingyenes).
Doomista
érdekes :o

Nem mûködik a FF keresõje...
Nem tudom, hogy hogy jutott be. Csak azért paráztam mert eléggé belassult a gép, de most már megy. Újra kellett indítani a törléshez.
Doomista

Egy bizonyos log1_.exe törlése jó ötlet volt?
Doomista
nem false pozitiv.

OMG mik történnek. A Malwarebytes-t elõször lefuttattam és talált egy Worm.Viking nevû cukiságot. Mit csináljak vele? Nem false pozitív?
Doomista
omg,sp2-t rakj fel,és frissitsd.ezután tárgyalhatunk...sp1 <#wow2><#levele>

Pianista
régen avirával sikerült megcsinálni a vidkari problémát 6 vírus törlésével de most nem megy:_( na szal azt írja hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval és tepítsem fel a frissebbet(igaz hogy ez a legfrissebb). ötleteket szívesen várok. jah és SP1 xp még nem lett frissítve.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

mrzoltan
ÉN spec. linkjeinél elolvasom az egész hsz.-t és az utánna levõket aztán nyomo csak le Avira megfogta.
Doomista
xD

dragon11
Az utsó linkedre avast vírust jelzett.😊

Doomista
ez
vagy
ez
vagy
ez
vagy
ez

😄