Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez a dbfb.dll mar nagyon reg a rendszerben van (mar van egy fel eve ha nem tobb), az analizis eredmeny nem mutat semmi fertozest benne. Szerintem akkor a Spyware Doctor-nak ez egy falcs detektalasa lenne.
Köszönöm.

G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: Trojan.IFrame.GM (Engine A).
G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: JS:ScriptIP-inf
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Nyitsd fel az AVG oldalt es toltsd le a frissitest *.bin fajl es frissitsd manualisan (update from file valami hasonlo).
innen letoltheted a frissitesi fajlot
AVG 8.5-öst használok, persze Free-t. Néhány napja nem tudok update-elni, sem automatikusan, sem manuálisan. Mától: "Access is forbidden by the server", elõtte pedig "Failed connection". Ha megnézem a history-t, ott szépen be van írva, hogy a frissítések megtörténtek, köv frissítés másnap esedékes. Az tálcaikonján meg vírít a sárga háromszögbezárt felkiáltójel.
Akkor most az AVG serverrel van gond?
Más is találkozott ezzel a problémával?
<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
A valasz egyszeru: egyes antivirusok egyes *.exe fajlokat ki tudnak egyreszt csomagolni, masok nem es akkor mar tobb mindent scanelnek le, mert kicsomagoljak maguknak valahova.
A kartevok szama annyi, amennyit latsz egy kicsomagolo programmal (tehat hany fajl van benne).