Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Miért nem használtok KASPERSKY -t. Náluk az ilyen fajta probléma amirõl itt beszélgettek teljességgel ismeretlen.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egy srác Dr.Web-et használ, nekik elküldte és nem rakták bele adatbázisba és ezt válaszolták:
The sample you submitted will install a normal drive, then delete the installer itself, and modify Registry to achieve autostart.These actions are similar to some trojans'. One of the files it dropped is packed. Some vendors may detect it for these actions. At present, we find no other suspicious action, and think it is no necessary to detect it now.
Dióhéjban: bár úgy viselkedik mint egy kártevõ, nem találják szükségesnek, hogy beletegyék az adatbázisba.
Gondolom azok akik nem rakták bele ugyanezt válaszolnák. Akkor most kinek van igaza? Naponta hány kártevõt nem tesznek bele az adatbázisba az antivirus cégek? Vagy ha ezek tényleg veszélytelenek akkor mások miért teszik bele? Így õk a fals positive-ok számát növelik...
Csomó megválaszolatlan kérdés, és baromira zavar mert én gyûjtöm azokat a kártevõket amit G DATA(BitDefender vagy Avast) nem detektál és szinte naponta beküldök 20-30db-ot. De így tök feleslegesnek érzem ezt, most kíváncsiságból megnéztem az 1 hónapja beküldött csomagot amibe 300 db van, abból bár többet detektál G DATA mint 1 hónapja de van egy csomó(kb. 20-30) amit még mindig nem detektál. Most vagy nem tették be adatbázisba vagy kibaszott lassan dolgoznak. Bármelyik is az ok, csalódott vagyok. Bár nem G DATA tehet róla, mert nem õk elemzik amit beküldök, azért ez szomorú és ilyenkor elgondolkodok, hogy hogyan tudott 99,4 vagy 99,8 detektálási arányt nyújtani. Szerintem nagy hiba volt részükrõl ezt a 2 motort választani. Jobban örülnék egy Avira + Kaspersky kombónak, de szerintem Avirára esély sincs mivel G DATA és Avira német cég, német piac a fõ céljuk...konkurensek.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Pl. BitDefender nem teszi bele az adatbázisába, Avast meg igen, meg fordítva is szokott lenni, vagy pl. Comodo beleteszi az adatbázisába, Norton meg nem. Egy csomó ilyen van.
Egyetértek a elõttem szólóhoz(#16605)...

Min röhögtök???😄
nC 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
1-2 hónapja nem az én gépemrõl volt szó :o, de mindegy.
Ráadásul kedvem sincs újra rakni a winfost, adatokat mentegetni >_<.
Inkább veszõdök vírusírtással.
100%, hogy tiszta Ardamax volt letöltve.
Átnéztem a gépet rootkit detekrorral, Avast boot idejû ellenõrzéssel, Malwarebytes, Kémprogram írtóval is. :S
Ezen nem érdemes összeveszni, nem is fogok.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*Blackjack üzenete (14:06):
*HAHAHAHAHA egyik ismerösöm kitörölte a gépéböl a WINDOWS könyvtárat és megy a gépe, ujra is inditotta xd
Ráadásul saját magának telepít keyloggereket, az Ardamax nem veszélyes mivel direkt arra készült, hogy te irányíthasd, de ahogy az lenni szokott a rosszfiúk beleköpnek a levesbe mert amirõl õ azt hiszi, hogy Ardamax az mégse az hanem egy teljesen más leylogger Ardamax névvel álcázva. Így sikeresen installál egy olyan kártevõt ami kitudja mit csinál a gépével.
Fél perc se volt, hogy találjak egy ilyet:
VT
Ez talán ardamax de ebben se vagyok biztos.
Q: Is FlashGot a spyware? Does it contain spyware?
A: 100% Free (no spyware, no adware, no viruses) Softpedia Award FlashGot is not a spyware at all. Early versions of FlashGot were detected as malicious code (virus/trojan/spyware) because they dropped an utility executable (FlashGot.exe, formerly flashgot.vbs) in the temporary directory as a mean to communicate with the external download managers. Now the executable is created in you profile directory, and it should fix the antivirus screaming. Anyway you can check with your eyes the "cleanliness" of FlashGot source code downloading the XPI file and opening it with a ZIP utility (inside there's also a JAR you want to unarchive). It is all JavaScript/XUL with a single C++ file (FlashGot.cpp), which is the source of FlashGot.exe.
News (June 10, 2005): FlashGot has been granted of the 100% Free Softpedia Award:
Your product "FlashGot 0.5.9.6" has been tested by the Softpedia labs and found to be completely clean of adware/spyware components. We are impressed with the quality of your product and encourage you to keep these high standards in the future.
Sweet :-)
De benézhetsz Firefox topikba is, ott is megerõsítik azt amit mondtam. Valami más gubanc van nálad.
Én Norton Internet Security 2009-t használok és az mellett kattintottam rá arra a linkre. Nem történt semmi. Egy ideig. Egyszerre csak úgy tíz perc múlva újraindult a gépem és iszonytatóan belassult. Most futtatom az a-squared free-t, nagy nehezen és írtózatosan lassan keres, ennél sokkal gyorsabb szokott lenni máskor, de máris talált néhy trojant. Most itt tartok. Talán ETELE kasperskyjénak mégis csak igaza volt?
Én meg nem leszek többet ilyen meggondolatlan és bátor, Ti meg ne tegyetek be ilyen linkeket ha kérhetem.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Egyébként meg mit röhögsz, ahelyett hogy segítettél volna, ennyit dobtál oda nekem, win reinstall.
<#szomoru1>#szomoru1>
Most már tiszta lett a gép... y_y
😄DDDDDDDDD
oszt minek? kémkedni akartál magad után?<#vigyor>#vigyor>
Avast 21 vírust/trójait kapott el a boot idejû ellenõrzéskor 😊 Igazsághoz tartozik, hogy magamnak felraktam az Ardamax keyloggert 😄