41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• dragon11
    vlki +nézné nekem, hogy az elitepvpers oldalán valóban vlmi !FRAME van, vagy csak FAKE alert a noob-ESETtől ?
  • lck
    Bocs 5.8 nem 5.9
  • lck
    Avast vagy Avira a biztosan nem vírusos jó őreg crack-jeimnél több hamis pozitívat hoz mint Comodo.
    Egyébként ha jól látom ez 5.3 ami majdnem egy éve volt.
    5.9 tökéletesen szűri amit kell. Csak tudni kell azt hogy mi mire van beállítva, és az mire jó benne.
  • Narxis
    Igen, olvastam pár napja, hogy kiszivárgott és írta egy Comodo user, hogy 90% körüli a felismerése, de hogy ez miatt nincs szégyenkeznivalója. :D

Mondjuk szerintem se de az az 513 FP brutális. Ha jól emlékszem már a 15 is soknak számít vagy közepesnek. Asszem a 10 alatti a kevés.

Ebből látszik, hogy a Comodo mindent beáldoz a védelem érdekében. Akinek ez jó egészségére, de én azért nem vagyok ennyire paranoiás. Defense+, autosandbox, cloud viselkedéselemző, agresszív heurisztika. Elhiszem, hogy ez brutál erős védelem, de mi lesz legközelebb? Adnak mellé egy páncélszekrényt amibe betehetjük a gépünket? Kezd már eldurvulni a paranoia egyeseknél.
  • Evil Varlok
    Nem fake, ennyit ért el, csak nem jelent meg.
  • L7wy
    Gondolom fake, és undorító.
  • Narxis
    LOL

• Madmano
    Hát nekem a KIS2011 full stealth volt és nem volt vele semmi gondom.Ezért is csodálkoztam,mikor ugyanolyan tűzfalbeállításokkal most ezt az eredményt kaptam.
  • Narxis
    Üdv. Semmi, az, hogy látható az még nem baj, pl. torrentezés miatt sem érdemes a full stealth, illetve bizonyos multis játékok is problémázhatnak miatta. Meg lehet csinálni KIS2012-ben is, hogy full stealth legyen, de én csak problémákról olvastam róla.
  • Madmano
    Üdv.Van egy olyan gondom a KIS2012-vel,hogy megcsináltam a PC Flank oldalán a quick test-et és azt írja,hogy bizonyos portok láthatóak a tűzfalamon.Valami 4-5.A többi láthatatlan.Mi a bánat lehet a baja?
  • finizlik
    UnThreat Antivirus ról illetvet Internet Security-ről mik a vélemények?

Antivirust VIPRE motor hajtja
  • Ironman2
    kösz
  • lck
    Igen, az jó.
  • biglion
    Köszönöm Mindegyikőtöknek a hozzászólást.Akkor az avira internet security 2012 (firewall nélkül) és comodo firewall lesz.Gondolom ez azért jó párosítás.
  • lck
    - közepes hatékonyság
    - gépterhelés nem a legjobb
    - a régi hírnevéből él.
  • Japep

Köszi.
  • kl24h
    Vagy Norton Internet Security 2012.
  • kl24h
    Hogy jobb védelmet nyújtson, akkor inkább egy McAfee Internet Security 2012 vagy McAfee Total Protection 2012 (és ez nemcsak McAfee-re vonatkozik). Mint gépigény elég szépen dolgoztatja a gépet viszont mint védelem, vannak jobbak is, mint Norton Internet Security 2012, Kaspersky Internet Security 2012.
  • Narxis
    Avast
  • kl24h
    ...de mikor le akarod tölteni a próbaverziót, akkor úgyis az angol oldalt dobja be... - ezt írtam, én csak azért javasoltam a proxyt az illetőnek, hogy látszódjon szebben.
  • biglion
    kicsit bővebben tudnád?
  • Zune
    ááá közben megtaláltam!Ahogy irtad ott van az!:)Csak szét kellett volna néznem!
  • Pano
    Nincs mit. Amúgy a "letöltés próbakulcs nélkül" résznél van, ott is eldugva, hogy "angol nyelvű verzió letöltése". Azok a linkek a hivatalos GFI szerverekre mutatnak, ahol mindig a legújabb van.
  • Zune
    Köszi!A proxyval a következő volt.Bejött az amerikai oldal.Mondjuk nem tudom miért de csak a download opcio müködött rajta.Rányomta majd kért egy valós email cimet amire elküldi a letőltési oldalt,rányomtam de akkor is a magyar oldal jött be.Amit te belinkeltél IDM-el letőltöttem.Egyébként akárhogy is kerestem a magyar oldalon én nem találtam VIS 2012.őt.Na mind egy megoldodott.Most a másik oprendszeremen ki is probálom.
    Mégegyszer köszi!
  • KaBuTo666
    Költői kérdések voltak...:D
  • lck
    Nem tenném fel.
  • biglion
    Sziasztok!
    McAfee Antivirus Plus 6 hónap ingyen,megéri érdemes belefogni?
    Tudom, volt egyszer egy "magic lantern" dolog,de én úgy emlékszem azt a Norton-nal hozták összefüggésbe.
  • Pano
    Hogyne.. adott egy friss Linuxos gép, amin se USB port, telepítés után kiszeded az optikai meghajtót, internet nuku, floppy sem. Ráteszel egy linuxos nod32-t, kész a tuti vírusmentes gép, amin nem fogsz vírust találni nevör.
  • Ironman2
    Én most a kettő közül kérdeztem
  • KaBuTo666
    Van olyan, hogy legjobb vírusirtó ??
    Azaz 100%-os védelmet ad?
  • Ironman2
    Munkahelyen tegnap vitatkoztam melyik a legjobb vírusírtó? AVAST vagy AVG,én az avastot mondtam...szerintetek?
  • Japep

Hello.
    Anyukám gépére kellene valami olyan vírusirtó program, amihez nem kell hozzányúlni, feltelepítem és elmegy magának "örökre"... :D
    Még annyi lenne a kikötés, hogy a tűzfalat könnyen ki- és betudjam kapcsolni.

Köszi előre is. :)
  • precision
    kösz, megpróbálom
  • Narxis
    ITT talán tudnak segíteni.
  • precision
    Help!

Egyik napról a másikra meghülyült a gépem. Vagyis valahonnan beszedett valami malware -t (vagy malwareket). Hogy honnan azt nem tudom.

Win7 és comodo internet security -m van. Elég gyakran riszt a comodo, hogy kártevőt érzékelt. Sokszor trojware.win32.patched.hn -t érzékel, sokszor pedig ilyeneket: malware@91dtytaa3obj, malware@3v6zxgi6cftzq, malware@2whz6e32y7drc

további tünet, hogy firefox -ban, ha egy google által kiadott találtra nyomok, akkor nem az adott oldalt tölti be, hanem látszólag át akar irányítani máshova... kozanekozasearchsystem.com ill. hfadhfs.osa.pl amit nem is enged megnyitni az ff, mert "bejelentett támadó webhely"

nem tudok guglizni sem semmit, help pls... le akarom pucolni ezt a sok szart a gépemről :)
  • kesztif1234
    üdv mindenkinek!
    Teljes védelmet biztosító szoftvert,szoftvereket keresek. Ingyen letölthető, használható. Tűzfal, vírusirtó, spyware irtó, plusz egyéb hasznos program pl. malwarebytes, ccleaner, hitmanpro vagy regisry tisztító:éremes e ezeket használni? Ki mit használ?
    (8GB RAM, 4mags proci)
  • Pano
    Felesleges proxyzni, a magyar oldalról is letölthető az angol, 2012-es
  • Zune
    köszi az infót!Ki is probálom majd holnap!!
  • kl24h
    Nincs, de mikor le akarod tölteni a próbaverziót, akkor úgyis az angol oldalt dobja be. Ha meg így nem tetszik, akkor böngéssz proxy szerveren és ekkor csak angol oldal van, ahol szépen lehet látni a Vipre Internet Security 2012.
  • Zune
    Már fel is raktam a Premiumot.Igen,már láttam a neten.nagyon hasonlo mint a premium.Jó lenne frissiteni rá de sajna mindig csak a magyar oldalt dobja be a keresőbe.Ott pedig nincs még ilyen.talán ez felkinálja majd.