Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Amúgy még máig sem tudom, hogy hogy került fel akkor a rendszeremre Agnitum Firewall, elvileg ittas állapotban raktam fel valahogy, mert Zone Alarm tûzfalat használtam akkoriban 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nem állítottad be rendesen. XD Na jó nem. Nem tom abba volt-e tanuló mód de asszem 2009-esben van, azt bekapcsoltam 1 napra és zsír volt utána, nem kérdezett sokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Olyan fasza volt nálam a tûzfala, mert szó szerint minden folyamatra rákérdezett,és sosem hagyta abba a kérdezést, hogy elfogadom, blokkolom, stb. És ne gyere azzal hogy nem állitottam be rendesen, mert valszeg mindent beállitottam, már ha belehetett állitani sok mindent...De ez nem a 2009es verzió volt,hanem a 2007es, de emléxem mennyire megszivatott.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
XD ja, hát a tûzfal az profi, a virusbuster motorját használja, az viszont ölég gyenge.

mrzoltan
Az Agnitum software-re gondoltam...😛
Doomista
De kedves vagy, de tényleg 😞
És még a tékemet is ellopta 😞

Narxis
Vigyáznom kell, hogy józan maradj. 😞

Doomista
Miért nem adhatsz egynél többet ? 😞 Megszakad a szivem 😞

Narxis
Sajnos egynél többet nem adhatok. 😞

Doomista
Egyre be sem megyek veled !

Narxis
Neeeeeee, ígérem jóvá teszem! Meghívlak egy korsó sörre!

Doomista
Csalódtam benned akkor 😞

Narxis
Má nem emlékszem, asszem, hogy jó irányba haladok de csiszoljak még a tudásomon vagy ilyesmi.

mrzoltan
És mi lett a OSS 2009 teszt vége?
Doomista
Nem lépek ki, futva hagyom a játékot a gépen, úgy is megyek aludni, holnap folytatom.

Doomista
Inkább le sem irom hány pontos lett...

Narxis
Nem léphetsz ki, ezt a Szindikátus nem hagyja.

Narxis
Ja ezt már néztem mikor Outpost Internet Security 2009-et teszteltem. Zsír. 😄

mrzoltan
Nah emberek ki a fõmágus?
Link
Egy kis teszt.
Doomista
Tudom ám, hogy nem. De belementem a játékodba. Most viszont kiléptem, de azért elõtte elmentettem, holnap betöltöm, és folytatom, hisz már pár lvl szint megvan, de remélem eljutok a bossig, azaz hozzád, és valami virus csomaggal legyõzlek.

Pianista
ahh thx😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

L7wy
Windows 7 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
AMD DualCore Optimizer?

Pianista
a procihoz kellene 1 ilyen optimalizálófélemittoménmilyenizé hogy normálisabban mûködjenek(vagy mi)😊 am 5200-as 2 magos😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
😮 az szép, engem is meglephetnének. :p

Próbáld ki az Advanced SystemCare-t.

Narxis
Jaja. 😄

Pianista
nagyszüleim megleptek egy új géppel<#pias><#pias> és 2magos proci van benne, és nincs hozzá valami optimalizáló szerûség?? pista van a gépen.

Doomista
Olyan én irtam valaha ? Höhöhö, nem emléxem ilyenre, akkor totál K.O. lehettem xD

Narxis
Amióta beírtad, hogy ICH LIEBE TREND MICRO!!!!44

Doomista
Hogy hogy ? Honnan ? Mióta ?

Narxis
Tudjuk.

Doomista
Alkesz vagyok.

Narxis
Errõl a NetFilter.exe-rõl tudsz egy virustotal eredményt mutatni?Nem hiszem, hogy találkoztam vele így magában.

Egyébként ma szólt Stefan haverom, hogy a szombati 2 nagy adag víruspackom(egy 50MB-os és egy 12MB-os) nem tudta letölteni, úgyhogy mostantól egy külön tárhelyre töltögetem nekik. Köcsög freemail, éreztem én, hogy semmit nem lehet rábízni.<#szomoru1>

Ez a driver.exe nagyon érdekes volt.
Elõször is ez egy 7zip állomány átnevezve exének.Benne egy legális illesztõprogram.Valami hálózati eszköz és protokoll illesztõprogram Windows Server 2003-a.Mellé csomagolva egy NetFilter exe.
Aki csinálta az valószínûleg készült valami nagy dobásra.Máskülönben kinek jutna eszébe egy server operációs rendszerhez készült illesztõ program mellé egy olyan trójait rakni,amit az elsõ ellenõrzéskor egy darab viruskeresõ(McaFee)detektált.
A NetFilter exét egyébként ma detektálta az ESS 4 Win32/Delf.OOH trójai néven.

Doomista

Pano
Ez saját szubjektív vélemény, de szerintem azért, mert lehet, hogy ugyan bizonyos metódusok hasonlítanak trojan viselkedésre, de nem okoz káros folyamatokat.
Egy magyar oldalon volt egy HTML script, amit trojannak jelzett 1-2 antivirus. Aztán csak annyit csinált, hogy a mutatós hirdetés érdekében meghívta az egyik program képét, amit felhasznált az oldalon való megjelenéshez, de semmi többet. Kárt nem okozott semmilyen tekintetben.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Mutatós a cucc, de ezt is már mióta fejlesztik? Hány éve csúsztatják? 😊) Az eredeti tervek szerint asszem már tavaly nyáron ki akarták adni aztán mégse.
Jó persze, jó fejlesztéshez idõ kell. De nekem akkor is fura ez a marha hosszú béta fejlesztési idõszak (ugyanis még mindig béta).

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis

Doomista
Lebuktam...

Narxis
Alreged? xD

gergely1991
Kaspersky antivirus update when the problem arose, please try again later..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nyááááád ez mekkora jó néz kii
Narxis
Fatal error

Doomista
Semmi.

Már 22 (huszonkettõ) perce egyfolytában frissít a Kaspersky. Kíváncsi vagyok mi lesz belõle a végeredmény.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Configuration-WebGuard-Scan-Exceptions-URLs skipped by WebGuard, alatta a kis mezõbe bemásolod a linket, és Adds >> gombra kattintasz, aztán Apply, és végül OK.

FZoleee
Megvan, semmi 😄
FZoleee
Merre lehet ezt beállítani?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Mivel tudtam, hogy lesz még ilyen link, ezért az Avira program beállitottam 1 hónappal ezelõtt, hogy ezt a topikot hagyja kigyelmen kivül a webguard, szóval nálam nem is riaszt, inkább arra köcsögöztem hogy szemét köcsög vagy 😄D