Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Androidos okostelefonra melyik védelmet ajánljátok?
F-secure? Kaspersky? Avg? Egyéb?

Wreck86
Köszi!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

gergely1991
Program nélkül nem hiszem, de a tûzfal segíthet ennek kiküszöbölésében.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Wreck86
Sziasztok!
Szeretnék egy portot tiltani, ki és befele menõ forgalmát.
Van rá lehetõség software nélkül?
Köszi!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Az volt az igazi kihívás,hogyan készítsek Lockolt windows mellett képernyõmentést.

gergely1991
😄DDDD
Azóta sikerült helyreállítanod?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

De hát még screencastot még nem is csináltam.

Én nem így képzelem el a szombatot és a vasárnapot.
Pár üveg sör, kellemes békés cselekedetek a windowsban. Ez a normális hétvége.
Neem.Ma már másodjára zároltam a windowst.Pedig most nem kapcsoltam ki semmit:Kép.
VirusTotal:Link.

Pano
😄DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Neeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jó, hogy mondod. Szedem le a NOD-ot is, csak baj van vele.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Szerintem az ott alul a google keresõ. 😄
Narxis
Ezek az emberek meglátták, hogy a Trend Micro "védi" a gépüket... 😄

He-he.Kikapcsoltam a potenciálisan veszélyes weboldalak tiltását és a letöltött állományokat futtattam.A végeredmény,"ellopták" a Stímes bejelentkezési adataimat és zároltam végérvényesen a windowst:Kép.

Pano
Legyél kicsit bõvebb pls, milyen a cucc?😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Ez csak egy fájl, ebbõl nem lehet következtetni semmire se. :p

Narxis
Webfiltere tényleg jó, de csak az... 😄

Jakuza001
Huzd szet az adatlapot es mutasd a tobbit is. 😄

Jakuza001
Vagy azon, hogy web threats volt ebbol a 324 ? Fogadom a sutiket vagy popup reklamokat blokkolta es most ettol kell elajulni. 😄

Egyébként skinezhetõ és nem csak kamu 64 bites program:Kép.

Narxis
OMG nem is tudom melyiken lepõdjek meg, a Rihannás GUI-n vagy a 337 megállított fertõzésen. 😄DD

lol
Narxis
lol

Jakuza001
Minek az az F-Secure ? Igazi ferfinak nem kell virusirto. 😄

Nem nagyon nézegettem, mert bepörögtem egy kicsit. Az biztos, hogy semmit nem változtattam a beállításokon, a feltelepítés óta hibátlanul mûködött.
No mindegy most már múlt idõ, nekem az F-secure felejtõs lett.
Kösz a reagálásokat.

gergely1991
Elõfordul hogy rosszul írtad,velem is megesik😊
Persze az is elõfordul hogy valami miatt gátolja az internetet(ráadásul alapbeállításokkal😄). Én is így jártam az AVG-vel(nem volt nagy türelmem hozzá). 😊
És a IM-es,Voip-os szolgáltatásokat is blokkolta?A tûzfal beállításoknál nem volt beállítva hogy engedélyezze a program számára a internetelérést?

Bocs, mert nem jól fogalmaztam.
A böngészõ (Chrome, Opera) elindult ugyan, de semmilyen oldalt nem töltött be, csak akkor, ha az F-secure-t kikapcsoltam. Most ideiglenesen a CHIP DVD-rõl egy NOD32-õt raktam fel amivel hibátlanul megy az internet.

gergely1991
Nem tudom hogy a böngészõ indításához mi köze van a tûzfalhoz.😄
Tipp:Ha gyári tûzfalat használsz,nem tudom de megpróbálhatod így:start>futtatás>firewall.cpl esetleg valamilyen, a programokkal kapcsolatos beállításainál ha van ilyen.:S
Most jelen pillanatban van valamilyen védelem(antivrus,tûzfal) telepítve?

Pár hete F-secure volt a gépemen /CHIP kódot használtam/ de kénytelen voltam ledúrni.
Tegnap este szokás szerint szabályosan kapcsoltam ki a gépet és ma amikor bekapcsoltam nem indult el egyik böngészõ sem. Internet kapcsolat volt, ruteren keresztül a másik gép rendesen mûködött. Csak úgy indult el a böngészõ, ha a tûzfalat kikapcsoltam. Nem telepítettem/uninstalláltam semmit. (WIN7 64bit van a gépen) Gyanítom hogy a frissítés csinálta a hibát.
Más nem járt vele így?

Narxis
De, én is rájöttem!

Erre csak is, a világban és galaxisban csak is Ebola jött rá. Te SOHA! :-(
Narxis
Am. én ezt már tavaly kipróbáltam. 😄 Vagy olvastam valahol vagy magamtól mikor törölgettem, mert nem tart sokáig egy reinstall a Hitman Pro-nál gondoltam akkor néhány fájl vagy reg key törlésével újra van egy 5 motoros antivírusom... 😄

Hehe hát jah, kihasználtam egy biztonsági rést ami még nincs foltozva.😄D
Áhh el se hiszem ilyenek vannak.
Narxis
Remélem nem tudják.

Imént turkáltam a c:\ProgramData-ba és találtam benne egy könyvtárat ,hogy Hitman Pro no mármost én használom a Hitmant ,de csak a próba verziót már le is volt járva réges-rég és így csak keresésre alkalmas bár nekem nem is kell többre mert vírus a gépemen csak akkor lesz ha én akarom.

No mármost kitöröltem a 3 benne lévõ fájlt pffffffffff és újra lehet aktiválni a trial 30 napot. Hát ez kész.
Nem tudom ezt a fejlesztõk tudják-e vajon ? Hát ez betyár.
ÉS MI VAN HA FALSE RIASZTÁS? MÉG A VÉGÉN KITÖRLI A FIREFOX.EXE-T! NEM JÁTÉK EZ!
Kicsit se gyanús, hogy csak a Remove All opciót lehet választani.
Szerintem inkább erre kellett volna kiadjál pénzt, A Furkó nem ad már olyan jó védelmet.

Azért Clam AV-ék is haladnak.
gergely1991
Erre már kitértem egyszer,lásd #38200.Általában olyankor fordul elõ a antivirus driver(*.sys) összeütközés esélye ha az elõzõ AntiVirus vagy tûzfal nem jött le rendesen ezért érdemes regisztrációs adatbázisból is kiirtani.Sokak által emlegetett program pl:CCleaner.

#38205: Lásd a hozzászólás elsõ sorától.....

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Melyik AVG? AVg Internet Security 2011 vagy más verzió?

Szerintem nálad van egy olyan program, ami miatt lefagyott. Az a program ütközésbe került az AVG valamelyik programjával és ezért van. Lehet más gond is, de így ahogy látom kell egy kis tisztogatás a gépeden.
Hivatalosról, de amint 2x nem indult el vele a gép csökkentettben leszedtem majd újra felraktam és ismét ez volt 😄

Én küldtem el neki msn-n. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Hivatalos oldalról töltötted le?