Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R3TR0
Norton AntiVírus Gaming Edition akkor ezt itthon hol tom mgvenni? google nem segitett

HAsználja valaki?

slime001
😄 😉

AVIRA - \"More than security.\"

Doomista
norton antivirus gaming edition tökéletes lesz neked,mert elvileg ö az aki a legkvesebbet használja a gépböl 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

R3TR0
Hali!!

Milyen Internet Securityt vagy Antivirust ajánlotok?

Az alant láthato konfighoz?

Olyan lenne a lgjobb ami a lehetõ lgkevesebbet használja a gépet

És perzse itthon kaphato

Norton AntiVírus Gaming Edition ez milyen pl??

Doomista
nem értelek titeket mit izéltek itt...OO defrag oszt kész...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Okés! Értettem én.
Ezek szerint hagyjam a SmartDefragot aut. töredezettség-mentesítési állapotban? (most ki van kapcsolva ez a funkciója). Így jobb lesz az eredmény?

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
A lemezek töredezettségmentesítésénél nem minden esetben az jelenti a legoptimálisabb végrehajtást, hogy az összes fájl szorosan egymás mögött a lemez elején található. A nagyon gyakran használt de kevésbé gyakran módosuló fájlok esetében valóban a legeleje az optimális. De a gyakran módosuló /újra létrejövõ/ fájloknál a hátrább lévõ és szellõsebb elhelyezkedés jobb eredményhez vezethet a rendszer indítása a töredezettségi hajlam és a gyorsabb lemezírás szempontjából is.
( Na ezt sikerült szépen megfogalmaznom - mi? )
Nos nálam az IOBit SmartDefrag így dolgozott, négy egymás utáni futtatás után is csak ez lett az eredmény. Nem tetszett. Lefuttattam utána a Piriform Defragglerét és (nem kellett több idõ neki)
ilyen lett. Ez már jobban tetszik. Egyébként én - ha kevés az idõm - általában ez utóbbit szoktam használni. Ha ráérek és több idõm van vagy már egy alaposabb defragot szeretnék akkor jön az O&O.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

L7wy
Én is Norton AntiVírus Gaming Edition-t használok és tényleg jó nagyon .

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

slime001
Ez nem teszt volt. Kb annyira hiteles, mint ha én most itthon összedobnék egyet és a végén kihirdetném, hogy a Nod32 a lekjobb mer' az a legyorsabb!44

AVIRA - \"More than security.\"

Tehát csak a NIS szót akartad meglátni, hogy kötekeggyéé! Ejnye ejnye! <#ejnye1>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hát bizony szoknod kell az ÚJ nevet bizomány.
Az elõzõ hsz.-ben láttad mit karikáztam be?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
Amikor AVÍRÁT használam naon teccett a ZAVÍRÁBAN a piross esernyõ + a Luke FileWalker is tetszett. Szerintem is az AVÍRA igen jó program !!!
Doomista
faszom már hogy minden 2. hszben a norton vagy NIS szót látom.STOP.egykis pihenöt kérek,pls...STOP !
avagy versenyt akartak e ? slimevel ugy beavirázzuk a topigot,hogy a nortonnak nyoma sem marad !

Azért arra kíváncsi lettem volna, hogy a NIS 2009 van ezen a teszten a 360-as helyett akkor hogyan alakul a sorrend. Vélhetõleg nem merték betenni mert féltek (vagy sejthették elõre) az eredményt. Avira/ NIS valahol messze elõl és mögöttük kullogva a többi. Szerintem így lehet ez a teszt ilyen amilyen.

lck
Narxis
Lehet nem véletlen 1 év free...<#eplus2><#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
NAVGE is megjelel. 😊
Inkább a Norton Internet Security 2009 amit javasolnék. <#vigyor0><#vigyor2>

lck
Én még nem szántam rá magam - de lehet hogy akkor ki is hagyom.
Pedig 1 év free ...
<#eplus2><#nyes>
Hát nálam is ez volt a legfõbb akadály amiért nem használtam. Nálam a legtöbb idõ egy hét volt, de akkor már nagyon a türelmem határán túl voltam. Bekapcsolás után alig akart elindulni a Startlap meg a Firefox is.
Most a NIS 2009-el szinte szárnyakat kapott a gépem. <#vigyor0>

Nekem ilyen állatságok nem kerülnek fel a gépemre😄
Pianista
jah és elindított +ba 10 folyamatot.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
kipróbáltam a panda IS-t... 5 perc elég volt belõle... nekem közel 100! megát evett.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
Jóak vagyunk ^^ neked is.

nektek is<#pias>

kakaoskalacs
kellemes ünnepet 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
akkor kiralysag ^^ Kellemest ünnepe amugy

Narxis
Jaja. 😛 Amúgy kipróbáltam, hogy win reinstall után lefuttattam a Smart Defrag-ot és utána meg a PerfectDisk-et, és a PerfectDisk szerint nem volt szükség defragra. Szóval jól dolgozik. Legalábbis nekem ennyi bizonyíték elég.

Amúgy Avira egész jól mûködik és nem terheli a gépet, szóval eddig fain. Amióta netezek Nod-ot használtam, de lehet most már nem teszem vissza. Egyébként Nod után feltelepítve nem talált semmit, mondjuk én odafigyelek mit és honnan töltök le. Azt viszont észrevettem, hogy 5-10 perccel hamarabb végez Avira scan, szóval ez se rossz.

kakaoskalacs
ahha jolvan 😊 amugy ezt a Smart Defrag nevu cuccot kiprobaltam 😛 jofééle

Narxis
Jó a beépített kali. 😊

kakaoskalacs
Üd tudtok mondani egy jo kis virus , spyware irtot windows vistat használok , lehetoleg ne lassitsa a gépet.

PC Tools Internet Security 1 éves kulcs igénylése:Link.

Faterx
Szia!
Szuper ez az oldal, el is mentettem magamnak rögtön. <#vigyor0>
Köszi a linkjét. Ahogy elnézem Raymond fog még kiosztani ingyen az ünnepekre néhány "finomságot".<#vigyor0>

Szivesen.Egyébként a TrialPay egyfajta árukapcsolást jelent.Elõszõr veszel valamit és igyen kapod hozzá a másikat.
Javaslom Raymond oldalát a figyelmedbe.Mindig van nála valami ingyen,legális cucc.December 8-án éppen ez a Windows Care volt:Link.

Köszönöm szépen. Meg is tettem azonnal és mûxik. Örök hálám Neked. <#worship>

Tessék legális kulcs.Ezzel tudod a Free verziót a Pro-a frissíteni.
Account Name: raymond.cc
License Code: AF0B-AF0B-A0FF-6767

Igen. Visszakapok az e-mail címemre néhány linket de sehogyan sem jutok elõbbre. Ekkora LÁMA nem lehetek! <#falbav>
Ezt kaom a mélben.
Tudnátok bénaságomon segíteni?

Narxis

Doomista
nekem a pro jött le.

Valahogy nem jön be ez az ünnepi PRO verziós ajánlat. Ha le akarom tölteni a PRO-t akkor is a FREE jött le. Telepítettem és az bizony FREE lett megint. Van valakinek ötlete? Lehet, hogy mégsem ünnepi az ajánlat?
IOBit.com

Narxis
Aha.

Pianista
az ASC pro-ról van szó?? csak utólag kérdem😊

Pianista
már mikor találtam serialt hozzá😊

Narxis
Úgy tudom ünnepi ajánlat miatt ingyenes a Pro is. Amúgy én szereztem serialt.

De a PRO-ból még idõkorlátos próba verzió sincsen tudtommal. Hogyan lehet mégis letölteni?

Narxis
Kapott egy Software Updater-t a program, komolyan mondom egyre jobb és jobb. Kár, hogy beta verziókat ajánl fel.

Narxis
Bakker, pont akkor tölthettem le az oldalukról mielõtt felrakták az újat. Na de frissítettem, nem rossz.

v3.1.1

+ Improved Registry scan module

v3.1.0

* Supported Windows XP/Vista 64bit edition
* Added support for FireFox 3
* Fixed general bugs

lck
Van már 3.1.1 is.
Pianista: A pro alaposabb karbantartást végez, és érdemes valós idõben futtatni.
Van magyarított O&O is. Nálam fent van és nagyon szuper. Letöltheted innen.
És egy másik szintén nagyon jó, gyors és szépen töredezettség mentesít is. Ez a Piriform Defraggrel. A CCleaner gyártójától.