Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
nesze neked nod😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
de akkoris jobban teljesitett az avira meg az avast a nodnál...nézd már meg....oda az a névsor ...:

AntiVir (Avira) ++ ++ (4) + ++ + ++ 99.8% 99.0%
Avast! (Alwil) ++ ++ + + o o 99.3% 98.3%
Nod32 (Eset) o o ++ ++ ++ + 94.4% 94.7%

99.8%
98.3%
94.7%

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aki okos az nem hisz a Virusbulletinnek.
Én is Avast!-ot használok nincs mellette semmilyen valósidejû program mégis élek.
Hali!
Ha
erre a tesztre gondolsz akkor tévedésben vagyol. Itt névsor szerint következnek egymás után a szoftverek és nem a teszteredményeik szerint.<#kacsint>
De ezt már mintha írtam is volna nemrégen. <#wink><#ejnye1>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
A Spyware doki megmarad mellé, de az Avast 4.8 PRO jobb mint a Nod32, tesztekeben is elalázza.. még nevettünk is rajta a többiekkel.. asszem Avira után van az Avast!😊

Elég az a-squared valós védelme például egy NOD mellett kiegészítés képpen, de az avast!Pro mellé szerintem inkább valami erõsebb anti-spyware valós védelme kellene. Hangsúlyozom, hogy SZERINTEM.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
kk thx.😉

Doomista
Egyik se.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Egyik se.
dragon11
Akkor tartsd meg magadnak 😊 Nekem nem kell..😊 a-squared ftw^^

Btw, szerintek melyik legyen valós idejûvel:
-Asquared
-Spyware Doctor 5.5.1.322(nincs vírusmotor)
-Spybot 1.66

??

Avast 4.8PRO mellé kéne, meg sztem felrakom ezek mellé a Comodo tûzfalat.😛

Na a CounterSpy csesztetésével álljál lefele, mint a magyar gazdaság. A CS egy nagyon jó program, csak nálad szar.
dragon11
Haha😄

Közben eszembe jutott hogy amikor betetem a DVD-t és akartam telepiteni mielöt egyátalán boot-olt volna a DVD röl ez az üzenet fogadott.

Virus:boot sector write continue? (Y/N)

Megkérdeztem egy forumon és azt mondták kapcsoljam ki a Bootprotectiont a bios-ban és akkor bootolni fog a DVD röl és sikerül telepítenem de hát nem igy van mint azt lentebb leirtam az alaplapom MSI K9N SLI-2F ha az számit PLS HELP!!!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Doomista
kussolj már el te faszharapó! <#falbav>

jesszus,rosszab vagy mint a trojan downloader virus !

dragon11
OMG SENKI FEL NE TEGYE EZT A COUNTER FASSÁGOT! Le se lehet törölni, bezárom shut down-nal azt még mindig azt írja fut, hogy a faszba töröljem le..

Istenem ilyen fos programot ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM.

dragon11
Most komolyan, mit csináljak vele ? már vagy 8perce tisztít és 0%.. ez a program sux.. kibaszott szar^^

dragon11
Jah és 120percet rabolt el Tõlem és még tisztítani is egy év Neki.. nem egy vagány program..

dragon11
Sztem felrakom a kis 2009et😄 ha valaki tud hozzá magyarosítást, nem a version 7, 8hoz, hanem a 2009-hez.

Köszi.😊

Amúgy counterSpy talált egy back doort, de már vagy 5perce tisztít és 0%on van.. fura ez a program, magától nem tisztít se fel se ajánlja!

slime001
Nyilván nem vírustól.

AVIRA - \"More than security.\"

Hello mindenkinek lenne egy problémám nembirom feltelepíteni az xp-t beteszem a DVD-t és amikor elkezdené telepiteni egyszerüen fekete kép és egy fehér vonal vilog a bal sarokba nemtudom mitöl lehet kérlek segitsetek!.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Doomista
persze.pm meeee

HI Doomista!Egy kis segitséget szeretnék majd tõled kérni privibe,megoldható majd?Köszönöm!!
slime001
Keylogger ellen talán egy tûzfal?

Doomista
jah akkor nem loggeres 😄

dragon11
Végülis az egész guild azt használja fél éve, akkor csak nem loggeres? És vannak már 80+osok.

Doomista
jah aha.

dragon11
A Squared DEEP scan-en minden mappán és sütin átment nem talált semmit, most végig futtatom a többit.

Kösz doom haver ;-)

Doomista
counterspy jo keylogger irto,meg a spyware doctor....ha ezek nem találnak,meg még a spybot sem,asquared,akkor ninsc a gépeden keylogger ^^

dragon11
Sziasztok, sro-hoz kaptam egy loadert az vlami testosterone.. zip-be kaptam meg haveromtól elõször beküldtem virustotalra mielõtt kibontottam volna és 1/44 volt, kaspersky, nod, avast se semmi nagy.. csak vlami sunbelt v. már nem tom mi.

Most keyloggert keresek spyware írtóval (a-squared) de nem talált semmi különlegest, csak cookiekat.. counterspy v. spybot v. spyware dokival keressek legjobban keyloggert? counterspyware elvileg alapos..

Köszi^^

Jah, lehet nincs is logger a gépemen, mert a vírusírtók nem kaptak rá, bár igaz a logger az a spywarek családjába van.

Sziasztok!
Minden indítákor ezzel a hibaüzenettel fogad a WinXP:

Ezzel a kulcsal indulna:
Azonosító:
f0b5c1ff

Érték:
rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\gohkxmji.dll",b

Hiába törlöm a bejegyzést, akkor is újraírja magát, és beteszi az induló programok közé.
A gohkxmji.dll egy trójai volt, csökkentett módban sikerült leírtanom.
Miután leirtottam, a Spybot rezidense észlelte, hogy a gohkxmji.dll szeretné megváltoztatni magát, tiltottam. Azóta csak ez a hibaüzenet fogad.
Találkozott már valaki ilyennel?
Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi hozza mindig vissza ezt a registry kulcsot?

Doomista
nincs mit keresni,látom mostmár rájöttél 😊

mrzoltan
nah jó legyen a tied az elsõ...
Meguntam a keresést,meg nem érek rá,muternak szerelem a fiókot...
Pianista
pfffffffffff<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

mrzoltan
nah vissza keresem....
Doomista
nah mondtam én zole.én voltam.

slime001
Nem te voltál.

Doomista
fütyülsz és hazucc

bizonyiték merre ?

mrzoltan
ÉN írtam el a nevét elõször<#eplus2><#boxer>
Doomista
ne fogd másnak a pártját te hucsáááááááááá 😊

mrzoltan
<#eljen>Smile, nekem is könnyebb így...
Doomista
smile vagy,és kész.
ez nekem igy könnnyeb leirni,és ezért maradsz smile 😊
megsporol nekem csomo századmásodpercet,és ez nagy szó !

slime001
Ez nem szopatás volt. Csak egy teszt. És még mindig slime001 vagyok.

mrzoltan
<#hehe>
Doomista
ha valaki nem értené ezt az egészet....smile CSAK SZOPATOTT MINKET,nemvolt semmilyen virusa 😄
pianistát szopatta be a legjobban
😄DDDDdxxdDXXDXDXDXDXDXD

slime001

Doomista
huh hát ez nagy bün...ezért fizecc a topikban mindenkinek egy sört !

Elnézést a kimaradt betûért, de rohantam!

Üdvözlettel: gy?jt?

Szia slime001!
Köszönöm a sgítséget.

Üdvözlettel: gy?jt?

slime001
tsss😊 <#alien2>

Doomista
mi a szar ? 😄DDDDDDDDD