Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Állítólag sokkal jobb lett már most a betaja, kevesebb fals találat és még többet ismer fel, kisebb rendszerterhelés, belekerült egy Smart scan opció amivel gyorsabban ellenõriz stb. Csak kurvajó, hogy sehol nem találom. :S Avirának egy baja van, 0 reklám. Oké, hogy fejlesztésre költik ezt a pénzt, de azért egy kis reklám kéne.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
nah arra nagyon kiváncsi leszek 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Majd az Avira 9-ben! 😄

Doomista
fogjuk rá,de a programon belül olykor nem lehet beállitani azt se,hogy ne vérnyogjon rá folyton...max ha leveszed a firewall szintjét meg ilyenek...talán ugy...én is jártam igy...szóval hiába denyzed,aztán ujra vérnyog a program,ez kicsit idegesitö de ez van 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

túlzottan biztonságos > magyarul fake riasztásokat generál
mflex
Jah értem.. mégegyszer kösz😊

What about the forests?

Doomista
ez nem virus,csak avirának az...avira tulzottan is biztonságos olykor...szóval ha ugy sem sikerült ahogy irtam,akkor egyszerûen feladatkezelöböl nyomd ki az avira programot...mindenét...vagy csökkentett módban másold át az exe...ez a két módszer van. ezek után már nem lesz gond.

mflex
Na most még utoljára megkérdezem (de jó, hogy mac-en ilyen baromságokkal nem kell foglalkoznom), szóval azért raktam fel a wint, mert játszogatunk a FEAR2- vel, de az exe (amit cserélni kellett) állandóan "ordít" érte, hiába csináltam meg azokat, amiket írtál, csak akkor lehet vele játszani, ha kikapcsolom az avirát, most ez tényleg valami vírus, vagy mi a tkm?

Elõre is köszi

What about the forests?

Pianista
ahh thx müxik 😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
<#kacsint>

Doomista
<#wow2>

Narxis
UserName: EAV-11698820
PassWord: ahsvr6p8sf

Pianista
a nod antivirnya 4 hez valaki tud valami "mûködõ" okosságot??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
nem járt le... trial resetes... az az érdekes hogy minden más mûködött, még vírusellenõrzés és frissítés is mûködött de a vírusvédelem nem...

Narxis
Én se találtam. :S

Melyikre gondolsz? Ezek közül válasszak? Sajnos itt a NIS 2009 angol nyelvû, mert tegnap este (ezt is) próbáltam. Ha tudsz magyar nyelvût belõle akkor betehetnéd a linkjét. Megköszönném.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Te vaty a lekjobb spanom.

Bocs csak közvetlen az enyém után írtad így egyértelmûnek tûnt...

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Hali!😊

nem a te hszdre lolloztam,hanem a g datas hszekre...
ennyit a programról...hurrá,elsõ helyezet,de ezek után pff 😊 persze ez csak egy résznek a részébõl kiáldott teszt,igy ezt kell nézni 😄
mind1, én maradok aviránál. még mindig full tiszta a gép.

Narxis
Szerintem le kell töltened azt a friss telepítõt a Norton honlapjáról és azt telepíteni aztán LiveUpdatezni.

Hali!<#wave>
Tudtam, hogy ...

Doomista
lol

Jó napot kívánok mindenkinek.
Van egy kis gondom. (lehet vigyorogni) Nem is igazán gond csak inkább bosszant a dolog.
Felraktam immár a telepítõ CD-rõl a NIS-t. Frissített is rögvest a telepítést követõen vagy 30MB-ot mert elavult volt az adatbázisa. Eddig ez rendjén is van. Viszont már több mint egy napja fent van de még mindig a telepítéskori 16.0.0.125-ös verziója van, pedig már van 16.2.7 is belõle. Valamiért nem akarja frissíteni a verziót csak a definiciós adatbázisát. Van valami ötletetek erre, hogy hogyan tudnám rábírni, hogy a verziót is frissítse? Már meguntam a kattintgatást a LiveUpdate-re. Vagy pedig ezzel/így kell együtt élnem a következõ egy évben?

Narxis

lck
Amúgy normál használatnál ( pl.: Firefox - Total Commander ) 1 giga rammal a programmegnyitások nem lassúak.
De feltételezem, hogy valami nagyobb ram-igényû program /játék/ megnyitásakor lapozgat kifele szépen.
Doomista
és még egyet kihagytál. GDFirewallTray.exe

finom gépzabáló.egyszóval jobban zabál mint a panda.

lck
Ha valaki esetleg kedvet kapott a G-datához.
Szólok elõre: kemény ramokkal készüljön.
Alapból bevág 250 megát, de gyakran fogyaszt 450-et is.

Nem járt le az a norton ? Akkor is beszürkül és nem tudsz semmit sem csinálni vele mert már nem aktív. Így jelzi a felhasználó felé.

Nem járt le az a norton?

Doomista
hát sok sikert...nortonnak viszont ez egy rossz pont akkor.

Pianista
valamit bekaptam ami sajnos megbénította a norton antivírus részét(olyan mintha be lenne kapcsolva csak éppen nincs, szürke gombok és nem lehet semmit se csinálni), és gondoltam most kipróbálom a nod 4 es antivirnyát...

Doomista
hm kaspersky is szép eredménnyel végzett. legalább õ nem okozott csalódást.

Narxis
Hát ez érdekes. Nem linkeled be másik fórumba?

Narxis
Custom-ra fog állni ha adsz neki port kivételt, high-on nem lehet sajnos.

Sziasztok!

Hogy kell beállítani az ASS-t, hogy a qtorrent zöld pipát adjon firewall security level: high-on?

Elõre is köszönöm.

Hát igen.Pedig van neki egy 2746025-s adatbázisa.Na meg a keresõmotor csak 54 objektumot ellenõrzött.

Doomista
Nem ezt vártam a Bitdefendertõl 😞

Bitdefender Antivírus 2009 hozta a Norton eredményét 68/49.Kép.

Doomista
lolz 😄 ezeket már maga a windows sem engedi be xD

Doomista
what the fuck ?

L7wy
Mivan? A 100%? Mondtuk mi...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Hát ezeket nemigen lehet felhasználni...szerintem már régiek, meg túl egyszerûek.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

L7wy
Ugye tesztelje le már valaki külön Bitdefendert, nagyon érdekelne, hogy mire képes, (én nembirom (win7 em van, azon meg nem 100%osan mûködik még)

Ittis van egy jó pár virus gyûjtemény tömöritve, lehet tesztelgetni!

katt
katt

Én az A-Squareden kicsit csodálkozom, hogy õszinte legyek. Azért csodálkozom ezen a gyenge eredményén, mert a benne lévõ IKARUS AntiVirus motor (állítólag) igen hatékony a felismerésben. Több német oldalon is tesztelték és az elsõk között, többnyire az elsõ háromban-négyben volt mindg. Itt meg gyengécske volt. Hmmm...

Szerintem maradhatott volna fent nyugodtan a Norton.Fõleg ha meg is vásároltad.Viszont szerintem az is érdekes,hogy az adott keresõmotorok a 68 fájl-n,hány objektumot vizsgáltak át.
G Data 164/ESS4 154/Norton 136/Avira 93/A-Squared 71/Vipre 43/.

Szép napokat!
Van-e olyanra lehetõség, hogy vírusírtó programot (lehetõleg ingyeneset) pendrive-ra telepítsek, és onnan tudjam update-elni, futtatni a vírusírtást , meg ilyenek...
Elõre is köszi!

Miért nem két ennyel írják?bocsi javítottam.Kép.