Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F-secure? Kaspersky? Avg? Egyéb?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Szeretnék egy portot tiltani, ki és befele menõ forgalmát.
Van rá lehetõség software nélkül?
Köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Azóta sikerült helyreállítanod?😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Pár üveg sör, kellemes békés cselekedetek a windowsban. Ez a normális hétvége.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

No mindegy most már múlt idõ, nekem az F-secure felejtõs lett.
Kösz a reagálásokat.
Persze az is elõfordul hogy valami miatt gátolja az internetet(ráadásul alapbeállításokkal😄). Én is így jártam az AVG-vel(nem volt nagy türelmem hozzá). 😊
És a IM-es,Voip-os szolgáltatásokat is blokkolta?A tûzfal beállításoknál nem volt beállítva hogy engedélyezze a program számára a internetelérést?
A böngészõ (Chrome, Opera) elindult ugyan, de semmilyen oldalt nem töltött be, csak akkor, ha az F-secure-t kikapcsoltam. Most ideiglenesen a CHIP DVD-rõl egy NOD32-õt raktam fel amivel hibátlanul megy az internet.
Tipp:Ha gyári tûzfalat használsz,nem tudom de megpróbálhatod így:start>futtatás>firewall.cpl esetleg valamilyen, a programokkal kapcsolatos beállításainál ha van ilyen.:S
Most jelen pillanatban van valamilyen védelem(antivrus,tûzfal) telepítve?
Pár hete F-secure volt a gépemen /CHIP kódot használtam/ de kénytelen voltam ledúrni.
Tegnap este szokás szerint szabályosan kapcsoltam ki a gépet és ma amikor bekapcsoltam nem indult el egyik böngészõ sem. Internet kapcsolat volt, ruteren keresztül a másik gép rendesen mûködött. Csak úgy indult el a böngészõ, ha a tûzfalat kikapcsoltam. Nem telepítettem/uninstalláltam semmit. (WIN7 64bit van a gépen) Gyanítom hogy a frissítés csinálta a hibát.
Más nem járt vele így?
Áhh el se hiszem ilyenek vannak.
No mármost kitöröltem a 3 benne lévõ fájlt pffffffffff és újra lehet aktiválni a trial 30 napot. Hát ez kész.
Nem tudom ezt a fejlesztõk tudják-e vajon ? Hát ez betyár.
#38205: Lásd a hozzászólás elsõ sorától.....
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Szerintem nálad van egy olyan program, ami miatt lefagyott. Az a program ütközésbe került az AVG valamelyik programjával és ezért van. Lehet más gond is, de így ahogy látom kell egy kis tisztogatás a gépeden.