Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ja, vágom. Igaz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
?? 😮😮😮😮😮😮😮😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Komolyan, ugyanaz a régi Norton, csak trükkökkel felgyorsítva... a trüköknek meg ára van és lesz (nem pénzbeli hanem biiztonságbeli)

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
😮

L7wy
A NIS egy ratyi, most nem rosszból...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
duplán neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Doomista
nem fog maradni.

átváltasz nis 2009-re.

<#nevetes1><#nevetes1><#hehe><#hehe>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pianista
moment a nod antivirnya 4-es van és... hát nem tudom... párszor kíméletlenül begyalulja a gépet... meg egyszer elkezdett úgy pittyegni hogy az nemigaz... majd elválik hogy marad e...

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
<#nevetes1>

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Na felraktam a NIS-t, nem hittem volna hogy gyorsabb lesz az ESS-nél <#worship>
van egy 478 napos elõfizetésem egy oldalról hozzá<#nyes>
7megát eszik, procit se pörgeti meg vagyok elégedve.
És a múltkoriért külön köszönet, havernál dübörög a kaspersky és tisztára odavan érte.

me and a monkey
A cikk körül lévõ hirdetés a lényeg?😉

Komolyra fordítva a szót, nézd csak meg a 2. hsz-t
ezen az oldalon.
Sajnos p@cse van a menyasszonynak amit választottál.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
javítottak
eszik vagy 8-10 megát
de majd Etele tud részleteket
Sziasztok!

Norton Internet Security-nek pontos gépigényt vki tud adni, annyi mindent hallottam róla, véllalkozó ismerõsömnek ez van több éve de csak akkor vesz megint 3 gépre h ha javítottak a memóriazabálásán meg a betöltõdésén.
Vélemény?

Doomista
<#ticking><#ticking>

Narxis
<#eljen>

me and a monkey
Majd ha a vírusokat is úgy írtja mint a cookie-kat akkor lesz penge program. Most még csak megbízható középkategória,de egy-két extrém vírust leszámítva mindennapi használatra jó.
De szobrot ne állítsunk neki.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

<#taps><#eljen>
Csatlakozom és egyetértek veled.

Ezért is vettem ki az automatikusan indulók közül és kapcsoltam ki a valós védelmét is az A-Squared-nek. Nincs már rá szükségem de mert még idén július 21.-ig érvényes az ajándékba kapott egy éve, addig fent hagyom, bár inkább csak a helyet foglalja most már.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Akkor lemaradt, most pótolom. Nos hát ezt találja a lefuttatott A-Squared full scan az utóbbi három hónapban, amióta a NIS 2009 védi egyedül a gépemet. Elõtte bizony voltak találatai (alacsony és közepes besorolásúak) amikor vizsgáltattam vele, de akkor még nem a NIS volt a gépemen.

Doomista
have fun!

rofl, megtalálta, rányomok a delete re és kikapcsol a monitor😄
majd kiderült csak restartolt, de pöccre a delete megnyomása után!
eltûnt! 😊

szóval dr.web, az undormány kezelõfelületével, a trialos nemtört program leszedte a bootszektor vírust! oje
Doomista
nem egy túl jó program,elismerem,de néha a szar is jó tud lenni...malwarebytest probáltad ? hátha az is...én nem adnám fel a helyedben...kilehet valahogy irtani ezt, csak hát krv profi tudja csak 😄 pl másolgatni kell fájlokat,meg átirni a szektorokat,összerakni a szektor darabokat,generálni általános szektort,meg minden szarság van,de ehez én nem értek egyáltalán 😄

most ezt a doktorwebet próbálom mindjárt, hátha... na de még a neve is rosszul hangzik😄
valahogy én úgyérzem, már próbáltam 😊
Doomista
de a consoleba 😄
de valahogy úgy érzem nem fog mûködni...:S

ó , tényleg?😄 és hova írom be, csak nem a consoleba?😄

mert ezt én is olvastam, viszont miután lefut a progi a cdrõl, és entert kér, se elõtte se utána nem reagál erre a szócskára!

sõt, amikor lefut a program auto kiírja, hogy õ tud a sinowalról, csak hát mint virus, de a deleted sornál meg 0át ír
Doomista
Boot with MS install CD > into recovery Console
> type in "fixmbr" ignore the warning

Doomista
megtaláltam a hsz-t amit irtál errõl a virusrol,de nem irt rá senki semmi jó választ... ezek ismerik fel...
ha az avira nem megy,probáld ki a többit...irták egy külföldi oldalon,hogy a Dr. web program eltávolitotta a gyereknek ezt a virust...

Narxis
fixmbr parancs.

akkor ezt próbáltam, de nem lehet mivel bootszektor vírus, és ha meg is találja az irtó, mindenképpen boot cd-s megoldást kínál, lásd az avira.
Ezt elméletben csak így lehet eltávolítani, de mégsem.

Nem megy a másik gépes megoldás, ez tuti
Doomista
sajnos van,hogy nem tudod leirtani a boot virust...ez egy elég idegesitõ találmányféleség...ezzel jó sok embert meglehet szopatni...de ilyenkor jó,ha van 2 rendszer a gépeden,és igy el sem kell vinni haverodhoz sem. én is jártam krv régen igy,csak nekem xp,vista,linux rendszerem van,igy az xp-s winyot beraktam vistára,nod volt akkor még,lefuttattam,és kiirtottam.

Doomista
Ha nem lehet eltávolitani,akkor más gépébe berakod a virusos winchesteredet és a másik géppel elindult Windows-szal megkeresitek a vírust, kiirtjátok és kész. értelem szerûen ugyanolyan rendszer legyen...

volt már szó róla, hogy a boo sinowal bootsector vírust hogyan lehet elpusztítani, ugye.

Na, azóta még egyszer ránéztem a témára, és a tool amit dos alatt nyit meg a cd rõl nem távolítja el...az avira bootwizard ugye.

Megoldás?
túrom a netet, de nem találok rá épkézláb szoljúsönt
Doomista
<#ticking>

Mi a baj? Kiütött a maligán?

Doomista
<#wave><#help>

<#integet2><#wave>

Doomista
<#pias>

Doomista
<#pias><#pias>

Hát igen, veszélyes oldalakra menni valóban veszélyes, fõleg kezdõ usereknek. <#csodalk>
De azért jó az hogyha egy program felismeri a veszélyes oldalakat, és tényleg magas szintû fenyegetés esetén akár le is tiltja a hozzáférést.
Ez fontos lehet.
NIS 2009 szerintem j védelmet és most már kellõen gyors is. Nõvéremnél is ez van. Nekem vhogy nem jön be.
Én az F-Secure-t nagyon nagyon szeretem. Csak bazi sok memóriát zabél ezért esélytelen pedig sztem nagyon jó.

Met
persze, már 12 évesen is pedofil voltál<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

<#taps><#wave>
Addig jár a korsó a kútra, amíg maga bele potty...

Doomista
nem kell a kifogás XD
perverz voltál akkor is,és most csunyán lebuktál xD
nem kell ezt tovább tömöriteni,elérted a 100%-t,márcsak a bezárás gombot kéne megnyomod 😄

Narxis
XD dehogy, lehettem max. 12 éves és ööööö hajtott aaa kíváncsiság! 😄
nem hittem volna, hogy ilyen gonosz emberek is vannak. 😞 😄

Doomista
lolz 😄
egyszóval kis perverz voltál már akkor is

Narxis
Engem úgy megszivattak mikor még ismerkedtem az internettel. 😄 chat.hu-n az egyik szobába egy csaj(?) berakott egy linket ilyen nickkel: sexycica16 és azt írta mellé, hogy aki kíváncsi rá az itt megnézheti a meztelen fotóit: én meg ráklikkeltem pedig utána írták mások, hogy nehogy ráklikkeljen valaki. 😄 Aztán valami olyan szarság került a gépemre ami folyamatosan leterhelte a netkapcsolatom, random helyekre töltötte fel amit a gépen talált. 😄 Asszem még akkor F-Secure-om volt és nem is nagyon értettem az ilyen dolgokat, windows-t se tudtam telepíteni meg ilyenek. 😄 Ez kb. 6-8 éve volt, de azóta okultam a dologból és utána olvastam mindennek, tovább képeztem magam. XD Meg érdekel a téma is. :p

Doomista
elég az 😄
ésszel való nettezés meg egy dologból áll=semmi olyan oldalra,linkre nem kattintunk,ami tartalmazhat kártevõt ^^
és ebbõl adódik,sokan úgy szopják be, hogy valami linkre kattintanak egy tiszta oldalról,és kiderül,hogy az nem egy tiszta oldalt tartalmazó link...amúgy szerintem ha nincs is védelem a gépen,firefox kiterjesztésnek szeritem nem rossz ötlet,ha beraksz valami link/oldal ellenõrzõ kiterjesztést.és nem kerül semmi zabálásba. pl mcafee siteadvisor,woot,és ennyi.

Narxis
XD Amúgy nekem is Vistan csak a sima NOD van fent, minden egyéb beépített, tûzfal, defender stb. 😄