Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De ha meg mindig esetleg be fog kerulni valami, akkor csak a DRIVESENTRY lesz a vegso megoldas.
Pl. az user.exe tenyleg gyanusan viselkedik, mivel nem lehet kikapcsolni.
Analizis eredmenyek az user.exe:
2009.04.29 2009.04.30
Most mar belathatod te is, hogy igazam van, mert a tegnap csak 1 a 40 eszlelt valamit, de ma mar 6 a 40-bol.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Viszont Kaspersky-t nem tudom feltenni, mert elkezdi, fent van az AVG 8. De az nincs fent, mert régebben letöröltem. Keresésbe viszont maradtak belõle log-ok.. Ahjjjj
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Megtámadta a rendszerem egy trojai nod 32 észre is vette de addigra megtörtént a baj. Firefox-ot azonnal bezárta és a nod 32 felvillant, h trójait talált. TRojanDropper.Agent.NNE trojan, Agent.PGH.trojan
Gondom a következõ: elején mikor kiírta a nod semmi gond nem volt. Gondoltam, h ez meg is fogta de ma reggel inditottam a gépet és 2 perc után leállt a IE és FF is. Internet kapcsolat van msn, meg egyéb progik futnak de böngészni nem tudok. 😞
ERRE kísértetiesen hasonlít a vírus a leírások szerint, le is futtattam az ajánlott programot de az fertõzött filek törlésénél kiakad.
Megkérnélek benneteket, akinek van kedve tesztelje már le egy kicsit ezt az új pandás csodatalálmányt.
Én feltettem próbából, és elsõre simán megfogott jópár a gépemen tesztelésbõl tartott vírust.
Gépigénye nagyon kedvezõ. Állítólag majd free marad a végleges is. Kíváncsi lennék a véleményetekre hogy nálatok mennyire hatékony.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Pl. az user.exe es a file.exe az en szemeim detektaltak es lathatod az analizis eredmenyeket, hogy nagyresze az antivirusoknak nem ismeri fel.
Mivel ez az egesz story megtortent ma este a #13999 uzenetet helyeslem.
Szerintem a DRIVESENTRY go anywhere all a top helyen, mert ott mindent le lehet vedni. Mindent beenged, de semmit sem enged aktivalodni.
En nem a fent emlitett antivirust hasznalom, ezert tortent meg, csak mint felhasznalo eleg figyelmes voltam es nalam tobb ellenorzo programom van, ezert tokeletesen tiszta a gep rovid idon belul.
A tobb ellenorzo programbol csak egy mukodik a memoria es az osszeutkozes szempontjabol.
user.exe ez egy rejtettfajlkent megjeleno *.exe, amelynek nem ez a hivatalos neve, hanem felfeszi a felhasznalo nevet (pl. C:\Documents and Settings\Attila\Attila.exe) es az emlitett helyre telepedik be. Nagyon gyanusan viselkedik ez a fajl, mert a Task Manager-ben nem lehet kikapcsolni, mert allandoan ugrik egyik helyrol a masikra, tehat ez ugy tortenik, hogy a program kikapcsolja magat es visszakapcsolja.
Csak ide meg egy masik fajl is bekerul: file.exe, de ez mar nem rejtett fajl. Ennek a tulajdonsagat nem ismerem.
TR/Crypt.XDR.Gen
C:\WINDOWS\system32\drivers\acpi32.sys
Ezzel a fajllal eleg szepen kellett banni, mert egy pillamat alatt Reset-et adott a szamitogepnek.
Control Panel
Folder Options a View fulben ne legyen bepipalva a Hide extensions for known file types
http://9gag.com/gag/5135249
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Mármint egy saját tenyésztésû vírus a gépen éldegél, meg mászkál, meg minden, nevelgetem, szeretgetem, aztán ha jön egy külsõ vircsi, akkor aztán hamm megeszi...
Fú kéne írni egy ilyet, tuti Nóbel díj....
Information Contains the SWF/Drop.Small.QH SWF virus<#wow3>#wow3>
http://9gag.com/gag/5135249
Valamit tudnak a Pandánál,amit mi nem<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Cél: megtalálni a Panda oldalán azt ami nem oda való.
Nyeremény: egy nagyon szép, igényes kivitelû HTML/IFrame trójai
A játék indításához: Klikkelj!
7 évvel az ingyenes Outpost Free 1.0 után megjelent az Outpost Firewall Free 2009 v6.5.
Link
DRIVESENTRY go anywhere
G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: Adware.Generic.51873 (Engine A), Win32:Agent-AATI