Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szóval: nem igazán egészséges dolog a vírusirtók csereberélgetése. Ezek nem olyanok mint mondjuk egy játék, mélyen beépülnek a rendszerbe, aztán vagy ki lehet vakarni onnan vagy nem. Ilyen eredménnyel járhat a cserélgetés. Válassz ki egyet aztán lehetõleg azt használd.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Pl.egyszer a Spyvare Doc-al próbálkoztam ilyet, de minden gyaníthatóan S.D.-os registry fájl törlése után is maradt a régi serial.Írtam nekik emailt, mert közben let eredeti licenszem, hogy ilyet hogy lehet, és küldtek egy linket egy resetelõ progiról az S.D. hoz..
Viszont tegnap pakoltam újra a rendszert, és rá ment a napom.Ahoz nincs kedvem.
Ötlet, tanács, vélemény?
Egyébként nekem is a CIS van fenn, lassan 2 hónapja. Eddig nincs gond vele. Néha kérdezhetne kevesebbet.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Van egy erdekes oldal, nem ajanlom felnyitni, hat a CIS egyszeruen nem nyitja fel (Cannot find server). Eddig megvagyok elegedve vele.
Ezert le kellett toroljem a geprol.
Mi lehetett az oka?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg a gépemen a Spyware Doctor Starter Malwarebytes /no crack/és az AVG Antispyware van, ami hamarosan lejár mivel trial verzió. Mit rakjak fel helyette a doki mellé?
Vírus irtó van /Nod32 licenc/.
Köszi!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Innen.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Internet Security
Ez tényleg ingyenes?
Mert most az hogy FREE az nmtuti nekem
Mennyire jo security?
AVIRA - \"More than security.\"
slime, melyik Avira verzióhoz van kupon? És abba mi van?
Itt van a Web oldala.
És itt van egy kép arról, hogy mennyi helyet foglal el. Katt.
Azt tudom, pontosabban érzem, hogy nem fogja le a rendszert. Sem indításkor sem pedig közben. Szerintem. Eddig elõtte a Windows saját tûzfalát használtam és ahhoz képest nem veszek észre változást. Ez jó szerintem. De az is biztos, hogy elõször elég sokat kérdez amíg nem hoz létre szabályokat. Például rákérdezett (ami elsõre meglepett de jó dolognak tartom végül is), hogy engedheti-e az O&O Defragnak, a töredezettségmentesítés befejeztével a Windows leállítását? Ugyanis úgy állítottam be a Feladatot az O&O- ban, hogy ha végzett akkor kapcsolja le a gépet. De például rákérdezett (elõször) a CCleaner-re is, hogy engedje-e a futását? Meg a többi programokra is. Hasonló a viselkedése a Comodohoz, de én azzal sokat szívtam és nem tetszett igazán.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Meg aztán a Comodot leszedni, maradék szemete hátrahagyása nélkül, hát az sem egy egyszerû feladat. De próbálkozz csak bátran ha nem hiszel nekünk, aztán majd jön a szívás ezerrel meg a kétségbeesett kérdéseid ide a fórumba.
Akkor már én a helyedben inkább felraknám tûzfalnak az itt már valaki által említett PCTools Firewall Free négyesét. Katt ide.
Van hozzá igen jó és legálisan letölthetõ magyarítás is. Matousec teszteken már nagyon jó eredményeket ért el legutoljára ez a tûzfal.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
<#boxer>#boxer><#vigyor>#vigyor><#gonosz2>#gonosz2>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
viccelek
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Azért mert én KIS 7-rõl az AVAST!-ra tértem át. Bocsika. <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Majd utána ( avast! után !!!) lettem meggyõzõdéses nod felhasználó. <#vigyor0>#vigyor0>