Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 12:34:22, on 2008.10.27.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.20900)
Boot mode: Normal
Running processes:
D:\WINDOWS\System32\smss.exe
D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
D:\WINDOWS\system32\services.exe
D:\WINDOWS\system32\lsass.exe
D:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
D:\WINDOWS\system32\svchost.exe
D:\WINDOWS\System32\svchost.exe
D:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe
D:\WINDOWS\Explorer.EXE
D:\Program Files\NoteZilla\NoteZilla\NoteZilla.exe
D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe
D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe
D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe
D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE
D:\WINDOWS\system32\svchost.exe
D:\WINDOWS\Explorer.EXE
D:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
D:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
D:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
D:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.wxpee.hu/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://windowsupdate.microsoft.com/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Daytona 2008 FINAL
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - D:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run:
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://D:\PROGRA~1\Microsoft Office\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - D:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - D:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - D:\PROGRA~1\Microsoft Office\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite Firewall (AntiVirFirewallService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avfwsvc.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard (AntiVirMailService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite WebGuard (antivirwebservice) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - D:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - D:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard helper service (AVEService) - Avira GmbH - D:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - D:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: O&O Defrag - O&O Software GmbH - D:\WINDOWS\system32\oodag.exe
--
End of file - 4909 bytes
AVIRA - \"More than security.\"
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#bee1>#bee1><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Elnézést, de utólag látom, hogy a képernyõkép elég pocsékra sikerült a #8288-ba.
Megpróbálok egy másik betöltést:
Ellenõrzés eredménye képernyõn
Üdvözlettel: gy?jt?
Az a-squared Anti-Malware v3 programmal ellenõriztem a közelmúltban több alkalommal a gépemet.
Annak ellenére, hogy legutóbb a karanténozott elemeket véglegesen töröltem, van egy makacs cookie, amelyik továbbra is visszatér.
Alább beillesztem a program ellenõrzés-utáni képernyõképet valamint a naplózott szöveget.
Van valami ötletetek, mi lehet a megoldás?
Ellenõrzés eredménye képernyõn
A képhez tartozó naplózott szöveg:
""a-squared Anti-Malware - Version 4.0
Last update: 2008.10.27. 7:27:43
Scan settings:
Objects: Memory, Traces, Cookies, C:\, D:\, E:\
Scan archives: On
Heuristics: On
ADS Scan: On
Scan start: 2008.10.27. 7:34:52
C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ravwbvjs.default\cookies.sqlite:1225086680468750 detected: Trace.TrackingCookie.media!A2
Scanned
Files: 143236
Traces: 564292
Cookies: 43
Processes: 43
Found
Files: 0
Traces: 0
Cookies: 1
Processes: 0
Registry keys: 0
Scan end: 2008.10.27. 8:38:41
Scan time: 1:03:49""
Üdvözlettel: gy?jt?
F-Secure Blacklight Beta
Panda Anti-Rootkit
Sophos Antirootkit
RootKit Buster
Mcafee RootKit Detective
szerintem ezek a legjobbak :o meg nincs rá lehetöség,hogy a gépedet kék halállal kiküldik...sok rootkit irto van,és a negyede ami nem olyan jo cég csinálja,azok nálam kék halált adtak scannoláskor :s
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Valaki esetleg használja-e a Windows Defender nevû progit. Ha igen, vélemény?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Bár nekem formázva volt.
én viszont nem adom fel...tudom hogy visszalehet fejteni ! csak éppenséggel nem programmal ! hanem egy krv nagy szakmai informatikai tudással..biosban kell játszani meg ilyenek,erre meg megvan a megfelelö emberem :D reméljük majd ö visszahozza nekem :D
Undelete plus 2.4
Törölt fájlok visszaállítása
GetDataBack