Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Alább beszúrok két képernyõképet, amelyek a HijackThis analízis gyanús tételeit jelölik.
Kép1
Kép2
A gyanúsnak megjelölt szerver cím esetleg az internet szolgáltatómé lehet (Invitel). Hogyan tudom leellenõrizni, hogy valóban errõl van-e szó?
A többi hiba jórészt az általam használt kém - és vírusirtó programok fájljait jelöli gyanúsnak. Lehet ez?
Mi a véleményetek, hogyan tudom eldönteni, valódi problémát jeleznek-e a bejegyzések?
Üdvözlettel: gy?jt?
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Ilyet dobott ki NOD32:
1 fizikai lemez MBR szektora. - Win32/Mebroot.K trójai
Valakinek vmi tipp?Okozhatja egy trójai azt,hogy egy hónapon belül másodszor tûnik el vinyómról minden?2 különbözõ vinyó,most épp 320GB film tûnt el:-(
Kb 1-2 hetente vírusirtok,meg törlöm a felesleges dolgokat.
Egy hete új a Windows-om is.
Esetleg vmi jó adatmentõ progit tudtok ajánlani?Múltkor Power Data Recovery-vel sikerült lementenem,de most valamiért 80-90% körül kiakasztja a gépet.Undelete+ nem talál semmit.A segítséget elõre is köszi!
#7303: Megfelel.
#7304: Ha telepítesz egyértelmû, hogy fogy a hely..😊
Van egy laptopom ami Windows Xp Home Edition. Na és itt az eset, amivel nem tudok mit kezdeni.
Ma volt 300MB szabad helyem, ami 190MB-ra csökkent. Folyamatosan csökken, idõvel...Nem tudok mire gyanakodni, csak egy Pendrive járkál rajta.
Alig pár, kisméretû dokumentumot pakoltam rá. Nincs internet hozzáférés a laptopra.
Köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#7298: köszi, de nem annyira fontos.. nem annyit használom az officet.
grat a büntihez.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(sztem)
ez milyen vírus? mivel lehet orvosolni a hibát? tudja valaki? elõre is köszi
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
meg eléggé beteg teacherunk is volt :\ szar volt ugy ahogy volt az egész :\
Emlékszem, hogy harcoltunk az egyetlen 98ért<#hehe>#hehe>
AVIRA - \"More than security.\"
slime001:thx,majd holnap úgy is kötik be az új netet majd akkor,azt írok hogy sikerült-e,de sztem egy sima uninstall segít.
És nekünk nincs vírusirtó hanem egy szép nagy hardwares tûzfal van. Hehe.
kül a suliban mi 2007-t használunk 😄
#7272 > Hogy érted, hogy nincs kezelõszerve? Nincs ott a menüben? Nekem olyan volt, hogy a csúszkákat nem lehetett állítani. Az amiatt volt mert az Nvidia driverem feltett valami hülye tûzfalat amit még mindig nem sikerült levakarnom. Legalábbis a hijackthis logba ott van file missingel!
AVIRA - \"More than security.\"
DE már ez haladás eddig Win2k meg vmi õsrégi office volt most már minden gépen XP+03Office.Bár mondtam a tanárnak szívesen beviszem az 07-es office-t.😄
slime001 thx,a linkt!
OFF:Holnap költözök ,mert kötik a netem. 😄
ON
Miért nem tudom az APSS-ban a tûzfalat bekapcsolni,egyszerûen nincs semmi kezelõszerve,csak Antivir guard enable.
Most a Winfosé megy,de az fos.
THX