41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#38791 vlki +nézné nekem, hogy az elitepvpers oldalán valóban vlmi !FRAME van, vagy csak FAKE alert a noob-ESETtől ? -
#38790 Bocs 5.8 nem 5.9 -
#38789 Avast vagy Avira a biztosan nem vírusos jó őreg crack-jeimnél több hamis pozitívat hoz mint Comodo.
Egyébként ha jól látom ez 5.3 ami majdnem egy éve volt.
5.9 tökéletesen szűri amit kell. Csak tudni kell azt hogy mi mire van beállítva, és az mire jó benne. -
#38788 Igen, olvastam pár napja, hogy kiszivárgott és írta egy Comodo user, hogy 90% körüli a felismerése, de hogy ez miatt nincs szégyenkeznivalója. :D
Mondjuk szerintem se de az az 513 FP brutális. Ha jól emlékszem már a 15 is soknak számít vagy közepesnek. Asszem a 10 alatti a kevés.
Ebből látszik, hogy a Comodo mindent beáldoz a védelem érdekében. Akinek ez jó egészségére, de én azért nem vagyok ennyire paranoiás. Defense+, autosandbox, cloud viselkedéselemző, agresszív heurisztika. Elhiszem, hogy ez brutál erős védelem, de mi lesz legközelebb? Adnak mellé egy páncélszekrényt amibe betehetjük a gépünket? Kezd már eldurvulni a paranoia egyeseknél. -
Evil Varlok #38787 Nem fake, ennyit ért el, csak nem jelent meg. -
#38786 Gondolom fake, és undorító. -
#38785 LOL
-
Madmano #38784 Hát nekem a KIS2011 full stealth volt és nem volt vele semmi gondom.Ezért is csodálkoztam,mikor ugyanolyan tűzfalbeállításokkal most ezt az eredményt kaptam. -
#38783 Üdv. Semmi, az, hogy látható az még nem baj, pl. torrentezés miatt sem érdemes a full stealth, illetve bizonyos multis játékok is problémázhatnak miatta. Meg lehet csinálni KIS2012-ben is, hogy full stealth legyen, de én csak problémákról olvastam róla. -
Madmano #38782 Üdv.Van egy olyan gondom a KIS2012-vel,hogy megcsináltam a PC Flank oldalán a quick test-et és azt írja,hogy bizonyos portok láthatóak a tűzfalamon.Valami 4-5.A többi láthatatlan.Mi a bánat lehet a baja? -
finizlik #38781 UnThreat Antivirus ról illetvet Internet Security-ről mik a vélemények?
Antivirust VIPRE motor hajtja -
Ironman2 #38780 kösz -
#38779 Igen, az jó. -
biglion #38778 Köszönöm Mindegyikőtöknek a hozzászólást.Akkor az avira internet security 2012 (firewall nélkül) és comodo firewall lesz.Gondolom ez azért jó párosítás. -
#38777 - közepes hatékonyság
- gépterhelés nem a legjobb
- a régi hírnevéből él. -
Köszi. -
kl24h #38775 Vagy Norton Internet Security 2012. -
kl24h #38774 Hogy jobb védelmet nyújtson, akkor inkább egy McAfee Internet Security 2012 vagy McAfee Total Protection 2012 (és ez nemcsak McAfee-re vonatkozik). Mint gépigény elég szépen dolgoztatja a gépet viszont mint védelem, vannak jobbak is, mint Norton Internet Security 2012, Kaspersky Internet Security 2012. -
#38773 Avast -
kl24h #38772 ...de mikor le akarod tölteni a próbaverziót, akkor úgyis az angol oldalt dobja be... - ezt írtam, én csak azért javasoltam a proxyt az illetőnek, hogy látszódjon szebben. -
biglion #38771 kicsit bővebben tudnád? -
Zune #38770 ááá közben megtaláltam!Ahogy irtad ott van az!:)Csak szét kellett volna néznem! -
#38769 Nincs mit. Amúgy a "letöltés próbakulcs nélkül" résznél van, ott is eldugva, hogy "angol nyelvű verzió letöltése". Azok a linkek a hivatalos GFI szerverekre mutatnak, ahol mindig a legújabb van. -
Zune #38768 Köszi!A proxyval a következő volt.Bejött az amerikai oldal.Mondjuk nem tudom miért de csak a download opcio müködött rajta.Rányomta majd kért egy valós email cimet amire elküldi a letőltési oldalt,rányomtam de akkor is a magyar oldal jött be.Amit te belinkeltél IDM-el letőltöttem.Egyébként akárhogy is kerestem a magyar oldalon én nem találtam VIS 2012.őt.Na mind egy megoldodott.Most a másik oprendszeremen ki is probálom.
Mégegyszer köszi! -
KaBuTo666 #38767 Költői kérdések voltak...:D
-
#38766 Nem tenném fel. -
biglion #38765 Sziasztok!
McAfee Antivirus Plus 6 hónap ingyen,megéri érdemes belefogni?
Tudom, volt egyszer egy "magic lantern" dolog,de én úgy emlékszem azt a Norton-nal hozták összefüggésbe. -
#38764 Hogyne.. adott egy friss Linuxos gép, amin se USB port, telepítés után kiszeded az optikai meghajtót, internet nuku, floppy sem. Ráteszel egy linuxos nod32-t, kész a tuti vírusmentes gép, amin nem fogsz vírust találni nevör. -
Ironman2 #38763 Én most a kettő közül kérdeztem -
KaBuTo666 #38762 Van olyan, hogy legjobb vírusirtó ??
Azaz 100%-os védelmet ad? -
Ironman2 #38761 Munkahelyen tegnap vitatkoztam melyik a legjobb vírusírtó? AVAST vagy AVG,én az avastot mondtam...szerintetek? -
Hello.
Anyukám gépére kellene valami olyan vírusirtó program, amihez nem kell hozzányúlni, feltelepítem és elmegy magának "örökre"... :D
Még annyi lenne a kikötés, hogy a tűzfalat könnyen ki- és betudjam kapcsolni.
Köszi előre is. :) -
#38759 kösz, megpróbálom -
#38758 ITT talán tudnak segíteni. -
#38757 Help!
Egyik napról a másikra meghülyült a gépem. Vagyis valahonnan beszedett valami malware -t (vagy malwareket). Hogy honnan azt nem tudom.
Win7 és comodo internet security -m van. Elég gyakran riszt a comodo, hogy kártevőt érzékelt. Sokszor trojware.win32.patched.hn -t érzékel, sokszor pedig ilyeneket: malware@91dtytaa3obj, malware@3v6zxgi6cftzq, malware@2whz6e32y7drc
további tünet, hogy firefox -ban, ha egy google által kiadott találtra nyomok, akkor nem az adott oldalt tölti be, hanem látszólag át akar irányítani máshova... kozanekozasearchsystem.com ill. hfadhfs.osa.pl amit nem is enged megnyitni az ff, mert "bejelentett támadó webhely"
nem tudok guglizni sem semmit, help pls... le akarom pucolni ezt a sok szart a gépemről :) -
kesztif1234 #38756 üdv mindenkinek!
Teljes védelmet biztosító szoftvert,szoftvereket keresek. Ingyen letölthető, használható. Tűzfal, vírusirtó, spyware irtó, plusz egyéb hasznos program pl. malwarebytes, ccleaner, hitmanpro vagy regisry tisztító:éremes e ezeket használni? Ki mit használ?
(8GB RAM, 4mags proci) -
#38755 Felesleges proxyzni, a magyar oldalról is letölthető az angol, 2012-es -
Zune #38754 köszi az infót!Ki is probálom majd holnap!! -
kl24h #38753 Nincs, de mikor le akarod tölteni a próbaverziót, akkor úgyis az angol oldalt dobja be. Ha meg így nem tetszik, akkor böngéssz proxy szerveren és ekkor csak angol oldal van, ahol szépen lehet látni a Vipre Internet Security 2012. -
Zune #38752 Már fel is raktam a Premiumot.Igen,már láttam a neten.nagyon hasonlo mint a premium.Jó lenne frissiteni rá de sajna mindig csak a magyar oldalt dobja be a keresőbe.Ott pedig nincs még ilyen.talán ez felkinálja majd.