Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
<#help><#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Te meg így olvasatlananul is halotty vagy egy hétig!!!<#hehe><#nyes><#alien>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Ezek szerint most a "Bé" terv van érvényben Nálad? <#pias> -- <#nyes><#vigyor>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis

Doomista
ma nem tuttam bemenni,tegnap sem 😄 talán holnap sem 😄 ugy hogy pihizek 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem ma csak délután kell bemennem besegíteni. Elvileg szabadnapos lennék de az iõjárás átírta a munkaidõ beosztást.
De ne beszélj mellé, mert Téged is figyellek. <#eplus2>

Doomista
dolgozol mint a fûrész ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Te is képben vagy. <#ejnye1><#wink>

Doomista
<#ravasz1><#ravasz1><#gonosz2>

A NIS-t szem szeretném ha valaki "kóstolgatná" itt. Van még néhány másik amivel és amit lehet bírálni! Huhh! De mérges lettem! <#boxer>

Doomista
<#integet2><#wave>

<#wave><#integet2> Helló!
Ezt ne nekem mond. #11353

Doomista
nekem ugyan ne bizonygasson senki semmit az avirával kapcs...

NIS 2009 <#vigyor0>for ever and a day. <#vigyor2><#circling><#kacsint>

Nem biztos, hogy az Avira ugyis leszedi, sot eloszor kell detektalnia!!!
Ezt ne nekem bizonygasd hanem @Doomistának. Én nem használok Avirát és õszintén szólva különösebben nem is tud édekelni. Ha már van nála jobb akkor inkább azt használom. <#nevetes1> Sajnos én már csak ilyen maximalista vagyok. <#nyes>

Persze a detektalasi kepessege 99.9% becsulheto a Nortonhoz, Avasthoz kepest. Kasperskyvel ahogy latom olyan egy szinten vannak
Ez így nem helyes mert ha Nortonhoz vagy az Avast!-hoz képest (ahogyan írod) 99,9% -os az Avira, akkor a másik kettõ 100%-os kell legyen hiszen ahhoz lett viszonyítva! Igaz?
Inkább a Kaspersky, a Norton és az Avira nagyon is egyformák. Mindhárom egy tized százalékos hibahatáron belül van. A többi már 1-2-3 hibaszázalékos. Mecsoda különbség!!!

Nem biztos, hogy az Avira ugyis leszedi, sot eloszor kell detektalnia!!!
Persze a detektalasi kepessege 99.9% becsulheto a Nortonhoz, Avasthoz kepest. Kasperskyvel ahogy latom olyan egy szinten vannak.
Azok a virusolok, amelyeket internet kapcsolat nelkul is lehet frisitteni (tehat pl. internetrol letoltod a frisitesi adatbazist es felteszed arra a gepre, ahol nincs internet), pl. AVG, Norton, Avast, stb., ezek nagyon jok sokszor, mert ha bekerul valami a gepbe es lestoppolja az internetet, akkor ha nem tudod frissiteni, akkor csakis mas virusolo segithet csak vagy egyszeru scannelo antivirus, amely kesz adatbazissal rendelkezik.

Tehat © etele34 baratom, azert ajanlottam a Malwarebytes' Anti-Malware, mert amikor letoltod kesz frissitett adatbazissal rendelkezik, viszont a KAV szeintem egyszer kell frissitse az adatbazisat es ha nem megy az internet, akkor annyi.
Doomista
avira befigyelt a tálcán...úgy hogy non virus háháháhá

Doomista
helyes, ez a beszéd <#eljen>

És mennyi vírust rakott fel a vinyódra a "szaki"? <#eplus2>
Jah majd elfelejtettem, persze azt az avira úgy is leszedi. <#vigyor0>

Just B
Köszke... Akkor most ingyenesen beszerzem a fizetõs ASS-t 😄

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Doomista
jó kedvem van 😛
úgy volt hogy hétvégére tudok gép elé ülni...de már ma megtehetem háhá !
höhö !

Lehet, hogy csak rosszul aludt. Nem volt már hely a CNC vizszintes ágyas gépen így be kellett érnie a ferdeágyassal. Azon meg nem lehet kényelmesen aludni, így biztos ezért van rosz kedve. <#eplus2><#vigyor><#nyes><#hehe>

Latom © Doomista gephez kerult, de mar harcol is a "kinszulottek ellen".
<#gun><#violent>
Az Avira-val nem lehet semmi gond, itt valami tévedésben lehetsz. <#eplus2><#nyes>
A többi stimmel.

<#integet2><#vigyor2><#wave><#nevetes1><#integet2>

Jó a Malwarebytes' is de biztosabb a KAV-al letakarítani. Természetesen mind ezt szigorúan a Rendszer-visszaállítás kikapcsolása mellett.
Az ESS-t vagy tesókáját a NOD-ot ilyenkor felejtsd el.

Doomista
jó védelmet nyújt...de jobban járnál ha a fizetõs lenne meg...és abból is inkább a security suite...és úgy tényleg rohadt jó védelmed lenne !
vagy ha nem a security suite,akkor is inkább a fizetõs antivirusa...

Doomista
végre gépnél <#integet2><#wave><#gun><#boxer>

Letoltod a Malwarebytes' Anti-Malware
innenfeltelepited, mert annak a legfrissebb definicioi vannak.
Szerintem le kellene szedje.
Just B
Sziasztok!
Én az Avira ingyenes verzióját használom. Azt szeretném kérdezni hogy ez a progi megfelelõ védelmet nyújt?
Köszi a válaszokat elõre is.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

erieskrisz
Sziasztok volna 1 kis gondom ill nem nekem hanem egyik ismerösömnek benyelt valami virust Sytem securty néven csinált magának parancsikont az asztalon és ha leakartok tölteni a netröl 1 virusirtot egyböl levág a netröl mondom magamban hoopppppáááá.<#idiota> hazaszaladtam kiirtam 1 CD re Eset Smart Securty átvittem fel telepitem a gépre fel is megy csak éppen azt irja a progi hogy nem szükséges frissiteni és nem is frissiti magát valakinek valami ötlet <#confused><#falbav>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

jah de ha sikerul is megcsinalni valahogy akkor se megy 100%-osan jol az ati kartya...:S bar ha nem jaccol nem is annyira kell😊

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

L7wy
Be kell tudni állítani...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Nekem az van, nemá. 😄

En probaltam Linuxot hasznalni , de ati video kartyam van, akinek az van ne is probalja 😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Narxis
Semmi baj nincs egyikkel, se ha normálisan neteztek. Ha meg nem akkor mindegyikkel lehet szopni mint a torkosborz. De a legbiztosabb az ha Linuxon neteztek és nem emuláltok semmilyen Win-es alkalmazást. 😊

Kaspersky vírusokal kapcsolatos kérdések:link.Ugyan ez Avast változatban:Link.

Igen léteznek ilyen városi legendák,hogy a legtöbb fertõzést nálunk a piacvezetõ(43%)Eset vírusírtója mellett lehet összeszedni.Bár gondolom a más országokban elterjedt más,egyébb védelmi programoknál hasonló lehet az arány.Csak mivel nálunk kevésbé elterjedtek,ha hibáznak is akkor alig marad nyoma a fórumok hozzászólásai között.Itt van példának mindjárt az Avira support forum:Link.Bitdefender support fórum:Link.Gondolom ezek a szekciók létre sem jöhetnének,ha ez a két program is elõírásszerûen minden kártevõt be tudott volna azonosítani.

Narxis
lol

Narxis
Kipróbáltad? Pedig elvileg eredetid van.<#eplus2>

A ferde ágyasról biztosan leesne. <#eplus2>

Nem mûködtek!

Szerinted? A futárköltség kiszállítással együtt is csupán 7506 HUF volt. Meguntam a le/fel rakosgatást, nameg Nortonhoz nem találtam semmit akkor. Utána már igen és állítólag mûxik a trial reset de így egy évig nyugalom van és nem kell figyelgetnem, hogy most visszaáll-eé a 15 napokra vagy nem? Én legalább erre költöm a pízemet. Van aki meg erre >> <#pias> fõleg, hogy most nincs gépe sem néhány napig. <#hehe>
Legfeljebb majd beágyaz magának a CNC vizszintes ágyas-ban. <#eplus2>

Narxis
Ha visszaolvasol max. 1-2 oldalt találsz kulcsokat amiket kipróbálhatsz.

Narxis
Pénzt adtál érte?<#wow1>

Tedd fel a 15 naposat és meglátod addig is.
Ha pedig venni akarsz, amit bátran merek ajánlani a másfél hónapos használat után akkor itt vagy itt rendelhetsz. Én az elsõ címrõl vettem meg magamnak.

Thx a válaszokat.

Egyelõre nem hozzáférhetõ. Innen lehetett letölteni egyszer november elején majd december elején újból, de most zárva az ablak. Figyelni kell minden nap hátha megint hozzá férhetõvé teszik. Én minden nap rákattintok és azonnal jelzem ha nyitva lesz.