Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
hm te most télleg beakarod a symantec mellé rakni az avirát ? ha nem is én,de slime kinyijj.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hoppá ezt benéztem. Bocsi.
Most éppen azon küzdök, hogy hogyan integráljam egy logoba be a sajátomé mellé a tiedet is. Szépek lennének együtt. Csak az empatia és nagyra becsülésem jeléül természetesen.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
hát az legyen elég,hogy valszeg nekem van aláirásom,neki meg nincs 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem is felejteni kellene. Ezt kicsomagolni már több mint bátorság!!!
@Doomista és @slime001 gratulálok a logotokhoz. Remekbe sikerült. Tetszik. Csak egy baj van, hogy nem tudom mikor melyikõtök írja hsz.-t. Ikreknél is úgy van, hogy egyiknek a bal fülében van a kék és a jobban a piros fülbevaló a másiknak pedig a jobb fülében van a kék és a balban a piros fülbevaló és ebbõl meg lehet különböztetni Õket. De Titeket így nem.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hali Möbiusz!
Csak egy sejtés, de nincs a gépeden vagy nem tettél fel az utóbbi napokban olyan segédprogramot ami figyeli és szabályozza a CPU használatot? Esetleg túl szigorúan és ezért van az a jelenség Nálad?

Doomista
valszeg én is csak azt tudom irni mint slime...50+% szerintem nem játék már :o hagyd...

slime001
Itt most nem egy vírusirtóról van szó! -_-
51%-os aránynál én már nem szórakoznék. Szedd le másik forrásból ugyanezt és teszteld le. Mindenesetre én nem tenném fel a gépemre. Vagy küldd el elemzésre a Kaspersky-nek.

AVIRA - \"More than security.\"

De a Kaspersky nem eszlelt semmit, lehet, hogy a KIS 2009 a tobbi virusolo virusnak latja, de nem az.
Ilyen problema szokott lenni, hogy egyik virusolo a masikat virusnak latja.
dragon11

Ki merjem csomagolni? Kaspersky Internet Security 2009-em van..😊

csak mert fontos lenne, de nem szeretnék vírust/keylogot bekapni.( rar-ozott fájl, nem csomagoltam még ki, így ha keylog is van benne, nem tud menni..)

link.. virustotal..

Thx.

Am bot ecsrohoz, az Fbot..^^ haver használja, semmi baja.. doom, Te lehet tod.. a botokat vírusnak nézik :S de kaspersky meg ezek nem reagálnak rá.

köszi a helpet.

Mindenkinek sok locsolkodót XDD

Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!
Vigyazat a tamadasokra!
Doomista

slime001
Boldog Hanukát!

Doomista
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :] <#ravasz1><#vigyor>

slime001
"1. Keresd a gyermekbarát, biztonságos weboldalakat, ahonnan nem mutatnak linkek felnõtteknek szóló oldalakra. " <#rinya>

9. Használj naprakész víruskeresõ programot, és kémprogram-elhárító eljárásokat, levélszemét- és csalilevél-ellenes eljárásokat!
http://www.microsoft.com/hun/protect/computer/viruses/xp.mspx
lekjobb vírusirtó!!44

slime001
"3. Ismeretleneknek ne válaszolj se chaten, se e-mailen!"
Sziasztok!<#wave>

Sziasztok!
Érdekes jelenség lett a gépemen. Tegnap elõtt volt elõször. Ha lefuttatom az A-Squared vizsgálatot akkor utána nem tudom megnyitni a Firefoxot (már közben sem) csak egy újraindítás után. De ha elindítom az O&O Defragot akkor ugyan ez a helyzet. FF nem nyílik meg a defrag közben és utána sem csak egy újraindítást követõen. Elõtte tudtam ezek mellett párhuzamosan használni a FF-t és nem volt ilyen gond sosem.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet ez?
Köszi elõre is.

L7wy
Oktass tesó oktassss 😛
LOL, ezt ne nekünk mutasd, hanem azoknak akiknek közük nincs az egészhez. 😛 😄 XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

R3TR0
THX!!!

EZ a (köhög) sötét forrásu Norton AV Gaming Eidtion ezzel a kis trükkel mgjátszva naon faxa lett.

Sttem kurva jo kis progi lett ez.

Doomista
TÉK

Doomista
én fogok tékelni

Doomista
most ték fog jönni

FZoleee
hopsz, bocsi 😄
slime001

Pianista
én moment "Norton Antivrus Gaming Edition" -t használok és TELJESEN megvagyok vele ELÉGEDVE<#crazya>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
ezmi :.:,m,-??

FZoleee
mi az? 😄
Doomista
fdfadfafdbbbdf

FZoleee
Nekem csak a tûzfal kéne, nem Internet Security 😊 Köszi a választ, akkor sztem kipróbálom 😊
Doomista
hja

L7wy
Akkor inkább KIS, nem Zonealarm IS

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
szerintem nagyon jo tûzfala van,az ajánélott.az antivirus részlege kaspersky,szoval azis pro.

FZoleee
Hali!

Nem találtam tûzfalas topikot, ezért kénytelen leszek ide jönni 😄 A ZoneAlarm tûzfal milyen, szerintetek megéri felrakni?

Köszi a választ elõre is 😊
Narxis
lol, mondjuk én nem próbáltam a pandát, talán 2-3 éve volt, hogy kipróbáltam, de nagyon nem tetszett, arra emlékszem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

R3TR0
Eset Smart security milyen?

Mobiltelefon tulajdonosk reszkessetek. <#eplus2><#nyes><#eplus2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Esetleg itt érdeklõdj.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
sajno nem vagyok vip igy nem tudom szerkeszteni :s

lck
1 space-t kihagytál 😊)
Doomista
gyors vagy e ? :o

Doomista
mindig 90nap van hátra

lck
mindig 90 nap van hátra
R3TR0
Amugy ez a trila reset ugye most felrakom a 15 napost azt át convertelem 90 re de utána mjad mikor lejár mivan? melyiket kell utána?

Doomista
akkor online...

R3TR0
Pesten lakok de ilyen saturn medi stb nincs csak a sima

Doomista
warez verzio rendesen megy
onlinen tuti megtudod venni,azt nemtudom hol laksz,mert van város ahol itt lehet van város ahol ott lehet megvenni,szal pasz.

R3TR0
Csak online uton lehet mgvenni??

Ez a warez verzio rendesen megy?

Doomista

Doomista
megakarod venni ? nem akarod inkább lewarezolni ?
letöltés
password rar:www.waz-warez.org