Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
AntiVir (Avira) ++ ++ (4) + ++ + ++ 99.8% 99.0%
Avast! (Alwil) ++ ++ + + o o 99.3% 98.3%
Nod32 (Eset) o o ++ ++ ++ + 94.4% 94.7%
99.8%
98.3%
94.7%
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én is Avast!-ot használok nincs mellette semmilyen valósidejû program mégis élek.
Ha
erre a tesztre gondolsz akkor tévedésben vagyol. Itt névsor szerint következnek egymás után a szoftverek és nem a teszteredményeik szerint.<#kacsint>#kacsint>
De ezt már mintha írtam is volna nemrégen. <#wink>#wink><#ejnye1>#ejnye1>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Btw, szerintek melyik legyen valós idejûvel:
-Asquared
-Spyware Doctor 5.5.1.322(nincs vírusmotor)
-Spybot 1.66
??
Avast 4.8PRO mellé kéne, meg sztem felrakom ezek mellé a Comodo tûzfalat.😛
Virus:boot sector write continue? (Y/N)
Megkérdeztem egy forumon és azt mondták kapcsoljam ki a Bootprotectiont a bios-ban és akkor bootolni fog a DVD röl és sikerül telepítenem de hát nem igy van mint azt lentebb leirtam az alaplapom MSI K9N SLI-2F ha az számit PLS HELP!!!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
jesszus,rosszab vagy mint a trojan downloader virus !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Istenem ilyen fos programot ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM.
Köszi.😊
Amúgy counterSpy talált egy back doort, de már vagy 5perce tisztít és 0%on van.. fura ez a program, magától nem tisztít se fel se ajánlja!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Kösz doom haver ;-)
Most keyloggert keresek spyware írtóval (a-squared) de nem talált semmi különlegest, csak cookiekat.. counterspy v. spybot v. spyware dokival keressek legjobban keyloggert? counterspyware elvileg alapos..
Köszi^^
Jah, lehet nincs is logger a gépemen, mert a vírusírtók nem kaptak rá, bár igaz a logger az a spywarek családjába van.
Minden indítákor ezzel a hibaüzenettel fogad a WinXP:
Ezzel a kulcsal indulna:
Azonosító:
f0b5c1ff
Érték:
rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\gohkxmji.dll",b
Hiába törlöm a bejegyzést, akkor is újraírja magát, és beteszi az induló programok közé.
A gohkxmji.dll egy trójai volt, csökkentett módban sikerült leírtanom.
Miután leirtottam, a Spybot rezidense észlelte, hogy a gohkxmji.dll szeretné megváltoztatni magát, tiltottam. Azóta csak ez a hibaüzenet fogad.
Találkozott már valaki ilyennel?
Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi hozza mindig vissza ezt a registry kulcsot?
Meguntam a keresést,meg nem érek rá,muternak szerelem a fiókot...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
bizonyiték merre ?
ez nekem igy könnnyeb leirni,és ezért maradsz smile 😊
megsporol nekem csomo századmásodpercet,és ez nagy szó !
AVIRA - \"More than security.\"
pianistát szopatta be a legjobban
😄DDDDdxxdDXXDXDXDXDXDXD
AVIRA - \"More than security.\"
Üdvözlettel: gy?jt?
Köszönöm a sgítséget.
Üdvözlettel: gy?jt?