Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Egy kicsit, de csak mikor megjelenik a jobb alsó sarokba, hogy Checing data...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pano
Neked nem lassítja be a HTTP forgalmat a gdata 2010? Nekem elég érezhetõen lassabban jöttek be az oldalak amíg fenn volt. Amúgy a 2009-hez képest sokat javult "terhelés" ügyileg, de a böngészés nálam nem lett gyorsabb :S

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

dragon11
gg, tesóm gépén is le kellesz futtatnom, bár kaspersky assszem ugyan olyat szedett le róla..

Doomista
harr harr<#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
<#ticking>

Doomista
Nagy az esélye.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nagy az esélye.

Epp az elobb scanneltem le a PC a Spyware Doctor-ral. Ezt talalta:

Ez a dbfb.dll mar nagyon reg a rendszerben van (mar van egy fel eve ha nem tobb), az analizis eredmeny nem mutat semmi fertozest benne. Szerintem akkor a Spyware Doctor-nak ez egy falcs detektalasa lenne.
Narxis
Nálam ugyanúgy blokkolja az egész oldalt G DATA. :S

Narxis
Mindháromra jelzett G DATA. Mit kéne csinálnom vele? Indítsam el? Nincs most virtuális gépem ilyenekhez. 😄

Erdekes modon, ha masodszor nyitottam fel az oldalt, akkor mar nem riasztott az Avira.
Ajánlom figyelmedbe ezt a három rosszaságot:Link.Jelszó a kicsomagoláshoz infected.Nézd meg mit csinál a rendszerrel:Link.Majd lehet hogy holnap kipróbálom.De SMS-t azt nem küldök nekik.

Narxis
Jaja. Nem rossz progi, de eszi a memóriát rendesen, frissítéskor pedig néha leterheli a rendszert. Nem tenném másik 2 gépemre, 1 és 2GB memóriával felszerelve. Mondjuk ez még annyira nem is vészes, a 2010-es kiadásban javítottak rajta sokat, 2009-eshez képest...

Nincs valós idejû védelme.Nálam a 2009 free volt fent.Ellenõrzésre nagyon jó lett volna,csak nálam összeakadt a smart Securityvel.

Köszönöm a választ. Akkor még én is bogarászok a neten ez ügyben. Az a baj hogy amikor bekapcsoljuk a gépet ez jön be és innentõl kezdve semmit nem csinál. (hát igen már rég volt a 98-as még én sem találkoztam vele)
Kérdésem az lenne, hogy a bitdefender free v10-nek van valós védelme is? Feltehetem-e párhuzamosan az avast mellé, aminek ugye van és megy is a valós védelme. Csak keresésre szeretném használni majd ezt a bitefendert.
Köszönöm.
Ötletem az nincs.Nem mostanában volt,hogy Win 98-at használtunk.A hibaüzenet a neten fellelt leírások szerint a sound blaster hangkártyával kapcsolatos.

Szia. (tudom nem ide illik) van valami ötlet(etek)ed a segítség rovatban amit leírtam?
Ez a Gdata nagyon profin dolgozik.Amit belinkeltem oldalt,õ volt az egyetlen,amely észrevette az átirányításhoz használt JS:ScriptIP-infet.Nálam a ESS 4 csak a letöltött Codeket blokkolta.Plusz a chrome figyelmeztetett:Link.

Narxis
<#wow1> lehetetlen

Met
KIS 2009 nem jelzett semmit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narxis
Csak a szokásos ami mostanában körbejárja a netet. 😄

G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: Trojan.IFrame.GM (Engine A).

Ezen az oldalon van valami gyanus dolog?, mert az Avira jelzett egy load.exe-t.
Narxis
ejnye<#ejnye1><#alien>

G Data AntiVirus 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: JS:ScriptIP-inf (Engine 😎.

Inkább nézzél videót:Link.

Met
A NOD megkérte, hogy segítsen kifejleszteni és tesztelni az új funkciót amivel a NOD képes lesz detektálni és írtani a sertéspestist a számítógéprõl<#idiota>

Hol van © etele34?
Sajnos lemaradtam a Fõ ablak mentésérõl így csak számokban tudom mondani. Megszámoltam, hogy mennyi van ezekbõl. NIS2009
Átvizsgált fájl: 124
Karanténba tett: 13
Megoldott kockázat:91+39
Beavatkozást igényel: 26
FZoleee
#13953: ???
L7wy
OKé, nem kell megharagudni, gondoltam lehet h az ami prohardveren volt, mert az is 125 volt...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Igen.Erre az eshetõségre is gondoltam,hogy majd valaki azzal jön hogy neki is meg van pontosan ez a 125 fájl és elküldte õket az Eset viruslaborjába.Ezért használtam a fájlok egy részének a letöltésekor a keresõt ezen az oldalon:Link.Van vagy 665223 malware az oldalon.Az egyezés ki van zárva.

L7wy
Ha ez az amire gondolok, akkor szólok, h ESET nem csoda, mivel be lettek neki küldve...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Oks, mûködött. Köszi szépen!
Ilyen problema csak akkor lehet, ha kissebessegu az internet kapcsolat, vagy az AVG szerverrel van a baj.
Nyitsd fel az AVG oldalt es toltsd le a frissitest *.bin fajl es frissitsd manualisan (update from file valami hasonlo).
innen letoltheted a frissitesi fajlot
Sziasztok!

AVG 8.5-öst használok, persze Free-t. Néhány napja nem tudok update-elni, sem automatikusan, sem manuálisan. Mától: "Access is forbidden by the server", elõtte pedig "Failed connection". Ha megnézem a history-t, ott szépen be van írva, hogy a frissítések megtörténtek, köv frissítés másnap esedékes. Az tálcaikonján meg vírít a sárga háromszögbezárt felkiáltójel.

Akkor most az AVG serverrel van gond?

Más is találkozott ezzel a problémával?

<#conf><#csodalk>
Narxis
Ja vágom.

125 fájl ami 183 elembõl áll.

Number of scanned objects....
A valasz egyszeru: egyes antivirusok egyes *.exe fajlokat ki tudnak egyreszt csomagolni, masok nem es akkor mar tobb mindent scanelnek le, mert kicsomagoljak maguknak valahova.
A kartevok szama annyi, amennyit latsz egy kicsomagolo programmal (tehat hany fajl van benne).
Narxis
De most, hogy lehet 183? 😄 Mennyi kártevõ van ebben a csomagban?

Nem rossz eredmény.

Narxis
G DATA 2010 vizsgálat: 110/125. Nem sok, legalább 120 találatra számítottam, kemény csomag.. :/ Gondolom ESET-tel már megnézted.

Narxis
😄DDDDD

Narxis
Küldheted.

Nagyon gonosz összetételû csomag.Jelszó a kicsomagoláshoz infected.Letöltés:Link.

De az user.exe mar tul jar az eszen. Ha szuksegetek van tesztelesre, akkor atkuldom privat uzenetben.
Doomista
<#nevetes1><#nevetes2>

Met
ne buzulj<#eplus2>

Doomista
<#law><#puszis><#love11>