Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
A NIS 2009-nek létezik még 90 napos próbaverziója? Kipróbálnám.
Valaki aki érti is felhomályosítana engem?
Több fórumból összegezve a kérdésem és legtöbbször azzal az egy antivírussal van mindig ez.
Hogy is van az, hogy ha van egy telepített és hatékonynak mondott antivírus a gépemen(NOD32) és mégiscsak benyalok dolgokat amiket az a vírusirtó aztán vagy észre vesz vagy nem a kereséskor, de az esetek többségében nem is tud mit kezdeni velük ha meg is találta véletlenül. Mondjuk ha már felsétált a gépemre akkor eleve nem is ismerte fel és nem is fogja megtalálni, hacsak egy késõbbi szignatura frissítés után nem. Jönnek a pót megoldások mert le kellen szedni azt kártevõt valahogyan. És akik szinte mindig sikeresek, mint például a KAV vagy Avira és ezek leszedik elsõre a fertõzést amivel a "barátunk" elég sokszor nem boldogul. Nos tehát akkor hogyan is van ez kérem szépen? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Tiszta tükörjég mindenütt. A járdák az utak, minden. Most kellene látni <#wave>#wave>@Doomista <#integet2>#integet2> barátunkat amint enyhe >> <#pias>#pias> << alkoholos befolyásoltság közepette hogyan küzdene ezzel a problémával ezen jeges felületen? (csúszna-mászna, esne-kelne)<#eplus2>#eplus2>
Biztos megkapná a pontozóktól a amaximálisan adható 5 pontot. <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Szerintem a Kaspersky-t egyik sem veri le, legföljebb megközelíti.
Én ha sorrendet kellene állítanom és a felhasználói tapasztalatok visszjelzéseit nézem, akkor elsõ helyre a KIS-t, utána az Avira SS-t, és most már harmadikként a NIS 2009-et javasolom. Ebbõl a háromból válassz.
Nodról nem mondok semmit, olyan amilyen. Én is használtam egy ideig és addig nincs is vele gond amíg be nem nyal valamit, amit (teszt gyõztes ellenére) többször elkövet mint szabadna. Csak bele kell olvasni a különbözõ fórumok nodos topikjaiba és láthatod. Aztán már leszedni nem tudja és jön a segítség a három másik általam említett program részérõl.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.virusbtn.com/news/2008/09_02
ezt nézd inkább.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
A nem kérdezettek közül pedig vagy az AVIRA Security Suite vagy a NIS 2009. Minden többi felejtõs.
Melyik nem húzza a gépet annyira és biztonságos? Eddig a NOD volt fennt elvileg nem is volt vele gondom, csak lassan töltött be! Szeretnék valami mást is kipróbálni! Várom a véleményeket!
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
s jól leis fejeltem a padlót...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ott nem szedek össze vírust, csak szeretnéd <#pias>#pias>
Köszi a minõsítést, de én a kocsmában összeszedhetõ "vírusra" gondoltam és nem a számítógépes szakira! <#vigyor0>#vigyor0><#nevetes1>#nevetes1><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
remélem nem rakja teli virussal az illetõ 😄
bár khm...avira rajta...az megfogja amugy is 😛
Már azt hittem, hogy ki lettél tiltva.
(<#worship>#worship><#eplus2>#eplus2>)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
wincsesztert elkellet vitetnem egy szakemberhez, így pár napig nem leszek gépnél...most csak cnc programozás óráról írok :\ 😞 =(
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 10:39:23, on 2009.01.13.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe
C:\Program Files\VDOTool\TBPanel.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Nero BackItUp 4\NBService.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneService.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\System Update\UpdateCenterService.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe
C:\Program Files\Malwarebytes' Anti-Malware\mbam.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.hackthat.net/hu/overview/index.hack?dailystartpage=93419
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
F2 - REG:system.ini: Shell=Explorer.exe C:\WINDOWS\csrss.exe
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKCU\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run:
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run:
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run:
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {20A60F0D-9AFA-4515-A0FD-83BD84642501} (Checkers Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/msgrchkr.cab56986.cab
O16 - DPF: {C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MessengerStatsPAClient.cab56907.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 4.0 - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Nero BackItUp 4\NBService.exe
O23 - Service: Performance Service (nTuneService) - NVIDIA - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\nTune\nTuneService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
O23 - Service: Update Center Service (UpdateCenterService) - NVIDIA - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\System Update\UpdateCenterService.exe
--
End of file - 5276 bytes
Valaki nem tudna adni egy kulcsot malwarebytes' ra? Valósidejû védelemre kéne, azon is csak egy napra, megbíztak egy teszteléssel :S
Tudtok valamit @Doomista barátunkról? Immár 28 órája nem írt be ide.
Szótlansági fogadalmat tett volna (ez nem valószínû) vagy (csak nem?) kitiltották volna? <#eplus2>#eplus2>
Egyébként dolgozik a másik "fûrész" is minden számítógép bekapcsoláskor.