Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam jelenleg 5 fut....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A Windows sajat tuzfalat kikapcsoljam v mehet a Commodoval 1utt?
Az ingyenes Avast csak 1 evig muxik?
Melyik spyware-t ajanlod? (allitolag Superantyspyware jo..)
Elore koszi a valszokat!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nekem még van floppy meghajtó bekötve a gépben.Igaz nem használom semmire.Viszont arra nagyon jó,hogy rendszer indításkor a vírusvédelem mikor ér a floppy meghajtó ellenõrzéséhez.A GData elsõként rakta ki az ikonját a tálcára.Viszont,pár perc múlva vadul kerregtette a floppyt,mikor már azt hittem,hogy a rendszer használatra kész.
A vírusos állományok egész pontosan hat darab volt és mindig ugyan annál a nagy méretû fertõzött jpg állomány ellenõrzésekor fagyott ki a rendszer.
ez a helyes elérési út.. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\G Data\AntiVirenKit\OnlineUpdates
és megnézni, bemásolni ide a "Product" értékét.
MEg mos tnem értem, mert ha frissítem a programösszetevõket, azt írja, hogy a legfrissebbet használom, ami március.10-ei 😊

Itt az elérhetõségük: Link
A supportjuk amúgy siralmas, nem csak nálunk. Állítólag lesz majd egy angol fórum, meg talán felvesznek embereket még, hogy ne legyen 1-2 hét mire válaszolnak egy e-mailre.
"Ha adatbázis frissítés van, pár másodpercig akad a munkamenet."
Ezt javították, legutóbbi program files frissítésnél.
"Ha vizsgálatot futtatok a gép egyszerûen majdnem hogy használhatatlan, annyira lezabálja a procit. Még azt se tudom megcsinálni, hogy addig filmet nézek amíg scannel, mert a kép is elkezd akadozni hébe-hóba. Pedig aztán nem celeronom van."
Ennek az oka az, hogy csak az automatikus vizsgálat fut defaulton Alacsony prioritással, a többi Magas prioritással fut.
"Mostanában azt csinálja, hogy ha mondjuk reggel 7-tõl megy folyamatosan a gép, akkor este felé (kb 10 óra környékén vagy késõbb), egy frissítés után egyszerûen megszûnik minden netforgalmam és újraindításig semmilyen oldalt nem tudok behozni, se msn-t indítani. Utána már jó. Erre még nem jöttem rá miért van, mert eddig nem csinálta. Csak az a fura, hogy még a routeremet se tudom elérni ilyenkor. Viszont ha bekapcsolom a laptopom ott van net, de ettõl függetlenül lehet, hogy router hiba."
Ezt passzolom.
A magyar honlap után érdeklõdni fogok, elõször a seven m kft-nél.
Figyelem mindenkinek!!!
Ahhoz, hogy megallapitsd, hogy egy antivirus mennyit "zabal", a kovetkezot kell csinalni:
1. Megnezed (Task Manager-el), hogy a rendszer antivirus nelkul mennyit "zabal", persze ezt csak 3 perc utan, miutan bejottek az ikonok es semmilyen mas program, ami az internetet hasznalna (p uTorrent, Yahoo!Messenger, Windows Messenger, stb.)
2. Felteszed az antivirust es ugyanugy jarsz el, mint az 1 pontnal, csak most az a kulonbseg, hogy van antivirus.
Pl. az Avira Premium Security Suite kb. 80MB, a Norton Internet Security 2009 90MB, avast! Home Edition 100MB "zabal".
Megjegyzem, hogy ezek az adatok egy kisse elterhetnek mas felhasznaloknal (ezt Windows XP SP2 volt tesztelve). Nalam a Windows XP SP2 160MB "zabal" virusolo nelkul.
Használtam is egy ideig, aztán adódott vele egy gebaszom, állandóan újraindult tõle a gépem meg lefagyott. Sehol nem találtam supportot (elsõdlegesen magyart kerestem). az volt a röhej, hogy ugye a serial kulcs beaktiválása után egy magyar nyelvû megerõsítõ e-mail jött, a frissítési szerverre való bejelentkezési azonosítóval. Ott az állt, hogy a support a gdatasoftware.hu címen érthetõ el. Na már most ez a cím nem létezik. Dobozon rajta volt a magyar forgalmazó, oda írtam és mondta a srác, hogy a magyar supportot õ látja el, a gdatasoftware .hu oldal pár héten belül el fog indulni (ez volt januárba). Na már most, azóta is várom a válasz e-mailt. Írtam január végén újra, válasz nem jött. Leszedtem a gdatát. 1-2x még írtam (feb és márciusba), hogy mai napig várom a választ, de basztak visszaírni. S azóta is indul a magyar oldal.
A 2010 mikor kijött még nem tettem vissza, de aztán mégis. Ezzel már jól vagyok, de ami engem rohadtul zavar, az pedig a következõk:
- Ha adatbázis frissítés van, pár másodpercig akad a munkamenet.
- Ha vizsgálatot futtatok a gép egyszerûen majdnem hogy használhatatlan, annyira lezabálja a procit. Még azt se tudom megcsinálni, hogy addig filmet nézek amíg scannel, mert a kép is elkezd akadozni hébe-hóba. Pedig aztán nem celeronom van.
- Mostanában azt csinálja, hogy ha mondjuk reggel 7-tõl megy folyamatosan a gép, akkor este felé (kb 10 óra környékén vagy késõbb), egy frissítés után egyszerûen megszûnik minden netforgalmam és újraindításig semmilyen oldalt nem tudok behozni, se msn-t indítani. Utána már jó. Erre még nem jöttem rá miért van, mert eddig nem csinálta. Csak az a fura, hogy még a routeremet se tudom elérni ilyenkor. Viszont ha bekapcsolom a laptopom ott van net, de ettõl függetlenül lehet, hogy router hiba.
Nagyjából ennyi 😊
Ezt én úgy szoktam, hogy asztalon lévõ ikonját rendszergazda módban elindítom és onnan bármit, kérdés nélkül állíthatok. Szerintem ez így kényelmes, de lehet nem egyre gondolunk.
"Ráadásul a virusos mappán történõ kereséskor szétfagyott a rendszer."
Ehhez szerintem valamilyen log fájl kellene, nagy vírusmintán nekem is "kifagy" pár másodpercre, de ennél több sose volt.
"Továbbá csal a rendszerinditáskor,mivel az ikont a tálcán már ugyan ki rakja,de még utánna hosszú ideig javában töltödött a háttérben."
Nem az, hogy frissíteni akar? Mert ez engem is zavart, hogy a gép bekapcsolása után egybõl frissített, rendszeresen. Ezt javították egy program files frissítéssel, most már a rendszerbetöltõdés után egy kis késéssel keres frissítéseket és maga a frissítés sem "akasztja" már meg a rendszert, elég gyorsan elvégzi.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
...ANNAK, AKI ELHISZI.
De én nem...<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
* Keep your PC free from Viruses/Worms, Trojans, Bots, Keyloggers, Dialer and Spyware/Adware with the power of two major scan engines!
* Double realtime protection with signature- and behavior-based detection (Malware-IDS). Also against Rootkits!
* Extra: a-squared HiJackFree system analysis tool included!